magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 1 : 2 17:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2021
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.33 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 2.67 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 0 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2021/2022, 1. forduló
játékvezető : Káprály Mihály
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. kisvardafc.hu: 6.139
  3. nso.hu: 6.139

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.01, 12:22 (szerk.: 2021.08.10, 13:50)
    Bravó Ströger, szép napot szereztél több százezer FRADISTÁNAK ... Eddig legalább védelmünk volt. Lovrét és Heistert nem sikerült pótolni. HOL A CSAPATUNK ?

    Az tud igazán bosszantani, amikor van vissza 10 perc a végéig, hátrányban vagyunk és nem látom az igyekezetet. + amikor a kézenfekvő gyors előre játék helyett visszafelé passzolnak. Itt nem arról van szó amikor már újra kell építeni a támadást, hanem amikor a gyorsaságból létszámfölényt, vagy kikényszerített hibát lehetne elérni. Csonti is sokszor ott árválkodott a szélen labdára várva, de mégis középen pattantak vissza a kettős védőfalról.

    A Várda,akkor is melós volt,amikor 5-6 olyan játékossal jöttek,akik nb1-szűzek voltak.Sigi teljesen reménytelen próbálkozását bevédte a kapus.Volt amikor szintén itthon egy messziről eleresztett Leó bomba mentette a seggünket.Nekem ezzel az a bajom,hogy tanítgatjuk az nb1 reménytelenjeit az ellenünk való játékra,aztán nézhetjük a busz betolást szezonszámra.Vécsei ittlétét már eddig sem értettem és azt sem,hogy egy ilyen ellenfél ellen,szerintem hatásos Regő,miért nem ül a padon legalább.Az ilyenek ellen,eddig azt gondoltam,hogy jól jön egy messziről jól lövő játékos.Zubkov egy talány.Tud focizni,ezt láthattuk már.Mi okozhat nála olyan meccseket,most már gyakorlatilag széria szinten,amikor teljesen vakon van.

    Zaki amilyen jól szállt be az első meccsén, azóta akkora homály. Lesz ez jobb is.

    Stöger kipróbálta a rotációt, ami Rebrovnak se jött be, neki sem. Tanult belőle. Reméljük.

    Szerintem, Stöger is elhitte, hogy a mennyei egy bohócliga, nos taktikailag nagyon nem!

    Azt hitte, hogy a cserék majd hajtani fognak a csapatba kerülésért.

    Nem volt szép, de nem dőlt össze a világ...szerdán meg kurva nagy fába vágjuk a fejszénket és a bajnokitól függetlenül szerintem szenvedni fogunk, nem egy súlycsoport. Borítottuk az erőviszonyokat az elmúlt két évben igen gazdagon és lehet a szerencse sem a mi oldalunkon fog állni. De ami a realitás: a védelmünk foghíjas, a középpályánk átjáróház, nincs szűrés. Laidouni nincs játékban, Sigér kidőlt hosszú időre, Közlegényen és Uzin kívül (meg persze Dénes) nincs az az érzésem, hogy olyan acélosak vagyunk, mert ugyan Töki megint nagyon él, de Zubkov meg oltári hullámzó. Boli meg van sértve, hogy nem szent tehén. Szerzett fontos gólokat, de sokat el is herdál.
    Zaki és Löncs még kérdőjeles, de nem is várhatjuk, hogy azonnal húzzák felfelé a csapatot.
    Aggódom a szerdai miatt, legyünk őszinték, van miért. Aztán meg ki tudja, lehet ott megint a jobbik arcunkat mutatjuk, elvégre más játékot fog tolni a Slavia.

    Nem a játékosokkal van a baj.Az egész csapat szervezetlen!Én ezt már a nagy ünneplés közepette is leírtam vissza lehet nézni az oldalamon.Vagy nagyon gyorsan összeszedi a bandát Ströger vag nem fogja nálunk sokáig húzni.

    Ezt nem így látom. Rebrovval is megcsinálták ugyanezt többször. Rebrov se mondta egyszer sem szerintem, hogy álljanak vissza és passzoljanak az ellenfélhez a saját 16-osunknál. Vagy csak a mezüket tegyék ki a pályára. Ordítozhat, bosszankodhat, csinálhat bármit az edző, ha a játékos nem hajtja végre az utasítást, nem szakad meg a pályán, akkor tehetetlen.

    Stöger még 2 hónapja sincs itt, bőven van lehetősége javítani.... Rebrov alatt is voltak beégések pl. 4-1-es vereség Felcsút ellen, vagy a 3-0-s zakó a Kövesd ellen, szóval 1 meccs alapján felesleges előre temetni az egészet. Pláne mert a B. keret lépett pályára.

    Tény ami tény a mai játékunk fúzionált a Doll éra, Rebrov utolsó féléves játékára a domináns, de totál ötlettelen, kiszámítható meddő mezőfölényre. A védelemben is vannak néha fatális zavarok, de ezt nem lehet Stöger számlájára írni.... de mint írom javítani bőven van idő, Rebrovnak is hónapokig tartott bizonyítani, de pl. amikor Zsóri szerencsésen bevágta ollóból óriási fröccsögést kapott...

    Engem a nagyon alacsony nézőszám jobban zavart.... nem tudom hogy jóllakott a közösség, vagy ilyen sokan nyaralnának, de ez mindennel együtt nem fog jót jelenteni... a bérlet és jegyáremelés valószínűleg kontraproduktív lépés volt abban az időben amikor családfők vesztették el munkájukat vagy kerestek kevesebbet...

    Egy haszna volt ennek a vereségnek: levetettük magunkról a terhet, nem kell sem a 100%-os, sem a veretlen bajnokságon görcsölni.
    Keserű tréfát félretéve:

    1. Bár Csonti egyik gólban sem volt benne, de az ő játszatásával eleve feladtuk a felfutó balbunkó gólveszélyes beadásainak lehetőségéét. ( Ha Endi játszik a helyén, akkor sem lettünk volna előrébb.
    2. Bármennyire is drukkoltam, neki, kiderült, hogy Vécseivel eggyel kevesebben vagyunk.
    3. Nem biztos, hogy mozgékony embert (Toki) kellett volna lehozni a szünetben, inkább a kerékkötő Vécseit. Az is érthetetlen (hacsak nem erőnléti okai voltak), hogy helyette Laidounit hozta le a 2. félidő közepén.

    sztem, jól látod, Laidounit a félidőben le kellett volna hozni, kezdésnek neki elég lett volna annyi, mint már írtam a védőkkel kell tudatosítani, hogy vannak szituk amikor nem kell "okosban" megjátszani a 16-on belül pattogó labdát, hanem el kell küldeni a búsba, és akkor rendezni lehet a sorokat

    Stöger jól tette, hogy már a szünetben cserélt, de Toki levétele hiba volt, amit tetézett azzal, hogy Laidounit vitte le Vécsei helyett. Igor nélkül pedig nincs stabilitás.

    Bogdán egy nagy védés és más semmi. A gólokról nem tehet. Wingo, sokat futott, küzdött, de nagy hibaszázalékkal játszott, az első bekapott gólnál későn eszmélt. Mmaee és Blazic, próbáltak hosszú labdákkal támadást indítani, de nem az Ő műfajuk. Védekezésben nagy hiba nem volt. Csontos, lehet, hogy nem az Ő posztja, ha így van akkor nagyon gyorsan felejtsük el. Sem sebességben, sem technikai tudásban, sem taktikailag nem az a szint amit elvárnánk. Vécsei kb 30 perces játékos, akkor se a sebességéről ismerjük, de az első fél óra után belassul. Nálam nem lenne helye a kezdőben. Laidouni, igyekezett, de a támadáshoz nem tudott hozzátenni, ma inkább a védekezésre figyelt, és látszott, hogy elfáradt. Zubkov, egyszerűen arcpirító a lezsersége. Azonnal elzavarnám a csapattól mert bomlasztó hatású. Technikailag képzett, de mentálisan borzasztó negatív. Egy szezonban van 3-4 jó meccse a többi alibi. Tokmac, nos, ma neki nem volt kedve focizni. És ez baj, mert, ha nincs kedve focizni akkor nem fog. Ezt itt megteheti. Mak, technikailag kimagasló képességű, de a sebessége megkopott, alkalmatlan arra a futásmennyiségre amit elvárnak tőle. Ja és fejben sincs teljesen rendben. Boli, pár éve még elment szódával, voltak kifejezetten jó meccsei, de úgy általában 3-4-5 helyzet kell neki a gólhoz. Pozitívum, hogy küzd. Cserék. Uzuni, igazán nem tudott hozzátenni, de szerintem az egyik legjobb játékosunk. Zachariassen, sokkal többet várok tőle, mert eltűnt hosszú percekre, vagy a kaputól 2 méterre a labda mellé rúgott. Loncar, no, maradjunk annyiban, hogy sokkal több kell tőle. A második gólban nagyon benne volt, de vele még türelmes vagyok. Kis Mmaee, egyértelműen Boli előtt van, a kezdőben állandó kezdő egyelőre.
    Stöger bá'- Továbbra is azt gondolom, hogy nem nyerő a haverkodás,de ezen változtatni nem lehet. A szakmai felkészültségét megítélni nem tudom, majd megírják a 100%-osok, de a rossz érzés vele kapcsolatban megmaradt, még úgy is, hogy láttam pozitív dolgokat, no nem a mai meccsen.

    Stögernek úgy tűnik, nem sok fogalma volt az nb1 erősségéről. Saját tapasztalat híján valószínű, elhitte azt a közkeletű hülyeséget, hogy ezen a szinten nekünk már elég kitenni a cipőket a pályára, és a B csapat is bucira veri a mezőnyt. A csapaton is ez a nagy mellény látszott. Erre mondják, hogy kijózanító pofon. Itthon is bele kell adni mindent, vagy olyan hatékony, tökélyre fejlesztett célfoci kell, amit Rebrov orrvérzésig gyakoroltatott. De ettől most messze vagyunk, úgyhogy marad az első.
    Meggyőződésem, hogy a Prága ellen egész más lesz a csapat, de remélem, ezen túl a hazai bajnokikon is. Ja, és nagyon kell, szerintem kb mindennél fontosabb, hogy Civicet valahogy összedrótozzák.

    Nyaralás, oltás, esküvő szezon, plusz egy Várda volt az ellenfél. Szerintem korrekt a 6.000-es létszám ennek tudatában...

    Rotálás ? Bogdán , Csontos , Vécsei ?

    Játszott egy fiatal, meg 3 nem stabil kezdő

    Kínszenvedés volt ez a meccs.Hazai pályán,legalább ha már hátrányba kerültünk űzni-hajtani kellett volna az ellenfelet.Sem elképzelés,sem tűz nem volt a játékosokban.Lehet,hogy ez (is) kellett az edzőnek,hogy élesben lássa a hibákat,hibáit.

    MAK lassu, gyakran mintha kedve se lenne futni es itt focizni, inkabb csak levezetni jott ide....ZUBKOV gyenge mar egy eve, lehet gorcsol, bar sosem volt olyan nagyon jo...VECSEI ot szerintem senki nem erti, hogy lehet meg itt....S.MAEE meg DVALI gyenge hatarozatlan vedok, oda ugye kellene Kovacevic, csakhogy o mar jo ideje serult...

    Akivel elégedett voltam az Ryan. Tetszett Tokmac, bár ő sem hozta igazi tudását. Akit nagyon vártam a kezdőbe, az Bogdán és Laidouni volt, egyikük sem igazolta ma a várakozásaimat, bár rosszak sem voltak, Ádám nem tehetett a gólokról, de bravúrral lehet Dini fogta volna az elsőt.
    Laidouni remélem csak a meccshiány miatt volt ennyire árnyéka önmagának.... Mak ma a Rebrov éra alatti önmagát mutatta, ami nem elég. Vécsei megmutatta miért volt Skvarka mögött a sorban, sajnos ő borzasztóan ügyetlen szerintem. Csontosnak nagyon kellene egy év kölcsön... Stöger szerintem jól gondolta meccs előtt, hogy felküldi a perem csapatot, bizonyítsanak... Nem igazán sikerült. Az új emberek ma még nagyon nem illeszkedtek a játékhoz. Samy ma hozta a tipikus Blazic féle horror passzt.
    Összeségében, ha valaki kérné összefoglalom:

    Ez szar vo't.

    Viszont! Ha a legjobb kezdővel állunk fel, sokkal jobbak lehetünk, ha ez volt az ára a szerdai akarásnak, akkor megéri.
    Ennél sokkal többet tudunk, továbbra is bízom Peterben.

    Fiúk, nem elég a mez a pályára!

    Stöger kipróbálta, amit Rebrov nem. Egy csapat a bajnokságra, egy a nemzetközire. Nem jött össze, szerintem leginkább az összeszokatlanság miatt. Két olyan játékos is pályán volt, akik bő egy hete érkeztek. Plusz Csonti, aki még fiatal ehhez.
    Tanulságnak jó volt, nincs veszve semmi, remélem a Slavia ellen másik arcát mutatja a csapat.
    Hajrá Fradika!

    A mutatott játék és a hozzáállás volt az,amivel komoly gond volt ma.A vereség lenne a legkisebb baj,ha nem ilyen hányadék teljesítményt nyújtottunk volna,hanem egy ki-ki meccset.

    Nem feltétlen az a baj, hogy tegnap lélektelenül és nagyképűen játszottunk, hanem hogy ez már a szezon első bajnokiján történt, valamint idén ez már a sokadik ilyen meccs.

    szerintem csak Zubkov művészkedése volt gáz, ezekkel a totál hülye átlövésekkel leállhatna, egy wyscoutos topikban is beírtam, hogy totál gáz volt, hogy 4 lövéséből jött össze 0.12 xG és remélem, hogy elmagyarázzák neki, ha egyedül nem jön rá, hogy ez nagyon rossz játékosok tulajdonsága.

    miért Csontost vagy Vécseit kellett tegnap csesztetni elsősorban? Mert ők legalább próbálkoztak,nem volt gond a hozzáállásukkal.A teljesítménnyel igen,de azzal szinte mindenkinek gond volt.Csontos még fiatal,őt kölcsön kellene adni.Vécsei egy nagy talány számomra.Az idei meccseken,mikor beállt,nem volt vele probléma.Tegnap neki sem ment.De azért arra kíváncsi lettem volna,hogy ha külföldi játékosok is komolyan vették volna,akkor ez mennyire változtatott volna az ő játékán..

    Szerintem pánikra nincs ok. Bebizonyosodott hogy Vécsei még az NB1 re sem megoldás. A gond a középpályán volt. Feláldoztuk ezt a meccset a szerdai oltárán azzal hogy pihentettünk Haratint illetve játékba próbáltuk hozni Laidunit. Szidhatjuk mi itt a támadókat , de nem jutott fel hozzájuk használható labda szinte. Vagy csak akkor amikor már 9 en voltak a tizenhatosukon belül. A két szél nem tudott hozzá tenni. A jobboldal még csak csak, de balról semmi. Ez nyilván nem a Csontos hibája, kényszer megoldás volt. Ráadásul hátul is csináltunk hibákat. Sokan szidták Samyt. Stabil volt szerintem. Felpasszolt egy labdát egy olyannak aki akkor állt be. Ha nem akarja megjátszani csak vissza passz nem lett volna gond. Viszont az akarással voltak problémáink valamint az ellenfél nem kicsit undoritó stílusa sem tetszett a játékosainknak. Nemzetközi szinten az albánok voltak hasonlóak, de nekik sem engedték a játékvezetők hogy ilyen szinten csalják a focit.

    3 észrevétel
    1. Megint egy balfasz, aki ellenünk lövi élete gólját.
    2. VAR nélkül megint nem kapunk tizit.
    3. Ki adhat ilyen pride-os ruhát Bogdánra...

    Megkérdezhetnék Hajnalt a következő Fradi podcastban, hogy miért is jó nekünk ez a Stöger-féle támadó foci? Legjobb esetben tízzel több gólt lövünk a bajnokságban, de cserébe teljesen megbomlik a védekezés, ami kulcsfontosságú a nemzetközi meccseken.
    Eddig az ment, hogy Stöger tud többféle taktikát játszatni... hát nem úgy néz ki. Minden meccsen, a két Pristina meccs első félidejében, az idegebeni Vilnius meccsen és tegnap is, az ellenfél játszi könnyedséggel került helyzetbe. És nem látom, hogy ez mitől változna.

    Vazze... a várdai kispadról fényképezkedtek a gólnál! Mint valami vidéki búcsúban, úgy élték meg a győzelmet! smiley)

    Sajnos eddig még nem volt játékunk. 10-en játszottunk 10 felé. Most a Mesternek kellene megmagyarázni, hogy mit szeretnénk játszani. Először a Csapatnak, aztán meg nekünk. Egy ügyes Várda sajnos megérdemelten nyert. Nagyon fáj ez mert, egy nem várt vereség bármikor beköszönhet újra. Nem láttam én nagyképűséget, inkább szervezetlenséget. Ez bánt most leginkább.

    A nagy elvarasok, mindenki a 33. bajnoki cimrol beszelt, lehet a jatekosok is elhittek, de ez nem igy megy, ez a meccs jol megmutatta, hogy felgozzel, az ellenfelet lebecsulve nagyon nehez nyerni. Biztos az is, hogy nincs 2 egyforma sorunk, van egy nagyon jo, es par jo cserenk, ujak se tudtak hozzatenni, Laidouni serulesbol jon vissza, Somi es Siger is hianyzik, nem voltunk dominansak a kozeppalyan. Epp hogy csak megvagyunk letszamban, vedelem is hianyos, Slavia kemeny dio lesz, lehet most mi fogunk kontrazni. Egyebkent Varda mindig is ezt tette, nem mutattak semmi ujat, ok csak szeretnenek bennmaradni.

    Rebrov érdeme , hogy 3 évig elfeledtette velünk a vereség rossz 'élményét' a bajnokságban. Ma újra megjelent ez. Fogalmatlan, széteső és elképzelés nélküli játék, cserék, taktikai vereség. Sajnos fellebbennek a Doll-i rossz epizódok.

    Statisztikai adatok az elmúlt hétvégi bajnoki találkozóról. A mérkőzés InStat-adatait az MLSZ egyelőre nem tette közzé, így csak a Wyscout adataiból dolgoztunk.

    A szombati szörnyű találkozón hiába volt nálunk 67%-ban a labda, hiába passzoltunk pontosabban (87.4% ill. 77%) és gyorsabban (16.8 ill. 14.8 passz/perc), hiába támadtunk többet (38 ill. 21+1), ennek ellenére mindkét csapat 13-13 lövésig jutott, kapura nem voltunk veszélyesek (az xG 1.66-0.86, az xcG 1.21-1.23 – nálunk mindkettő jelentős részben ez a tizenegyes volt [0.76 és 0.81 xG és xcG]). A meccs nagy részében 4-2-3-1-et játszottunk, Ryan Mmaee beállása után 4-1-3-2-ben folytattuk.

    A párharcokat 99-100-ra vitték el a vendégek és hiába szereztünk mi több labdát (28 ill. 12) az ellenfél térfelén, ha a vendégek 10 labdaeladásunkból jutottak lövésig (lásd a fenti ábrán). A másik oldalon ez a szám: 1.

    Sok támadópárharcunk volt, de azokat rossz arányban hoztuk (88/33, 37.5%), míg a vendégek minden második támadópárharcukat megnyerték (50/25). A levegőben meglévő nagy fölényünk (25-7) nem sok mindenre volt elég. Stögernél megszokottan a hosszú labdák aránya alacsony volt (6.8%) , de azok is rendkívül rossz arányban sikerültek (44%).

    Bogdán 3 lövésből (1.23) két gólt kapott, 13 passza mind jó volt.

    Wingo 90 akciójának 74%-a sikeres volt, 1 lövése volt (0.19), 86%-kal passzolt, 21 párharcból 13-at nyert meg. 6 labdát vesztett, 10-et szerzett (6-ot az ellenfél térfelén), 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01).

    Blazic 104 akciójának 89%-a sikeres volt, 96%-kal passzolt, 4 párharcból csak 1-et nyert. 4 labdát vesztett, 14-et szerzett, 5 passzt lopott. 1 fejest készített elő (0.14).

    S. Mmaee 121 akciójának 88%-a volt sikeres, 94%-kal passszolt, 1 lövése volt (0.1). 11 párharcból 6-ot nyert. 9 labdát vesztett, 12-t szerzett, 7 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.2).

    Csontos 95 akciójának 67%-a volt sikeres. 81%-kal passzolt, 24 párharcból 9-et nyert. 10 labdát vesztett, 9-et szerzett, 7 passzt lopott.

    Laidouni 63 percet kapott, 78 akciójának 79%-a volt sikeres. 91%-kal passzolt, 21 párharcból 11-et nyert meg. 8 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Vécsei 98 akciójának 78%-a sikeres volt, 1 lövése volt (0.01). 88%-kal passzolt, 27 párharcából 18-at nyert meg, 13 labdát vesztett, 8-at szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő.

    Zubkov 74 percet volt a pályán, 66 akciójának 44%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.01). 72%-kal passzolt, 28 párharcból 7-et nyert meg. 4 labdát szerzett az ellenfél térfelén, 1 lövést készített elő (0.04).

    Tokmac egy félidőt kapott, 34 akciójának 41%-a volt sikeres, 57%-kal passzolt, 12 párharcból 5-t nyert. 3 labdát szerzett az ellenfél térfelén.

    Mak 46 percet kapott, 30 akciójának 57%-a volt sikeres, 82%-kal passzolt, 7 párharcból 2-t nyert meg. 1 lövést készített elő (0.16).

    Boli 32 akciójának 47%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.33), 82%-kal passzolt, 12 párharcból 5-öt nyert, 2 labdát szerzett az ellenfél térfelén.

    Uzuni 51 percet kapott, 23 akciójának 65%-a sikeres volt. 77%-kal passzolt, 4 párharcból 3-at nyert. 2 lövést készített elő (0.28)

    Zachariassen 23 akciójának 61%-a sikeres volt, 9 passzából 8 volt pontos, 10 párharcából 5-öt nyert meg. 4 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Loncar 34 percet kapott, 31 akciójának 52%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.07), 77%-kal passzolt, 12 párharcból 5-öt nyert. 6 labdát vesztett, 3-at szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01).

    R. Mmaee 23 percet volt a pályán, 21 akciójának 57%-a volt sikeres. 3 lövésből 1 gólt szerzett (11-esből) (0.95). 5 passzából 3 volt jó, 3 csele sikeres volt, 11 párharcból 7-et nyert meg.

    https://ulloi129.hu/2021/07/31/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-10/#more-224029
    https://ulloi129.hu/2021/08/03/igy-nem-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen/