magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 3 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 4 (2 szavazat)

hangulat: 1.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.09, 10:48 (szerk.: 2020.11.13, 17:46)
    Osztálykülönbség volt az első perctől. Itthon nincs jelenleg ellenfelünk (csak saját magunk, néha). Az nem zavar, hogy a második félidőben nem aláztuk meg a Kövesdet, viszont az jó lett volna, ha az önbizalomhiányos/formán kívüli embereink (Baturina, Zubkov) tudtak volna gólt lőni. Ennèl sokkal könnyebb alkalom nem lesz rá.

    Régen voltam ilyen szórakoztató meccsen. A lelátón ment a duma, mint egy edzőmeccsen. Szakadtam a röhögéstől. jajgató kövesdiknek pszichomókus kell majd. smiley A csapat meg szerintem az edzőmeccseken jobban megizzadt... Elképesztő fölényben voltunk.

    Amikor elkezdte az oldal az áááááá-ááúúúú, stb viccelődést, utána már egy Zsóry játékos sem akart még csak el sem esni.
    Érdekes!

    habkönnyű győzelem egy félidő garbage time-mal, családias hangulattal a lelátón.
    remélem a válogatottak sérülés- és betegségmentesen térnek vissza, a maradóknak sikeres rekreációt kívánok.

    Ez még a harmadházhoz képest is irdatlan kevés. Gondolom a hideg sem segített a dolgon.

    Ha a covidon múlt volna, akkor szerdán sem lettünk volna annyian a Puskásban szerintem. Meg sok a sértődött, akinek minden szabály csak nyűg, aki nem bírja ki hogy ne a lelátón zabáljon meg füstöljön.

    Dvali......Nem gyors. Nem túl pengés. Volt nála már sokkal jobb belső védőnk is....de Megfigyeltem,hogy van bátorsága kilépni a sablonból.
    Bátran csinál egy test cselt ,egy fordulást és jól lép fel a középpályára.
    Szóval "teccik" amit csinál. Vagy próbál csinálni.

    Baszki...mint a Muppeth Show öregjei a páholyban.Egy kibaszott nehéz hónap végén,egy 20. percre eldöntött,a félidőre tükör simává tett meccs után,ahol a 2. félidőben 6-8-kat passzoltunk,nem az ellenfél térfelén,hanem a tizenhatosán belül,akiknek a kapusa 20-ra védett.Mi a bánatos fasztól van hiányérzet?

    Évek óta nem láttam ilyen önfeledten játszani a csapatunkat.
    Ráadásul ott volt a nyomás is, hogy realizáljuk a különbséget az élen.
    Letudtuk ezt a húzós időszakot, derekasan helyt álltunk mindenhol, uraljuk a hazai fodballt még egy kem3ny sorozatban is.

    Azért megmosolyogtató, hogy volt idő amikor 'játék nélkül' hoztuk a győzelmeket sokan kritizálták Rebrovot, hogy bár inkább lenne játék akár az eredmény rovására is. Itt az 1:0-akra gondolok elsősorban. Most gól is van lásd. első félidő, játék is van lásd. egész meccs. És mégis vannak kritikusok az eredmény miatt. Itt a második félidőre gondolnak.

    engem az zavar egy kicsit, hogy rommá vertük és megaláztuk az ellenfelet az elsőben, ráadásul emberelőny, utána volt 15 perc megbeszélni, hogyan nyerjük magunkat rommá és erre... még 11-ből sem... nem gondolnám, hogy a golkülönbség bármit is számítana a végén, de egy profi csapat...bla.bla.bla

    Egészen elképesztő milyen kommentek vannak. A csapat lenyomott egy Barca, Kijev, Juve, Újpest, Fehérvár, Kövesd sorozatot, úgy, hogy növeltük az előnyünket a bajnokságban, rúgtunk 4 gólt a BL-ben és van esély a 3. helyre. Közben még a koronavírus és sérülések is mardossák a keretet.
    Ti meg egy edzőmeccs után szétsírjátok a fórumot, ahol helyzetek tömkelegét alakítjuk ki, úgy dominálunk, mint a Bayern a saját bajnokságában. Mi a f*sz van veletek emberek? Miért nem lehet csak szimplán élvezni, elismerni a teljesítményt?
    Számomra érthetetlen ami itt megy. Szégyellhetnétek magatokat!
    (Baturinával meg majd Rebrov elbeszélget).

    Braavó fiúk! Uzuni fantasztikus! Aki ziccerben odapasszolja a még nagyobb ziccerben lévő társának, kvázi üreskapus ziccerbe, annak hatalmas játékintelligenciája van! Respect Myrto! Kedvencem vagy!

    Uzuni-Toki-Boli-Marci-Dvali nagyon jó volt. A többiek közepes. Aki lefelé lógott ki az Zubi és Baturina. Előbbiről már nem tudom eldönteni, hogy egy középszerű játékos pár extra meccsel, vagy egy jó játékos pocsék formában. Utóbbi szerintem a nyár mellényúlása, ami bocsánatos, mert Kova, Uzuni, és Laidouni is jó vétel volt. Magabiztosan vezetjük a tabellát, van BL pontunk, és minden BL meccsen lőttünk gólt. Azt hiszem, nem csupán elégedettek, hanem hálásak lehetünk. Szép volt fiúk, hajrá Fradi!

    Baturina miatt egyszer meg Mak stroke-ot fog kapni a palyan....

    Heister a végén le is cseszte az önzőségéért. De valójában nincs jelentősége.

    Haratin tizijet kurva egyszeru vedeni, mar kismertek, johet a kovetkezo rugo smiley...bemozdulsz egyik iranyba, gyakorlatilag kis lenduletet veszel aztan mesz gondolkodas nelkul a masik iranyba. A bemozdulas miatt Haratin tuti arra rugja...

    Eddig mákja volt. Nincs itt idő, ha a kapus nem ugrik egy fél perccel korábban. Csoda hogy eddig belőtte mind.

    Rúgtunk 3 gólt, nyertünk, 4 ponttal vezetjük a bajnokságot, úgy hogy érdekeltek vagyunk a BL-ben is és szerda- hétvége ritmusban játszunk, ráadásul egyel több elmaradt meccsünk van, szóval optimális esetben ez 7 pont is lehet. Nekem ennél több most nem kell. Lőhettünk volna többet is, de ez ma így úgy is elég volt.

    Azért az megnyugtató, hogy be tudunk cserélni egy Soma, Mak, Vécsei, Baturina, Isa ötöst úgy, hogy Laidouni, Civic, Varga a padon sincs.

    A matyók védői nagyon el lettek küldve gyufáért az első és második gólnál, plusz nem tudom ki volt a 4-es számú ellen, de Tokmac góljánál úgy fordult meg, mint a 80-as troli a Keletinél...

    Őszintén mondom, számomra mindig értékcsökkentő volt a rotálás a régebbi időkben. Most tényleg mindegy ki játszik. Egy kegyetlen daráló lettünk a mennyeiben! smiley Köszönjük Szergej! smiley

    Alig 3 ezren voltak, tehát ha odamegy egy nem bérletes, beengedik, vagy ez most hogy van? Mert nekem nincsen, de mennék.

    Kell keresni egy bérletet, aki nem megy ki és átíratni a meccset

    Miért ne engednék?

    Mert nincs jegyárusítás

    bennem nincs hiányérzet . Ahogy az öregek mondták , apró gólokkal kell az ellenfél védelmét megzavarni , a nagy gólok ma elmaradtak , majd máskor. Hatalmas akarás van mindegyik játékosunkban én ennek a rovására írom az "önzőséget" de ha helyzetben vagy bizony meg kell próbálni.

    Ha Kuttor szerint eredmény, hogy lehozták kapott gól nélkül a második félidőt, már készülhetnek is az NB 2-re. Az eredményben volt a legkisebb különbség tegnap a két csapat között. Ha rúgnak egyet, max. 1-6 a vége. MInimum 3-5 rúgott gólunk maradt a meccsben. Két-három percenként volt ziccerünk a kapujuk előtt. Erre büszkének lenni? A korona járványig a szervezettségük volt a legnagyobb erejük. A Bicske ellen kevesebb lehetőségünk lesz a hétvégén a második sorral, pedig több bajnoki osztály lesz a két csapat között..
    Pihenni max. az ellenfeleinknek lesz ideje - elsősorban a Honvédnak - mi még csak a sorozat közepén vagyunk. Fontos lenne emiatt, hogy ha a válogatottjaink nem játszanának már az utolsó válogatott meccseiken. Hajrá Fradi! Csak így tovább!

    kép
    A 61:53 (!) tiszta játékidejű meccsen majd minden tekintetben magasan ellenfelünk fölé nőttünk. 65%-ban birtokoltuk a labdát, jóval pontosabban passzoltunk az ellenfelünknél (90.2% és 82.3%). Rengetegszer, 24-szer lőttünk kapura (az esetek felében el is találtuk a kaput), 9 szögletet végeztünk el, jóval kevesebb szabálytalanságot követtünk el.

    Az InStat-index TOP5-ben csak fradista van: 1. Tokmac (323), 2. Lovrencsics (313), 3. Zubkov (304), 4. Heister (295), 5. Boli (289) – nem tudjuk biztosan, mint Laidouni esetében, de gyanús, hogy Uzuni adatai sem szerepelnek az MLSZ és az InStat rendszerében.

    Ezúttal 4-2-3-1-es rendszerben játszottunk. A kapuralövések száma (a tavaly nyári Kaposvár elleni idénynyitó óta nem volt ilyen magas a bajnokságban ez) mellett a támadások száma (53+5 ill. 15+6, a 2016 őszi Paks elleni vereség óta nem volt ennyi) és az xG (3.52-0.51, xcG 4.98-0.27, a 2018-as, DVTK elleni szezonnyitó óta nem volt ennyi) is kimagasló volt. A támadópárharcok 49%-át nyertük meg, a védekezőpárbajok 64%-át, a fejpárbajoknak azonban csak 18%-át nyertük meg. 42 labdát loptunk.

    A támadóharmadba jutó passzok 86%-a pontos volt, a progresszív passzokénak 92%-a. A meccstempónk az átlagnál magasabb volt (17.18, 17.01), de nem kimagasló, mindössze a passzok 6%-a volt hosszú, a PPDA kifejezetten jó, 7.71 volt. A mieink 78 labdát szereztek, ebből 30-at az ellenfél térfelén, a vendégek 62-t, ebből 17-et a térfelünkön. Mi 85, a Kövesd 87 labdát adott el, 3 vendéglövés követette labdaeladásainkat, a mieink 6-szor lőhettek az ellenfél hibáiból.

    A három legnagyobb xG-vel rendelkező támadásunk az első két gól (Tokmac 0.39, Boli 0.51) valamint a tizenegyes volt (0.76). Ami az xcG-t illeti, ott is ez a három eset kapta a legnagyobb értéket (sorban: 0.86, 0.83, 0.81), Uzuni gólja 0.63 volt.

    Dibusznak 3 lövést kellett védenie (0.27 xcG), 31 passzából 30 volt pontos, 22-szer adtuk haza a labdát.

    Lovrencsics 98 akciójának 79%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt, 13 párharcból 8-at nyert meg. 7 labdát vesztett, 9-et szerzett vissza, 6 átadást csípett meg. 3 lövést készített elő (0.48 xA).

    Blazic 131 akciójának 91%-a volt sikeres (!), 2 lövése volt. 97%-kal passzolt, 11 hosszú labdájából 10 (!) volt pontos (91%). 9 párharcból 7-et nyert meg, 2 labdát vesztett, 11-et szerzett, 5 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.1 xA).

    Dvali 132 akciójának 89%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.04 xG). 97%-kal passzolt, 12 párharcból 5-öt nyert. 4 labdát vesztett, 11-et szerzett vissza, 5 passzt lopott.

    Heister 101 akciójának 71%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.1 xG). 83%-kal passzolt, 18 párharcból 6-ot nyert meg. 11 labdát vesztett, 4-et nyert meg, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.08 xA).

    Haratin 61 percet volt a pályán, 69 akciójának 86%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.85 xG). 91%-kal passzolt, 12 párharcból 10-et nyert. 9 labdát szerzett, 9-et vesztett el, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.12 xA).

    Sigér 61 percet kapott, 60 akciójának 70%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.17 xG). 92%-kal passzolt, 14 párharcból 5-öt nyert, 5 labdát vesztett és 7-et szerzett vissza (5-öt az ellenfél térfelén), 7 passzt lopott.

    Zubkov 75 percet volt a pályán, 52 akciójának 75%-a sikeres volt és 3 gólszerzési kísérlete volt (0.27 xG). 78%-kal passzolt, 15 párharcból 12-t nyert meg (!). Négy lövést készített elő (0.47 xA).

    Tokmac 57 akciójának 72%-a volt sikeres. 3 lövésből (0.71 xG) 1 gólt szerzett. 86%-kal passzolt, 5 cseléből 4 volt jó, 17 párharcból 8-at nyert meg. 1 lövést készített elő (0.04 xA).

    Uzuni 61 percet játszott, 41 akciójának 59%-a sikeres volt. 1 lövéséből gól lett (0.09 xG). 76%-kal passzolt, 12 párharcból 5-öt nyert meg. 3 lövést készített elő (1.05 xA!), 2 ezek közül gólpassz lett.

    Boli 75 percet kapott, 41 akciójának 51%-a volt sikeres. 5 lövése/fejese volt (1.07 xG). 80%-kal passzolt, 17 párharcból 7-et nyert meg.

    Somalia 32 percig játszott, 46 akciójának 96%-a (!) sikeres volt. 97%-kal passzolt, mind az 5 párharcát megnyerte, 1 labdát vesztett, 4 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.15 xA).

    Vécsei is 32 percet kapott, 46 akciójának 83%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.04 xG). 94%-kal passzolt, 9 párharcból 6-ot nyert meg. 4 labdát vesztett, 5-öt szerzett, 4 passzt lopott.

    Mak is 32 percig volt a pályán. 28 akciójának 64%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01 xG). 88%-kal passzolt, 7 párharcból 2-t nyert meg. 3 lövést készített elő (0.07 xA).

    Baturina 18 percet volt a pályán, 9 akciójának 44%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.17 xG). 75%-kal passzolt (4/3), 2 párharcot vesztett.

    Isael is 18 percet játszott. 10 akciójának 50%-a volt sikeres, mind a 3 passza jó volt, 5 párharcból 2-t nyert meg.

    https://ulloi129.hu/2020/11/08/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-13/
    https://ulloi129.hu/2020/11/09/igy-teljesitettunk-a-mezokovesd-ellen-11/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.05, 19:15 (szerk.: 2020.11.05, 19:15)
    NÉZŐSZÁM-KORLÁTOZÁS A JÁRVÁNYÜGYI SZIGORÍTÁSOK UTÁN

    A jeggyel rendelkezők, és szezonbérleteseink lehetnek jelen a Mezőkövesd elleni bajnokin.

    A Magyar Kormány járványügyi szigorításai érintik az FTC soron következő hazai bajnoki mérkőzését. A kormánydöntés értelmében kizárólag minden harmadik széken ülhet néző. A korlátozás okán az FTC kizárólag azoknak teszi lehetővé a belépést a Groupama Arénában a bajnoki mérkőzéseire, már a november 8-iki Mezőkövesd elleni összecsapásra is, akik november 3., kedden estig érvényes jeggyel rendelkeztek az adott hazai bajnokira, vagy ezen időpontig megváltották éves szezonbérletüket.

    Nagyon fontos információ, hogy a korlátozások miatt összesen 5.907 szabad hely áll rendelkezésre, azonban ennél több szezonbérletet értékesítettünk. Kérjük, érkezzenek időben, mert amikor a belépések száma eléri a szabad helyek számát, a kapukat lezárjuk.

    Fontos tudnivaló, hogy a járványügyi szigorítás nézőtéri elhelyezkedésre vonatkozó kitételei miatt sem a szezonbérletet vásárolt, sem érvényes jeggyel rendelkező szurkolóink nem tudnak a saját helyükre ülni. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

    Az FTC döntése értelmében a B1-C1 szektorba érvényes bérletek tulajdonosai, valamint az ide szóló jegytulajdonosok kizárólag az I-es kapucsoporton, a C2-D szektorokba érvényes bérletek tulajdonosai, valamint az ide szóló jegytulajdonosok kizárólag a II-es vagy III-as kapucsoporton át léphetnek be.

    Azt kérjük a szezonbérletek tulajdonosaitól, hogy legyenek tekintettel szurkoló társaikra és ha biztosan tudják, hogy nem vesznek részt az adott bajnoki mérkőzésen, akkor a jegypenztar@fradi.hu e-mail címen jelezzék a találkozó előtt legkésőbb 48 órával, hogy a helyüket szurkolótársuknak értékesíthessük.

    Az FTC felfüggesztette a jegy- és bérletértékesítést minden hazai bajnokijára. Akik már megvásárolták jegyüket, azok jelen lehetnek a hétvégi bajnokin. Továbbá a klub felfüggesztette a Fradi Suli Program voucher akcióját. Akik már beváltották utalványukat, azok jelen lehetnek a Mezőkövesd elleni összecsapáson, de további voucherek beváltására november 3-tól már nem nyílik lehetőség.

    Felhívjuk minden szurkolónk figyelmét, hogy a járványügyi szigorítások egyik legfontosabb pontja a kötelező maszkhasználat és az előírt védőtávolság betartása, amelyet a biztonsági szolgálat szigorúan betart és betartat. Kizárólag minden harmadik székre ülhet néző, ez a szabály a családtagokra is érvényes! Az FTC számára az emberi egészség és élet védelme a legfontosabb. Szurkoljunk együtt biztonságosan!

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/nezoszam-korlatozas-a-jarvanyugyi-szigoritasok-utan