magyarfutball.hu

Juventus FC - Ferencvárosi TC 2 : 1 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
UEFA Bajnokok Ligája, G-csoport, 4. mérkőzés
helyszín : Torino, Juventus Stadion
játékvezető : Siebert Daniel (Németország)
nézőszámok:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.26, 14:48 (szerk.: 2020.11.26, 16:43)
    Ez egy emlékezetesen jó meccs volt, de nem tudom elnyomni a csalódásomat. Hihetetlenül jól játszottunk, volt pár zseniális teljesítmény (Frimpi, Dvali, Heister, Dini, Uzuni) de mintha a szerencse elpártolt volna tőlünk a csoportkörre. Én mindig belehalok ha kikap a Fradi, ezért nem tudok maradéktalanul örülni, szerintem kb. ugyanazt a csalódást érzem, mint amiről Uzuni beszélt a meccs utáni interjúban, hogy az öltözőben mindenki így érez.
    Aki Dinit ez után a meccs után bántja az szarjon sünt!
    Nekem ma egy játékos volt csalódás, Isa. Tudom hogy zseni, amit néha művel az elképesztő, de az utóbbi hónapokban nagyon a tudása alatt teljesít. Remélem hogy ez változik, különben szerintem még a cserepadról is kikopik.
    Többen szidták Zubkovot, szerintem ma jó volt. Vele kapcsolatban azt gondolom hogy sokan csak megszokásból bírálják, szerintem kezdi visszanyerni a formáját.
    Így meccs után még szórakoztatóbb arra gondolni hogy mi ment a kezdőcsapatos topikban. Én már megtanultam hogy bízzak abban, hogy Rebrov tudja mit miért csinál, ha mindenki egészséges és ő ezt a csapatot látja jónak kiküldeni akkor ez a jó csapat.
    Jelenleg ott tartunk, hogy teljesen mindegy mi lesz a Barca meccs eredménye, ha Kijevben nyerünk akkor továbbmegyünk az EL-re.Ha csak egy dolgot kérhetek a Jézuskától akkor ez lenne az, remélem hogy sikerül. Ez a csapat megérdemelné!
    Megnéztem hogy az összes csapat közül mi kaptuk eddig a legtöbb gólt, viszont lőtt gólok alapján a mezőny első felében vagyunk! Mondjuk pont a kapott gólok száma az, ami a kiskutyát nem érdekli ha továbbjutunk, de az 5 lőtt gól az nagyon szép teljesítmény!

    Nekem Heister kevésbé tetszett. Nem volt rossz, védekezésben nagyon jó volt..de labdaszerzés után nagyon sokszor az ő lezsersége miatt adtuk gyorsan vissza a labdát, vagy akadt meg rajta egy lehetőség. Talán Ronaldo gólja előtt is ő adta oda. Tudom nagy a nyomás, de sokszor úgy adtuk oda hogy nem volt kikényszerítve. Azt kell megtanulni, hogy tök jó hogy bárki ellen most már szépen ki tudjuk hozni a labdát nyomás alatt is, de nem szégyen néha felívelni egy esetleges labdavesztés helyett a térfelünkön. Blazic is nagyon jó, de nála meg lassan már szokásos egy ilyen hazaadásos baki..ami tönkre vághatja a csapatot, legyen előtte bármilyen jó. :( Amúgy Uzuni lehet kevésbé technikás, mint Tokmac. De szerintem lesz akkora játékos mint Töki. De ugye ő még itt csak most kezdte a munkát.

    Szerintem vereség után még nem voltam ennyire jó kedvű, mint most. Persze az előző mondatban az ennyire szón van a hangsúly. Kellemes meglepetés volt ez a produkció a csapattól. Ez a 2020-as futballősz magyar szinten egy csoda. De szép lett volna, ha a Dynamónak kell jönni Kijevben, mi meg kontrázunk. smiley Na de hátha jövő héten csípünk egy pontot... Dibusznak is gratuláció jól védett, Ronaldó lábáról is elcsípte a veszett labdát...most hogy egy ilyen középszerű belerakom a fejem labda becsorgott az pech..ez van smiley

    Szerintem vereség után még nem voltam ennyire jó kedvű, mint most. Persze az előző mondatban az ennyire szón van a hangsúly. Kellemes meglepetés volt ez a produkció a csapattól. Ez a 2020-as futballősz magyar szinten egy csoda. De szép lett volna, ha a Dynamónak kell jönni Kijevben, mi meg kontrázunk. smiley Na de hátha jövő héten csípünk egy pontot... Dibusznak is gratuláció jól védett, Ronaldó lábáról is elcsípte a veszett labdát...most hogy egy ilyen középszerű belerakom a fejem labda becsorgott az pech..ez van smiley

    Rossz teljesítményt,nem láttam nálunk...és büszkén ki merem jelenteni,hogy volt a pályán olyan Juve játékos,aki nem kellene a csapatunkba.A mai teljesítménye alapján,biztosan nem...a keretbe sem.

    Ha Frimpong fegyelmezettebb lenne, akkor kb. első számú kh lenne a csapatban. Így tökéletes kiegészítő játékos, ma sokat köszönhetünk neki is.

    Nálam Frimpong volt ma a meccs embere.Szerintem,káprázatos teljesítményt nyújtott.És Dvali is,messze a legjobb Fradi meccsét játszotta.

    az igazi győztes természetesen Rebrov és a csapat. Szépen összerakta mára a játékot és nem is nagyon volt benne hibapont, mindenki hozta amit kell.
    Nagyon kicsin múlott.

    Pontosan ezek a bírók hiányoznak itthonról.
    Se a nevét nem tudom, se az arcára nem emlékszem, mintha nem is lett volna.

    Sokadszorra nézem vissza, droppból ezt így beadni, ahogy a kárdádó tette, hihetetlen, Blazicnak esélye sem volt ezt onnan elfejelni, olyan erőből jött a labda hogy rendesen felugrani nem volt ideje.

    Nem az a baj, hogy kikaptunk a Juve ellen, hanem, hogy a 92-ik percben, mint az az Espanol ellen. Már azt hittük, hogy megvan, erre nem. Ez a sokkoló. Ha valamelyik kapufa bemegy egy szavam sem lenne. Egyébként gratulálok, erőn felül játszottunk Európa egyik legjobb csapatával.

    Hát, ez picit más szint. A meccs nagy részében a játékosainknak ideje se volt levenni a labdát, ettől függetlenül annyi hiba nem volt mint a hazai Juve ellen. Szerintem lassan kezdjük felvenni a ritmust, ami köszönő viszonyban sincs az átlag nb1-eshez képest.

    mindkét meccsen megettük a sablont,hogy cuadrado már a hátulról jövö inditás elött begyújtja a rakétáit és persze az a labda automatikusan is a számára megfelelö területre érkezik.
    talán itt Heister is a fáradtság miatt egy gondolattal késöbb kapcsolt és ez elég is volt ezen a szinten.

    Én pont, hogy örülök Dibusznak, mert végre hozta a tőle megszokott kiemelkedő teljesítményt top klub ellen is. A Barca elleni nem rajta múlt, de ott megszórtak minket, a hazai Juve meccsen pedig nagyokat hibázott.

    Isael helyett azért Makot szívesebben látom a pályán mostanában. Pedig nagy kedvenc Isa, de egyre gyengébb, mintha öregedne idő előtt..

    Nyilvan faj. De Nekem az pozitiv, h minden ilyen meccs megerosit abban, hogy a Celtic, Zagreb meccsek nem egyszeri oriasi mazlik voltak, hanem igenis olyan massziv, stabil csapatunk van, akit egy top csapat sem tud legyozni konnyen. Egyre jobbak leszunk. Es sztem Kijevben is lesz sanszunk. Szuper lenne mondjuk, ha ugy alakulna, h ott eleg lenne az X.

    Fantasztikus volt a csapat, egeszen csodalatos. Es fizikailag sem faradtak el latvanyosan egy Juventus ellen! Tokeletes fegyelem, tokeletes csapat. Eredmenytol fuggetlenul nagyon nagyot jatszottak.

    Azért ezzel az 5 védős rendszerrel mekkorát húzott a Mester! 92 percig szinte semmit nem tudtak kezdeni a fallal. Nem volt persze tökéletes, de ahhoz képest, hogy először játszottunk ebben a sémában, abszolút bravúros volt.
    Borzasztóan sajnálom a végét, aki Dibuszt hibáztatja bármelyik gólért is, menjen a picsába! Ha ma nem ő áll a kapuban, akkor 6ot kapunk. Az is bravúr volt, hogy megakadt benne a labda, kis szerencsével a könyökéről nem befelé pattan a labda, hanem maga alá, és akkor még mindenki ajnározza...

    Szép volt, fiúk! Ez férfimunka volt!

    Én azt mondom, hogy nem baj, hogy kikaptunk (kivéve az a 900 ezer Euró) mert így nem elég a döntetlen. Lényegtelen mi lett itt az eredmény, inkább amit leraktak az asztalra a fiúk az számít. Ha e miatt vért iszunk és legyőzzük az amúgy velünk most már egy szintre került Kijevet, akkor a plusz 2 meccs az ELben többet ér mint ez a szaros 1 pont! Így legyen! És így is lesz! Dac a maximumon!
    Kivéve, ha ez a gyökér Juventus B csapattal kiszop a Kijev ellen. Na az lenne gennyes dolog

    Én ma éreztem először azt, hogy megszűnt a BL csodálata. Ma nem csak kimentünk a pályára, és tettük ami kellett, hanem kimentünk, elhittük hogy vagyunk olyan jók, és játszottunk egy nagyszerű meccset a Juventussal.
    Mindent elmond az olaszok akarásáról, hogy az összes cseréjük támadójelleggel, szándékkal lépett pályára. Chiesa, Morata, Kulusevszkij, Rabbiot, Ramsey. Mind kellettek ahhoz, hogy otthon meg tudják verni a Ferencvárost! Mert mi ott vagyunk!!!
    Lehet számszerűen kikaptunk, de pariban voltunk és visszatértünk! Ez mindennél többet ér most számunkra!!!
    Mindörökké Ferencváros!

    Az eredménytől függetlenül szenzációs volt a csapat., megérdemelt volna egy döntetlent. Rebrov egy zseni, nagyon összetette a taktikát. Beteszi Frimpongot és a gyerek földöntúlit játszik nem tudom Dybala mikor keresgélte ennyit a labdát maga körül. Dibusz szerencsétlen volt, addig kivédte a szemüket.
    Én Blazicsot láttam fejben gyengébbnek volt egy rossz hazaadása és szerintem a gól is az övé volt. Ez a Morata meg elmehet sóért, de egy szipi gyerek. A gólunk után Ronaldo feje mindent elmondott. Fejlődik a csapat az egyértelmű. Sok ilyen meccs kéne.
    Hajrá Fradi!!!

    Hiába ment az első a rövidre, állati nehéz lövés volt, melyet Neuer ugyanúgy beszop. A második szerencsétlen volt, mert majdnem meglett, de semmiképpen sem potya. Dibuszt nem hibáztatni kell, hanem dícsérni a bravurjaiért. Többek között azért a védéséért, mely nem csak a forduló, hanem a teljes BL védése is lehet.

    Rebrov nagy mágus.

    2-3 napja volt hogy a 3 belső védős játékot begyakoroltassa, és szinte mérnöki pontossággal játszottuk, egy brutál erős ellenfél ellen.
    Frimpong és Dvali is nagyot játszottak ebben a rendszerben.

    Nagyon büszke vagyok a srácokra, és nagyon fáj hogy a ráadásban csúszott ki a kezünkből a megérdemelt 1 pont, inkább kaptuk volna a 80.-ban ha már kellett.

    Óriási a csapat, hétvégén libavadászat smiley

    Azért ne misztifikáljuk túl ezt a 3 (belső) védős játékot, más felállásban is visszajön védekezni a szélsőhátvéd és felmegy a támadáshoz. Úgy van ez néha előadva, mintha egy műugrónak kellett volna 3 nap alatt tollasozni megtanulni.

    Desmiley

    Mert teljesen más ezt játszani, mint a 4 vedőset. Más a labdakihozatal, más a középályások helyezkedése.

    És ezt szinte hibátlanul betanította 3 nap alatt.
    Máshol ez hetekig, hónapokig tart.
    Szerintem bravúrsmiley

    Taktikailag nem vertek meg. Az egyéni képességek döntöttek. A fiúknak csak gratulálni tudok, mert óriásit küzdöttek.Ez már nem Željezničar elleni produkció volt. Jó lenne, ha Rebrov még pár évig érezné a motivációt az itteni munkában.

    Látta mi nem működött az első meccsen és változtatott. Sopánkodtak a szakérték, hogy is lesz ez? 3 vagy 5 védő, miért nem 4? mit keres ott Frimpi, miért Dvali kezd, mi lesz Igor nélkül középen? Minden változtatás ült. Támadásban is előre léptünk. Öröm volt nézni a tempónkat. A "cserék" is jók voltak. A 80. percben már fülig ért a szám, mondtam is a fiamnak, ne sírjon ha esetleg kapunk egy gólt, benne van, de ez egy óriási teljesítmény!!!

    Amit még nagyon jó volt látni, hogy egy teljesen korrekt, egymást tisztelő játék volt, csúnya szabálytalanságok nélkül, ha volt is nagyobb "találat", akkor egyből elnézéskérés, másik felsegítése. Tiszta küzdelem volt, jó játékvezetéssel.

    Azt is jó volt látni, hogy az olaszok nem néznek le minket, teljesen komolyan vették a meccset, egyetlen egy fölényeskedő gesztus nem volt. Az én generációm még emlékszik arra, amikor Maradona megpaskolta a Dózsa jobbekjenek a seggét, miközben lefutotta a csávót.

    Ez a Juve most Európában talán még a top 8-ban sincs benne, de van két tökéletes játékosuk, akik tegnap meghozták nekik a győzelmet. Ami a csapatunk fejlődésének a legbiztosabb jele, hogy nem mi rugdostuk fel őket, hanem ők minket, vagyis simán felvettük velük a versenyt egyénileg, és Dyabalát Myrto meg Frimp is elküldte egyszer-egyszer vízért (ha nem jön helyette Morata, megvan az iksz).

    Ha döntetlen marad, akkor bravúrként emlékszünk a meccsre. Most, hogy kikaptunk, bátran emlékezzünk arra, hogy milyen jól játszott a csapat. 9.percben Heister testcsele hátul, majd még mindig az első félidőben Uzuni esernyőcsele, és végig bátor játék, amivel pariban voltunk a pontért, pontokért - ez végképp elfelejteti bennem, hogy a BL -be pofozógépnek jöttünk volna. Ez a meccs a játékosokban is életre kelti a "jövőre ugyainitt" érzését. Gratulálok Rebrovnak, az egész csapatnak és az elmúlt közel 10 év építkezésének.

    Az 56:31 tiszta játékidejű találkozón 35%-ban birtokoltuk a labdát, a hazaiak 18-szor, mi 9-szer lőttünk kapura (xG 1.33-0.74, xcG 1.2-0.61). Kevesebbet szabálytalankodtunk (18-11), s ugyanúgy 6 szögletet végeztünk el, mint a Juventus.

    A csapat 5-4-1-es felállásban játszott, a mieink hatszor adták el úgy a labdát, hogy abból lövés lett, a hazaiak háromszor. A hazaiak a támadópárharcok 52, a mieink a 44%-át nyerték meg, mindkettő remek érték, ebből következően a védekezőpárharcokat mindkét csapat kisebb hatékonysággal nyerte. A Juve elvitte a fejpárbajok nagy részét (12/31). 61 passzt loptunk le, ami kimagasló érték, az elmúlt években a Celtic és a kinti, tavaly nyári Ludogorec meccsen volt hasonló (61 és 63).

    Arányaiban sok volt a hosszú labdánk (18%, 69%-os pontosság [!]), azonban nem támadtuk le agresszívan a Juventust a támadó vagy középső harmadban (PPDA 24). A Juventus jóval többet támadott (10+2 ill. 36) a mérkőzésen.

    https://ulloi129.hu/2020/11/24/elo-a-juventus-elleni-bajnokok-ligaja-meccsrol-2/
    https://ulloi129.hu/2020/11/25/igy-teljesitettunk-a-juventus-ellen-2/