magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Debreceni Vasutas SC 1 : 4 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Budapest Honvéd FC - Debreceni Vasutas SC 2021
  2. Budapest Honvéd FC - Debreceni Vasutas SC 2021
  3. Budapest Honvéd FC - Debreceni Vasutas SC 2021
  4. Budapest Honvéd FC - Debreceni Vasutas SC 2021
  5. Budapest Honvéd FC - Debreceni Vasutas SC 2021
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 3 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2021/2022, 1. forduló
játékvezető : Bognár Tamás
nézőszámok:
  1. dvsc.hu: 3.257
  2. honvedfc.hu: 3.257
  3. nso.hu: 3.257

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2021.08.01, 16:47
    A 66. percben Horváth Ferenc, a Budapest Honvéd vezetőedzője sárga lapot kapott.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.01, 12:51
    Az 1. félidő egyes, a 2. ötös. A szurkolók csillagos ötös.

    Kosickynek gratula,hogy egyáltalán meccsben voltunk,Kusnyírnak,hogy előre tört és lett szabadrugás ás abból piros és 11-es. Utána a Kispest szétesett és Bárány megoldása nagyon kellett.

    Gratulálok a csapatnak,mert volt tartása. Nálam a meccs embere Kosicky.

    Hatalmas gratula a csapatnak, hogy nem estek össze mikor egykapuzott az ellenfél és minden szinten fölényben volt. A piros lap közvetve a jó Bárány lefordulásokból is jött össze, nagyon megérdemelte a gólt. Nikolics elfogadható játéka lepett még meg. Nem szabad elbízni magunkat, de erre lehet építeni!

    Nem hittem, hogy ez lesz a vége. Épp fikázni akartam a VARt, hogy mennyire széttöri a meccset, erre tessék!

    Lehet, hogy másképp alakult volna enélkül, de végre lehet szerencsénk, és ez NAGYON fontos volt. Dzsudzsák és Bárány gólja sokat ér, ha elkap(hat)ja őket a flow.

    Győztes meccset nem kell magyarázni, de tanulni kell és nem megnyugodni. Amikor letámadtak, és erre lehet számítani sok nb1-es csapatnál már, meg voltunk fogva. A labdakihozatal szinte megoldhatatlan feladvány volt. Ezen kell most dolgozni.

    Gyönyörű behozatala meg remek üzenet.

    10 saját nevelésű játékos a pályán. Ja, Balogh Norbival 11.

    Szép este volt.

    Na ugye, ha támadunk, megvan az eredménye! Szép volt fiúk! Szinte biztos vagyok benne, hogy a Balázs és Ádám átírták a taktikát. Ha marad a Huszti elképzelése akkor kikapunk volna!

    A var és 11-esig nem voltunk sehol,ha ezt nem látod hülye vagy. Egy labdát nem tudtunk kihozni,3 passzunk nem volt.

    Ha a félidő 3-0 szavunk se lehetett volna.

    Igen, a VAR nyilván kulcsmomentum volt, ott fordult meg a meccs, nem tudom mi lett volna nélküle, talán kis szerencsével egy iksz benne lehetett volna nélküle is akkor már.

    Azért mondom hogy akkor már, mert az elején nagyon beragadtunk, a védelem sokat hibázott, a labdakihozatalaink nem voltak jók, az embereink nem találták egymást, szóval tényleg igaz, hogy ezt a meccset a Honvéd gyorsan eldönthette volna, de nem tette meg.

    Paradox módon a bekapott gól után kezdtünk el játszani, akkor már pariban voltunk, volt helyzetünk is de tény ami tény, a VAR hozta meg a fordulatot.

    Próbáljuk most félig tele látni a poharat, szóval VAR vagy nem VAR, mégiscsak 4-1-el nyitottunk idegenben, Dzsudzsi elég jól működött irányítóként, Bárány szokásos meg nem alkuvó, lesipuskás játéka megint ült. Kosicky nagyon jól védett, a védelem viszont para eléggé, sokat hibáztunk hátul ma is.

    Mikor a Honvéd letámadott a mi térfelünkön hajmeresztő hibákat követtek el többször a védőink, ezen változtatni kell majd.

    Õszinte leszek most, én ennyit sem vártam ma, akkor is ezt mondanám ha nincs VAR és kikapunk.

    A lényeg most az, hogy 3 ponttal jövünk haza a Bozsikból, az Újpest ellen is ki-ki meccs lesz.

    Én azt láttam, hogy a középpályásainkhoz se jutott el a labda. Deslandes adogatott az előrehúzódó szélső védőknek (ami mondjuk Kusnyír esetében veszélyes volt), néha Dzsudzsáknak, aki visszapasszolt hozzá. Egyszer-egyszer ő maga indult meg, annak volt talán a legtöbb értelme. Itt valamit csinálni kell. Vagy a hátvédeknek kell a egyből szélsőkig passzolni a labdát átrúgva a magasan kezdett pressinget, vagy Dzsudzsáknak hátrébb jönni (a második félidőben megtette és visszajött a hátvédekig), vagy egy-egy ponton begyakorolni létszámfölényes labdakihozatalt visszahúzódó támadókkal és felhúzódó hátvédekkel. De az nem megy, hogy Dzsudzsák és Varga a kezdőkör körül várja, hogy eljusson hozzájuk a labda valahogy, hogy ők továbbadják a lesvonalon várakozó szélsőknek. Nem fog menni. Ez nem csak a védők sara, ebben nagyon igaza volt Husztinak. Viszont az övé is, hogy erre nem készült. Az nb2-es edzőmecseken zavartalanul adogathattunk a saját térfelünkön. Ez az, aminek ma estétől vége, ezt sürgősen be kell látni. És ez lesz a kulcskérdés. Ne legyen kétsége senkinek, a többi csapat is látta, hogy egy kis high pressinggel lesz mit keresniük.

    Félelmetes, hogy a Honvéd még 10 emberrel is képes volt a 16-osunk előtt megzavarni a védelmünket, és labdát szerezni! Én azt hittem, ezt mi fogjuk játszani.

    Szécsi beállítása kulcs volt,sokkal hátrébb jött labdákért ,mint Sós és van mersze cselezni és megindulni is.

    Deslandesen látszik játszott már komolyabb csapatokban is.

    Az volt a probléma, hogy Dzsudzsák az első félidőben álldogált ezt a sokpasszos labdakihozatalt nem lehet álldogálva megvalósítani, folyamatosan mozogni kell kérni a labdát és nem csak a két belső kpnak hanem a a támadókpnak is... ha kap Dzsdázsák egy őrzőt akkor az őrzőt ki kell mozgatni, a lukba visszalépve a támadókpnak elkérni a labdát mindenre van megoldás, de álldogálva egyik sem fog működni... fel kell pörögni az nb1re.. ez a kényelmes álldogálós-sétálgatós-kocogós foci nem fog működni... még nb2ben sem működött, mert ott is ha letamadtak ott se tudtuk igy kihozni.... mozogni kell és nem lesz ezzel gond, láthatóan tudatos mozgások vannak, ha vannak... de lennie kell

    Na igen, az egyik lehetőség az lenne hogy sok mozgás, gyors és pontos passzok hátul ilyenkor, ehhez Dzsudzsiéknak is mozogni kellene hátrafelé és oldal irányokban is sokat.

    Na meg labdabiztos, jól passzoló emberek kellenek ilyenkor. Hát nem tudom... Lehet jobban járunk ha inkább beindítunk valakit, Bárányt vagy mást. Abból legalább nem kapunk gólt smiley

    A ma látottak alapján belehibázunk rendszeresen ugyanis és lehet egy indításnál ugyanúgy labdavesztés lesz, de mégsem akkora gáz mintha ez saját tizenhatosunk előtt történne.

    A Honvéd nem használta ki ezeket a hibáinkat ma, lehet más ki fogja.

    A klasszikus mélységi irányító poszt, mire lassan megszokjuk és elfogadjuk, idejét múlttá válik. Ugyanis előretolnak pár jól védekező játékost, mint most Nagy Gergő, Nono, és kiveszik a játékból. Ebből kaptunk majdnem gólt is a 22. percben (ld. összefoglaló), a két támadó által megtámadott és bepánikolt Dos Santos passzolt hosszan és rosszul az elöl- középen álló Balázs felé, Nono megelőzte, Nagy meg indította Eppelt, aki majdnem gólpasszt adott. (Csak Kosickynek hála, hogy nem lett az.) Taníkönyvi példa. Nálunk is ezt a forward destroyert játssza Baráth (ha éppen középpályás) vagy régebben Csősz... Ezért kell sokoldalúbbnak lenni, másoknak is tudniuk kell indítani hátul, arra nem lehet építeni, hogy Balázs majd megkapja és indít.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.01, 12:41
    Az első félidő nagy meglepetés volt az előző szezon és a felkészülésen látottakhoz képest. Gólokkal vezethettünk volna, a Debrecen a kapuja elé volt szögezve.

    Nem nagyon értem, hogy mi történt a szünetben, de előzetesen erre számítottam. Köszönjük Ferkónak, hogy benn tartotta a csapatot, további pályafutásához sok sikert kívánunk!

    Amúgy HF-től függetlenül megmondhatnák már az aranylábúak, hogy melyik edzőnél lesznek hajlandóak futballozni, mert úgy tűnik, hogy senkivel.

    - egyetértek, inkább az első félidő volt a meglepetés a felkészülés fényében, de... tegyük hozzá, hogy akárki akármit mond, ritka gyenge volt az ellenfél (védekezése) az NB1 szintjén is... minket minősít, hogy kikaptunk és ahogy kikaptunk

    - a második félidő? a 11-es előtt momentumunk nem volt 15 percig. VAR ide, oda, egy kártyavár omlik össze így egy téves bírói ítélet után, nem egy erős, taktikailag felkészített csapat.... (äpropo, tavaly volt egy magyar kupa meccsünk a Zte ellen, emberhátrányban elég szépen helytálltunk, visszasírom azt a szintet is)

    - ki lesz itt a csapatot összefogó vezéregyéniség? Kamber visszavonult, Gazdag el... kitől várjuk ezt? egy-két szurkoló elég nagy tévedésben van, amikor azt hiszi, hogy leigazoltunk egy vagy kettő (mi szintünkön) valószínűleg erős csatárt, és megoldódnak a (csapatépítési) gondjaink

    - az a szerencse, hogy nem kell áltatnunk magunkat:

    - tavaly fél évig hülyítettük magunkat, hogy bajnokesélyes csapatunk van

    - idén már a célkitűzés is csak az 1-6. hely egyike (egyébként rohadt ambíciózus, mondhatom, ezért megéri sportolónak lenni...), és az első meccs alapján is látjuk, hogy minden pontért itt meg fogunk izzadni...

    - hogy valami pozitívval zárjam:

    - a stadion és környéke nagyon cool lett, meccs előtt falunapi hangulat volt,istenem, ha ilyen lett volna mondjuk 25-30 éve (vagy 2017-ben) amikor még volt csapatunk is

    - nagyon jó ötlet a régi játékosok meghívása: Varga Kacsa és Pál József dedikált tegnap a pub-ban

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387