magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Juventus FC 1 : 4 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  2. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  3. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  4. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  5. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  6. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  7. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  8. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  9. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  10. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  11. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
  12. Ferencvárosi TC - Juventus FC 2020
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.25 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 4 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.05, 15:45
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.05, 15:43
    Andrea Pirlo: Tudtuk, hogy azért nehéz meccs lesz, de hamar megszereztük a vezetést, nyilván ez kicsit megnyugtatott minket. Aztán a második félidőben mindenki látta, hogy új életre keltünk. Arthurnak hányingere volt a pályán, de végig akarta játszani a félidőt. Nem tudott futni, nem érezte jól magát, ezért kellett lecserélnem. Fejlődésben van a Ferencváros, látjuk, hogy szép utat járt be a selejtezőben, de nyilván türelmesnek kell lenni, amíg a fejlődés elér A-ból B-be.

    Serhiy Rebrov: Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Kicsit szomorú vagyok az eredmény miatt, mert nem ezt érdemeltük volna. Jól dolgoztunk, főleg az első félidőben. Akárcsak a Barcelona ellen, nem a végeredménnyel vagyok elégedetlen, hanem az utolsó két góllal. Voltak hibáink, ez ilyenkor benne van. Adok egy alapvető stratégiát a csapatnak, de azt nem én mondom nekik, hogy folyamatosan passzoljanak vissza Dénesnek. Nyilván a játékosaink fáradtak, a Juventus jó csapat, csak emiatt a két gól miatt vagyok bosszús.

    https://ulloi129.hu/2020/11/05/rebrov-jol-dolgoztunk/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.05, 14:30 (szerk.: 2020.11.05, 15:49)
    Szomorú vagyok a meccssel kapcsolatban amiatt, hogy milyen gólokat adtunk nekik. De nagy élmény volt, hogy a Puskásban játszhattunk és szurkolhattunk.

    Nem lehetett elvárás a győzelem persze belül én is azt akartam! Sok hátrapassz a nagykönvy szerint is előbb utóbb hiba fog becsúszni.
    Inkább kicsit a küzdést hiányoltam főleg zubkov esetében.
    Illetve az még mindig bánt hogy meccs végén rohantunk a mezekért és nem ment ki mindenki megköszönni a szurkolást

    Kár Dibusz féle terített betliért.A Juve akkor már pont nem akart semmit.

    Azt kell mondjam, lenyűgöző volt. Mármint a Puskás Ferenc Aréna.
    Ami a meccset és a játékunkat illeti, nehéz mit mondani. Az első félidő rendben volt, de azért azt látni kell, hogy a Juve a gyors és könnyű gól után takaréklángra tette magát. Mindenesetre az első félidő azért a szemnek tetszetős volt.
    A második sajnos csalódás. Nem a 4:1 miatt, hanem a módja miatt, ahogyan kialakult.
    Ebben a meccsben több volt, sajnos nem jött ki. Hiányérzetem kettő dolog miatt van. Nekem ne mondja senki, hogy az képességbeli hiányosság, ha egy ígéretes támadás azon akad meg, hogy a támadójátékosunk nem akkor adja a labdát, amikor az a legjobb helyzetet teremti, hanem, amikor ő már nem tud vele mit kezdeni. Ez egyszerűen rossz felfogás, és ez nem egyszer fordult elő, főleg az első félidőben. Lovrencsics nem egyszer ment fel lendületből a jobbszélen, de egyszerűen szar labdát kapott és későn. A másik Boli. Isael centerben teljesen hatástalan, nem tudom miért erőltetjük. Boli amint beáll, egyből van elöl dinamika, és nyomás a védőkön az agresszív letámadása miatt.
    Veszve nincs semmi, a Dinamo meccsen dől el minden, ami a harmadik helyet illeti. Viszont jó lenne egy meccset a nagyok ellen is megfogni. Nem feltétlenül pontszerzésre gondolok, de ha minden meccsen 4-5 gól a vége, és azzal nyugtatjuk magunkat, hogy legalább nekik mentünk, szerintem az zsákutca, attól nem fogunk fejlődni. Ma sem azért lett 4 a vége, mert nekik mentünk.

    A meccs korrekt volt, igazából Botka és különösen Zubkov iszonyatosan gyenge volt. Blazic minden meccsen csinál ilyen hibát, tőle az lenne a furcsa, ha nem. Dibusz azért nem bántom, mert hozott ő már annyi meccset nekünk, hogy egyszer belefér egy gyengébb teljesítmény. A többiek nagyjából hozták, amit tudnak. Más szinten van a két csapat, ez tisztán látszik. Uzuni és Boli viszont agilisan szálltak be, az tetszett nagyon, meg is lett az eredménye.

    A többi viszont katasztrófa volt. Gyakorlatilag a stadion 1 km-es körzetében az összes parkolási lehetőséget lezárták, úgy kellett vadászni a helyekre. Sztem több rendőr volt kint, mint néző. Ráadásul a falusi paraszt suttyó rendőr lett kivezényelve, mert olyan tahó módon beszélt az összes, hogy beszarás.
    Aztán a bejutás, annyira szarok ezek a beolvasó gépek, hogy volt aki percekig huzogatta a papírját, hogy végre beengedje...
    A hazajutás pedig még szarabb volt, mert ezek az ökör sünök ahelyett, hogy segítették volna az embereket, beáll keresztbe az úton, hogy véletlenül se tudjon az autós elindulni haza.
    Ami viszont végképp betétet a kaput, a lovas rendőrök. Mi a fasz? Ezek mire készültek? Háborúra?

    Ami viszont elképesztő volt, az a stadion. Először voltam, de elállt a szavam is amikor beléptem a nézőtérre. A 8. sorban ültünk, tehát gyakorlatilag a játékosok szuszogását is érezni lehetett. Szünetben aztán felmásztam a harmadik szintre, na az még valami csoda. A grupiban is a nézőtér tetejéről szeretem nézni a meccset, de ez itt hihetetlen. Ez nem úgy magas, mint Marseille-ben. Innen valóban látod is, ami a pályán zajlik. Ha bemehetünk a barsza meccsen is még, biztos onnan fogjuk nézni.

    Miután lement az 5 cseréljük, egy fikarnyit sem gyengültek, sőt...

    Megértem,hogy sokan elveszítik minden józan ítélőképességüket és várják a csodát.Én is várom.De,a csodák,attól csodák,hogy kibaszott ritkán fordulnak elő.Ezek a játékosok,minden meccsen,mindent megtesznek,amit a képességeik engednek.Most egy kibaszott kemény sorozat utolsó(előtti) meccsét játszották.Soha,ilyen terhelést nem kaptak,ilyen erős ellenfelekkel,ilyen sűrű sorozatban nem találkoztak.Ráadásul a kibaszott vírus is elkezdte\"áldásos\" munkáját.Olyan emberek estek ki,akik minden bizonnyal pályára léptek volna,ma is.Emlegették páran,hogy Uzuni,miért nem játszott többet?Azért baszd meg,mert tegnap jött ki a karanténból.Kellett forgatni a bal oldalon?Sajnos kellett.Most Botkának kellett ott játszani.Ha Heister játszik 90 percet,de kiesik két hónapra,az jó lenne?Lai is nagyon hiányzott.Meggyőződésem,ha csak bejön a 60.-ban,nem kapunk négyet.Nem jöhetett.Ez van.A mi keretünk,eddig a négyszeres különbséget,a keretek értékében legalább 3 alkalommal eltüntette,a pályán,a 20-30-szoros különbség ma még nem realitás.

    Milyen messze vagyunk az \"örüljünk a szép cseleknek, jó akcióknak, minden apró momentumnak\"-érzéstől!

    3 meccs ment le, de már sokaknak sikerült elfelejteni, honnan jövünk.

    Nem volt ez olyan rossz, kár hogy magunknak rúgtunk kettőt.
    Nem is értem minek passzolgatunk a saját ötösünkön szakadó esőben szemben egy Ronaldoval, Morataval, Dybalaval.
    Emiatt kicsit bosszus vagyok.
    Az 1 félidő rendben volt. A 2.ban előre voltunk kevesek, kicsit jöhettek volna a cserék előbb.
    De nagyon rendben van ez a Juve végig ott voltak a nyakunkon.
    Dibi mióta véd ilyeneket nem hibázott.
    Ez van más kávéház, de ma is volt pár mozdulat jó megoldás ami nagyon tetszett. És persze volt pár jó teljesítmény.
    Hajrá Fradi!!

    Mi az alternativa? Ha az otos magassagabol folyton elorevagod a labdat akkor felpalyazni fognak, es 30-40 perc alatt vegunk.

    Kell hatul passzolni es nem is csinaltuk rosszul nagyreszt. A nagy gond ott van, hogy van egy szint amikor ugy beszoritottak hogy mar nincs valasztasod. Na ezt kell megtanulni meg jobban hol van

    A Dinamo ellen csak 6.000-en voltunk, de 0-2-nél is komolyabb hangulat volt, mint ma.

    szerintem a mai játékunk szinvonalához képest még igy is jó volt a nézötéri hangulat.
    na meg ez a maszkban szurkolás.
    sok fegyelmezés.,stb.
    ahhoz képest meg végképp

    Hát felemásak az érzéseim. Sajnos azt a meccs előtt is tudhattuk hogy van ekkora különbség a két csapat között, inkább az a két -ahogy Rebrov is mondta - hülye potyagól zavar és az hogy utána már sajnáltak minket a Zebrák és nem akartak jobban megtaposni (lásd pl. az amerikai gyerek közére gurítását ajtó-ablak helyzetben).
    Rebrov megtanította ezeket a srácokat focizni és tartást adott nekik, de ma úgy érzem elcserélte magát és ezzel odadobta őket az oroszlánok elé.
    2-0 után látszott hogy elfogyott a szufla, de nem cserélt. A Juve már hármat és olyanok jöttek be mint Dybala és Bernardeschi.
    Miért szerelmes Zubkovba és miért csak 15-20 perceket kap Boli, vagy az általában jól beszálló Mák?
    Mindegy, legalább a becsületgól megvolt, és a fiúk is láthatóan próbáltak játszani. Csak ezek a saját tizenhatoson belüli háromszögelések...szívbaj.
    Hajrá Fradi!

    Mak ma pont nem tudott sokat hozzátenni, az egyik kedvencemet, Isaelt viszont én is hamarabb lehoztam volna, mert semmire sem mentünk vele ma. De valószínűleg Rebrov jobban tudja, hogy mit miért csinál.

    Szerintem ma valóban gyengék voltunk. Az elején görcsösek voltunk, meg voltunk illetődve. De miért?! Aztán a játék kialakult, de végig bátortalanak voltunk. A támadóinknak semmi.nem.jott össze, elcsúsztak, raleptek a labdára, eltötyögték, kivezette az oldalvonalon, stb. A védelem pedig 2 ajándék gólt is adott. Kár érte, na

    Ennyi hibával szerintem a Rebrov-éra alatt még nem játszottunk... Mindegy, legalább itt vagyunk és játszhatunk.
    Uzuni hiányzott, mint egy falat kenyér.

    \"Még mindig nem értem mi történt tegnap, ennyi ki nem kényszerített hibát Rebrov alatt még sosem láttam.\"

    Azért erre nem nehéz megadni a választ.
    Ad1: 15 nap alatt 5 meccs
    Ad2: A Juventus volt az ellenfél

    A Juve a 3-5-2 / 3-4-3 miatt rohadt magasan tudta tartani a letámadást, ami miatt nem sok esélyünk volt kihozni a labdát. Ezen a szinten nem egyszerű kipasszolni a letámadást, mint mondjuk egy Paks ellen.

    Egy ilyen ellenfél ellen nehéz előre passzolni. Sajnos vétettünk két ostoba gólt, de egyre többször hozzuk ki szépen a labdát. Az első félidóben, amikor háromszor is körbepasszoltunk a 16-osunk közelében, olézott a közönség. Nyilván a játékosok képességében rejlő különbségek nem tüntethetők el egy-két hónap alatt, de nekünk az európai középmezőny a célunk, melyre a következő időszakban minden esélyünk meg is van.
    Köszönöm, hogy elhoztátok nekem a Juventust és a Barcelonát, amire korábban még csak gondolni sem mertünk. (Persze a két ajándékba adott gólért nagy kár..)

    Még egy gondolat: függetlenül az ellenfél színvonalától, a tegnapi meccsen több ok miatt is várható volt a hibázás. A sorozatterhelés,
    az, hogy nem hazai pályán játszottunk, hogy szerintem rossz, vizes, csúszós volt a talaj, talán a legkevesebb. Ezekben benne voltak a hibák elől is, és hátul is. De a legdöntőbb szerintem az volt, hogy a kp-n nem volt eleve lehetőség a frissítésre, az esetleges sárgák utáni cserékre, hogy érthető okokból nem volt baloldalunk, hogy edzés nélkül ültek a cseréink a padon.... Ilyen kevés lehetősége idén még nem volt Rebrovnak belenyúlni a meccsbe. Pont jókor jön(ne) a szünet a keretnek, ha nem lenne szinte mindenki válogatott is, és, vagy koronás.

    Amikor Marci elszedte Ronaldotól a labdát az alapvonalunknál. Amikor Uzuni beállítása után visszaszereztük a középpályán elvesztett labdákat, és mertünk támadni. Az ilyen pillanatok adnak reményt.

    az egy dolog, hogy vizes talajon, de Blazic fel sem néz, csak érzésből félmagasan hátrabassza, amikor a másik oldalon világbajnok védőkben nincs szégyenérzetük kibaszni a labdát a mezőnybe, amikor hasonló helyzetben kapnak labdát.

    igazából Zubkovon is azt érzem, hogy most nagyon meg akarja mutatni, de remélem megint letisztul a játéka és inkább magát adja.

    A legpiackèpesebb labdarugònkròl;
    Haratin ha így játszik sajnos hamarosan tovább áll, nemetközin nagyon kijön közte ès Sigèr közti különbség.
    Tokmac persze nem ment ùgy mint az elōzō két meccsen, de minden csapat tudja màr kb hogy ōt kell kivenni, ez akkor meg is vannak.
    Blazic is jòl játszott a hazaadásig...
    Dibusz meg tett ròla hogy még sokáig zöld-fehèrben lássuk.
    Zubkov nagyon görcsös, kellene neki egy-kèt gòl minèl hamarabb,+ azon a poszton van a legnagyobb konkurencia csapaton belül.
    A következō àtigazolàsi szezonban egy ilyen Morata tipusù csatárt el tudnék viselni a csapatban.

    Várható volt, hogy a hátul baszakodásból egyszer baj lesz. Most kétszer is. Ez a két gól csúnya volt, de reálisan nézve amúgy van 3 gólnyi különbség a két csapat között.

    A középpályán voltunk feltűnően bátortalanabbak a szokásosnál, még a Barca-meccshez képest is. Labdaátvételnél azonnal hátrafelé fordultunk, Sigi nagyjából 10-ből 9-szer.

    A Puskás pedig nem hazai pálya. Előtte is mondogattam, most is tartom. Megértem a döntést, de így mi is idegenben játszottunk, a szurkolóink ellenére is.

    Nem csak nálunk mérik fel az ellenfelet, de az ellenfelek is készülnek ellenünk. Éppen ezért érthetetlen, miért passzolgatunk hátul, mikor azt a területet jobb fizikális képességű ellenfeleink le tudnak zárni.
    Viszont más alternatíva nincs...

    Sigi erre azonnal a meccs után válaszolt.

    Ha előre vagdossuk, akkor a juve építkezhetett volna, mi meg a labdát nyomozzuk, és nagy eséllyel ugyanúgy megkaptuk volna a 2 gólt - csak mi még jobban elfáradunk a labda kergetésében.

    Isaelnek volt pár jó labdatartása, de összességében nem sokat tett hozzá a támadásépítéshez. Tudom, ez a Juve. Tokmacnak sem nagyon ment tegnap, nem tömtük labdával, a kontra lehetőségeink sem voltak igazán veszélyesek. Zubkov nálam közepes volt. A legrosszabb formáját szerencsére maga mögött hagyta már, de a legjobbjától nagyon messze van. Mak szerintem lendületesen szállt be, de kevés jó megoldása volt. Uzuni és Boli beállításával sokkal dinamikusabbnak éreztem a csapatot. Nem hiszem, hogy ez pusztán a kialakult eredmény és a Juve játékosok fáradtsága miatt volt. Mibe fáradtak volna el? Lehet, hogy Uzuni még nem bír egy meccset, de jöhetett volna korábban, ahogy Boli is. Felállunk igazi csatár nélkül, de a Tokmac-Isael-Zubkov támadó hármas (jelenlegi formájában!) egy ilyen szintű csapat ellen nem tudja felvenni a versenyt.

    4:0 után azért bőven kiengedtek (igazából már 2:0-nál is), kb mint amikor a Fradi játszik a Ráckevével. szar idő is volt, ők is játszanak hétvégén is, hova törjék össze magukat védekezésben, a középső védőjük is megpróbált gólpasszt adni Bolinak, csak az még kimaradt.

    Szeretném megköszönni Kedvenc Csapatomnak, hogy tegnap élőben làthattam hisztizni azt a taknyos ripacsot, amikor nem engedtük gólt rúgni...!!!!! Ez szàmomra egy óriàsi élmény volt.

    Köszönöm, hogy elmondhattam!

    A Dinamo ellen is azt éreztem és kicsit tegnap is, hogy több olyan helyzetben rontottunk, amit nem az ellenfél kényszerített ránk, hanem amibe mi hibáztunk bele. A ki nem kényszerített hibák fájnak. Persze lehet a fáradtság számlájára írni a meccs végi eseményeket, de az első 50-60 percben azért még a koncentrációnak működni kellene. Konkrét példa Endi második perces teljesen felesleges becsúszása, Zubkov saját magának előre rúgott labdája, ami kimegy az oldalvonalon és társai. Vagy azok a lövési kísérletek, ami még csak a kapu környékére sem téved. Egy ilyen után én játékosként tuti kint maradnék a pályán és gyakorolnám. Beckhamnak a tehetségén túl a rendíthetetlen szorgalma adott olyan labdabiztonságot, amivel kevesen rendelkeztek. De ő ott is maradt edzés után.

    Engem is idegesített tegnap a stadionban a 2 ajandék gól. Aztán hazafelé belegondoltam hogy mennyi játékosunk tudja ezen szinten felvenni a ritmust a posztján. Maradjunk annyiban nem kellett sokáig számolnom. Egyszerűen elfáradtak fejben ennyi és nem több.

    Az utolsó 5-10 percet leszámítva sokszor az volt az érzésem, nem ütközzük le az ellent és mintha nem mernénk támadni. Lassan fejlődtek a támadásaink és sokszor várni kellett a labdát előre vivőnek a társakra. Remélem ezt a nagy sorozatterhelést a srácok egy kövesd elleni győzelemmel zárják. S most lehet megkövezni...

    Az első félidőben eldurrogtattunk néhány lövést feleslegesen. Vagy azért, mert nem volt megfelelően előkészítve, vagy azért, mert abból a helyzetből kaput kellett volna találni. Na, a második félidőre ebből semmi nem maradt. Ha el is jutottunk a tizenhatos közelébe, akkor sem mertünk bevállalni egy cselt, egy ritmusváltást, nem kerestünk jó passzsávot, hanem leálltunk, körülnéztünk, majd ment a hátrapassz. 0:2-nél simán próbálhattunk volna kapura lőni egy-egy ilyen lehetőségnél. Zubkovnak lett volna sokkal jobb lehetősége annál, mint amit Lovre végül alaposan fölédurrantott, de nem vállalta el, megint jött a passz.

    Én azt nem értettem, hogy miért nem Marcival kezdtük a meccset. Nem akarom ekézni Endit, mert nem a posztján játszott, lett egy kisebb sérülése is az első félidőben, de nem tudott hozzátenni tegnap a csapathoz sem támadásban, sem védekezésben. Mivel Toki nem kapott megfelelő támogatást, a bal oldalunk teljesen súlytalan volt. Igazság szerint a második percben kaphattunk volna egy tizenegyest Endiről, csak a bíró nem akarta befújni.

    szerintem pont azért volt Lovrencsicsnek ilyen sok felfutása tök üresen, mert a bal oldalt teljesen lezárták Tokmac miatt, így a másik oldalra több terület jutott, nem azért mert olyan kurva jól játszott. aztán a beadásokból 5-ből 4 teljesen veszélytelen, szóval még be is jött nekik ez.

    Ha vissza nézed ,a meccs kezdete előtt egyszer behozta a kamera Dénes arcát , valami szokatlan látszott rajta . olyan fehér volt mint a meszelt fal . Már akkor tiszta ideg volt , utánna meg jöttek a kolektív bakik , mert nem egyedül ő hibázott , kellett a társak hibálya is hozzá . Csak a végkifejlet rajta csapódott le .

    előre megmondta az üzemeltető, hogy túl korai még használni a gyepet (ezért nem is akarták eredetileg engedni a BL-meccseket a Puskásban), de jött a politika és Fürjesi, és azt mondta: de, ott lesznek a meccsek, és igen, majd rávesszük a füvet, hogy erősebbre nőjön.

    Azért rá is locsoltak biztos, ami biztos.

    Bogdán és a nevezett ifi kapus jó eséllyel koronás, mert Szécsi, és egy másik ifi kapus ült a padon, akik nevezve sem voltak, és egyébként csak akkor lehet változtatni a nevezési listán.

    Óriási különbség van a mostani hátrafelé játék és a Doll idejében látott között. Akkor hátul passzolgattunk, arra várva, hogy majd csak lesz valami elől. Most arra használjuk, hogy oldalt váltsunk, futtassuk az ellenfelet és területet nyissunk. Nincs vagy nem nagyon van meddő hátul passzolgatás, hacsak ránk nem jönnek letámadni.

    A hangulat a pocsék idő ellenére is varázslatos volt... elképesztően jól szólt a Tábor.smiley A meccsről?? Hát... Nem tudom... Bírálni Rebrovot nyilván nem lehet, hogy itt vagyunk... De Zubkov csapatban tartása most már kezd több, mint idegesítő lenni...:( Hetek óta kerékkötője minden támadásunknak... Tudom a Dinamo ellen... igen amikor belepüfölte a labdát elébb a védőbe, majd már nem tudott vele mit kezdeni és átlöbbölte Tokinak... De ennyi... Ma még ennyi sem, de persze ma más sem volt jó... Talán Kharatint lehetne kiemelni, ahogy én láttam, alapvetően Dvali is megoldotta a feladatát, a gólról nem tehetett, már menteni sem lehetett a menthetetlent... Az első percek, mint egy rémálom, gyáva nyusziként be akartuk ásni magunkat az üregünkbe, jött is a vadász, s kifüstölt gyorsan bennünket..:( Ronaldo nem találta még magát, de sajnos nem belőle állt a csapat... Tokit meg megették vacsira az öreg dörzsölt olasz védők... Előre érthetetlen, hogy nem cserélünk már 2-0-nál... amikor teljesen impotens volt az egész támadószekció, mit akartunk? A szokásos hátsó adogatás, amiben meg mindig ott a sok hiba, most az esőben hatványozottan kijött minden, amit magában rejt... Nem értem ilyenkor miért nem képes egy játékos, belátni, hogy még ha ez is a \"taktika\" nem ott gurigázunk, hanem inkább a \"bazdelőre\" játék van. Arról nem is beszélve, hogy hiába indultak be a résekbe az emberek, ha sosem jött, nem hogy értékelhető, de semmilyen passz.:( Itt valóban macska-egér játék volt... sokkal bántóbb volt a különbség, mint a Börszalonna ellen... De van hová fejlődni legalább. Én így láttam, s nem akartam senkit bántani, hiszen pár nap alatt az 5. meccs volt, de ami nem volt szép, arra nem tudom én sem azt mondani, hogy az volt..:( Ez most nem volt szép... a becsületgól ellenére sem, s az sem, hogy nem jött ki az egész társaság megköszönni a szurkolást! Azt meg nem is értettem... Jó éjt. Hajrá Fradi.smiley

    Nem arról van szó szerintem, hogy nem vagyunk bátrak, vagy bátrabbak, talán túlságosan tiszteljük az ellenfelet. Az első gól előtt kissé megilletődötten játszottunk, szinte várva, hogy rúgjátok meg az elsőt. Aztán szerintem szépen játszottunk. Azt éreztem, akár egyenlíthetünk is, ha élesebbek vagyunk. Jött a második. Akkor se éreztem, hogy baj lenne. Az eladott labdánál törtünk meg, Dini hibája már csak hab volt a tortán. Ebben az időszakban kicsit meg is csuklottunk, kaphattunk volna akár még egyet. Szerencsére, azért összejött a szépítés.

    Alapvetően sokszor szemre is tetszetősen járattuk a labdát és a vereség ellenére is helyenként jól játszottunk. Lesz, mit elemezni és tanulni ebből.

    Amúgy meg itt írta valaki, ki is lehet rúgni a labdát, nem kell eladni és két gólt kapni belőle. Amatőr hibák voltak.

    Nem akarok bántani senkit, mert bravúrok sorozatát mutattuk be a selejtezőben és az első két meccs is rendben volt. Viszont ez a mai nem tetszett. Barcelonában megpróbáltunk gólokat rúgni és megszórtak két góllal a végén. Benne van. Ma is benne voltak a gólok, csak nem így. Ma a gólokat töketlenkedésből kaptuk a végén. De előtte is volt már pár hülye megoldás, csak akkor nem kaptunk gólt. Ez az az eset aminél még a buszt is szívesebben nézem, ha az legalább jól zár. A 4. gólnál főleg nem értettem Dibusz mire gondolt, a harmadikra még azt mondom megesik. Szóval bánt ez a mai. Mert tudom, hogy ennél jobbak vagyunk. De ez a mai eléggé ilyen amatőrre sikeredett. Nem szeretném, hogy legyintsenek ránk, mert annál többet tettünk az asztalra eddig. Ne romboljuk le.

    Az első félidőben, ameddig nagyjából egyben volt a csapat, éppen Dávid volt az, akinek a játéka a középpályán a labdarúgást idézte. Nyilván ő is követett el bántó hibákat, de a passzjátéka messze neki a legjobb, főleg ami a támadójátékot illeti. A szélre kitett labdái, a hosszú indításai kiemelkednek a csapatból. Bár ez szinte alap kellene lenni a fociban, de elég nagy volt a kontraszt, hogy Dávid rendszeresen a szélen felfutó ember elé passzol, és egyből adja tovább a labdát, nem kezdi el totyorogva dajkálni.

    Sokan csalódottak, de szerintem csak az utolsó két gól miatt, azokat egy kicsit nehéz megemészteni, de ez van.
    Fejben elfáradtunk erre a meccsre ami nem csoda.
    Ennek ellenére az első félidő nem volt olyan rossz.
    Látszott mit akarunk, de lehettünk volna bátrabbak, igaz akkor is kaptunk volna ugyan ennyit.
    Voltak jó teljesítmények és voltak ma rosszabbak. Sigi szerintem kifejezetten jó volt ahogy Haratin is meg még Lovre is.
    Kint élőben nagyon látszott, hogy fejben, fizikálisan, technikailag, gyorsaságban mindegyik játékosuk sokkal jobb, mint mi.
    De hát illik is nekik és a média nagyon sulykolta a csapatba, hogy ez a Juve verhető, de láttuk, hogy fényévekre vagyunk tőlük.
    Szerintem a Groupamában jobb lett volna ez a meccs.
    A szurkolás nagyon jó volt, de kicsit elveszett ebben a stadionban.
    Talán a csapaton is látszott, hogy kicsit idegen a helyzet.
    Szinte testközelből látni Cuadradot, Moratat, Ronaldot nem kérdés, miért érnek ennyit. Dibusz nagyot hibázott, de mire átvette a labdát Dybala ott volt 25 méterről nem csoda, hogy nem tudta megoldani pláne ilyen talajon. Tanulni kell belőle sokat és legközelebb tudni fogják, hogy a biztosan haza passzolás nem azt jelenit, hogy az ötösünkön bikázzuk egymásnak a labdát egy Ronaldo és Dybala szorításában.
    Fel a fejjel!! Hajrá Fradi!

    Az volt komoly, hogy azert azt lehetett latni, hogy milyen az abszolut elit sebessege, mozgasban is, gondolkodasban is. Az elso tiz percben tobbszor volt olyan, hogy a fiuk azt sem tudtak, honnan jott az ellenfel, mar nem volt naluk a labda. Aztan felvettek a versenyt valamilyen szinten, de fejben elfaratunk, az latszik. Jol fog jonni egy kis szunet. Megverjuk a Kovesdet, aztan pihi. Buszke vagyok a csapatra.

    Egy hiátusom volt a tegnapi szurkolással: a lefújás után az oldallelátó két perc alatt szinte kiürült, alig maradtak megtapsolni a csapatot, aki tisztességgel körbesétált a szurkolók előtt. De hát ez van, a Juve pár másodperc alatt berongyolt az öltözőbe, aki divat, az meg minek nézelődjön a nézőtéren ezek után. Persze aki nem divat és nagyon messze ment haza (kij.tilalom...), annál elfogadom hogy sietett.

    Ez a stadion harmadházzal nem az igazi, de szerintem továbbra is jó döntés volt odavinni, így 3szor annyi ember láthatja a meccseket élőben, ez a legfontosabb szempont egy Juventus ellen jelenleg.

    1. Dénesen a fáradtság jöhetett ki, a Kisvárda meccs óta nem az igazi, a moszkvai túra után pihenőt kellett volna kapnia.
    2. Lovrencsicsnek az elején kellett egy kis idő, míg felvette a ritmust, de utána nemcsak levette Chiesát, hanem még a támadásokat is tudta támogatni, jól játszott.
    3. Miha élete egyik legjobb meccsét játszhatta volna, ha nincs az a feleslegesen hátrabaszott labda
    4. Dvali hullámzó volt, olykor lassúnak tűnt, máskor meg magabiztosnak.
    5. Endit hoba volt a bal oldalra kitenni, az elején nagyon nem találta a helyét, de mikor felrúgta Cuadradót, megjött a meccsbe. Az elején nekem nagyon úgy tűnt, hogy tiszta tizenegyest csinált.
    6. Igor szinte tökéleteset játszott, pedig rajta volt talán a legnagyobb nyomás.
    7. Somalia meglepően lassúnak tűnt, azt hittem, ő fogja a legkönnyebben felvenni a versenyt sebességben a taljánokkal.
    8. Sigér egy-két megingást kivéve szintén jól nyomta, ha ő nem az nb1-be születik bele, simán megállta volna a helyét akár egy TOP5 bajnokság kiscsapatában.
    9. Zubi nagyon jól kezdett, aztán egy-két hiba visszavetette, de Lovrencsiccsel együtt simán megoldotta, sőt, át is játszotta az olaszok bal oldalát.
    10. Isael nehéz helyzetben küzdött, neki jobban meg kellene ragadnia azt az egy-két lehetőségecskét.
    11. Tokmacra készültek, de még így is voltak, lehettek volna lehetőségei. A támadóink és az olasz védelem között volt (lehetett volna) a legkisebb a különbség tegnap.

    5: pont jó szögben ültünk. labdát nem ért, de a támadó nem akarta megjátszani, egyszerűen meglátta a lehetőséget, hogy belebotoljon. a bíró meg jól látta és nem adott tizenegyest. én sem adtam volna smiley (nem is azt nézte be, hogy labdát talált endre, mert kirúgás jött)

    A legnagyobb különbség a két csapat közt a támadók minőségében volt, ez egyértelműen kirajzolódik az adatokból. A találkozón 48%-ban birtokoltuk a labdát, a második félidő második harmadában volt nálunk többet a játékszer (ekkor 75%-ban). A mieink 88.5%-kal passzoltak (531/470), a vendégek 91.9%-kal (626/575). A kapura lövések (és kaput eltalálóké) aránya 11/2 és 17/9 volt.

    A csapat amolyan 4-1-3-2-es felállásban játszott. A négy védő előtt Haratin játszott, de sokszor a védővonalban volt. Előtte a Sigér-Somalia párost Isael segítette ki, Zubkov és Tokmac a félterekből indult volna előre.

    Nagy volt a különbség a megnyert párharcokban (62-74), ugyanúgy kevés labdaszerzés volt a két oldalon (57-57). A labdavesztéseknél sincs nagy különbség (78-70), de hatszor adtuk el úgy a labdát, hogy abból lövés lett (és kétszer gól), az ellenfélnél ez a szám 2.

    Hiába vállaltunk több támadópárharcot, kevesebbet nyertünk, mint az ellenfél (60/17, 49/20), értelemszerűen a védekezőpárharcoknál fordított az arány. A légi párbajokat 4-1 arányban nyertük. A mieink nyolcszor, az ellenfél 11-szer szabálytalankodott, egy sárga volt (Botkának). A támadásvezetésünk elég egyoldalas volt, Lovrencsics 10-szer, Botka 1-szer adott be.

    Többet támadott a Juve, de mi is próbálkoztunk (23 ill. 28+5), többet támadtunk, mint a Dinamo Zagreb, a Barcelona vagy a hazai Molde-meccsen. Az xG arányban nincs nagy különbség (1.51-1.92). A mi xG értékünkből 1.05 a gólt hozó támadás (0.39+0.66). Az xCG arány már jobban leképezi talán a meccset: 1.35-3.6. Az előrepasszaink pontossága 75.4% (138/104), a Juvénél ez 82.3% (158/130). A hosszú passzaink aránya átlagos (10.4%) és pontosak is voltak (61.9%, az átlag 54.9%).

    A meccstempónk az átlagosnál jobb volt (17.84, az átlag 17.9, a második félidőben 18.56.). A Juve gyorsabb volt (19.39, második félidő 21.05). Nem támadtuk le a vendégeket intenzíven (29.12 PPDA), ami a meccsterhelést ismerve nem meglepő, de láthatóan nagyon hiányzott.

    Dibusz kapujára 10 lövés ment, ebből 4 gólt kapott (3.6 xcG). 24 rövid passzából 22, 13 hosszú labdájából 7 volt pontos. 30-szor adtuk neki a labdát haza.

    Lovrencsics 71 akciójának 68%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.08 xG). 75%-kal passzolt, 10 beadásából 3 talált társat. 11 párharcból 6-ot nyert meg. 11 labdát adott el (8 beadás vagy passz), 8-szor szerezte vissza, 4 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.04 xA).

    Blazic 82 akciójának 84%-a volt sikeres, 67 passzából 63 volt jó (94%). 8 párharcból 4-et nyert. 3 labdát vesztett, 8-at szerzett vissza, 6 passzt lopott.

    Dvali 93 akciójának 77%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt, 6 párharcból 3-at nyert. 10 labdát adott el, 3-at szerzett vissza, 2 passzt lopott.

    Botka 70 percet volt a pályán, 57 akciójának 68%-a volt sikeres, 88%-kal passzolt, 8 párharcából csak 1-et nyert. 10 labdát vesztett, 7-et szerzett vissza, 4 passzt lopott.

    Haratin 81 akciójának 93%-a (!) volt sikeres, 99%-kal (!) passzolt (71/70), 11 hosszú labdájából 10 volt jó. 5 párharcból 3-at nyert. 2 labdát vesztett, 7-et szerzett vissza, 3 passzt lopott.

    Sigér 68 akciójának 74%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01 xG). 91%-kal passzolt (43/39, hosszú labdák 8/6). 14 párharcból 8-at nyert meg. 6 labdát vesztett, 4-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Isael 75 percet volt a pályán, 33 akciójának 76%-a sikeres. 1 lövése volt (0.03 xG), 95%-kal passzolt, 6 párharcból 4-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 2-t szerzett vissza, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő.

    Somalia 67 akciójának 67%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03 xG). 85%-kal passzolt, 15 párharcból 8-at nyert. 6 labdát vesztett, 5-öt szerzett, 1 passzt lopott.

    Zubkov 82 percet kapott, 48 akciójának a fele volt sikeres, 1 lövése volt (0.15 xG). 87%-kal passzolt, 10 párharcból 3-at nyert meg.

    Tokmac 75 percet kapott, 48 akciójának 48%-a volt sikeres. 3 lövése volt (0.16 xG). 94%-kal passzolt, 14 párharcból csak 2-t nyert meg. 3 passzt lopott.

    Heister 25 percet kapott, 28 akciójának 82%-a volt sikeres, 95%-kal passzolt, 7 párharcból 3-at nyert meg. 5 labdát vesztett, 3-at szerzett, 1 passzt lopott le.

    Mak 20 percet kapott, 9 akciójának 44%-a volt sikeres, 5 passzából 4. 1 párharcot vesztett.

    Boli is 20 percet kapott, 14 akciójának 36%-a volt sikeres. 2 lövéséből (1.05 xG) 1 gólt szerzett, 3 passzából 2, 5 párharcból 1 volt sikeres.

    Uzuni 13 percig volt a pályán, 14 akciójának 71%-a volt jó, 9 passzából 8 (89%). 3 párharcból 2-t nyert meg.

    https://ulloi129.hu/2020/11/04/elo-a-juventus-elleni-bajnokok-ligaja-meccsrol/
    https://ulloi129.hu/2020/11/05/igy-teljesitettunk-a-juventus-ellen/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.04, 16:01
    A MECCS UTÁN AZONNAL INDULJON HAZA MINDENKI

    A Juventus elleni mérkőzés vége után haladéktalanul induljon haza minden szurkolónk és ne szakítsa meg útját.

    Arra kérjük minden szurkolónkat, aki kilátogat a Juventus elleni BL összecsapásra, hogy a találkozó lefújása után haladéktalanul induljon haza, útját pedig egyszer se szakítsa meg és válassza a legrövidebb utat.

    Azt is kérjük, feltétlenül őrizze meg jegyét. A Juventus elleni jegy egyben a Barcelona elleni mérkőzésre szóló bérlet, de ennél is fontosabb a kijárási korlátozás szempontjából, hogy közúti vagy más módon történő hazautazás közbeni ellenőrzéskor be tudja mutatni a jegyét és személyes iratait, illetve szállásfoglalását. Szurkolóink ezzel tudják igazolni, hogy jelen voltak a Juventus elleni mérkőzésen, valamint azt is, hogy hova tartanak.

    A legfontosabb, hogy a mérkőzés végén azonnal induljanak útnak, s hogy közvetlenül, rövid úton, megszakítás nélkül tartsanak lakóhelyükre vagy tartózkodási helyükre vagy szálláshelyükre.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/a-meccs-utan-azonnal-induljon-haza-mindenki
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.26, 12:39
    Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az online és személyes bérletértékesítés az FTC hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire lezárult, mert az összes, az UEFA szabályozásának megfelelő maximális mennyiségű belépőt megvásárolták. Mindenkinek köszönjük a türelmét és a megértését. Hajrá, Fradi!

    2020.10.25
    https://www.facebook.com/fradi.hu/posts/3665426140180631
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.08, 21:13
    Az UEFA engedélyezte, hogy a Juventus és a Barcelona elleni hazai mérkőzésünket a Puskás Arénában játszhassuk.

    Az FTC kérelemmel fordult az UEFÁ-hoz, hogy három hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése közül a másodikat és a harmadikat a Puskás Arénában játszhassa.

    Az európai szövetség kedvező döntést hozott, így november 4-én a Juventust, december 2-án pedig az FC Barcelonát a Puskás Arénában fogadja Sergei Rebrov együttese a Bajnokok Ligája csoportkörében.

    A Dinamo Kijev elleni összecsapásra október 28-án a Groupama Arénában kerül sor.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/uefa-dontes-a-puskasban-a-juventus-es-a-barcelona
    A 30%-os szabály szerint az otthonunkban mintegy 6600-7000, míg az új nemzeti stadionban 20000 fradista lehet a helyszínen!

    https://ulloi129.hu/2020/10/06/hivatalos-a-puskas-arenaban-rendezzuk-a-juve-es-a-barca-elleni-meccseket/