magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Zalaegerszegi TE FC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 2 : 1 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2021/2022, 9. forduló
játékvezető : Farkas Ádám
nézőszámok:
  1. ztefc.hu: -
  2. nso.hu: 8.169
  3. fradi.hu: 8.769

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.10.17, 12:03 (szerk.: 2021.10.24, 14:29)
    Túl sok változtatás volt a kezdőben.
    Botkát bal oldalon nem értettem. Bolit nem tettem volna kezdőbe másfél hónap után.Igaz legalább ment, hajtott, de az a gólszerzéshez kevés. Mak hosszú sérülés után jött vissza, maximum csak cserének lett volna jó. Töki hónapok óta formán kívül, Zubkovval együtt.
    Az, hogy Vécseit kisárgázza ez a barom, az nevetséges, még jó, hogy nem állította ki a cseréje előtti visszahúzásért.
    Az is a játékvezetők alkalmasságát minősíti, hogy az eddigi 5 tizenegyesünket mind VAR után kaptuk (lehet, hogy a dózsa ellen Uzuniét nem). Ha jól olvastam, mert kint szenvedtem végig a meccset, legalább még egy tizi bennmaradt és a Zete első gólja előtt is ők kezeztek.
    Végül ajánlom figyelmébe az emelesznek a saját szlogenjét:
    A gyűlölet nem pálya!

    Ugye kedves játékvezetők és emelesz alkalmazottak?????

    A legnagyobb gond, hogy kiderült: még mindig nincs fix tizenegyes lövőnk. Remélem, Ryan hamar túlteszi magát a dolgon, mert ma rendesen összezuhant az eset után.
    Marin meg jöhetett volna Toki helyett hamarabb is, életet vitt a játékba. Egyébként nagy volt a mellény, a zetének meg mázlija volt. Van ilyen.

    Amúgy ez a három pont cseppet sem fog érdekelni, ha a nyerünk az EL-ben.
    Illetve ha valaki visz tőlünk pontot, akkor az a ZTE legyen, nekem személy szerint az fáj a legkevésbé.

    Akik azt mondják, hogy Stöger miért rotált a keddi meccs előtt, miért nem fontosabb a Zete meccs mint a Celtic, azoknak elárulom, hogy egész évben azért játszunk, hogy nemzetköziben megmutathassuk magunkat. A bajnokságban van lehetőség javítani bőven , és simán nyerjük majd. Azt kell megérteni, hogy nem játszhat végig minden 90 percet Laidouni, Ryan, Uzuni, nekik is pihenniük kell néha, ezt nem olyan nehéz felfogni gondolom. Ma semmi nem jött össze, de leszarom ha kedden megbasszuk a térdelős skótokat.

    Nagyon rühellem a válogatott szüneteket mert nincs Fradi meccs. Nagyon vártam ezt a napot és nagyot csalódtam. Nem szidom az edzőt, sem a játékosokat.
    Viszont ez a hozzáállás, amit ma tapasztalhattunk 80 percig, elfogadhatatlan. Nem csak nemzetközi meccsekre igazoltak hozzánk, bajnokin is oda kellene magukat tenniük. Nem ártana egy kis büntetés, pénzmegvonás...

    Kiáltástalan, nagyképű, lassú játék az első félidőben, kapkodás a másikban. Sokadik meccs, ahol fegyelmezetlenségek tömkelegét hajtjuk végre. Stöger nem tudom mit tanít nekik, de mintha folyamatos lenne a leépülés. Tényleg ez az út, hogy filléres fos csapatok szopatnak a saját pályánkon? Az, hogy ebben a harmatos fos bajnokságban 8 meccs alatt sikerült 9 gólt szedni elég szánalmas.

    Szerintem kicsit erős,hogy nincs védekezésünk.
    A Zete kettőből kettőt bevert töbször szinte el sem értek a tizenhatosunkig.

    Van aki még Cabraját követeli a csapatba? Lassú, darabos és van vagy 5 kiló felesleg rajta

    Endi nagyon jó védő. Tény, én sem szeretem, ha balvédőt játszik. De azt nem gondoltam volna, hogy mindkét gólban benne lesz. Ez nem az Ő napja volt.
    De ebből fog nagyon sokat tanulni.

    A nagyobb baj,hogy Besic szereplésével a középpályánk nem gyorsult,sőt..Esze van a játékhoz,de vele a középpályás védekezésünk nem lett erősebb

    nem lassú annyira, csak meglátszik, hogy évek óta nincs játékban, ez még az mb1-ben sem nagyon fér bele ennyire.

    Mume, Vécsei, Wingo volt ma jó. A többiek katasztrófa közeliek. Endi meg mintha be lett volna szívva. A tizit meg bűn volt Ryannel rúgatni 2 kapufa után.
    Egyébként meg semmi játékunk nem volt, idén már sokadjára.

    Ne szépítsük, kurva gyenge volt. Sok gyerekcsoport volt kint, aminek nagyon-nagyon örülök, de ilyen játékkal nem sok új fradistát fogunk toborozni.
    Ryant bírom, de több tizenegyest ne lőjön. Ezt a nyomi megtorpanást erőlteti, amivel erőt sem tud bele vinni és már a kapusok is felkészültek rá.

    Csalódott vagyok.
    Valaki magyarázza már meg nekem, hogy hol a Stöger-féle támadó foci? Ez az? Ma is talán 1 kidolgozott helyzetünk volt, minden más lehetőségünk kavarodás, pontrúgás, ellenfél bénázásából jött. Ha ez a mindenki által felszopott támadó foci, akkor köszi nem kérek belőle. Kurva szórakoztató volt. Ész nélkül rohangálunk, kúrjuk fel a labdákat, hátul annyi gólt kapunk, mint egy középcsapat. A nemzetközi porondon meg 60 perc után az a kérdés, hogy mikor vernek agyon minket. Nagyon gyorsan újra kell tervezni a dolgokat, mert ebből marha nagy égés lehet. Ezzel a kerettel, tavalyhoz képest is minőségi javulással, kb. 5 hazai bajnokiból 2-t elbukni, az nem méltó a Fradihoz. Előtte kb. 3 év alatt jött össze ennyi, itt csak a fél ősszel. Arról nem beszélve, hogy majdnem mindig az ellenfelek szereznek vezetést.
    A szurkolásunk még ennél is gányabb volt.

    A zalaiak ma kihozták a maximumot. Nálunk ma nem ment jól a befejezés. Ryan 11 se pocsékul volt meglőve. Ebben a meccsben a helyzeteink meg voltak. Ebből is tanulni kell. A srácok is átbeszélik és kielemezik miben kell javulni. Vécsei Bálint gólja volt a legszebb igy is. Megyünk tovább. Kedden irány skócia megyünk meccselni a Celti ellen. CSAK A FERENCVÁROS !

    Azt azért ne felejtsük el, hogy 4 tizit nem adtak meg nekünk. Ryan lábába pl a lassításnál is jól látszott, hogy óriásit rúgott a hátvéd, de Mmaee kapott sárgát. A VAR is nem tudom mi a faszt nézett. Bognár gyuri szerint minket segítenek a bírók. Csak én látom, hogy ez sosincs így?
    Egyébbként sajnos csak a utólsó 15 percben hajtottunk úgy ahogy végig kellett volna. Dibusz hiánya érződőtt. Mmaee tizijeit kezdik kiismerni. Ma nem jött be neki. Botka baloldalon talán a leggyengébb. Kapufákat rúgtunk. Semmi nem jött össze.

    A 2. gólban volt benne Bogdán... Nem jött ki... Dinit is sokan szokták szapulni, hogy vonalkapus... Botka bal védőben játszatása hiba volt... Láttuk, hogy Csupakabra megoldotta volna... Rebrovnál is volt olyan meccs, amin kiderült, hogy a nagy mértékű rotálás nem igazán kifizetődő... Viszont, nekem gyanús volt Waltner meccs előtti hatalmas optimizmusa...

    Egyértelműen nem mondanám,hogy benne volt Bogdán.Nem lett volna szabad Wingót megelőznie a támadónak.

    Elvileg azt tanítják a védőknek, hogy az ilyen beadásokra úgy kell érkezniük, mint egy csatárnak. De valamiért mégis sokszor megelőzik őket, lazán kibújnak mögülük. Ez szerintem koncentráció és akarat kérdése.

    Szerintem túl sokat változtatunk a csapaton. Visszakerült Boli, egyből kezdett, Mak augusztus óta nem játszott, ahogy Zubkov is rengeteget volt sérült. Besic nem bír még ennyit. Civic helyett Botka volt a bal védő. Tokmac formán kívül. Dibusz sérült. Ez így 6-7 olyan kezdő játékos, akit már nem bír el a csapat még a ZTE ellen sem. Mondjuk azt nem értem, Mért a Celtic meccs a fontosabb! Lehet, hogy így is kikapunk és akkor kár volt pihentetni.

    sztem van ugye egy alapjáték, ha mindenki éles akkor jó helyre futnak be és jó helyre mennek a passzok, megfelelő erősséggel, ha nem megy akkor az mind megy a levesbe, na ez volt ma az első félidőben, aztán a másodikban meg kiderült, hogy a verekedős játék nem a miénk, és még mindig qrva pontatlanok voltunk, gondolj csak Wingó sárgája előtti szitur, ha Lao jól adja ki a labdát balra akkor nincs sárga, ennyire nem ment

    Zubkov momentumot nem tudnék említeni.
    Tokmacnál ott szakadt el a cérna, amikor a védő elől rárajtolt a lecsorgóra, de a védő simán lefutotta.

    Szinte minden második meccsen kaptunk szögletből gólt, miközben mi tegnap "húszból" egyet sem lőttünk be. Igaz Vécsei szépítőgólja kisszögletből indult. A bedobásokat és a tizenegyeseket is gyakorolni kellene. Az első zete gól előtti bedobásnál Endi a saját tizenhatosunkra dobta a labdát. Ez nooormális, azaz így tanítják a serdülőben?

    Jól értettem, hogy az a Bognár volt a videobiro, akit a Paks meccsen 4x bírált felül a VAR? Majd ugyanez az ember (?) a rákövetkező meccsen még dolgozhat és hozhat olyan elképesztő ítéleteket, mint a 11-es/sárga lap szitu???
    Nem fogom erre a vereséget. Penetráns volt szinte az egész csapat, a két szélső védő egészen elképesztően, de ez az egész magyar VAR dolog ez úgy szánalmas, ahogy van. Az utánpótlás nevelésnél csak a játékvezető képzés van alacsonyabb szinten.

    Mit szóltok Marinhoz ? Én nem szeretném elkiabálni, de ahogy a labdához ért, már látszott, hogy más szint. Nagyon remélem, hogy egy nagy spíler lesz nekünk ott a középpályán.

    Az, hogy ebben a húgy meleg magyar bajnokságban pontot veszítsünk, az meg nem fordult a fejemben. Kétségtelenül a ZETE kiválóan játszott, de erre a játékra nincsenek szavak. Kezdem elengedni a focit. Inkább hallgatom, ahogy Bölk és Malenstein magyarul nyilatkoznak és tudom, hogy Blanit egy ikonunk kezeli.

    Sajnos ma nem ment, ez van, felejtsük el. Szerencsénk se volt pedig a második félidőben nagyon nyomtunk. Azért az nagyon bosszantó, hogy 3 védőn akarja átcselezni magát mindenki ahelyett, hogy néha lőjön is. Pedig a gólunk is abból született. Szélről való beadás alig ment saját játékoshoz. Fejjel semmi veszélyt nem jelenünk és nem először. Roppant görcsösen játszottunk nem volt most ész a csapatban. De legalább jól "átvertük" a skót megfigyelőket és kedden meglepjük őket. (vagy nem)

    Miért éri meg a tükör szélső játék? Lövés nincs, a támadás lelassul a visszahúzás miatt...
    A két gól Botkáé nagy részben. Az első előtt eladta a bedobást, a
    másodiknál meg simán verte a kollégája. Ez Stögsi hibája is volt.

    Ebben a bajnoki szezonban többször ráb.asztunk arra, hogy félvállról veszünk egy meccset, nem állunk bele rendesen.
    Az első meccsen nem tudtunk felállni és ma sem. A többi meccsen sikerült, de például a lilák ellen majdnem befürödtünk, emberhátrányban nem sokon múlt, hogy ki ne egyenlítsenek.
    Egyszerűen nem értem ez miért van. Egyszer, talán kétszer beleférhet, de ez már sorozatban így történik.
    Nem hiszem, hogy ennyire ostoba játékosaink vannak, nem tanulnak a saját hibájukból.

    Én azt az iramot hiányoltam, amitől bármelyik magyar csapat a 60. percre elfárad és akkor a 0:2-ről is simán 4:2-re nyertünk volna. Mellesleg a büntetőket illene 95%-os arányban értékesíteni. Komoly motivációs/motiválási problémák vannak itt.

    De most tök őszintén. A totálisan reménytelen EL miatt nem lehetett legjobb kezdőt felküldeni? Vagy azért, mert kedden válogatott meccsen játszottak páran? Tényleg megérte, hogy a kiesési zóna elől menekülő ZTE ellen itthon szopjunk? Hihetetlen.

    Értem én, hogy a válogatottak fáradtak, rotálni kell a csapatot, a kevesebbet játszóknak jó lehetőség lenne egy "majd kiesőjelölt" ellen hazai pályán egy kis játékpercet gyűjteni,de... Valami nem igazán működik az itthoni meccseinken. Nem tudunk felpörögni, eddig mindig mi kaptuk az első gólt, és futhattunk az eredmény után. Kétszer nem is sikerült a fordítás... Igen erős motivációs gondokat éreztem/láttam ezeken a meccseken, de lehet szimplán csak én nem értek ehhez a sportághoz. A csapatot nagyon nem sikerült még megértetni ezek szerint azzal, amit a vezetőség minden interjúban kihangsúlyoz, hogy a bajnoki cím az, ami a biztosítéka a stabil nemzetközi csoportkörnek. Lehet(sőt,biztos vagyok benne), hogy mi leszünk a bajnokok, de ezt nem ilyen mérkőzésekkel kellene elérni.

    Ott tartunk, hogy az egyik kiesojelolt ellen az a rotalas, hogy egy szolvak, elefantcsontparti es egy ukran valogatott kezd, az mar vegzetes.

    Az első 5 percben volt két nagy helyzetünk, Vécsei fejese, amit kiszedett a kapus és Boli helyzete, amikor mellbe fejelte magát.
    Utána kaptuk a gólt és onnantól mintha leálltunk volna. Próbálkoztunk, de ész nélkül, hibáztunk folyamatosan, nem lendületből vittük a labdát, hanem megfordultunk, vissza passz, mint a "régi szép időkben".
    Nézni rossz volt.
    Ehhez képest még benne volt az is, hogy nyerünk. Ha Ryan berúgja a tizit, még az is megtörténhetett volna, de ott, akkor elszakadt valami...

    Ma semmi nem jött össze, de a második félidőben hajtott a csapat, a végén pedig jó volt látni, hogy kijönnek a szurkolókhoz, és bátorító tapsot kapnak. Jó lesz ez, kicsit rendet kell rakni a fejekben, és jobban koncentrálni. Hajrá Fradi!

    Talán lassan végre a sokadik pofon után megértik a játékosok, hogy nem így kell hozzáállni az NB1-hez és elkezdik végre azt a domináns focit játszani amit kér tőlük a vezetés és a vezetőedző! Talán kellene valami plusz motiváció, vagy kényszerítő körülmény is. Fejlődni kell tovább még, ha kicsit döcögősebb is az út!

    Ha mi nem nyerünk akkor állandóan az van előrántva, hogy mert nem hajtottunk eléggé, csak félgőzzel játszottunk. Én is látok egykét játékost aki alibizik egy ideje (pl Tokmac) de ne húzzuk rá állandóan az egész csapatra. Van olyan is hogy szarok vagyunk, hogy semmi nem jön össze és sorolhatnám. A mi játékosaink se robotok vannak szarabb meccseik.

    Akárhogy nézzük, ez az évad eddigi legnagyobb blamája. Ez a ZTE pár hete két passzot nem tudott felmutatni saját emberhez. Most meg nyernek nálunk. Tényleg nem fér bele több vereség lassan, és még csak kilenc forduló ment le.

    Sok tényező játszott közre a tegnapi vereségben. Véleményem szerint (!) az egyik legfontosabb a csapat fegyelmezetlensége volt. Vécsei és Mak lapjai a botrányos kategóriába sorolhatók. Előbbit azért is kellett lehozni, hogy ki ne álljon. Így az egyik legjobban teljesítőt kellett lehozni, hogy a helyére beállhasson Laiduni.
    Nekem ez fájt igazán tegnap. Ezzel könnyű nehéz helyzetbe hozni az edzőt is.
    Ha egy szóval kéne a tegnapi vereséget összefoglalnom, az a "csapatmunka" lenne. Ebből aztán mindenki kivette a részét.

    A két kritikus hibát a félidőben lekapta (Botka, Zubi), majd Vécseit a második lapja előtt. Szerintem mindegyik cseréje jó volt. A kezdőt baszta el, de azt nagyon.

    Az utóbbi időben rendre a VARnak köszönhetően kaptunk 11-st. Bognár és tsai nem foglalkoznak azzal, hogy 11-s jogos volt-e vagy sem, hanem azt hogy a VAR után kapunk egy tizit.

    Próbálom VAR szempontjából vizsgálni az esetet. Kicsit esve kelve ment oda Mmaee, majd arra várt, hogy hozzáérjenek. Lehet, hogy emiatt nem adták meg?
    De már eleve azért ment oda esve kelve, mert a védő is zavarta a tovább haladásban, és utána meg a 16son belül sokan várják a becsúszó lábat, ami meg is érkezett. (Ide valaki az NS véleményét bemásolhatná, hogy mit gondolnak. Csak azért, mert Ők az egyetlenek, akik a bíróval is foglalkoznak meccsek után. Legalább egy mondatban).
    Kezezés. A sors fintora, akkor jelezték a VAR vizsgálódását, amikor a túloldalon egy szintén vétlen kezezésnél szabadrúgást ítélt Farkas. Ezek után Farkasnak következetesnek kellett maradnia. (Ezt pl hiányoltam a közvetítésből, hogy legalább következetes).

    Lehet VARozni, meg minden, de várható volt, hogy előbb utóbb Ryan is kihagyja ezt a típusú rúgást. (Bozsik meg azt mondja, hogy erőből kellett volna rúgnia. Vissza is kérdeztem, csak nem hallotta smiley Látta már Ryan erőből 11-est rúgni?). Akkor pedig minek még egy 11-es? Rosszkor jött, hogy kihagyta...
    Tegnap is írtam, hogy nem rúgattam volna vele, voltak jelei a hibázásnak.

    Menni kell tovább, eljött az idő, hogy valamilyen szintet lépjünk, hogy fejlődjenek a játékosok. Mert szvsz nemcsak úgy kell előrelépni, hogy megvásároljuk a még jobbakat.

    "Kicsit esve kelve ment oda Mmaee, majd arra várt, hogy hozzáérjenek"- a valóságban sípcsonton rúgták, egyértelmű tizenegyes.
    Mak sárgás esetére igaz, amit írtál, csak ott nem értek hozzá, jogosan kapta a sárgát.
    Az összefoglalóban a riporter a kezezésnél kompenzálást emleget. Ez jó nagy faszság volt, hiszen egyértelműen kéz volt. Ezt 10-szer kell befújni, ha 10-szer történik meg.

    Ezt a megtorpanásos tizenegyest szerintem még az sem mind érti, aki csinálja. Akkor van értelme, ha úgy torpansz meg, hogy ha a kapus mozgásával ellentétesen be tudod gurítani az ellenkező sarokba. Egyébként csak esélyt adsz a gyenge labdával. Ennél lényegesen egyszerűbb kivitelezni azt, amit Bozsik is mondott. Izomból valamelyik kapufa mellé.

    A Demjén gyerek meg állítólag kimondottan figyeli a rugó játékos mozdulatait. ( nem véletlenül fog meg egy halom 11-est. ) Ryan szépen kifordította a belsőjét, így máshova nem mehetett a labda, mint Demjén bal kezéhez.

    Már az élőképen láttam, hogy kétlábbal a vonal előtt van a kapus, a visszajátszás megerősített ebben. 3 jogos tizenegyestől fosztottak meg bennünket. Boli könyökölésél elmondta a kommentátor, hogy van ilyen számtalan mezőnyben. Igen, csak ilyenért mindig szabadrúgás jár, sárgával.

    Döbbenet, hogy ezt nem fújták vissza. Még csak nem is határeset, bőven belül van mindkettő. Eszméletlen, és akkor ilyen geci bognárok fröcsögnek, hogy még a VAR-ral is minket támogatnak, mikor épp az ellenkezőjét látjuk hétről hétre.

    Mak volt az egyik legjobban akaró játékos szerintem, mivel senki nem mozgott kénytelen volt betörésekkel próbálkozni csak 4-5 ember közé bevinni kész halál... Amúgy 9-es oddsért én is kikaptam volna... még van több mint 20 meccs, csak nem ezt érdemeltük akik kijárnak meccsre..

    A szombati találkozón hiába játszottunk majd’ minden tekintetben nagy fölényben: labdabirtoklás 67-33, passzpontosság 85-75%, támadások száma 64 ill. 14+3 (a 64 a legtöbb 2015 óta bármely meccsen), beadások 38/12 (32%) ill. 4/2, támadópárharc 40%, ill. 22%. Ennek ellenére a kapu előtt nem sokra jutottunk. Ez a lövési arányon (20/5 ill. 9/3) is meglátszik, valamint az xG (2.15-1.99) és xcG-arányon is (1.31-1.43). A vendégek xG-je az első 23 percben kialakult, az első góljuk előtti kavarodás önmagában 1.25 xG-t jelentett. Három eladott labdánkból lett lövés (Blazic, Zubkov, S. Mmaee). A mienk 34 (Besic 8, Blazic 7) labdát szereztek az ellenfél térfelén, a ZTE 14-et. A párharcarány 112-106 volt ide.

    A meccset 4-2-3-1-es felállásban kezdtük, a második félidőben átálltunk 4-4-2-re, nagyon kevés hosszú labdával próbálkoztunk (5.1%), a letámadásunk pedig igen agresszív volt a sok (16%) hosszú labdával operáló vendégek ellen – az ennek az intenzitását jellemző PPDA-érték (védekezési akciónként engedett passzok száma) 2015 óta a legjobb volt: 3.91, ennél jobb értéket Fradi-meccsen csak a Slavia produkált, Prágában (3.54). Sajnos ez is hiába…

    Bogdán 3 lövést (1.43), ebből 2 gólt kapott, mind a 8 passza pontos volt.

    Wingo 82 akciójának 62%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.14), 78%-kal passzolt, 10 beadásából 3 volt jó, 21 párharcból 8-at nyert meg. 10 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1-et lopott. 1 lövést készített elő (0.06).

    Blazic 86 akciójának a 84%-a volt sikeres, 97%-kal passzolt, 13 párharcból 10-et nyert meg. 6 labdát vesztett, 15-t szerzett, 8 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.05).

    S. Mmaee 84 akciójának 88%-a volt sikeres. 94%-kal passzolt, 10 párharcból 8-at nyert meg, 4 labdát vesztett, 10-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Botka 46 percet játszott, 45 akciójának 64%-a volt sikeres, 79%-kal passzolt, 4 beadásából 2 volt jó, 12 párharcból 7-et nyert meg. 8 labdát vesztett, 3-at szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.33).

    Vécsei 52 percet kapott, 57 akciójának 70%-a volt sikeres, 2 lövésből (0.09) 1 gólt szerzett. 94%-kal passzolt, 14 párharcból 6-ot nyert meg, 4 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 4 passzt lopott.

    Besic 105 akciójának 76%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.03). 83%-kal passzolt, 3 cseléből 3 volt jó, 19 párharcból 13-at nyert meg. 14 labdát adott el, 19-et szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.09).

    Zubkov 46 percet kapott, 39 akciójának kétharmada volt sikeres. 3 lövése volt (0.44). 91%-kal passzolt, 9 párharcból 5-t nyert, 3 labdát szerzett.

    Tokmac 78 percet volt a pályán, 51 akciójának kétharmada volt sikeres, 78%-kal passzolt, 18 párharcból 10-et nyert. 4 labdát szerzett, 4 passzt lopott.

    Mak 69 percet játszott, 54 akciójának 57%-a volt sikeres, 78%-kal passzolt, 16 párharcból 5-t nyert meg, 3 lövést készített elő (0.1), Vécseinek gólja előtt ő passzolta oda a szögletet.

    Boli 47 akciójának a 38%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.2). 12 passzából 10 volt pontos (83%). 20 párharcból 7-et nyert meg.

    R. Mmaee 52 percet játszott, 25 akciójának 28%-a volt sikeres, 4 lövése volt (köztük a 11-es, 1.04). 4 passzából 2 ment emberhez, 16 párharcból 4-et nyert meg. 1 lövést készített elő.

    Cabraja 52 percet kapott, 49 akciójának 59%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.1), 68%-kal passzolt (31/21, 7 beadásból 1), 11 párharcból 5-t nyert meg. 8 labdát vesztett, 4-et szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.08).

    Laidouni 46 percet játszott, 46 akciójának 76%-a volt sikeres, 2 lövese volt (0.11), 92%-kal passzolt, 4 cseléből 3 volt jó, 17 párharcból 11-et nyert meg. 8 labdát vesztett, 8-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Uzuni 29 percig bizonyíthatott, 16 akciójának 75%-a volt sikeres, 9 passzából 8. 5 párharcból 3-at nyert meg.

    Marin 20 percet volt a pályán, 24 akciójának 58%-a volt sikeres, 14 passzából 8 párharcból 4-et nyert meg.

    Vécsei 5.98
    Wingo 5.13
    Laidouni 5.00
    Besic 4.80
    Blazic 4.78
    S. Mmaee 4.62
    Boli 4.58
    Bogdán 4.51
    Cabraja 4.40
    Uzuni 4.40
    Mak 4.24
    Marin 4.24
    R. Mmaee 4.20
    Tokmac 3.67
    Zubkov 3.36
    Botka 3.29

    https://ulloi129.hu/2021/10/16/elo-a-zte-elleni-bajnokirol-7/
    https://ulloi129.hu/2021/10/18/igy-teljesitettunk-a-zte-ellen-6/
    https://ulloi129.hu/2021/10/24/vecsei-wingo-laidouni-es-dibusz-vecsei-blazic/