magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - FC Ararat Yerevan 1 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
UEFA Európa Konferencia Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Orlic Ion (Moldova)
nézőszámok:
  1. fcararat.am: -
  2. molfehervarfc.hu: 2.846
  3. nso.hu: 2.846

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.10, 15:24
    Vardan Bichakhchyan: Büszke vagyok a játékosaimra, mert az utolsó utáni pillanatig hősiesen küzdöttek. Jó mérkőzést játszottunk, egy jó csapat otthonában, úgy érzem, rászolgáltunk a döntetlenre. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, tényleg igazságosnak tartom az eredményt. A visszavágón mindent megteszünk azért, hogy továbbjussunk a következő körbe.

    Szabics Imre: Úgy alakult a mérkőzés, ahogy vártuk. Nehéz meccset játszottunk egy rendkívül kellemetlen ellenféllel, akik a mérkőzés nagy részében mélyen védekeztek. Mindezek ellenére elegendő helyzetet alakítottunk ki, nemcsak pontrúgásokból, hanem mezőnyjátékból is. Ezeket a lehetőségeket viszont sajnos nem sikerült gólokra váltanunk, pedig ezen a szinten ahhoz, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát, be kell lőnünk a helyzeteinket. Ellenfelünknél volt egy agilis, komoly sebességgel rendelkező támadó, akivel problémáink adódtak, kontratámadásaikban mindig ott volt a veszély. 1-0-ás vezetésünket meg kellett volna tudni őriznünk a lefújásig, ha ez sikerült volna, akkor elégedett lennék, így viszont van egy kis hiányérzetem. Lüftner és Heister jó játéka viszont mindenképp pozitívum, utóbbi játékos nagyon szép gólt lőtt, sajnálom, hogy végül ez nem győztes találat lett.

    https://www.molfehervarfc.hu/2021/07/08/szabics-imre-nehez-meccset-jatszottunk-egy-rendkivul-kellemetlen-ellenfellel-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.10, 15:23 (szerk.: 2021.07.10, 15:26)
    És hányan mondták hogy mi az az EKL liga. Bohócliga jó lesz majd koef.pont gyűjtéshez meg is nyerhetjük stb...Akkor is nevetséges hozzászólások voltak, most pedig láthatjuk pont ott vagyunk ahol a helyünk van... Nem kell lenézni ezt a ligát, ettől függetlenül remélem az összes csapatunk továbbjut végül...

    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez volt a legerősebb ellenfél eddig a magyar csapatoknak. Viszont ebből könnyen kiesésesz idegenben.

    Felkészülési időszakban egy hét alatt is sokat javul a forma, én még nem temetném a csapatot. Nem beszélve arról, hogy a mai meccsen még nem volt vesztenivalója a Jerevánnak. Most már viszont van, és az egy más idegállapot. Kint nyer a Vidi.

    A Fehérvár kezdője harmat gyenge, akkor volt egy-két szép dolog, amikor beálltak azok, akiket nem akart játszatni Szabics! Nem gonolom, hogy romlottak volna az esélyeik, de húzós leszm a visszavágó!

    Szerintem sem kell meg temetni a Vidit. Jerevanbol a fek@ srac ert elol vmit, a tobbiek csak kuzdottek.

    A mérkőzés minősítése legyen a Fehérvár FC. szakmai stábjának feladata. Vonják le ok a konzevenciat.
    Sem mentálisan, sem fizikailag ne voltak topon a játékosok.
    Apró, pici eszrevetel, engedjék meg: 0-0 nal. Fehérvári szoglet.70. perc tájékán. Játékos odaballag. 30 sec.
    Látszik rajta, a faxom is tele van.. Mindennél.
    Az eredmény a Fehervarra hízelgő.. Hátha egy hét múlva más lesz.. Meg lesz a tovabbjutas.
    Ennek drukkolok!

    Sorsolás után már mondtam itt izzadva lehet csak továbbjutni.
    Itthon nagyon meg kell verni őket,hogy a kinti pokoli hőségben ne kelljen izgulni.
    Sokan itt mondták az okosabbnál okosabb dolgokat.
    Nem sokan voltak ezzel tisztában,ez itthon dől el mivel kinti meccsen egy Bolívia vagy Ecuadorhoz hasonló hazai pálya van.
    Délután háromkor 40 fokban,jó pár szurkoló támogatásával.
    Szerintem ezzel a remivel mennek a levesbe.

    Az örmény csapat nagyon kulturáltan focizott. Milliomos fiaink még 90 percet sem bírnak. Ott folytatják ahol abbahagyták. Szégyen és gyalázatos...

    Hát nem lesz egyszerű a második meccs Örményországban, de azért ne felejtsük hogy öt válogatott játékosuk hiányzott. Ha velük együtt sem húzzák be a továbbjutást akkor nem lennék Szabics helyében.

    Nem rossz csapat az Ararat. A Vidi azért erősebbnak tűnik, viszont ugyanott folytatják, ahol legutóbb abbahagyták, edzőváltástól függetlenül. Túl lassan járatják a labdát, ezért nem tudnak elég helyzetet kialakítani. Ez a keret erre képes. A bajnokságban dobogón lesznek, de a harmadik számú kupasorozatban illene felmutatni valamit.

    Szezon eleje, ennek megfelelő "forma". Lassú, pontatlan, körülményes játék. Az ellenfél kb a 60. perctől a seggén vette a levegőt, szép bravúr volt hosszabbításban gólt kapni tőlük.

    Pistikéből már nem lesz meghatározó játékos sajnos, Dárdai is rossz volt ma, és csatár ügyben sem állunk túl jól.

    Pistikét már rég el kellett volna adni, szenvedjen vele más és talán egy új csapatban meg tudna újulni. Válogatott játékosból teljesen leépült.

    Palkóka is szépen megmutatja hogy miért itt játszik és nem a Bundesligában. Egyszerűen nem jó futballista. Csatár is kellene, Niko mint a lassított felvétel, Budu nb3 szint, Szabóval meg megy az állandó szenvedés nem tudom a szakmai vezetés mit lát még szerencsétlenben.

    Többet vártam megint, álmodoztam megint de már persze megszoktam.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2837307
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.22, 19:12
    Az UEFA kedden, 13.30-kor tartotta az Európa Konferencia Liga első selejtezőkörének sorsolását.

    Ahogy arról hétfő este beszámoltunk, a szervezet szokásos módon szűkítette a lehetséges ellenfelek listáját, ezek szerint az észak-macedón Sileks, a georgiai Gagra, az örmény Ararat Yerevan és az albán Vllaznia együttesei közül kaphattunk ellenfelet.
    A sorsolás elején rögtön kihúzták a minket érintő párosítást, ami szerint az örmény Ararat Yerevan lesz az ellenfelünk július 8-án és július 15-én. A tervek szerint az első mérkőzés lesz a MOL Aréna Sóstóban, a visszavágó pedig Yerevánban.

    Az UEFA tájékoztatása alapján a selejtezőmérkőzéseken nem lehetnek jelen vendégszurkolók!

    A sorsolás után természetesen megkérdeztük vezetőedzőnket, aki a következőket válaszolta:
    "Saját hazája bajnokságában, vagy kupasorozatában mindegyik csapat keményen megküzdött azért, hogy ott lehessen Európában, azzal nem kell foglalkoznunk, hogy most ezt a sorozatot Európai Konferencia Ligának hívják, nem pedig Európa Ligának. Nem lehet más célunk az Ararat ellen, mint a továbbjutás, azonban egyáltalán nem szabad félvállról vennünk az örmény együttest. Minden lehetséges információt beszerzünk majd róluk a mérkőzésig, és felkészülünk ellenük, ahogyan tesszük ezt minden tétmeccsnél. Tisztelni kell az ellenfelet, de ott kell lennünk a következő körben. Addig azonban még sok dolgunk van, ma délután már az ausztriai edzőtáborban folytatjuk a munkát" - nyilatkozta Szabics Imre.

    Információk örmény ellenfelünkről:
    Ararat Yerevan (Örményország, 3137 km)
    Az egyik legsikeresebb örmény klub 1973-ban szovjet bajnok volt, a szovjet kupát pedig két alkalommal is elhódította (1973, 1975). Az önálló örmény bajnokságot 1993-ban nyerte meg, de ezüstérmes volt négyszer is, illetve hatszor kupagyőztes, legutóbb az előző kiírásban. A 4 millió euró összértékű keret a 14 ezres, jereváni Vazgen Sargsyan Stadionban játssza a hazai meccseit. Tavaly nyár óta a 43 éves Vardan Bichakhchyan irányítja az együttest.

    https://www.molfehervarfc.hu/2021/06/15/ekl-az-ararat-yerevan-lesz-az-ellenfelunk-az-elso-selejtezokorben.html