magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Budapest 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.10.25, 10:39
    Teodoru Vaszilisz megbízott vezetőedző betegsége miatt Pintér Ádám asszisztens edző meccselt.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.10.25, 10:14 (szerk.: 2021.11.02, 13:58)
    Tudom senkit sem vigasztal, de nézem vissza és nagyon nagyot játszott az MTK! Nagy tempóju volt a 2. félidő. És az MTK tartotta a lépést. Hiába játszottuk a támadó focit. Sajnos mindig közbejött vmi hiba. A szerencse se volt velünk. Cabraja is megmutatta, hogy van olyan jó mint Civic. Ezt a meccset Rebrovval se nyertük volna meg.

    Ez egy szánalmas szar, már elég régóta…Most aztán lehet megint magyarázkodni, meg sértődgetni, meg hajráfradi, meg előre nézzünk….stb. ez kalap szar és nem látni a végét….

    Már a játékosok is egymással veszekednek, lögdösődnek!!! Tokmac és Uzuni!!! Kezd szétesni a csapat, nincs már egység, az edző nem ura a helyzetnek!!!

    A mai kakaskodás után a következő támadásnál Tokmac gólpasszt adott Uzuninak, csak sajnos les volt. Ettől még nem esett szét a csapat. Daráltak rendesen, csak a siker elmaradt.

    Nézzük a mai pozitívumokat:
    - Bogdán lehúzta a rolót (nem mintha az MTK gólt akart vóna rúgni)
    - nem fáradtunk el a végére, sőt, akkor végre nyomtunk (nyomogattunk)
    - tartjuk a lépést a Várdával és a Felcsúttal
    - megnyugodhattunk, hogy nem Zachi és Zubi a játékunk kerékkötői

    70. Perc kornyeken talan. Elvileg Uzuni szova tette, hogy blm nem passzolt neki, sokadik alkalommal sem.

    Mondjuk adott Uzuninak egy "gólpasszt" előtte. Én azt megértem, hogy nem szimpatikus, de a mai meccsen Ő tett a legtöbbet a gólszerzésért.

    Nincs csapat.
    Mindenki egyedül akarja megoldani, egymásnak mennek, nem passzolnak.
    Ez egyértelműen az edzői stáb hibája!
    De nem esünk kétségbe, a vezetőség nem kapkod, megoldja.

    Bocsánat de nincs taktika nincs irányítás Fejetlenség és tanácstalanság az van. Az ember meg ül a padon mint egy faszent.

    Kifejezetten felháborító volt hogy egyszer nem állt fel a padról Stöger, még Uzuni Töki kakaskodáskor sem, ilyen nincs. Ha beleszar azért, ha nem tudja mit kéne csinálni azért. Nem kéne beleszaladni egy nagyobb verésbe a Celtic ellen, de amilyen kilátástalanok vagyunk kifejezetten félek attól a meccsről.

    Ezen a meccsen az MTK Bundesliga szintet hozott védekezésben. És itt megy a károgás.. Mintha a Rebrov kezdő időszakot élném újra.

    Idegroncs lettem a végére. Kit kellett volna még játszatni? Stögernek ehhez semmi köze. Meg kellene kérdezni Wingo, Civics, Besics /pedig imádtam/, Uzuni, Mak, Tocmas, Mmaee, Boli urakat. Miért nem nyomtuk azt a hajtást, amit az utolsó 20 percben?

    Ha nincs taktika, elképzelés, az már az edző hibája! Az nem taktika, hogy ne adjuk hátra a kapusnak a labdát, mert támadófocit ígertem!

    60 percig nyomát sem láttam, hogy akarjuk a nem túl acélos Mtk-t megverni. Az utsó 30 perc rendben volt, viszont itt már szerencsénk sem volt. Talán mert nem tettünk érte eleget.. 9 megszerezhető pontból 1 a mi szintünkön vállalhatatlan. Stöger remélem érzi, hogy sok mindenben váltania kell, mert jelenleg a nemzetközi csoportkör és a bajnokság állása egyaránt kiábrándító.

    Ez a csend a tábortól a végén végképp ciki volt. Aki fütyülni mert, leszólták. Legalább fordult volna meg mindenki...

    Most nem azért, de úgy csinâlunk mintha nem lenne teljesen egyértelmű. Mielőtt a tábor visszatért megegyezett a vezetőséggel. Ez az egyezség jópár dologra kiterjed, amire korábban nem volt példa..finoman szólva megvan kötve a kezük. Pont egyik cimbi mondta, hogy a tábor lelke a régi stadionnal együtt ment a lecsóba....

    Egyébként ma még annyira nem is volt szar a szurkolás, mint az elmúlt meccseken. A ciki az volt, hogy egy mindent bele még ment a végére...

    A Celtic meccs után én is idegállapotban voltam, ma valahogy nem érintett meg annyira. A meccs végén jól nyomtunk, benne volt a játékban a gól. Aki meg nem játszott még csapatban, annak talán furcsa, ha két játékos összeszólalkozik a pályán. Nekem inkább azt mutatta, hogy mindenki tisztában vele, hogy nem megy, ezért mindenki feszült. Az edzőkérdés amúgy éleződik, Stöger sajnos nem irányít a vonal mellől, nézi a meccset a közönséggel együtt.
    Pedig a játékosok várnák a segítséget és ha az nem érkezik a padról, nem fognak bízni a mesterben.

    Marin minden labdaérintésén látszik, hogy más szint ... erre kap 10 perceket ... ma sajnos minden szitu Tökmagra jött ki, aki kb egy éve teljesen indiszponált ...

    Az első 70 perc a legsötétebb másodosztályú időszakot idézte.
    Szabályosan fájt.

    Amit vesztettünk 6 hónap alatt:
    -a hazai pálya előnye/lassan senki se feltartott kézzel jön
    -fizikai fölény itthon/és a nemzetköziben sem fáradtunk el a második félidőre
    -taktikai fegyelem
    -labdabírtoklás
    -ezt csak gondolom, a spanyol szakik, akik helyett nincs ugyanolyan minőség
    -egy karakán edző
    A játékokeretet nem írom, mert papíron nem rosszabb, sőt, de valahogy mégse működik úgy, mint eddig

    A Celtic meccs után hiába vártam a választ a kérdésemre a hurráoptimista szakértő szurkertársaktól, most újra várom.
    Minden oké szerintetek a csapattal? Három meccsen 0 szerzett gól. Ez így rendben van?
    Gondolom igen és csak engem basz szét az ideg.
    Mert gól nélkül lehetetlen meccset nyerni.
    Ez meg olyan tény amire még Gabinak sincs statja ami az ellenkezőjét támasztaná alá.

    Ritkán jövök idegállapotba edző kapcsán, de ez a wondering olyan szinten felbaszó, mint amikor a világtalan szabics arról beszél, hogy az emberelőny nyomást tett a csapatára. MI A FASZOMRÓL MOTYOG EZ FASZ? Wondering? Nem wonderingelni kell, hanem kezdésnek úgy lehajszárítózni a pályán egymásnak pofázó játékosoknak a fejét, hogy leolvad a biztosíték az öltözőben. Wondering bazmeg...

    Stögi! Most írtad le magad! Visszamutogatni a korábbi sikeredző búcsú időszakára, amikor már utcahosszal nyertük a bajnokságot, ritka gusztustalan dolog! Olyan gyengék, mint most Doll óta nem voltunk, két klasszissal gyengébb kerettel! Neked felnőni kellene Szergejhez, nem a szánalmas játékot takargatni vele! Takarodj!!!

    Ez akkora meccs volt, hogy Szabics is csak csettintene a komoly stratégia miatt. Persze rajta is gúnyolódnak itt sokan, de van nekünk egy Stöger jelmezbe bújt Szabics/Doll. Halleluja!
    Ma is tetszett a sok kidolgozott helyzet, a formás támadások, stabil védelem, dominancia. Na meg a gólok! Az különösen.
    Remélem talál vki egy olyan statot a Rebrov-érából, ahol 3 szinttel gyengébb játékosokkal, vagy 20 pontos előnynél hasonlóan szórtuk a pontokat. Csak hogy azér mégis jó ez az osztrák sztáredző! Meg ő ugye volt a Dortmundnál is! Bibibii! Naugye!

    Még a hangja is remeg szerencsétlennek... Én igazándiból sajnálom, érződik, látszik h nem neki való ez, és magának is megkönnyíthetné a dolgot, ha nem ragaszkodna a padhoz, hanem felmondana önszántából...

    Meccs előtt: A hozzaalassal nem lesz gond.
    Meccs utan: A hozzaallassal gond volt.
    A taktikarol ne is beszéljünk...

    Stöger azt mondta, megtartjuk a jó dolgokat az előző edző stílusából és támadóbb focit fogunk játszani.
    Az elmúlt hetekben nem látom a támadóbb focit. Azt sem, hogy megtartottunk volna valamit is Rebrov stílusából. Lehet, hogy ez a cél és elkezdődött, de nem működik. Sok, húzó játékosunk formája esett vissza jelentősen. Nem hinném, hogy ez az ő hibájuk lenne.
    Novemberben lesz szünet a bajnokságban. Addig valamiben változtatni kell.

    Sajnos a jó dolgot nem tartotta meg, és a rosszat tartotta meg.A jó a szervezettség volt, hogy mindenki tudta, hol a helye a pályán, hova kell érkeznie, na most ebből annyi maradt, hogy azt se tudjuk merre futunk.
    A Rebrovnál jól működő 4-2-3-1 felállást - ami a szervezettség miatt működött jól, de nem volt támadó - LE KELL VÁLTANI . Nem lehet támadó focit játszani egy bunker taktikában! Már rég váltania kellett volna egy 4-3-3ra vagy egy 3 védős 3-4-2-1 taktikára.
    Remélem a világverő Tököl ellen be meri vállalni ezt a változtatást.

    Ki akart? Mert Tokmac biztos nem! Szokás szerint lassította a támadásainkat,vagy rosszkor passzolt,vagy nem! Aztán meg sétálgatott.Nekem ilyen hozzáállású játékosra nincs szükségem a Fradiban! Inkább Uzunira,bár ő is gyenge volt tegnap.

    Halottba nem rugdosunk...! Amikor futott a szekér, sokan megláttuk (károgtuk) a rossz tendenciát. Most írok valami bíztatót. Végre, tegnap áttört a jég! Ebben a szezonban először láttam a mindent elsöpörni látszó akaratot! Ennek a jele volt a Toki vs Uzi affér is. Sajnos csak az utolsó húsz percben. De legalább tudjuk, hogy a játékosokban megvan még! Az edző dolga lenne ezt az első perctől követelni. Stöger raus!

    Aludva egyet a dolgokra. Én nem haragszom senkire. Elmondtuk ezerszer, nagyon helyesen, hogy nem minden igazolás válik be, sőt ha 60% felett vagyunk az már hatalmas siker. Nem gondolom, hogy ez edzőknél más lenne, ott sem lehet mindig telibe találni. Annak idején Moniz jó döntés volt, Doll jó döntés volt, Rebrov extra jó döntés volt, Stöger meg mellé ment. Értem, hogy mi volt az indok, hogy idehozzuk, adott egy csapat ahol sok "játszós" játékos van és Rebrov ezt erősen keretek közé szorította, próbáltak olyat találni aki elengedi őket. Nem vált be, nem azért mert Stöger kókler lenne (nem szoktak Bundesligában annyit edzősködni, mint ő ha nem értene hozzá) hanem mert nem illünk egymáshoz, van ilyen.
    Haragudni akkor fogok sok mindenkire, ha feleslegesen túlhúzzuk az egyértelműt, hogy váltani kell. Legkésőbb télen, de akár nyugodtan előtte is.

    A játékosok testbeszéde árulkodó. Nem csak a Tokmac-Uzuni afférra gondolok. Nézzétek meg pl. Marint, aki csak pár hete van itt. Folyamatosan széttárt kezekkel értetlenkedett egy-egy passz után. Az egész csapat szervezetlen, frusztrált.

    A tegnapi meccs pont az a példa volt ahol egy edzőnek a játékosok f*szára kell lépnie és feltüzelnie őket addig amíg vért nem isznak. A sokat emlegetett ukrán szaki azért ezt jó szinten űzte, a német is, ez az osztrák pali általában meg rezignáltan néz ki a fejéből. Vannak persze kivételesen pillanatok amikor kiüvölt pár sort, de nem túl jó üzenete van amikor olyan tekintettel néz a pályára mint az a casual alkoholista aki a hűtőbe nézve realizálja hogy elfogyott a söre.

    Szerintem meg mind ez teatralis es megette a fene ha a nezok es Tv kamerak elott kell kiabalni a jatekosokkal. A kialakult helyzet talan meg kezelheto de ez nem csak Stoger dolga. Kar hogy nincs magyar meghatarozo jatekos aki egy-ket embert elkuldene a jo......an...ba. Kell hozza Hajnal Elnok akik a muveszeket szepen leepitik es menjenek utana a bus pi....ba. Legalabb van egy Uzunink aki oda kuldte Tocmacot ahova kell . Ez a remeny.

    Szerintem sok sertett magarol sokat kepzelo oncelu jatekos lett a Fradiban. Tocmac Laudoni a vezere ennek de a ket marokkoi is megeri a penzet a Boli problemarol nem is beszelve. A SZIV hianyzik a palyarol. Tuz egyedul Uzuniban van a tobbiek meg varnak hova dol el a dolog. Nincs vezer a csapatban csak az emlitett tunyak akik ingyen jo penzert mentek volna de nem engedtuk.

    Azért az sem semmi, hogy. Ilyen elbaszott gyepen kell játszanunk. Lassú, nem lehet rajta kitámasztani, pattog rajta a laszti össze-vissza, finom cseleknél megáll a labda. Ezt ki vétkezte?

    El lett mondva a kapu mögött, hogy ez az utolsó alkalom, hogy nem kritizáljuk őket komolyabban. A néma csend volt az első jelzés. Se taps, se anyázás. El tudom fogadni ezt a döntést is.
    A GM meg be van aludva. Leírtam ezerszer a problémákat. Nem részletezem folyamatosan.

    Szerintem vájunk még azzal, mielőtt mindenkit elküldünk a kurva anyjába és levetetjük a mezeket.
    Ha megverjük a PUFLA-t, vezetjük a bajnokságot, emellett EL-csoportban vagyunk. A hullámvölgy tagadhatatlan, de azért nemzethalál még nincs.

    Örülök, hogy Stőger ilyen magabiztos, már ami a bajnokság megnyerését illeti. Én az elmúlt hetek teljesítményét látva már közel sem vagyok ebben biztos, reális veszélyét látom annak, hogy a bajnokságot is elbukjuk, ha rövid idő alatt ne változik meg gyökeresen a csapat teljesítménye. Amíg a Rebrov féle fegyelmezett játék és taktika többé kevésbé érvényesült Stőger első heteiben, addig jöttek az eredmények, de ahogy egyre inkább a saját elképzelése alapján formálta át a csapatot, a csapat egyre inkább elfelejtette a rebrovi fegyelmezett taktikát, úgy lett egyre szarabb a csapat játéka. Én is szerettem volna, ha a csapat látványosabb, bátrabb támadójátékot produkál, mint Rebrov alatt, és erre a játékosállomány képes is lenne, de úgy tűnik, nem Stőgerrel. Nem tudom, hogy vannak- e klikkek, hogy az edzések mennyire megfelelőek, csak azt látom, hogy a pályára a csapat egyre kevésbé nézhető, egyre kevésbé elfogadható produkciót visz ki. Stőgernek szerintem mennie kell, és ha a vezetés felelősen gondolkodik, nem vár tovább, már most keres új edzőt, olyat aki képes a társaságot gatyába rázni. Sokan mondják, hogy időt kell hagyni Sőgernek, mert Rebrovval is bukdácsoltak az első hetekben, csak azt nem teszik hozzá, hogy Rebrov Doll után egy szétesett társaságot vett át, Stőger meg egy BL csoportkörös csapatot,ami mára egyre inkább egy széteső társasággá kezd hasonlítani. Nem elhanyagolható különbség. Lehet, hogy Stőgernek voltak jó eredményei német csapatoknál, de ez most a Fradinál nem jön ki, van ilyen, hogy edző és a csapat valamiért nem találja a megfelelő összhangot a sikeres szerepléshez, pedig külön-külön mindkettő képes lenne rá. Meg kell köszönni neki a próbálkozást, nem jött be, időben lépni kell.

    Nem tudtuk feltörni a diót, nagyon bekkeltek a kékek, gyilkolták a játékot már az első perctől kezdve.
    Kapufa, majdnem tizi, lesgólok, néhány ziccer, meg a belső problémák. Ez ma egy sovány ikszre volt elég.

    Oldalról jön a megérdemelt kritika. Hátulról csak a lalala. Megbeszélték Gáborral.

    A meccs amúgy megint elég rémes volt, hiába játszunk Stöger óta viszonylag gyorsan, hiába vannak néha látványos labdakihozatalok, totális tanácstalanság van elöl a verhető ellenfelekkel szemben is, és ahogy telik az idő, ez önbizalomhiányba is átcsap.
    Nálam még mindig van ideje Stögernek a bizonyításra, de hogy Rebrovhoz képest visszalépés, az biztos. Arra se mernék fogadni, hogy 10 éven belül találunk még egy olyan számunkra ideális edzőt, mint Szergej volt.

    egyrészt nem nagyon volt kivel játszani, másrészt a legelejétől fogva a teljes tanácstalanság jellemezte a csapatot, úgy voltak vele, hogy előbb-utóbb úgyis jön a gól. Aztán mikor rájöttek, hogy nem így van, fel is pörögtek, kár, hogy későn.
    Kifejezetten kellemetlen, amit az NB1-ben nyújtunk idén.

    Visszanéztem Stöger meccs utáni nyilatkozatát:
    Tűnődik azon, hogy miért csak a meccs végén mutattunk olyan mentalitást, mintha meg akarnánk nyerni a meccset.
    Le kell ülni a fiúkkal ezt megbeszélni. Mit kell átbeszélni? Az ő felelőssége a csapat összeállítása, a taktika kidolgozása, a csapategység erősítése, a játékosok motiválása.
    Glasgowban szétestünk atomjainkra, csak Dénesnek köszönhetően nem tömtek ki minket a végén.

    Wondering bazmeg... na, keressünk mihamarabb egy karakán jó edzőt, jópofizók előnyben!

    Az a helyzet, hogy Rebrovnál is voltak ilyen meccsek, csak akkor volt aki villant egyet és általában utána egyszerűbb lett a meccs. Most nem villant senki, sajnos. Akiknek az ilyen meccset el kellene dönteni (Tokmac, Uzuni, Boli, Mmaee), mind formán kívül van nagyjából, legalábbis meccsek óta nem mutatnak semmit. A játékunkat meg kiismerték az ellenfelek. Mondjuk nagy ész nem kell hozzá, ha a széleket lezárják és középen jól tömörülnek akkor nem nagyon rúgunk gólt. Hát ez nagy csalódás volt ma is.

    Egyébként már Uzuni meg Tokmac már a meg nem adott gól előtt is összeszólalkozott, pont azt ismételte a m4 amikor a gól volt.

    A meccs alatt hirtelen a tavalyi MTK elleni meccs jutott eszembe, hazaérve pedig látom, hogy idén is ikszelt Rebrov, 1:1 és 2:2. Utóbbin Zubkov duplájával már 0:2-re is mentünk. Tényleg nagyon gyorsan felejtünk.

    Kupában továbbjutás szerdán. Hétvégén Gyirmóton győzni kell, az tényleg védhetetlen baki lenne, ha nem. Majd Kisvárdán aranycsata, de előtte jön a Celtic. Aztán válogatott szünet, és jön a Vidi. Úgyhogy most lesz majdnem 1 hónap rendezni a sorokat.

    Az MTK elleni találkozó első órájában 4-2-3-1-ben, majd Bolival és Tokmackal elől 4-4-2-ben játszottunk. 63%-ban birtokoltuk a labdát, 86%-kal passzoltunk (a vendégek 80%-kal). 49+1 támadásból 17 kapuralövés lett, 4 talált kaput, a másik oldalon 11+2 támadás 5/2 lövéshez vezetett. 22 beadásunk 46%-a pontos volt (Wingo 7/4, Cabraja 5/3), a azonban támadópárharcainknak mindössze 38%-a volt sikeres: 50% felett Besic (4/7) és Kovacevic (3-3) volt. Hatszor futottunk lesre a sporik szerint. Az összes párharcok aránya 103-101 volt a javunkra. 41 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Tokmac 6, Cabraja 5), az MTK 15-t. Az xG-arány 0.8-0.6 volt, az első óra xG-je 0.18 volt a részünkről… Az xcG-arány 0.67-0.57 volt. Ennél kisebb xG vagy xcG legutóbb tavasszal Kisvárdán (0.24 és 0.01) volt, a legutóbbi 0-0-kor.

    A tempónk nem volt jó, a vendégeké sokkal inkább (16.6-17.7), a letámadásunk viszonylag intenzív volt (7.7). A fejpárbajokat hoztuk (23-11), a kezdőcsapatból azonban csak ketten (Wingo 8/11 és Blazic 5/8) nyerték meg a védekezőpárharcainak több, mint 50%-át.

    Bogdán 2 lövést védett (0.57), 1-szer jött ki, 26 passzából 25 pontos volt.

    Wingo 106 akciójának 63%-a sikeres volt, 1 lövése volt (0.06). 74%-kal passzolt, 28 párharcból 17-et nyert meg, 12 labdát vesztett, 9-et szerzett, 6 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.06).

    Blazic 127 akciójának 83%-a volt sikeres, 92%-kal passzolt, 17 hosszú labdájából 11 volt pontos, 19 párharcból 12-t nyert meg meg 8 labdát vesztett, 15-t szerzett, 3 passzt lopott.

    Kovacevic 113 akciójának 88%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.09), 92%-kal passzolt, 13 párharcból 11-et nyert meg, 7 labdát vesztett, 16-ot szerzett, 2 passzt lopott.

    Civic 48 percet játszott, 42 akciójának 60%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 13 párharcból 6-ot nyert meg, 7 labdát vesztett, 8-at szerzett, 5 passzt lopott. 1 lövést készített elő.

    Besic is 48 percet kapott, 61 akciójának 72%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt, 13 párharcból 7-et nyert meg, 7 labdát vesztett, 5-t szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.06).

    Vécsei 65 percet kapott, 70 akciójának 70%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 16 párharcból 9-et nyert meg, 6 labdát vesztett, 7-et szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01).

    Uzuni 58 akciójának 53%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt, 11 párharcból 5-t nyert meg, 5 labdát szerzett, 4 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.13).

    Tokmac 93 akciójának 47%-a volt sikeres, 10 lövése volt (0.4), 80%-kal passzolt, 27 párharcból 11-et nyert meg, 6 labdát szerzett, 4 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.11).

    Mak 78 percet kapott, 51 akciójának 53%-a volt sikeres, 81%-kal passzolt, 13 párharcból 3-at nyert. 2 lövést készített elő (0.05).

    R. Mmaee sérüléséig 28 percet játszott, 12 akciójának 58%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.07), mind a 6 passza pontos volt, 4 párharcból 1-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.04).

    Boli 72 percig bizonyíthatott, 37 akciójának 27%-a volt sikeres, 9-ből 6 passza volt jó, 15 párharcból 4-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.11).

    Cabraja 51 percet kapott, 53 akciójának 60%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 79%-kal passzolt, 12 párharcból 5-t nyert meg. 6 labdát vesztett, 5-t szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.06).

    Laidouni 51 percet kapott, 55 akciójának 71%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.15). 81%-kal passzolt, 16 párharcának felét nyerte meg, 8 labdát vesztett, 5-t szerzett, 1 lövést készített elő (0.04).

    Somalia 34 percet kapott, 26 akciójának 85%-a volt sikeres, mind a 18 passza pontos volt, 6 párharcból 4-et nyert meg. 1 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Marin 20 percet kapott, 20 akciójának 65%-a sikeres volt, 1 lövése volt (0.03). 72%-kal passzolt (18/13), 1 párharcát elvesztette.

    Bogdán 5.63
    Kovacevic 4.88
    Blazic 4.84
    Laidouni 4.75
    Vécsei 4.66
    Marin 4.54
    Wingo 4.54
    Besic 4.38
    Cabraja 4.34
    Somalia 4.27
    Civic 4.16
    Boli 3.88
    Mak 3.82
    Uzuni 3.64
    Tokmac 3.61
    R. Mmaee 3.45

    https://ulloi129.hu/2021/10/24/elo-az-mtk-elleni-orokrangadorol-3/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2021/10/26/igy-teljesitettunk-az-mtk-ellen-15/
    https://ulloi129.hu/2021/10/30/bogdan-kovacevic-blazic-es-uzuni-zachariassen-zubkov/