magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
  2. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.09.23, 10:59 (szerk.: 2021.09.25, 14:11)
    A meccsről tömören. Örömteli, hogy a keveset jól osztottuk be. Még így 60%-on is rúghattunk volna még 2-3 at. Stőger kezd közeledni. A riporter hül*e kérdésére jól megfelelt. Ha valóban tudnak minket a molosok követni szorosan akkor ez 6 pontot érő meccs volt. Nem tudom, hogy miért sztárolják ezt a kiszedett szemöldökű Palkót, a lövése előtt lesen volt, amit Dini bravúrosan hárított, sőt meg is pattant egy védőn.Imre győzelmi álmai a könnyeiben elhaltak...

    Nagyon kedvelem a Stögert, offenzívabb focit játszunk, sokkal emberibb, intelligensebb, mint Rebrov, -akit persze elismerek-, jó kezekben a Fradi!

    Nagyszerű volt látni és hallani Momo ünneplését. Ryan igazi csatár, mindig benne van a gól még, ha ma egy kicsit halványabb is volt a szokottnál. Uzuni pedig a makik ellen újra megkezdi a gólgyártást. Gavric még kicsit bizonytalan, de ha megszokja a közeget nagyon jó lesz a srác. Összességében jó érzésem van a mol verést követöen. Szép volt fiúk!

    Laidouni és Ryan kiemelkedik a magyar mezőnyből, a MOL megköszönheti, hogy nem tettük oda magunkat igazán, fél gőzzel is hoztuk a meccset. Itthon nincs ellenfél, ezt már tudjuk jó ideje. Besic nyilatkozatából nem fordították le azt, a mondatot, hogy Mr. Kubatov kiváló munkát végzett az elmúlt évekbensmiley De tényleg így van, folyamatosan fejlődünk, még ha ez a játékban vagy eredményekben nem is mindig jön ki. Két éve még Tocmac volt a top szint, most meg már nem biztos, hogy benne van a legjobb háromban a csapatban. És ez nem Toci ellen szól, bár halványabb, mint tavaly ilyenkor volt, de a lényeg az, hogy olyan játékosok érkeztek közben, akik már jobbak nála is.Persze, ha a legjobb tudását hozza, akkor akkor még mindig nagy értéke a csapatnak. Marinra kíváncsi leszek, Momo tuti jó lesz. A Betist jó lenne meglepni, de nehéz lesz.

    Minden túlzás nélkül, Momo lenyűgözött. Mennyi ideje nincs játékban? Ahhoz képest erőteljes, a legjobban labdabiztos volt és a néhány átemelt, pontos passz, ami azért nem szokványos hazai pályán. Remélem vezére lesz a csapatnak.

    A fehérvári kefe fejű Yallow olyan volt szerintem, mint azok a botlábú négerek, akiket Hemi papa vitt Kispestre az első éveiben.
    Fetrengett, színészkedett, mindenkit felrúgott, a labdát elrugdosta. Borzalmas. Ilyet bármelyik 18 éves magyar srác is képes hozni.

    Laidouni "fejesét" nem tette el valaki viccesbe??

    A Dárdai lesen volt a helyzete előtt, de vissza se játszották! Les volt,le kellett volna fújni, ezért volt ideges Blazics is, de akkor mit fényeztek volna a szakértők a stadionban és a stúdióban?

    Ryan ma is hihetetlen jó volt, szinte minden labdát megtartott lekészített, és hihetetlen, hogy ilyen termettel milyen technikás, jól cselez, nem lehet tőle elvenni a labdát, olyan jól fedezi. De ma tenyleg Laidouni volt a legjobb, nekem amúgyis ő legnagyobb kedvencem, bár most lett egy nagy vetélytársa így, hogy Momo visszajött.

    Stögernek amennyire nem örültem, annyira kezdem megkedvelnismiley Nem is olyan anyámasszony katonája mint amilyennek eleinte tűnt, Boli is tudna erről beszélni, meg most már nem az első ilyen interjú, ahol beoltja a riportert. És eddig az eredmények is jönnek, a játék sem rossz, ha behúzzuk a lilák ellen is, és hozunk egy ikszet a Betis ellen is akkor teljesen kiegyenesedik a kérdőjel. Besic egy isten, Ryan zseni, Laidouni egy gladiátor, de mindenki jó volt, Civic kicsit szedje össze magát mert az utóbbi pár meccsen sok az eladott labda, a Leverkusen büntetett is egy ilyen után..

    Mume kurva magabiztos, nagyon birom. 2 eve nem jatszott tetmeccset, es minden megilletodottseg nelkul all be egy “rangadora”. Loncaron az latszik, h gorcsol, jo lenne felepiteni, mert ennyi penzt biztosan nem fizettunk volna ki, ha nincs benne extra.

    Elhitték, hogy meglepték Stögert az öt védővel?!
    Basszus. Sok variáció nincs....pontsmiley
    Szépen levázolta. Palkó,Imi, meg a riporter...ej ejsmiley

    hja..."Meglepte önöket a Vidi ??" "Why ???" smiley

    fehérvár játékos: szar szöglet, megyek enni
    FTC játékos: This is my Club
    fehérvár díszfasz: megstratégiáztuk, hogy meglepős legyen
    FTC edző: WHY?

    az én pofámról égne a le a bőr fehérváron, de ezek még ezt sem fogják fel...

    Fiola egyébként tényleg kimutogatott?

    Két dologról marad emlékezetes a mai szakertes. 1 Videoton mezes superman 2.why?

    Szegény Marcit megsajnáltam, mennyire látszott rajta, hogy inkább nálunk játszana még mindig.

    Csivity a meccs után meg is búbolta mosolyogva.

    Másfelől ott több pénzt kap és 95 perceket játszhat.

    Hát ezt lazán lehozták a Fiúk ! Talán túl lazán is... 3-4 gól maradt a csapatban. Civic megint a szívbajt hozta ránk. Dárdai helyzetét túllihegik. Akkora nagy les volt.... Hajdú B mekkora Fradi kritikus. Ennek a fos vidinek meg Promozik... Idegesítő!!

    Ezt a meccset csak a nyilatkozatok miatt el kell tenni a klasszikusok közé.
    Akkora a szintkülönbség, hogy ordít.

    Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! A játékunk a mérkőzés nagy részében nem tetszett. Körülményes, lassú, sok az eladott labda. Ami most hála az égnek nem bosszulta meg magát, mint a németek ellen. Uzuni ma mindet kihagyott, amit ki lehet. Tokmac formánk kívül. Zachariassen kábé soha nem fog formába kerülni. Civic leszokhatna már a labda eladásról, nem a shopban melózik. Laidouni a mérkőzés embere! Ryan a nyár igazolása. Örülök, hogy Besic pályára lépet. Remélhetőleg hamarosan Marin is bemutatkozhat. A dózsa ellen jobb játékot várok. Bízom benne, hogy a sérült játékosok gyorsan rendbe jönnek. Kellenek a minőségi cserék.

    Besic beállt megszerezte a 16-os mellett a labdát, és a beadásból Stopira szögletre fejelte. A szögletből meg Ryan fejelte a győztes gólt. Jól megkomponált győzelem.

    kicsit túl van ragozva ez, a riporter valójában annyit kérdezett, hogy meglepte-e a Videoton az 5 védős felállással, a fordítás meg nyilván nem adta vissza a teljes kérdést, Stöger meg nem tudta, mire vonatkozik, hogy meglepte-e őket az ellenfél.

    Az első félidőben -direkt megnéztem- a 18. percben úgy tettük-vettük a zsugát, hogy nem ért hozzá senki a vidi részéről. Annyira kínosan sokáig volt nálunk a laszti a "csakegyponttalvesztettünkkevesebbet" , "kihívó" otthonában, hogy felnéztem direkt az órára, hogy ez mennyinél van. Ha lesz időm leellenőrzöm, hogy ott volt-e pontosan.
    Szívesen elküldeném azt az egy perces videót a "megleptékafradit" szakértői stábnak.

    És erre a jelenetre gondoltam, mikor a második félidő elején 8mp-es labdabirtoklás után hajdúbré kijelentette, hogy "beszorítja most ellenfelét a fehérvár"...

    Én most nézem vissza a meccset.
    Igen akkor is volt egy nagyon jó időszakunk. Mi voltunk akik már az ő térfelükön pressingeltünk, ami tényleg hatásos is volt, Uzinak több labdaszerzése volt. Amit Dárdai mondott, hogy ők jól pressingeltek, az inkább labda után futás volt.

    Ezt egy értelmesebb szurkolójuk a fórumon megemlítette. Állandóan úton voltak, mégsem értek oda.
    Mi lett volna, ha nem játszunk magunkhoz képest gyengébben?

    Én is elégedett vagyok az eredménnyel, jó volt újra idegenben is meccsre menni. De az bazzeg, hogy egy büfé "CSAK KÉSZPÉNZ" az vicc ma már.

    A meccsen amúgy végig az volt az érzésem, hogy sokkal jobbak vagyunk fizikálisan, taktikailag, mégsem akar kijönni elől, amit szeretnénk. Valahogy túlságosan pontatlanok vagyunk. Hátul Civic-csel is beszélgetni kéne, mert túlságosan könnyelmű mostanában. (Igen, tudom üllői, hogy adott egy gólpasszt, attól még szar volt tegnap)

    HAJRÁ FRADI!

    xG: 1.35-0.52 ide, xcG 0.9-0.59.

    Civic 87/62 jó akció, 64/52 passz, 9/7 hosszú labda, 6/4 beadás, 3/2 csel, 9 labdavesztés, 13 labdaszerzés, 6 passzlopás. 3 lövés/fejes-előkészítés, közte a gólpassz

    Heister 42/19 jó akció, 26/14 jó passz, 3/0 hosszú labda, 3/0 beadás, 11/5 párharc, 13 labdavesztés, 3 labdaszerzés, 3 passzlopás

    ennyit arról, hogy Civic gyenge volt és kár, hogy ő játszik Heister 'helyén'smiley

    Hallgattassék meg a másik fél is. A fehérvári főtribünön néztem a meccset ezekkel....smileyDD Félidőben dühöngtem, hogy ellaufoljuk a meccset. Értetlenkedve néztek rám, és mondták "mit akarsz, alig megyünk át a félpályán"..... Ennyit arról, hogy meleptek minket....

    A gólpassz rendben van, de azt be kell látni, hogy nem a tegnapi volt Civic legjobb meccse enyhén szólva sem.
    Nem volt benne lendület a bal oldalon, inkább fékezte a támadásokat, mint segítette.
    Meg persze ott volt az a 4-5 látványos labdaeladás, ami finoman szólva sem hagyható szó nélkül.

    Nem volt jó meccs, mert a csapat mélyen tudása alatt játszott, de így is végig fölényben volt egy olyan Mol ellen, melyről a szurkolói többségében elismerően nyilatkoznak. Úgy gondolom, hogy ez beárazza rendesen őket. Ilyenkor látszik, hogy mekkora előnyt kovácsoltak Kubatovék pár év alatt a lépéshátrányból.
    Annak külön örülök, hogy nem szórtuk meg őket, s csak pechnek érzik a tegnapi vereségüket. Vigyázzunk Szabicsra a Mol kispadján!

    Ennyivel jobbak voltunk.
    Helyenként érdekes taktivával játszott a vidi. A második félidő elején mutatott kamikaze játékuknak csak egy következménye lehetett.
    Amellett, ez volt a legjobb teljesítményük idén...

    Ez nagyon király volt, főleg a vége tetszett amikor odajöttek a játékosok, és addig ment az "óóó, hajrá Fradi alé, la-la-la-la-la-la....." , míg a csapat is teljesen belelkesedett.

    Bárcsak lenne annyi üzleti érzék a magyar futballban, hogy ilyenkor megnyissák a mellette lévő szektort a vendégeknek.....

    A tegnapi találkozón 4-3-3-ban játszottunk, 85%-kal passzoltunk (MOL: 81%), 59%-ban volt nálunk a labda. A mieink több, mint kétszer annyiszor lőttek kapura (15/6), mindkét csapat nagyon ritkán találta el azt (3-1). Jóval többet voltunk aktívak támadásbnan (26+7 ill. 9+3). Ez 1.35 – 0.52-es xG-hez és 0.9 – 0.59-es xcG-hez vezetett.

    37%-kal adtunk be (a hazaiak 17%-kal). Támadópárharcaink 52%-át nyertük meg (73/38), ez a hazaiaknál 44% (44/19), a fejpárbajok aránya 23-28 oda.

    Mi 14-szer (Blazic 4, Civic 3, S. Mmaee 2) tisztáztunk, a hazaiak 20-szor. A szabálytalanságok aránya Karakó szerint 17-15 oda. 32 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Laidouni 8, Zachariassen 7, Civic, Wingo, Uzuni 3-3), a MOL-nál ez a szám 14. 1 labdaeladásunkból lett lövés (Blazic), a másik oldalt 8 ilyen volt.

    A passztempónk meglehetősen alacsony volt (15.3 p/p, ott 16). A passzok 9%-a volt hosszú, a PPDA-nk meglehetősen jó volt (7 – ott 10.5).

    Dibusz 1 lövést (0.59) kellett védjen, 1-szer jött ki, 18 passzából 15 volt jó.

    Wingo 63 akciójának 73%-a volt sikeres, 83%-kal passzolt, 4 beadásából 1 volt jó, 13 párharcból 7-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 7-et szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.05).

    Blazic 78 akciójának 76%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt, mind az 5 párharcát elvesztette, 11 labdát vesztett, 10-et szerzett, 7 passzt lopott.

    S. Mmaee 77 akciójának 70%-a volt sikeres, 1 fejese volt (0.14). 88%-kal passzolt, 15 párharcból 4-et nyert meg, 8 labdát vesztett, 8-at szerzett, 7 passzt lopott.

    Civic 87 akciójának 71%-a volt sikeres, 3 lövést/fejest készített elő (0.27), a gólpassz is ezek közt van. 81%-kal passzolt, 9 hosszú labdájából 7, 6 beadásából 4, 3 cseléből 2 volt sikeres, 13 párharcból 8-at nyert meg. 9 labdát vesztett, 13-at szerzett, 6 passzt lopott.

    Zachariassen 63 akciójának 56%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.13). 82%-kal passzolt, 29 párharcból 14-et nyert meg. 8 labdát vesztett, 9-et szerzett (7-et az ellenfél térfelén), 4 passzt lopott.

    Laidouni 112 akciójának 78%-a volt sikeres, 91%-kal passzolt, mind az 5 csele sikeres volt, 35 párharcból 25-t nyert meg. 10 labdát vesztett, 14-et szerzett (8-at az ellenfél térfelén), 4 passzt lopott.

    Loncar 81 percet kapott, 56 akciójának 71%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.04). 88%-kal passzolt, 11 párharcból 7-et nyert meg. 9 labdát vesztett, 4-et szerzett, 2 passzt lopott.

    Uzuni 55 akciójának 60%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.35). 76%-kal passzolt, 13 párharcból 7-et nyert meg. 3 lövést készített elő (0.21).

    R. Mmaee 66 akciójának 52%-a volt sikeres, 6 lövésből/fejesből (0.52) 1 gól lett. 86%-kal passzolt, 32 párharcból 14-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.09).

    Tokmac 87 percet kapott, 48 akciójának 46%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.17), 85%-kal passzolt, 15 párharcból 3-at nyert meg. 3 lövést készített elő (0.39).

    Besic 14 percet játszott, 11 akciójából 8 (73%) volt sikeres, 78%-kal passzolt (9/7), 2 párharcból 1-et nyert. 2 labdát vesztett, 1-et szerzett.

    Gavrity 9 percet kapott, 13 akciójának 46%-a volt sikeres (6). 4 jó passza volt, 4 párharcát elvesztette.

    https://ulloi129.hu/2021/09/22/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-20/
    https://ulloi129.hu/2021/09/23/igy-teljesitettunk-a-mol-ellen-7/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.25, 13:06
    Várhatóan szeptember 22-én lesz a Vidi - FTC rangadó (eredeti időpont 2021.08.07)

    A zöld-fehér együttes kérésére halasztja későbbi időpontra a mérkőzést a Magyar Labdarúgó Szövetség.

    Az OTP Bank Liga sorsolása szerint a 2021-2022-es szezon első Vidi - FTC összecsapása rögtön a második fordulóban, az augusztus 7-ei hétvégén lenne esedékes. A fővárosi klub azzal a - Versenyszabályzat szerint egyoldalúan lehetséges - kéréssel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez (MLSZ), hogy nemzetközi kupaszereplésük miatt a találkozót későbbi időpontra halasszák.

    Az FTC szeptember 22-ét jelölte meg, klubunk pedig hozzájárult az új dátumhoz, hogy ne a Versenyszabályzat által kiejlölt hivatalos pótnapon, december 22-én kelljen pótolni a mérkőzést.

    Az új dátum akkor válik hivatalossá, ha az MLSZ megküldi az erről szóló határozatot.

    https://www.molfehervarfc.hu/2021/07/23/varhatoan-szeptember-22-en-lesz-a-vidi-ftc-rangado.html