magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 1 : 3 17:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.5 (2 szavazat)

játékvezető: 1 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.14, 16:51 (szerk.: 2022.02.18, 17:39)
    Gratula csapatnak! Jól játszottak! Rebrov óta az első meccs, amin nem izgultam. Csak így tovább!

    Nem vagyok maradéktalanul elégedett.A flegma körömpasszokat hanyagolhatnánk.

    nem volt vészes, bár szerintem az összes csere rosszul szállt be. arról is képet kaptam, hogy Basseynek miért csak 1 gólpassza volt az előző csapatban.

    Kb 15 percet kapott, s azalatt volt két jó lövése és egy gólt ígérő passza! A csapatból 90 vagy 75 perc alatt sokan ilyen statisztikával sem bírnak!

    Elso fel ora nagyon tetszett, elkepesztoen intenziven jatszottunk. Kerdes, h ez fenntarthato-e vagy torvenyszeru volt, h elfaradunk. Elso felidoben sztem Laidouni volt egyedul gyenge magahoz kepest, de o nagyon feljavult a masodik felidoben, es ez kellett.
    Loncar megint langyi volt, vannak jo labdai, de parharcokban nagyon gyamoltalan. Gavric szegeny nem kapott labdakat. Bassey sztem biztato, de teny, h Ryan jobb. Klasszis a srac, megha flegma is kicsit.

    Én Laidounit nagyon jónak láttam. Nem hisztizett, nem cipelte a labdát, fegyelmezetten tette a dolgát. Az ő erőteljes középpályás játéka miatt tudtunk 60 percig dominálni. Mikor ő előre lett küldve és Loncar vette át a szerepét, akkor kezdett ránk jönni a ZTE.

    Megvan ez , mint a nagyfater műfogsora...S.Maee, Bandi meg Ryan ma kiemelkedett. Nálam Ryané a 9-es poszt. Csak ne lenne olyan halvérű. Azt az első 20 percet kell nyújtani még olyan 65-70-re. Ilyen tempóban nem lehet végig nyomni..

    Öröm látni, hogy Dini már nem áll a vonalon. Kevésbé, hogy csak elindult a labda felé, de még nem ért oda.

    Ez jó volt ma smiley Ami viszont tetszik, az a fejlődés meccsről meccsre, ez az ami igazán biztató.

    Az az első 30 perc letámás rohadt jól nezett ki, Csercseszov ezt szeretné látni végig ami persze lehetetlen akármilyen jó is a kondi, Botka mondta is, hogy páran elfáradtak, de ha ezt ki tudjuk tolni még, beválnak az újak és a "régiek"(Zaki, Gavric, Loncar) is elkapják a ritmust, akkor nagyon csúnyán ledominálhatnánk ezt az NB1-et.

    Nagyon jò lenne Tökivel hosszabbítani. Az ùj srácokkal igen fèlelmetes támadòszekciót lehet összehozni, ès ebbe nagyon kellene Töki is.

    Ma a győzelem volt a legfontosabb,s ez megvolt.Körvonalazódik,mit akarunk játszani,de változatlanul sok a bántó technikai hiba és az eladott labda.Wingo továbbra is homály.

    látszik mit akar a mester. Megfojtani az ellenfelet, már a saját térfelén. Ehhez komoly kondi kell, remélem egyre tovább bírjuk majd. Innen újabb lépés, hogy labdaszerzés után jó döntéseket hozzunk.
    Amíg ez tökéletesedik, addig nézem Ryan meccsenkénti 4-5 kötényét. Szűken osztogatja a kurafi. Csak úgy csapkodják a bokájukat.

    A direkt előrejátéka Csecsinek, már übereli Rebijét, de hátul, pont ezért sok a lik-luk...

    Waltner nem hülye edzőként sem, az NB3-as Kaposvárral feljutott az NB2-be onnan pedig újoncként az NB1-be, egy NB2-3as kerettel.

    Baromira örülök, hogy visszavettük a vezetést, de a játékkal nem voltam teljesen elégedett. Látni, hogy a Dibusz, a Mmaee tesók, Laidouni és a középpályára vezényelt Tokmac lesz a csapat gerince. Töki játéka óriási meglepetés, ha még jobban lehiggad, még nagyobb hasznára lesz a csapatnak. Nem véletlen a Mester állandó próbálkozása és a sok kisérletezés.

    Toki sajnos hangulatember lett. Zubkovval mi történt, hogy nem tud folyamatosan jól játszani? Mi lehet ennek az oka?

    Nálam Mak, Marin már most elmehetne... akár mennyire jók - a múltjuk alapján -, sajnos ennél több kell. Harapós, motivált játékosok kellenének.

    Nem lennék meglepődve, ha Laidouni elmenne (pedig szeretem a játékát) ...

    Meglátjuk, hogy mit hozz az élet.

    Loncarban egyszerűen nincs kreativitás, felhúzza a kezét a mellkasához és egy ütemben ledarálja a meccset, csak a tuti passzokat vállalja be ... a Mester majd megőrült mikor ahelyett, hogy előre passzolt volna, a félpályáról visszatette Dénesnek .... ki fog kerülni mint Cabraja

    A másdik félidő elég necces volt, hátra állt az egész csapat, még sem tudtunk labdát szerezni sokszor, odanyomtak bennünket a kapunk elé.

    A letámadás, a küzdés, a teljes csapatos támadás építés, szép cselek és egy kibaszott gyönyörű rajzolnivaló támadás és gól. Ennyi és ilyen felkészüléssel egy hónap után ez több mint amit remélni lehetett.

    A ZTE a korai rossz játék ellenére aligha fog kiesési problémákkal küzdeni. Szimpatikus keret, jobb velük az NB1, mint nélkülük. Remélem a Paks, ZTE kettős utoléri majd a Videotont.

    Jól mondta az öreg, az első fél óra nézett ki jól, ment a presszing, ellen csak kapkodta a levegőt.
    Aztán sajnos mi is elkezdtük kapkodni. A labdavesztéseknél visszarendeződésünk, ami Rebrov legnagyobb mutatványa volt, most nagyon hamar szétesett. Több olyan periódus volt, amikor az ürsen maradt területeken simán kipasszoltak minket, emiatt is kapjuk a sok sárgát, mer' csak felrúgni bírjuk ilyenkor. A szélső védőink - főleg Wingo - néha azt sem tudták hol vannak, meg hol kéne lenniük. Úgy sejlik, hogy nekik kulcs szerepük lenne Csercsa játékában, de elég vékony jégen vagyunk a mindösssze 3 szélső védővel.
    Samy csinált jó sok bravúr mentést utolsó emberként, ami szintén elég nagy baj, nem szabadna ide eljutni.
    Szóval jó lesz ez az letámadós móka, de muszáj a védekezés szervezettségében is előrelépni, mert az még nagyon esetleges.

    Kapott gólnál Wingo mit keres középen? Zavar ott is majd a helyén is amikor Dibusz kiindult mert ki kellett neki, nem Dibusz gólja ez hanem Wingoé. Akár egy amatőr játékos , hihetetlen. Ő életveszély ott hátul ok hogy általában rendben van, de benne van az óriási hiba a játékában...

    Azért volt közepén mert Samy kb a vkp posztján kóborolt.Muszály volt neki be menni középre!

    A kapott gólban Töki is vastagon benne volt.Ott (is) elbaszta a kontrát.Egy sima passzt nem tudott megoldani,helyette kibaszott hosszan szöktette Zubkovot.Pedig kettő az egyben vitték a védőre a labdát.Ebből lett 3-0 helyett 2-1.

    izé, az ezt követő fél percben Vécsei, Zachariassen (ő szabálytalankodott is), Laidouni is megszerezhette volna a labdát, mielőtt Tajti teljesen szabadon beívelte a labdát, hogy aztán Samy, Wingo, Blazic és Dini beszerencsétlenkedje a gólt.

    most azt már meg se említsük, hogy nem 2 az 1-ben vittük a labdát a kapura, hanem 3 a 3-bansmiley De örülök, hogy valakire hallgatsz, kár, hogy az Hajdú Brésmiley

    Sajnos csak az összefoglalót láttam, de abban két dolog nagyon tetszett:
    - összjátékok voltak, szépek, önzetlenek, eredményesek.
    - a testbeszéd, mimika alapján is csapatnak, sőt felszabadultnak tűntünk.
    Ilyen volt a meccs?

    helyszínen mindenképp. voltak kifejzetten kombinatív, szép támadásaink, meg piszok gyors kontrák is. Bassey nagyon nagy fogás

    szvsz Tokmac az első félidőben penge volt, a másodikban visszaesett, de őt kiemelni, mint gyenge láncszem? hát, az első félidőben végig az volt az érzésem h Tokmac és Ryan a két zsugás, mindenki más csak díszlet körülöttük.

    pedig nem a kedvencem ám a fekete kontinens.

    Wingo sem lógott ki lefelé, vele kapcsolatban sem értem a kipécézést. bár, zavarni nem zavarsmiley Zubkov fos, mindig csak fos.

    Nagyon nem is lehetett ma más zsugás, mert visszaálltunk szinte classic 4-4-2-be az előny birtokában. A többieknek inkább középpályás védekezés maradt, Tokmac és Ryan meg mehettek elől, sok területük maradt így a kontráknál.

    Minden Fradi gólnak örülök, de ma Zakiénak különösen, remélem átszakad nála egy gát ezzel, és hozza a Rosenborgos formáját.

    Mondjuk ez a gólt is középről indulva szerezte, nem a szélről. Továbbra sem értem a jobbszélső posztot nála. mondjuk ma volt egy olyan taktikai húzása az orosznak, hogy wingot lényegében középpályásként játszatta, így Zaki egy lépéssel beljebb tudott játszani. De vonal mellett ma is volt sok rossz megoldása.

    Most sikerült visszanéznem a meccset, az első 55 perc az összeszerencsétlenkedett gólon kívül nagyon biztató volt, utána kicsit lesüllyedtünk a Zete szintjére, de így is jóval közelebb álltunk a negyedikhez, mint ők a másodikhoz, kb a taktikájuk a tizik kiharcolásának megpróbálása volt. Zaki góljának nagyon örülök, a zsinórban második Botka gól, Wingo gólpassz pedig szinte viccessmiley Annak is örülök, hogy Gavrity ismét játékperceket kapott Mak helyett. Azt mondjuk meglepően olvasom, hogy milyen sokan látták Wingot ma gyengének, szerintem korrektül játszott, de ezen nem veszek össze senkivelsmiley

    A 3. gólunkat öröm visszanézni. Ryan talán be sem passzolja, ha nem tudott volna kötényt adni.

    A vasárnapi meccsen 4-2-3-1-ben fociztunk, 52%-ban birtokoltuk a labdát (az első harmadban 62, másodikban 46, a harmadikban pedig 44%), 85%-kal passzoltunk, a passztempónk 17.2 passz/perc volt (az első félidő 18, a második 16.1). 26+4 támadásból 17 lövésig jutottunk, 10 találta el a kaput, a hazaiaknál ezek a mutatók 31+1, 8/4; az xG-arány 1.58-0.75 volt, az xcG-arány 3.4-1.77 ide.

    A párharcokban minimális fölényben voltak a hazaiak (111-118), a párharcok több, mint felét Wingo (20/14), Sammy Mmaee (17/12) Zubkov (15/11) és Miha Blazic (13/7) nyerte meg a kezdők közül. 21 labdát szereztünk a ZTE térfelén (Laidouni 5, Wingo 4), a hazaiak 38-at (!) a miénken. Mi hét, a hazaiak 5 lövésig jutottak a másik hibájából. A támadópárharcok mindössze 35%-át nyertük meg (75/26), a fejpárbajok aránya 21-17 volt (Botka 8/6!), 19-szer kellett tisztázni (Samy 5, Blazic-Wingo 3-3, Botka, Vécsei, Zubkov 2-2), 15-ször passzoltunk. A védekezőpárharcok 57%-át nyertük meg (Wingo 9/8, Zubkov 8/7, Blazic és Samy 7/5).

    A letámadás intenzitása valamivel nagyobb volt az átlagnál (9.15, az átlag 10.3), a meccsen nem meglepő módon a két legrosszabb negyedóránkban (30-45, 61-75) volt a legrosszabb az érték. A hosszú labdák aránya rendkívül alacsony volt (6.3%). Az oldalpasszok aránya alacsonyabb (37.1%, átlag 41.6%), az előrepasszok (34.1%, átlag 30.8%) és a hátrapasszok (15.1%, 14%) aránya magasabb volt az átlagosnál.

    Dibusz 5 lövést kapott (1.8) ebből 1 lett gól, 2-szer jött ki, 20 passzából 19 volt pontos.

    Wingo 76 akciójának 78%-a volt sikeres, 1 lövése és 1 gólpassza volt. 89%-kal passzolt, 20 párharcból 14-et nyert meg, 8 labdát vesztett, 10-et szerzett, 7 passzt lopott. A gólpasszal együtt három lövést készített elő (0.25).

    Blazic 97 akciójának 78%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 9 hosszú labdájának kétharmada volt pontos. 13 párharcból 7-et nyert meg. 9 labdát vesztett, 10-et szerzett, 7 passzt lopott.

    S. Mmaee 99 akciójának 78%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 17 párharcából 12-t nyert meg. 8 labdát vesztett, 13-t szerzett, 8 passzt lopott.

    Botka 91 percet kapott, 60 akciójának 52%-a volt sikeres, 1 lövéséből (0.2) gól lett. 69%-kal passzolt, 23 párharcból 10-et nyert meg. 11 labdát vesztett, 8-at szerzett, 9 passzt lopott.

    Vécsei 74 akciójának 68%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt, 20 párharcának fele volt nyertes, 16 labdát vesztett, 8-at szerzett, 9 passzt lopott.

    Laidouni 109 akciójának 66%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.22). 86%-kal passzolt, mind az 5 csele sikeres volt, 28 párharcból 12-t nyert meg. 10 labdát vesztett, 9-et szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01).

    Zachariassen 75 percet kapott, 49 akciójának 33%-a volt sikeres, 1 lövéséből (0.28) 1 gólt szerzett. 73%-kal passzolt, 20 párharcból 3-at nyert meg. 1 lövést készített elő (0.25).

    Tokmac 89 akciójának 54%-a volt sikeres, 5 lövése volt (0.2), 74%-kal passzolt, 26 párharcból 12-t nyert meg.

    Zubkov 62 percet kapott, 45 akciójának 71%-a volt sikeres, 81%-kal passzolt, 15 párharcból 11-et nyert meg.

    R. Mmaee 75 percet játszott, 55 akciójának 40%-a volt sikeres. 4 lövésből (0.6) 1 gólt szerzett, 2 lövéselőkészítéséből (0.23) 1 gólpassz lett. 91%-kal passzolt, 27 párharcból 7-et nyert meg.

    Loncar 34 percet kapott, 24 akciójának kétharmada volt sikeres, 12 passzából 11. 9 párharcból 4-et nyert meg, 3 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő.

    Gavritynak 21 perc jutott, 18 akciójának 44%-a (8) volt sikeres. 6 passzából 5 volt jó, 8 párharcból 3-at nyert.

    Bassey 21 percet volt a pályán, 12 akciójából 8 volt sikeres. 2 lövése volt (0.07), 4 passzából 2 volt pontos. 2 csele sikeres volt, 4 párharcból 3-at nyert meg. 1 lövést készített elő (0.14)

    Civic 5 percet kapott, 3 akciója sikeres volt (2 passz és 1 párharc).

    Így értékeltétek a ZTE elleni teljesítményt.

    Botka 7.50
    R. Mmaee 7.09
    Laidouni 6.68
    S. Mmaee 6.68
    Blazic 6.30
    Tokmac 6.29
    Zachariassen 6.21
    Vécsei 6.08
    Wingo 6.05
    Dibusz 6.02
    Bassey 5.80
    Gavric 5.44
    Zubkov 5.41
    Loncar 5.09

    https://ulloi129.hu/2022/02/13/elo-a-zte-elleni-bajnokirol-8/
    https://ulloi129.hu/2022/02/15/igy-teljesitettunk-a-zte-ellen-7/
    https://ulloi129.hu/2022/02/18/botka-mmaee-laidouni/