magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.04.04, 15:27 (szerk.: 2022.04.14, 12:24)
    Ha valaki azt hiszi, hogy minden meccset laza galoppban nyerünk azt nem csodálom, hogy csalódott. De azért ezt a világvége hangulatot nem kellene tolni. Inkább ne nézze a meccset!
    Végülis a Csút a második legjobb és mi idegenben játszottunk két hetes kihagyás után, amikor játékosaink a szélrózsa minden irányában szerte voltak és más-más körülményeknek kellett megfeleniük. Nem véletlenül Samy hibázott.

    Én azért vagyok szomorú, hogy sem a bunkerfocit játszó, kiesés ellen küzdő csapatok ellen nem sziporkázunk, sem a jobb játékerőt képviselő csapatok ellen nem igazán megy. A mai meccsen is 0:2 után örülhettünk, hogy x lett a vége. A nyílt sisakos, csak a támadást erőltető Paks meg lealázott minket. Ha nemzetköziben tényleg szeretnénk előrelépni vagy legalább szinten maradni, akkor azért 33 meccsből nem kellene néhány meccsen gálázni? Más bajnokságok bajnokesélyes csapatainak azért hébe-hóba sikerül.

    Jól szarrá fagytam.
    Ez számomra egy teljesen értelmezhetetlen meccs volt. Erre a koronát, a Zubkov - Botka csere tette fel.

    Besic sajnos már nem ide való, nem az a játékos aki eligazolt innen. Örültem mikor visszajött de ez a teljesítmény már a nb1 ben is kevés. Hogy loncart hogy a fenébe tudták ránk sózni arra kíváncsi lennék

    Loncar , Zaki, Besic kurva hosszú idelye szar. Nem az első mérkőzés után mondok véleményt. Samy formán kívül játszott, szinte nem volt jó megmozdulása. Sajnos ki kell jelenteni (főleg ennyi idő után), az igazolások nem váltak be, és nemcsak képesség terén. Sajnos sokaknál hiányzik a mentális erő.

    Besic, Botka, Samy, civic, Loncar, Vécsei, Tokmac, Zaki, Auzqui lufasz volt ma. És írnám Zubkovot és Ryan-t is, ha nem jelentek volna meg a kanadai táblázaton. Így nehéz meccset nyerni. Ennek tükrében szép eredmény.

    11:0 volt a szögletarány:(( .

    Hát ez gyenge volt. Maga a döntetlen vállalható lenne, de az, hogy 7 éven keresztül győzelem nélkül jövünk haza Felcsútról, 0 szögletet harcolunk ki a sokkal szemben, negyed óráig kb. nem érünk értelmesen labdába, az gáz. Az előnyünknek nyílván örülök, idén is a Fradi a legerősebb csapat a mennyeiben. Viszont az látszik, hogy hiányzik pár karakter a csapatból. Laidouni nélkül kb. nincs középpályás játékunk, Ryan nélkül pedig nincs támadójátékunk.

    Alibi ez a javából.kivédekeztük az 1 pontot. 0 Dominancia főleg a 2. Félidőben. Besicről 2 gól. Loncar Zachariassen pályán volt? Lazán leszünk bajnokok, de a teljesítménytől nem nagyon kell lázba jönni. NK- ban ez kevés lesz.

    En nem azt latom, hogy belesz.rnanak. Meg azt sem mondanam, hogy remenytelennek erzem a dolgot, egyszeruen egyelore nem akar osszeallni a jatek.

    Tavaly tavasszal még az imádott Rebrov alatt kezdődött.
    Értetlenül állok előtte.
    Van stáb, profi
    Van keret, profi
    Van sportpszichomókus, profi
    Van lé, profi
    Van létesítmény, profi

    Két-három bajnoki cím, meg csoportör után szétesik?
    Mondom, értetlenül állok előtte. :-(

    Kurva idegesito volt a masodik felido. Sajnos Loncart le kell irni, nem lesz belole focista, Laidouni iszonyat hianyzott. Zach ma a sajat csucsait dontogette a labdaerintesek szamat illetoen. Besic-csel sajnos nem volt jobb oldalunk. A szervezettseg, komcentracio csapatszinten szar volt.
    Esiti, Zubi es Ryan jatszott az atlagosnal jobban.

    Az a nagyobb baj,hogy amikor mentünk kettővel,akkor is szarok voltunk,de legalább volt mit eltékozolni.Szerintem a mester okosan cserélt.Nem azok a "fékek" akiket sokan gondolnak...

    Besicre már majdnem mondtam magamban, hogy elég jó ma, erre az első gólnál páholyból nézte végig az egészet. Felépített támadó játékunk nincs. Fogalmunk nincs mit kellene csinálni előre játékban.

    Civic egész meccsen csak kóválygott, míg Loncar és Zachariassen észrevehetetlen volt. Dibusz ismét elfelejtett ez első gól előtt kijönni a kapujából. Botka rövid idő alatt több labdát is direktben eladott.
    Esiti és Mmaee nagy nyeresége a csapatnak, Laidouni nagyon tud hiányozni a középpályáról. Bosszantó, hogy sokaszorra visszaesünk a 2. félidőre.

    Meg jo hogy a fel csapatot kritizalod, de ezt a benazo S.Mmaee-t, akirol minden meccsen golt kapunk meg sem emlited. Na most csak kettot kaptunk miatta, igaz kaphattunk volna 3-at is...hat ot gyorsan eladni vagy kolcsonadni, mert az allando benazasain a nemzetkozi szereples fog eluszni....Civic detto kepes hatul benazni...

    Ez a főcsúti műcsapat évek óta fuvoláztat minket.Nincs igazán játékunk,kevés a labda nélküli mozgás,nem segítenek a labdásnak,hogy tudjon passzolni,még mindig sok a hátra passz.A védekezés lassú,ímmel-ámmal támadunk le.A legendásnak kikiáltott erőnlétünket is kinevetik a mennyeiben.Ennél a produkciónál Máté féllábbal is tudna jobbat!

    A döntetlen pofán vágott, a szünetig minden rendben volt, Csercse
    keresi a csapatát. Jellemző volt, ahogy Sammynak mutatta az irányt, kellene még 20-nak. Én tök rendben lennék Laidouni, Esisi, Tokmac, R. Mmaee, a többi leves, helyükre azért a pénzért 3 még jobbat és megkezdeni Pászka, Csontos, Redzics, Szánthó beépítését és vasszigorral figyelni a TAO pénzek kezelését. Hallottam, hogy ott is lenyúlások vannak /egyetemben a másik oldallal/ Én nem az edzőt hibáztatom, két hónap alatt nem lehet csapatot csinálni, de 10 játékost már kibaszhatott volna. Rebrov megtette. A bajnokság meglesz. Magyarok nélkül nem lesz több nézőnk. Mi nem hiszünk a globalizmusban.

    Ilyen xar játék hetek óta !! Mèg mindig az Afrika kupa akadályozza, hogy ne 3 kaput eltalált lövés legyen egy meccsen? Még szögletet sem rúgtunk!

    Ez a Csercseszov tévútnak tűnik egyre jobban, még mindig Zaki meg Vécsei jön a padról? Ilyen hülye ez pali? Még mindig keresi az alapcsapatot, meddig?

    A fő gond pedig az, hogy nemzetközire sem megoldás. 2-0 ról kapunk 2 gólt, és támadni, gólt rúgni kellene, a legkreatívab játékost meg nem küldi be...
    Lassan megdől a keménykezű edző elmélet is, egy keménykezű edzőnél nem hoznak le egy félidőt 1 kapuralövéssel. Amúgy én nem csak Cseróra fogom a dolgot, ebben Hajni is benne van. Ryan óta nem jött be 1 igazolàs sem, viszont súlyos milliókba kerültek.
    Megnézed a keretet van kb 10-12 játékos, aki haszontalan nekünk. Őket el kéne engedni. Viszont hogyan pótlod őket vissza? Nyáron lehetetlen lesz 10 játékost hozni.

    Valahogy rendszerbe kéne tenni az egészet , ez így vagdalózás . De , ha ez volt a taktika én kérek elnézést . Ja és kurva lassú a játékunk.

    Semmi alázat nincs a játékosokban. Az első félidőben okosan tudták tartani a Felcsútot, egyszerűen nem tudtak kibontakozni. De az a szokásos hanyag, flegma, nagyképű játék ami a második gól után következett, az megbocsáthatatlan. 2:0 után a földbe kellett volna döngölni őket, ehelyett borzalom volt nézni a folytatást. Utcahosszal vezethetnénk megint a bajnokságot, de amennyi pontot elszórunk...

    A cserék közül Auzqui és Zubkov helyett is védekező játékos jött be. A végén 5 (!!!) védővel játszottunk, három középpályással, akik közül egy volt támadó felfogású, de ide vehetjük a középpályára Tokmacot is, akkor két támadó felfogású kp. és egy csatár.
    Ezzel hogy akartunk nyerni??? Hogy????????
    Ez egy nagyon ijesztő meccs volt. 2:0 után felmosták velünk a padlót, azt sem tudtuk hol a labda, a középpálya teljesen az övék lett. Sőt, láthatóan a levegőt is kapkodtuk, sokkal jobbnak tűnt az erőnlétük. A cserékkel pedig szokás szerint teljesen szétestünk.

    Középen voltunk sokan, de láttuk a tábor reakcióját a meccs után! Ők is ki voltak akadva, hogy az utolsó 5-10 percben gyakorlatilag feladtuk a meccset... Miért nem lehetett menni a győzelemért? Fasz ki van!

    Sammyt el kellene adnunk, most, hogy kijutott a vb-re. Benne mindig benne van a hiba, ma is többször hibázott. És még ő ugatott Csercsaszovnak a lecserélést követően...

    Besics mellől két gólt fejeltek, miközben a legjobban fejelő védőnk a padon csücsült, Dvali meg még ott se... Ha Csercseszov rendesen feltérképezi a Puskást, láthatta volna, hogy a pontrúgásokra játszanak.

    Ha a fejbetalpalást megfelelően szankcionálják, elmentek volna a búsba. Ezt a badár sem emlegeti. 2:0-ról mondjuk akkor sem szabad így kiengedni.

    Ha 2-0-nál állunk át a 3 belső védőre,megnyerjük a meccset.
    2-2 után fasság volt Sammy-n kívül az össszes csere.
    Én így láttam a helyszínről.

    Ez az a párharc, amelyen nem tudom felhúzni magamat. Tudtam, hogy X lesz. 2-0-nál kicsit meglepődtem, de 3 perc múlva megnyugodtam, hogy minden a helyére került.

    Még az is hidegen hagyott, hogy van Nief kétszer is elrúgta a labdát szabálytalanságot követően. Ha egyikért lapot kap tegnap se kellett volna befejeznie a meccset.

    Az első kapott gól előtt (a videóban 5:06-kor) Dibusz talán foghatta volna a labdát. Elsőre nem is értettem miért öklözte, bár nyilván ő érezte jobban.
    A Mmaee testvéreken eddig is látszódott, hogy bőven van önbizalmuk (talán több is, mint ami jogos lenne…), de tegnap, amit leművelt Samy a cseréjénél…fél perce majdnem összehozott egy gólt a Puskásnak és még neki állt feljebb. Maradjunk annyiban, hogy Cherchesov helyében finoman elküldtem volna a f@szba!

    Összefoglalóból úgy tűnt, hogy kéz volt a felcsúti gól. A var mit mutatott? Megint a bírók bénáztak?

    az első 10 percben szarok voltunk, aztán egész szépen fociztunk a második gólunkig. aztán megint szarok voltunksmiley

    Ez egy elég szörnyű meccs volt. Eleve nem bíztam a győzelemben (haha, ki lepődött meg ezen?), nem szoktunk ott nyerni és hosszú szünet után balfaszkodásra számítottam.
    Mindjárt indult egy hazai góllal, amit ugyan elvett a VAR egy belógó kisujj miatt, de máris megmutatta a sebezhetőséget. Nem sok közünk volt itt a dolgokhoz, Dibusznak köszönhető, hogy hoztuk. A gólunkig talán egy formás támadás volt, emit ellőtt keresztbe a kapunál Mmaee talán, de a gól egyébként szép volt. Utána alibizés, de vezetés mellett ezt könnyebben elviselem. Akkor is, ha egyébként tré volt ez a kezdő. Noha Zubkov jól adta a 2.gólpasszt, bravó, összességében nem tetszik a csávó. Tokmac se volt jó, Besic rémületes, igazi csalódás szegény.

    A 2.félidő álomkezdése után, bevallom, megnyugodtam, láttam a 10 pontos előnyt, 3 meccs fór, oké. Aztán valami hihetetlen történt, percek alatt iksz, az utolsó fél órában tényleg egyszer ha átléptük a félpályát. Minden beadásuk életveszély volt, 11-0 szögletarány (na nem mintha a mi szögleteink veszélyesek lennének, senki nem tud beadni), Dibusznak megint megköszönhetjük. Meg annak a bénának, aki nem találta el a kaput helyzetben. Sammy a 2.gólban benne, meg utána is bizonytalan volt. Cseri bá se tud cserélni (Rebrov se tudott, de ő legalább győzött általában), épp kint voltam amikor megtörtént, és tényleg a lefújáskor vettem észre, hogy a féldüddő Zakariás pályán van. Ez az edző semmivel sem tűnik jobbnak az előzőnél, se az állítólagos szigort nem látom, se azt, hogy bele tudna nyúlni a meccsbe. A brazil csávó rejtély, miért nem játszik. Pedig én aztán Isael-fóbiás vagyok, de ez a fickó még lehetne jó. Komolyan nem alternatívája Zubkovnak?

    Teljesen esetlegesnek érzem a játékot, amin legtöbbször az egyéni kvalitások átsegítenek, de messze nem elégszer. Öt meccs óta nem kaptunk ki, ez már manapság komoly fegyvertény. És még kupadöntő is lehet belőle. Tíz zsoldos mezőnyjátékos a pályán, töredékét érő ellenfelek szívatnak minket, ez nekem elég gyengécske. Szerintem ki fog tartani azért a 7 pont a végére, az utolsó gyirmóti forduló előtt két könnyebbnek tűnő hazai, talán már csak a Dózsa és a DVSC lesz nehezebb, de hazaiak az is. Már várom a végét.

    A vasárnapi találkozón 58%-ban birtokoltuk a labdát, 84%-kal passzoltunk (hazaiak: 79%), kifejezetten lassú, 15.7-es passztempóval, a hosszú passzok aránya 10.1% volt. 25+1 támadásból 7-szer lőttünk kapura, 3-szor találtuk el azt (hazaiaknál ez 30+3 ill. 19/9), az xG-arány 0.31-2.14, az xcG-arány 0.81-2.63 oda, ez a legrosszabb arányunk a szezonban.

    Bár a párharcok többségét hoztuk (117-105), mindössze 17 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (ebből Esiti 5-öt), míg a saját térfelünkön rengeteg, 52 labdát vesztettünk (Civic 10, R. Mmaee 6, S. Mmaee 5), a Felcsút 19 lövéséből/fejeséből 14 az eladott labdáinkból jött. Kevés támadópárharcot vállaltunk (68), ezek 40%-a volt sikeres. A fejpárbajokat 22-18 arányban hoztuk, 32 alkalommal kellett tisztázzunk. A letámadásunk intenzitását mutató PPDA átlagon felüli (6.42).

    Dibusz 9 lövésből (2.63) 2 gólt kapott, 12 passzából 11 volt pontos.

    Besic 85 akciójának 80%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 21-ből 10-et nyert meg. 4 labdát vesztett, 10-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Blazic 91 akciójának 70%-a sikeres volt, 87%-kal passzolt, 9 párharcból 6-ot nyert meg. 9 labdát vesztett, 12-t szerzett, 6 passzt lopott.

    S. Mmaee 72 percet játszott, 73 akciójának 79%-a volt sikeres. 88%-kal passzolt, 13 párharcból 10-et nyert. 8 labdát vesztett, 6 labdát szerzett, 5 passzt lopott.

    Civic 71 akciójának 56%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.02). 72%-kal passzolt, 25 párharcból 15-t nyert. 18 labdát vesztett, 4-et szerzett, 7 passzt lopott.

    Esiti 96 akciójának 65%-a volt sikeres, 1 lövéséből (0.09) gólt szerzett. 88%-kal passzolt, 34 párharcának felét nyerte meg. 7 labdát vesztett, 12-t szerzett, 13 passzt lopott.

    Loncar 62 perc alatti 37 akciójának 78%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 11 párharcból 8-at nyert meg. 2 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 3 passzt lopott.

    Auzqui is 62 percet kapott, 43 akciójának 47%-a volt sikeres, 67%-kal passzolt (18/12), 18 párharcából 8-at nyert meg. 6 labdát szerzett, 6 passzt lopott.

    Tokmac 51 akciójának 43%-a volt sikeres, 65%-kal passzolt (20/13), 20 párharcából 9-et nyert. 1 gólpasszt adott (0.09)

    Zubkov 92 percet játszott. 51 akciójának 41%-a volt sikeres. 67%-kal passzolt (24/16), 16 párharcból 5-t nyert meg, 4 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.09), ezekből egy gól lett.

    R. Mmaee 52 akciójának 46%-a volt sikeres, 5 lövése volt (0.2), 1 gólt szerzett. 92%-kal passzlt (13/12), 9 párharcból 4-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.02).

    Zachariassen 35 percet kapott, 14 akciójából 6 (43%) volt sikeres, 7 passzából 4, 4 párharcából 1 lett jó.

    Vécsei is 35 percet kapott, 31 akciójának 61%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt (15/13), 10 párharcból 5-t nyert meg. 5 labdát vesztett, 3-at szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.06).

    Kovacevicnek 25 perc jutott, 33 akciójának 76%-a volt sikeres. 90%-kal passzolt (21/19), 9 párharcból 5-t nyert. 3 labdát vesztett, 8-at szerzett, 5 passzt lopott.

    Botka sérülése után 5 percet kapott, 4 akciójából 1 lett sikeres, 2 passzából egy sem volt pontos, 1 párharcát megnyerte, 2 labdát vesztett.

    Esiti 6.57
    Dibusz 6.23
    R. Mmaee 6.03
    Blazic 5.89
    Zubkov 5.74
    Kovacevic 5.74
    Besic 5.57
    Tokmac 5.40
    Civic 5.29
    Auzqui 4.91
    Vécsei 4.60
    Loncar 4.49
    Zachariassen 4.40
    S. Mmaee 4.40

    https://ulloi129.hu/2022/04/03/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-18/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2022/04/07/igy-teljesitettunk-a-felcsut-ellen-17/
    https://ulloi129.hu/2022/04/13/esiti-dibusz-mmaee-es-tokmac-dibusz-esiti/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.04.01, 11:59
    Nem lehet már hozzájutni a vendégbelépőköz, és a hazai szektorba sem lehet online jegyet vásárolni.
    Elfogytak az online megvásárolható, illetve a vendégszektorba szóló belépők a vasárnapi, Ferencváros elleni bajnoki összecsapásra. A mérkőzésre már csak a helyszínen, és kizárólag a hazai szektorokba lehet jegyeket vásárolni, a tikettek fogyásának ütemét figyelembe véve előreláthatólag már csak a mai napon (március 30.).

    Felhívjuk a mérkőzésre jegyet váltók figyelmét, hogy a hazai szektorokba a vendécsapat színeit, mezét, sálát viselő szurkolókat érvényes jeggyel sem engedjük be!

    https://pfla.hu/?q=news/12455