magyarfutball.hu

FC Ajka - Kaposvári Rákóczi FC 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.05.15, 16:34
    A Magyar Labdarúgó-szövetség Dvorschák Gábor jogosulatlan szerepeltetése miatt egy pontot levont az NB II-ben kieső helyen álló Kaposvári Rákóczitól – derült ki az MLSZ versenybizottsági határozatából.

    Mint beszámoltunk róla, a 31 éves hátvéd másfél héttel ezelőtt az Ajka ellen 3–1-re elvesztett bajnoki mérkőzésen lépett pályára jogosulatlanul. A Rákóczi illetékesei ugyanis úgy gondolták, hogy az a sárga lap, amelyet Dvorschák tavaly ősszel, az ETO FC Győr tartalékcsapatában, az ETO Akadémiában, a megyei bajnokságban kapott, beszámítást nyer az NB II-es bajnokságba is, de mivel tartalékcsapatban kapta a sárga lapot, ez nincs így.

    Dvorschák valójában a Vasas elleni bajnokin gyűjtötte be az ötödik sárga lapját, a Rákóczi téves számítása szerint azonban ez már a Gyirmót ellen bekövetkezett, ők ugyanis a megyei I-ben kapott lapot is beszámították, ezért aztán a futballista – szintén tévedésből – kihagyta a Szeged-Csanád elleni bajnokit, de a következő fordulóban már játszott, és sárga lapot kapott – az ötödiket – Fáy utcában.

    A szabályok értelmében így jogosulatlan játék miatt az MLSZ egy pontot, hivatalból eljárva levont a Kaposvártól, melynek hátránya így a bajnokság vége előtt két fordulóval hat pontra duzzadt a 17. helyezett, még bennmaradást érő pozícióban tartózkodó Csákvár mögött.

    https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-az-mlsz-egy-pontot-levont-a-kaposvartol-hivatalos-2824783
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.26, 17:35
    A vendégek vezetőedzőjét, Várhidi Pétert 72. percben második sárga lapppal elküldték a kispadtól a mérkőzésen.