magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 1 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 2022
  2. Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 2022
  3. Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 2022
  4. Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 2022
  5. Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 2022
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.25 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 2.25 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.03.04, 16:29
    Az MLSz adatbankja alapján Vladislav Klimovich gólja helyett Mak öngóljaként lett elkönyvelve a Gyirmóti találat.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.27, 10:56 (szerk.: 2022.03.14, 17:31)
    Ezt a meccset be kellett volna húzni, még úgy is, hogy a meccs nagy részében a Gyirmót azért betolta a buszt rendesen. Az viszont borzasztó volt, hogy nem messze tőlünk az első perctől csak morogtak, károgtak, szidták a csapatot valakik. De tényleg az első perctől. A gólunknál meg se nyikkantak, föl se ugrottak. És még hideg is volt. Mit mondhatnék ezek után, ha csak ezt nem: hajrá Fradi!!!!

    Az elmúlt években megszoktuk, hogy a mennyeiben kiemelkedők vagyunk. Most nehéz megemészteni, hogy beleszürkülünk a mezőnybe. Talán fiatal motívált játékosokkal többre mennénk. Lehet nem az edzőkkel van a baj.

    Hogy pozitívumokat is mondjak: a magas letámadásunk jól néz ki gyengébb csapatok ellen, ha ezt egy direktebb és tudatosabb támadójátékkal tudjuk kiegészíteni, akkor sok örömünk lesz benne. Ez a stílus kifejezetten fekszik Aissának, aki ma megint egyszemélyes csapatrész volt. Ha még lőni is tudna..

    Homály volt az egész meccsen a Franszia.
    Tokivel együtt.
    Na, meg Coccolino is elcseszte, mert támadókat Kp-t betolta a 16-oson belülre, holott védőket kellett volna onnan kicsalnia. Ehte-direkte elbaxta.

    Wingo-sem ma kedveltük meg.Botka is szörnyű volt.Töki meg mehet Szarvárra nyugodtan.

    Állítólag olyan profi a stábunk, hogy még azt is tudják mérni, hogy ki milyen gyorsan köti meg a cipőfűzőjét. Mindezt -gondolom- nem kevés pénzért....
    Ezt az eredményt Máté Csaba is simán hozta volna erre e fél évre.

    Hát ez a meccs kurva nyomasztó volt

    Aki betette Makot,Végig fönnt hagyta a szerencsétlen Zachariassent,aki úgy cserét,hogy a támadók egymástól vették el a területet,aki pár percre cserélte be Marint.
    S legfontosabb :hat meccs,8 pont.

    8-at nem lehet cserélni ha 8-an szarul teljesítenek, bár az igaz hogy nem feltétlenül a kevésbé szarul teljesítőt kéne lehozni.

    és ami még rosszabb az a szurkolás

    A többség már a 30. perctől kurva gyengézni akart.

    nagy csalódás volt a mai meccs.. nem értem miért nem erőltettük jobban Civicet, kb csak az ő beadásaiból volt veszély. Ehelyett középen tömörültünk, teljes homály volt..

    Óriási szerencsénk, hogy nincs egy jó formában lévő komolyabb csapat az NB1-ben, mert akkor már buktuk volna a bajnoki címet.
    Rettenetesen lassúak, körülményesek vagyunk, és szerencsénk sincs.

    Iszonyatos csalodas Csercseszov. Nem tud rendet rakni a fejekben, a keretben, eltekozoljuk az elmult evek eredmenyeit. Hol a szigor, hol az erelyesseg? Egy toketlen balfasz, sok-sok millioert. Egy nagypofaju celeb. Ment a siras, hogy Rebrov nem tul kozvetlen, de egy pillantasa tobb tekintelyt parancsolt, mint ennek a balfasznak az osszes mondata, gesztusa, barmije, amiota megjott.
    Ez a keret nagykepu, lelketlen fos keret. Van tudas, de egyseg nelkul mit sem er. Ki tud itt rendet rakni?? Mert ugy nez ki Csercseszov nem.

    Azt megkockáztatom, hogy a tizenhatoson kívülről a legrosszabban lövő csapatok közt vagyunk az nb1-es mezőnyben

    Eszköztelenek vagyunk támadásban rohadtul. Szélsőink közül alig tud valaki eredményesen beadni!nincs jó átlövőnk, nincs jól fejelő védőnk. Blaziccsal vajon mi lett? Volt olyan év, amikor úgy termelt szögletekből, mint egy támadó.

    hát igen, amikor Tokmac az első félidőben "rápörgette" 18-19ről az a legalja volt. Az egyetlen épkézláb lövésünket a középhátvédünk mutatta be jó 20 méterről...

    Én már úgy vagyok vele, hogy el se lőjjük, mert az ellenfél kapusa elpöcsöl 45 másodpercet a kirúgással. Az egyetlen reményem az utsó 20 percben az volt, hogy hátha egy beadás szerencsésen pattan és azt beverjük. De nem

    Most értem haza. Hát bki....
    Valaki mondja meg nekem, hogy itthon egy NB2-es szintű csapat ellen, 1-1-nél hat perccel a vége előtt miért kell behozni egy hetek óta nem játszó irányító középpályást egy gólszerző csatár helyett?

    Tokmac irányító középpályásként játszatása is érthetetlen.
    Zaki szerepe pedig egyszerűen talány.
    Se nem középpályás, se nem csatár. Cserébe mindig a csatár mleett a 16-os vonalán várja a labdákst. Vissza nem lép, szélre nem mozog ki.

    A mai támadójátékunkat az "esetleges" jelzővel tudnám leginkább jellemezni.
    Azon kívül, hogy egy tíz emberrel védekező csapat ellen a labdanélküli mozgás az egyik legfontosabb. Na ez nem nagyon volt....

    Így van, teljes tanácstalanság elől.
    Ha meg véletlenül odakerül a labda valakihez lövőhelyzetbe, akkor úgy meglepődik, legyen bárki az, hogy irgalmatlan gyenge lövés jön...

    Szerintem én egy másik meccset láttam a helyszínen, mint itt a többség.
    A játékkal meg a motivációval volt a legkisebb gond.
    Elöl az ötlettelenséggel annál inkább. Azt meg nem tudom megfejteni, hogy Toki és Zaki hogy maradhatott végig a pályán.

    Mi volt a játékunk? Ha nincs Civic ma, nincs ziccerünk...

    Volt 1 nem Civic-féle, amit ha a drága norvégunk bever, lehet 4-0 a vége és Csercseszovot istenítené itt egy csomó ember

    Mak már azt sem csinálja meg, amiben korábban nálunk jó volt. Összjátékban nem tudtuk használni, fel nem szántotta a pályát, ellenben a rutinjából fakadóan helyzetbe tudott kerülni. Egy jó ideje ez sincs.
    A támadóharmadig volt rendben.
    A letámadásunk, visszatámadásunk, agresszivitásunk például kurvára ült, és szerintem nemcsak azért, mert ez a hulladék Gyirmót volt az ellenfél. Elöl viszont fogalmunk sem volt, mit lehetne csinálni, 8 védőn próbáltuk átpasszírozni a labdát. Van ilyen, de jobban meg kéne becsülni a helyzeteket.
    Összességében a tavasz elkeserítő, emiatt érthető a csalódottság.

    Most látszik, hogy ez a Bassey is egy flop lesz. Az argentin amilyen ígéretesen szállt be az MTK ellen, ma egy rakás szar volt.

    Bár szaladgálnának... Épp az a baj, hogy "támadásban", mindenki csak áll a védője mellett, mintha rugósfociban lennének.

    Egyik legnagyobb baj ,hogy vezetgessük a labdát, majd oda passzoljuk, ahova már rég passzolni kellett volna,ezért vagyunk rohadt lassúak. Tocmak ebben a legnagyobb zseni, iszonyat ,hogy visszafogja a csapatot. Nem is értem,hogy egy edző ezt ,hogy engedheti meg.

    Arról nem is beszélve, amikor rendezetlen védelem ellen mehetnénk, az amúgy nem lassú játékosainkkal, és akkor.... Egy csodás hátrapassz... Még az is visszaér, aki nem akar!

    Tényleg, Mak! Amikor lecserélték, akkor jutott eszembe, hogy ő is játszott... Boli viszont hasznos lehetne, mert ő egyértelműen hajt! Nem lett rosszabb játékos annál, aki háromszor lőtt győztes gólt az újpestnek, illetve mindig 10 gól körül termelt a bajnokságban! Nála fontos lene, hogy megkapja a bizalmat.

    Ez is egy érdekes dolog! Tegnap, amikor beállt, ő és Marquinhos volt, akik folyamatosan mozogtak elől, és kérték a labdát! Erre alig, vagy ha kaptak, akkor túl későn ment a laszti! Nem értem, hogy miért ilyen lassúak fejben a játékosaink!

    Ismét a szokásos csercse féle támadások. a szélen még csak csak pórbáljuk de a 16-osnál vagy bevisszük középre vagy beadjuk. Ritkán vittük le alapvonalig és onnan adtuk volna be. De amikor ezt megtettük rögtön helyzet volt ahogy az előző meccsen is. A sok vakegér aki a padon ül senki nem látja? Senki nem látja Mak, vagy Tokmac játékát? Amatőr brigád profi lóvéért.

    10 eve nem volt ilyen rossz edzonk, ez teljesen igy van, Stoger hozza kepest egy Klopp( na jo nem teljesen de felette van biztos)

    2 felido nem volt eleg neki hogy lassa,hogy betomorulo vedelem ellen mit kell jatszani, egyszeruen fajo volt nezni, hogy meg a 88.percben is passziroztuk kozepen a labdat..ahelyett, hogy a ket szelsovedot kivezenyelte volna a palya legszelere hogy szethuzzuk a palyat

    El nem tudom kepzelni hogy hoztuk ide ezt az edzot, egy jobb mecssere emlekszem nemzetkoziben, amikor szaud arabiat talan 5-0 ra legyalultak a vb-n a ruszkikkal tobbi meccsen total homaly..

    Szerintem meg kommunikacios problemai is vannak nemhogy nemetul de ami baj angolul sem tud elmagyarazni dolgokat, motivalni( ha van egyaltalan gondolata errol)

    Engem inkabb az zavart (szinten eloben), hogy segitettunk nekik meg jobban betomorulni es nem adtunk hasznalhato labdakat elore. Alapveto gondnak pedig azt lattam, hogy rossz sorbol akartunk kulcspasszokat adni. Edzoi katasztrofa volt az egesz megint. De igy jar, aki kiabalasban meri az edzoi kvalitasokat.

    A tegnapihoz hasonló - s nem először előforduló - tanácstalanságot utoljára magyar edző alatt láttam. Sokkoló volt a "csapat" impotenciája. Egyvalamiben van csapategység, hogy senki sem tudja a dolgát.
    Csak abba kapaszkodhatok, hogy akik látták az edzéseket, azok pörgősnek, remeknek írták le.
    Ebből a pályán a csapat semmit sem mutat.

    Hajnal hozhat még 10 csatárt is, akkor sem lesz senki jobb oldalon, aki tud beadni, illetve aki egyáltalán jobbhátvéd. Botka 0 ott, Wingot meg inkább hagyjuk Tokmac legalább hajt, de néha csetlik botlik és lassú. A NB1es csapatok teljesen kiismerték a 4-2-3-1 mélységét, ideje lenne valami újat kitalálni, mert addig csak ez a szenvedés lesz. Még mindig nincs igazi magyar vezér a csapatban!

    Ez az ember zsákutca. A kérdés csak az, hogy májusban vagy júliusban bukik meg... Az a nagy taktikai újítása, hogy a szélső hátvédeket beküldi a tizenhatoson belülre, hogy még nagyobb legyen ott a tömörülés. Ezzel elmaradnak a beadások és mindent középen, nyolc emberen átpasszírozva kell megoldani.

    Ha már tényleg nem megy, akkor meg megállás nélkül mehettek volna be a labdák a gyirmóti tizenhatoson belülre, voltunk bent állandóan hárman, négyen. 30 méterre meg a gyirmóti kaputól egy árva gyirmóti sem volt. De Tokmac és Laidouni passzolgattak önfeledten, mintha olyan jó működött volna a helyzetkialakítás. Még a szélső védőink is a 16-osuk környéke előtt voltak. Kicsit vicces volt 15 méteren belül 15 focistát látni. De főleg nagyon amatőr. Ha már parasztba, akkor angol aljaosztály és 10 beadásból 1 majd veszélyesen pattan. 20-ból meg 2. Undorítóan, de behúztuk volna. De hogy mi mit akartunk, azt még most sem értem. 90 percen át ugyanaz, semmi változtatást nem észleltem a meccs alatt.

    Amugy nehanyan nem neztek a meccset? A vedoik es a kozeppalyajuk kozott nem volt 3 meter tomorultek mint az allat ketszer jottek at a felpalyan ez a bunker amivel a chelsea bl-t nyert ja es a fenykoraban levo tikitakas barszelona se tudta feltorni nem hogy az mb1ben ket harom fokozattal lassabban es benabban jatszo listavezeto. Volt 20 tamadasunk vegigdominaltuk a meccset de ezert es az mtk-ert elovenni oket netto faszsag, majd ha jatszunk olyan csapattal akinek nem az a celja labdaszerzes utan picsanrugja es remelhetoleg a mi alapvonalunkhoz kozel megy ki taccsra akkor lenne ertelme mirol beszelni ( mi is ezt jatszuk nemzetkozibe lasd celtic)

    Az a baj, hogy nálunk nincs paszjáték. Vagy egyszeráűen nem tudunk passzolni. Hát Boliért majdnem elindultam Pestre, hogy én megfogom, megemelem és lehozom onnan, hogy hagyjad pajtás, ne erőltesd. hát megkapta a labdát 40 méterre a kapunktól középen. Jobb oldalt futott vki. Kocogva elindul előre. Jobbon fut az emberünk. Majd Boli felgyorsít, hogy akkor sprintben viszi a labdát. Emberünk a jobbon fut. Majd kezdenek Boli elé védők feltűnni a láthatáűron, így kicsit jobbra egyengeti a labda útját. Emberünk jobbon fut. Majd amikor elefántcsontparti zsonglőrünk 10 méterre ért a jobbon futó emberünkhöz, miközben a védők is megérkeztek, odapasszolta, hogy tessék. Én kézzel tuti felvettem volna, aztán ejtésből seggen lőttem volnaúgy, hogy reggelig be lett volna dagadva, hogy vigyed akkor bameg tovább. 30-40 méteren át cipelte, hogy aztán adjon egy körömpasszt a mellette álló embernek. Ott már felálltam a fotelből...smiley

    Fogalmuk nincs a játékosoknak, hogy mit kellene játszaniuk, ez most látszott leginkább. Botka az első félidőben egyszer nem ment vissza védekezni. Egy megtervezett, begyakorolt támadást nem láttam, egyszer nem mentek le a szélsőjátékosok az alapvonalig, mindenki szabadult a labdától, a kreativitásnak nyomát nem láttam. Legalább lett volna néhány távoli lövés, ami volt az a megye I- ben is szégyen lenne. Látszott, hogy a véletlenre, az ellenfél hibáira apellálnak. Viszont morálisan széthullottak, egymásra mutogatnak, veszekszenek. Ez nem csapat, és idén már nem is lesz az.

    Hogy vagyunk most az oszét varázslóval? 6 meccs, 8 pont? Hát nincs sok okunk röhögni senkin. Ez egyelőre kieső csapat eredménysora. Javulást nem látok egy dekát sem. elkezdtem egy kicsit pr igazolásként tekinteni Csercsére. Azok közül eddig nem nagyon jött be senki. Remélem kurva gyorsan öszeszedi a csapatot, mert ezt bárki megcsinálja.

    Statisztikai adatok az elmúlt hétvégi bajnoki találkozóról.

    A szombati találkozón 4-2-3-1-ben, majd az utolsó 20 percben 4-4-2-ben játszottunk. 67%-ban birtokoltuk a labdát, a 86%-os pontosságú passzaink 54%-át a támadóharmadban adtuk, a saját védekezőharmadban mindössze 6%-át. A passztempónk a tavaszi meccseink közül a második legmagasabb volt (17.23 passz/perc, a Vasas ellen ez 18.12 volt). A letámadás intenzív volt (4.02 PPDA (passz per defenzív akció)).

    57+1 támadást vezettünk (az ellenfél 19+1-et), ezek révén 25 lövésig jutottunk (a Gyirmót 3-ig). Rengeteg beadással próbálkoztunk (41, átlag 16), amelyeknek 32%-a talált embert (átlag 31%). A xG-arány 2.07–0.13, az xcG-arány 2.06-0.04 volt, de mindenképpen ki kell emelni, hogy a gyirmóti értékekben érthető módon Mak öngólja nincs benne. Rusák három legnagyobb védése Civic (0.65), Laidouni (0.42) és Tokmac (0.32) kaput eltaláló kísérleténél volt.

    A párharcokat ikszre hozták a felek (123-123), a fradisták közül pozitív mérlege Laidouninak (42, 57%), Kovacevicnek (25, 68%), Tokmacnak (20, 65%), Wingónak (8, 63%) és Marinnak (1, 100%) volt. Rekordmennyiségű, 55 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Laidouni 10, Kovacevic 8, Tokmac 7) és mindössze 25 labdát adtunk el a sajátunkon, ebből 3 volt a védekezőharmadban. Mi 18 lövésig jutottunk az ellenfél labdaeladásaiból, a Gyirmótnak 1 ilyenje volt (Botka).

    Ahol mélyen alulteljesítettünk, azok a támadópárharcok (95/29, 30.5% – az átlag 42%, az MTK ellen 51.6% volt). 50% felett csak Wingo (3/2, 67%) volt, 50%-ot Laidouni (18/9), Tokmac (10/5), Kovacevic és Boli (2/1-2/1) ért el. A fejpárbajokban a vendégek voltak jobbak (21-26), leginkább Varga (15/13) révén. A legtöbb passzt Auzqui, Botka és Blazic lopta (6-6), őket Kovacevic (5) követi. A hosszú passzok aránya 5.4% volt (56%-os pontosság).

    Dibusznak Mak öngólján kívül egyet kellett védenie (0.04), 8 passzából 6 volt pontos, 5-ször adtuk haza a labdát.

    Botka 71 percet kapott, 61 akciójának 57%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.19). 74%-kal passzolt, 8 beadásából 3 volt pontos, 22 párharcból 10-et nyert meg. 9 labdát vesztett és szerzett, 6 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.42).

    Blazic 96 akciójának 84%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03). 89%-kal passzolt, 16 párharcból 13-at nyert meg, 6 labdát vesztett, 17-et szerzett, 6 passzt lopott.

    Kovacevic 96 akciójának 83%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.17). 97%-kal passzolt, 25 párharcból 17-et nyert meg. 3 labdát vesztett, 20-at (!) szerzett, 5 passzt lopott.

    Civic 88 akciójának 72%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.14), 4 lövést készített elő (0.64), egyik gólpassz lett. 82%-kal passzolt, 11 beadásából 3 talált embert, 16 párharcból 8-at nyert meg. 11 labdát vesztett, 7-et szerzett 2 passzt lopott.

    Laidouni 171 (!) akciójának 79%-a sikeres volt, 2 lövése volt (0.16). 89%-kal passzolt, 7 cseléből 6 sikeres lett, 42 párharcból 24-et nyert meg. 15 labdát adott el, 21-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Tokmac 130 akciójának 78%-a sikeres volt, 5 lövése volt (0.27), 88%-kal passzolt, 5 cseléből 3 volt sikeres. 20 párharcból 13-at nyert meg. 16 labdát vesztett, 8-at szerzett, 2 passzt lopott. 3 lövélst készített elő (0.04),

    Auzqui 67 percet kapott, 65 akciójának 57%-a volt sikeres, 1 helyzete volt. 82%-kal passzolt, 20 párharcból 10-et nyert meg, 2 lövést készített elő (0.1).

    Zachariassen 56 akciójának 45%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.34). 72%-kal passzolt, 18 párharcból 4-et nyert meg.

    Mak 67 percet kapott, 54 akciójának kétharmada lett sikeres, 3 lövése volt (0.13) az öngólja mellett. 94%-kal passzolt, 12 párharcból 5-t nyert meg. 2 lövést készített elő (0.06).

    Bassey 89 percet kapott, 63 akciójának 38%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.36), egy gólt szerzett. 74%-kal passzolt, 32 párharcból 5-t nyert meg. 2 lövést készített elő (0.16).

    Marquinhos 29 percet kapott, 37 akciójának 62%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.24). 86%-kal passzolt, 8 cseléből 3 volt sikeres, 13 párharcból 5-t nyert meg.

    Boli is 29 percet kapott, 18 akciójának 78%-a (14) sikeres volt, 11 passzából 10 volt pontos (91%). 6 párharcból 3-at nyert meg.

    Marin 8 percig volt a pályán 4 akciójából 3 volt sikeres, 2 passza (közte 1 beadás) pontos volt, 1 párharcát megnyerte. 1 lövést készített elő (0.18).

    Fradi – Gyirmót:

    Laidouni 5.41
    Civic 4.83
    Blazic 4.74
    Bassey 4.73
    Dibusz 4.65
    Kovacevic 4.51
    Marquinhos 4.33
    Botka 4.16
    Auzqui 4.10
    Tokmac 3.95
    Zachariassen 3.59
    Boli 3.54
    Mak 2.73

    https://ulloi129.hu/2022/02/26/elo-a-gyirmot-elleni-bajnokirol-5/
    https://ulloi129.hu/2022/02/28/igy-teljesitettunk-a-gyirmot-ellen-4/
    https://ulloi129.hu/2022/03/06/laidouni-civic-blazic-es-laidouni-tokmac-civic/
     
  3. avatar: fgymat
    2022.02.26, 22:18
    Csertői Aurél a 83. percben sárga lapot kapott.