magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FK Dynamo Kyiv 2 : 2 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (5 szavazat)

játékvezető: 2 (5 szavazat)

hangulat: 4.4 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
UEFA Bajnokok Ligája, G-csoport, 2. mérkőzés
játékvezető : Kružliak Ivan (Szlovákia)
nézőszámok:
  1. fcdynamo.kiev.ua: -
  2. fradi.hu: -
  3. nso.hu: 6.444
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Coimbra
    2020.11.03, 11:32
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.29, 14:48
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.29, 12:53
    Serhiy Rebrov: Megérdemeltük ezt a pontot. Elégedettek lehetünk, mert az első félidőt elvesztettük. Tokmac gólja nagyon kellett. Sok játékosunknak nincs még tapasztalata a BL-ben. A Kijev remek csapat. A második félidőben jobban kontrolláltuk a meccset, kijavítottuk a hibákat és még egyszer, nagyon jól jött a gól. Utána is mentünk tovább, így megszerezhettük az egyik pontot. Az ellenfél vezetőedzőjének a stílusát nem szeretném kommentálni, mindenki jól ismeri a világon. Fontos volt ez a meccs mindkét fél számára. Az első félidő után más hozzáállást kértem a játékosoktól, nagyon örülök, hogy sikerült ezt megvalósítani.

    Mircea Lucescu: Furcsa meccs volt. Az első félidőben domináltuk, a másodikban a bekapott góltól pedig bátor lett a Ferencváros. Szidorcsuk kiállítása megzavart minket és szétesett a játékunk, jött a második gól és akkor nagyon beszorultunk néhány percre. Szidorcsuk kiállítása előtt minden terv szerint ment. Fontos játékosunk és hibázott. Az ellenfél cseréi nem befolyásolták annyira a játékot. A csapat fizikai állapota és koncentrációja rendben volt. Harmadik-negyedik gólt kellett volna rúgni és akkor nem lett volna gond. Statisztikára nincs szükség. A Fradi jó csapat, kielemeztem őket. Rebrov európai, jó játékosokat igazolt. De ezt a meccset meg kellett volna nyernünk.

    https://ulloi129.hu/2020/10/29/rebrov-a-masodik-felidoben-jobban-kontrollaltuk-a-meccset-kijavitottuk-a-hibakat/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.29, 12:52 (szerk.: 2020.10.29, 19:28)
    Fantasztikus hogy ilyen fiatal játékosok milyen szinten fociznak Kijevben, mi már azzal hogy itt vagyunk csodát tettünk. Sajna az első félidő kuka volt minden szempontbol de a tót segítség is megvolt a juscsunak. A fetrengős szinészkedés hányinger keltő volt, de irigylésre méltó hogy ilyen fiataljaik vannak. A juve ellen is meglehet az iksz.

    Fél ukrán válogatott ott játszik. És ezek megverték a spanyolokat

    Remélem a srácok ma megértették, hogy attól mert béelnek hívnak valamit, focizni, küzdeni, és bízni ugyanúgy kell mint bárhol máshol. A tesze-tosza, jaj ez a béel, most mi lesz mentalitás eredményét láttuk az első félidő nagyrészében. Ha a második félidőben ezt levetkőztük, és önhizalmat merítettünk, és Rebrov felrak egy jó, dinamikus csapatot a Juve ellen, akkor egy pontra ott is jók lehetünk, és mivel a labda gömbölyű, lehet abból még akármi is.

    Gera nyíltan elmondta, és Dénes is, hogy rosszul játszottunk. Az ellenfél parádézott, mert hagytuk őket.

    Na, én most nyugodtam meg, hogy ebből jövőre is csoportkör lesz, aztán ez stabilizálódhat. Végre megvan az a tulajdonságunk, amiért mindig utáltam a nagycsapatokat, mégpedig, ha rosszul játszanak is, vagy minden összeesküdött ellenük, akkor is tudnak eredményt elérni. Ez a sorozat bebizonyította, hogy most már mi is nagy csapat vagyunk. Meg kell ezt becsülni!

    Azért az sem semmi, hogy két csoportmeccsen két ellenfelet állítottak ki ellenünk ... ezek a kisebb csapatok nem mindig tudják kezelni a villámgyors játékosainkat smiley

    Harmadannyian voltunk mint a dózsa ellen mégis 100x jobb volt a hangulat.

    Néha az egész stadion ment a bközép kápója után smiley A vége meg parádé a lelátón is. Örök emlék. smiley)

    Az egyik legszebb meglepetés, hogy Dénes kétszer messze kijött a kapuból, mintha Neuert láttuk volna, és kiválóan emberhez passzolt az ellenfél orra elől.

    Nagyon rossz kedvem volt a félidő után, hogy semmi esély a tavaszra... De amit játszott a csapat a második félidőben az valami fantasztikus volt! A hangulat pedig tv-n keresztül is átjött! (teltház esetén mi lett volna itt??!!)
    Szeretett klubbom megmutatta, hogy

    “ Küzdeni mindig, feladni soha " !!!

    Zubkov túlpörgött ma. Mint az várható volt.
    Én Tokmac első félidőben nyújtott játékát nem tudom hova tenni.

    Mindenütt rajtunk voltak, egyáltalán nem engedtek kibontakozni. A középpályán megettek minket vacsorára az elsőben, már csak emiatt sem tudtunk mihez kezdeni előrébb, eleve alig tudtuk odajuttatni a labdát. Ha igen, akkor azt igen hatékonyan levédekezték, stb...

    A meccs embere a szloták tahó volt. Egy valamit nem értek. Miért nem szakad bele a feje az anyjába még csecsemő korában az ilyen véglénynek? Az ukránok rá is játszottak rendesen a "pártatlanságára".
    Egyébként az eredménnyel az első félidő tükrében elégedett vagyok.

    A sárga lapok jogtalanok voltak.
    De, a tizi tizi volt!
    Ezenkívül miért is kurva anyját?
    A végén nekünk is megfújta, amikor járt.

    így harmadházzal nem volt az igazi a hangulat oldalt.
    de ott van a pontocskánk. én egy hazai győzelmet szerettem volna ettől a csoportkörtől, ez most jövő hétre csúszott, de nem gond smiley

    Amit Gera Zoli, aztán Tokmac is mondott, érdemes figyelembe venni: a Kijev hozta önmagát az első gólunkig, szinte nem hibáztak, nagyon jól nyomták, úgy pedig nem játszhattunk jól, egyszerűen nem hagyták (és persze nem tett nekünk jót az a sok sárga sem az elején).
    S bár a többség nem nagy teniszrajongó, ott könnyebb lekövetni azt, ami a mai meccsen történt: az egyik játékos, általában a jobb spíler, nyomás alatt tudja tartani a másikat és látszólag képtelenség, hogy ne ő nyerjen, simán vezet. Ha viszont az ellenfele végig küzd, nem tör meg, akkor jöhet egy pillanat, egy brék (egy gól), ami visszahozza a meccsbe és elbizonytalanítja a nyert helyzetben lévőt. Annyi, hogy a teniszben nincs döntetlen, ezért ott valahogy csak behúzza általában a jóval magasabban rangsorolt ember. Persze itt most még a Dinyamó örülhetett, hogy nem tartott a meccs tovább néhány perccel.

    Ott tartunk, hogy egy gyenge első félidővel és egy közepes másodikkal pontot szerzünk a BL-ben egy egész jó Kijev ellen. Ez komoly. Naon komoly.

    A Kijev képességekben nagyon erős csapat, jó edzővel, nemzetközi tapasztalattal, önbizalommal. Hatalmas fegyvertény a pontszerzés.

    Elizgultuk. A bizonyítási vágy, a túlzott győzni akarás visszafelé sült el az első félidőben.
    Pedig nekünk nem kell bizonyítani, mert mi vagyunk a Ferencváros! A második félidőben okos, taktikus és céltudatos játékkal ledolgoztuk a hátrányt, és biztos vagyok benne, ha van még 10 perc legyőzzük a jellemtelen, senkiházi véglény módjára fetrengő kisorosz csapatot!
    Küzdenitudàsból jeles, még egy kis tapasztalat hiányzik, hogy helyretegyük ezt a féreg bandát!

    Szerintem az elején megszórt minket sárgákkal ez s bíró, az is hozzájárult, visszafogta a csapatot. Nem is játszottunk ilyen rosszul még, mint Toki góljáig.

    Szerintem is. Az fogott meg minket és a balszerencsés büntető.

    Felháborító volt, amit művelt a sárgákkal, ilyet még nem láttam, hogy 3-4 embert jogtalanul besárgáz valaki. A büntető sajnos felemelt kéz labdát ért, borzasztó balszerencsés, de ha ellenünk van nagyon mérgesek lennénk, ha nem fújnák be.

    De most komolyan. Dibusz mikor/kitol tanult meg igy labbal jatszani? Nem volt az olyan regen, hogy elfordultam mikor kicsit szukebben ment fele a labda..

    Dibusz évek óta együtt fejlődik a csapattal. A lábjátéka is. Kb. ott tart, hogy a mennyeiben eljátszhatna a mezőnyben is smiley.

    Az első félidőben mi is lassabbak voltunk, kicsit attól tartottam, hogy ez már a sorozatterhelés miatt van, meg a Dinamo is eszméletlen sokat mutatott. a középpályájuk, a sok mozgás, olyan magabiztosságot sugárzott, ami mellé még a szerencse is melléjük állt. Aztán a másodikban még inkább az történt, amit akartak. Egészen a gólunkig. Le a kalappal Toki előtt. Bár nem ment neki, az első helyzetét belőtte. Onnan új meccs kezdődött. Agresszívebbek lettünk, és ennek meg is lett az eredménye. Visszajött a szerencse! Le a kalappal a fiúk előtt. Most értem haza. Ha már ezerszer leírta valaki - biztos .D - elnézést. A lényeg, hogy Hajrá Fradi!

    Nagyon szép befejezés. Zubkov nagyszerű labdát adott, Tokmac berúgta az egyetlen helyzetet, pedig egyikük se boldogult semmivel az első félidőben. Jó csapat a Kijev, s ahhoz nem voltunk elég erősek, hogy beszorítsuk őket.

    Amúgy Lucescu még rárakott egy lapáttal a csapata káoszára, hogy nemcsak szidorcsuk lett kiszórva, hanem a szabadrúgás előtt cserélt. Pont a beállt ember ragadt benn az egyenlítő gólunknál.

    A második gólunknál mikor Laidouni befordul és lő az ukrán fasznak eléri a mellét a lába, erre összeomlik a pofáját markolászva. Jellemző...

    botrányosan részrehajló volt az első félidőben, a másodikban meg eszébe jutott, hogy akar még BL meccsen fújni... Nincs itt semmi látnivaló...

    Nem lehetett a stadionban megítélni, mire játszanak rá és mi a valós fájdalom. Nyilván a taktikájuk része volt lassítani a játékunkat.
    Azt a kettős emberelőnyt elbxxxták, pedig vén róka - sebaj, álmodjon eme hibájával ő...

    Ennek a bírónak 5 felett van a lapátlaga. Ilyen a stílusa. Nekem sem a kedvencem ez a felfogás, de totál következetesen nyomta. Példának okáért a kiállított ukrán pont azért kapta az első sárgáját, amit gondolom Somaliánál nem értettél, pedig mutogatta is: a sorozatos faultokért.

    Tökmag olyan szintű klasszis ami baromi régen volt itthon, semmiből is szerez olyan szépségdíjas találatokat ami előtt csak kalapot emelni lehet. Nem tudom mennyi realitása lehet a megtartásának de még ha 8-10 misit is ajánlanak érte azért előbb menjünk hozzá egy szerződéshosszabítási ajánlattal hátha.

    Az első gólunknál vonalban ültem, ahogy elrúgta Toki, látszott, hogy gól. A második előtt meg bosszankodtam, hogy Mak eltörte a labdát, nem is értettem, hogy lett abból gól, de tipikus Boli poén volt. Ej, de kurva nagyot melóztak a fiúk!

    A román csóka rutinos akar elenni. Mosakszik, pont a cserék változtatták meg mind a két csapat játékát. Mi javultunk, ő elbaxta.. Élet visszaadta tavaly mi kaptunk gólt a végén most mi lőttük.

    Egy biztos és eddig lehetett dumálni mi megy hogy megy a külföldi csapatoknál. De most már látható erőnlét nélkül nincs modern foci. Ha tetszik a magyar edzőknek ha nem. A Fradi nem azért jó mert jó játékosokat igazolt ( persze azok ) hanem mert ami kell ehhez a gyors egyérintős végig futó játékhoz ezt ők tudják. Itt a példa az utánpótlásnak meg kéne nézni miért nem ilyen játékosokat nevelnek ki...már évtizedek óta.

    Ez a román teljesen hülye, tényleg nem befolyásolták a játékot a cseréink végül is csak kiegyenlítettek ellenetek. Pénzről ugatni egy 4szer nagyobb költségvetésű csapatnál pedig olyan szép romános dolog.

    Ez miről beszél mindig az átigazolásokkal? Meg a jó pénzről? Játékosaink javát európai szinten bagóért hozta a stáb, aki pedig millión felül volt, az se üti meg egy élcsapat ifista bizniszeinek a felét se.

    Ez komoly siker egy jo es gyorsan jatszo csapat ellen amely elfaradt. Dicseret a csapat mentalitasa kitartasa nem feladasa. A jatekvezeto nem vezette rosszul a meccset. Ugy fujt ahogy a nemzetkoziben a szabalyok eloirjak. UNDORITO volt a Dinamo jatekosainak szineszkedese, mar mar Lazovicot idezo vergodese. Azt hittem egy " ukran" tokosebb.Tocmac vegkepp eladta magat es ha kero van el is kell adni es keresni masik "Tokit".

    Ezen a szinten meg nincs eleg rutinunk, Kijev nagyon jol kombinalt, nem gorcsolt, de ahogy megerztuk ,hogy van esely nagyon jol jatszottunk, Dvali, Layduni jol szallt be, de talan mindenki nagyon feljavult Toki golja utan, birtuk erovel is, nagyon is, Kijev talan elfaradt kisse, szep a 2:2, Zubi golja oriasi lett volna, ha beakad, deigyis sokkal tobb a pozitivum , mint a rossz, jo napunk lesz ma.

    A sárga lapoknál és a 11-esnél már meghaltam. Annyira a játék szelleme ellen van ez a "kéz" kategória.

    Én azt nem értem, miért nem Laidouni kezdett?
    Úgy érzem, Siginek egy kicsit sok ez a szint.

    Laidouni nem Sigér cseréje volt, hanem Haratiné. Sigi fel volt tolva a középpálya elejére

    Szerintem pont ezért, amit láthattunk, beállt, tele energiával és erővel. Onnantól utaltuk is kb. a középpályát. Az elején, mikor még az ukránok is fittebbek voltak, ez nem jött volna ki.

    Vonjuk le a konzekvenciákat!

    1. A Fradi eljutott az európai klubfutball, minimum középszintjére.
    2. Vannak piacképes játékosaink.
    3. Szenzációs edzőnk van.

    Barátaim, nincs min nyafogni, legyünk reálisak. Igazán faszán teljesítettünk, erőnkön vagy még felette is:
    - Bárkelóna ellen voltak perceink, villanásaink, nem sok
    - az ukránok ellen volt egy félidőnk.

    Ha ma lemostuk volna őket 2-0-ra, akkor az már egy bundás vagy olasz1 csapat lett(ünk) volna. Ott még nem tartunk. Ezek abban voltak felettünk, amilyen gyorsak voltak, néha labdával, néha labda nélkül, még azzal együtt is, hogy ők is csak sikálhatják a katalánok csukáját. Lássuk be, se egy névnélküliek, se egy dózsa vagy felcsut nem izzaszt meg minket ennyire, az nbi-ben a sebességünk a mezőny felett van, de a bl-ben alatta.
    Arra vagyok kíváncsi, Rebrov és a stáb tud-e a labdás/labdanélküli futás és gondolkozásbeli sebességünkön fejleszteni, vagy azt már csak további millió ojrós igazolásokkal érhetjük el???!!!

    Szuper volt a hangulat kint, köszönöm a tábornak is.
    Nem rossz csapat ez a Dinamó, de mi jobbak vagyunk.
    Az első félidőt odaadtuk nekik kár érte.
    Az x igazságos, bár most láttam ezt a vicc büntetőt.
    Reggelre valaki ássa el ezt a sporit.
    Hajrá Fradi csak így tovább!!

    nem ment, fáradtak voltunk, ők sokkal frissebbek, de aztán jött a Fradi-szív a másodikban. azzal nem tudtak mit kezdeni.

    Remelem sosem lesz ilyen edzonk, mint ez a díszköc.ög lucescu.
    “Kielemeztem őket”. Na itt a baj, hogy egyes szamban beszelsz. De ez nekunk csak jo, remelem Kijevben is beszivod a cuclit....
    Utolso fel ora dicseretes volt, hogy nem adtuk fel, de itt kijott velemenyem szerint, hogy nagyon hianyzik egy igazi kulcspasszokat vedelem moge adni tudo iranyito! Ha leblokkoljak az oldalso beadasainkat, es Tokmacot is kiveszik, nincs aki kreativ jatekot nyujtson. Zubkov tovabbra is harmat, kicsit tulsagosan megnyugodott hogy ki lett vasarolva!! Nagyszeru kuzdelem volt, dobbant a Fradi szív!! Csak igy tovabb!!!

    Sajnos az első félidőben nem jó volt a felállásunk a máskor jól működö 3 vkp-val. Laidouni nagyot ment. Sokkal jobb volt előre, mint a lecseréltek. Ez volt a kulcs, meg a szemléletváltás a II. félidőre. A Kievnek ez egy vereséggel felérő döntetlen, nekünk meg erőt kell adjon!

    Nincs miért szídni a bírót.
    Maximum a sárga lapok miatt.
    Heister tiszta labda volt, Somalia nem sárga, Haratin tizi, nem sárga,
    Csak ez ugrott be hirtelen.

    A Dinamo nem focizik nálunk magasabb szinten.
    Nyilván ha tele van a gatyánk, és hagyjuk őket tilitolizni, akkor igen, akkor tudnak parádézni, ezt láttuk az első félidőben, és Gera, Dibusz meg Rebrov is elmondta, hogy rosszul játszottunk az első félidőben.
    Amikor feleszmélünk, hogy mi is azért vagyunk a BL-ben, hogy focizzunk, akkor meg hirtelen már nem fociznak nálunk magasabb szinten.

    Nyilván több ponton döcög a párhuzam, de szerintem a Ludo elleni tavalyi hazai csoportmeccshez lehet a tegnapit hasonlítani, és így láthatjuk mennyit fejlődtünk. Az elvileg legkönnyebben nyerhető hazai meccsen egy nálunk azért jóval értékesebb csapat ellen terített betli az első félidő, amit az ellen szépen ki is használ. A másodikban most is jött egy kis segítség a sorstól és hatalmas küzdés mellett továbbra is max közepes játékot mutattunk. A különbség, hogy ez most már elég volt ahhoz, hogy kiegyenlítsünk, sőt, majdnem meg is fordítottuk. Ez a nem mindegy.

    Egyik Dinamo gól sem önerőből származott, ezért én az első félidőben nyújtott "gyengébb" teljesítményt nem ítélem meg katasztrófának. A második félidő közepére - bármilyen abszurdnak is tűnik - nem mi, hanem a Dinamo fáradt el nemcsak fejben, hanem fizikálisan is. Kérem szépen ez a nagy szó, s ebben fejlődtünk hatalmasat.

    Óriási fegyvertény,hogy 0-2-ről fel tudtunk állni.
    Nem véletlenül tartottam ettől a meccstől,mert embertelenül nehéz meccs volt,talán még nehezebb,mint azt előzetesen vártam.
    A csapat-a saját és a közvélemény győzelmi elvárásai -s nem utolsó sorban az ellenfél kvalitása- miatt görcsösen játszott,amire csak rátett még egy lapáttal a szlovák bíró első félidei tevékenysége.
    A második félidőre-annak is a második felére- joggal lehetünk büszkék!

    Ezt az elképesztő nyomás kint is lehetett érezni, mintha valaki visszafelé húzta volna az embereinket folyamatosan. Aztán a második félidő, különösen az utolsó 30 perc emberfeletti volt, a végig pozitív és egyöntetűen támogató közönség hathatós közreműködésével. Nekem a lelátón fel sem tűnt, hogy egyharmad ház van, mindenki nagyon odatette magát.

    Összefoglalva (az én gondolataim szerint):
    Nagy teljesítménynek tartom, hogy BL csoportkörben tudtunk 0:2-ről felállni.
    Tocmac megint nyomott magán 1-2 száz rugónyi eurót. Teljesen BL szinten focizik a srác. Már majdner Rebrov-szögből lőtte be.
    A bregyó bírósporttárs nagyon bekente a sárgalap magyar oldalát síkosító krémmel. Folyton kicsúszott a zsebéből. Amúgy jól csinálta, mert ott nyúlt bele, ahol nem VARoznak.
    A sárga lapok még nagyon fájhatnak majd a vége felé, főleg a dumáért kapottak. Nagyon sz..r lenne, ha végére fogynánk el emiatt, amikor pl. a Barca már lerendezte a továbbjutást és úgy gondolja, hogy Pestre már elég lesz tartalékcsapat mezeit elküldeni.

    A tizi után megzavarodott a csapat, onnantól csak nyomoztuk a labdát egy jó darabig. Ennek volt eredménye a második gól is. Miközben tényleg gyorsan és pontosan játszott a Dinamo. Megint ezért van hiányérzet, mert ha ez az első f.idő nem így alakul, akkor nyertünk volna.
    Majd Juvét oda-vissza!

    Mak és Boli beállásával jelentősen feljavult a játékunk, és ezzel párhuzamosan a Dinamoé visszaesett, mert Boli és Mak is folyamatosan nyomás alatt tartotta a védőiket, és nem tudtak olyan nyugodtan tilitolizni mint előtte, csak baszkodták el a labdákat. Az Isael-Tokmac-Zubkov sor erre nem volt képes, semmilyen nyomás alatt nem volt a meccs kétharmadában a Dinamo hátsó sora

    felesleges szidni Zubit, szoknia kell neki is egy ilyen szintű felállt védekezés elleni játékot. én azon csodálkozom utólag, hogy Boli nem kezdett Isa helyett, de lehet Rebrov nem számított arra, hogy ennyit lesz nálunk a labda

    Zsinórban hányadik olyan meccsünk, amikor a sajtótájékoztatón elhangzik, hogy ezt a meccset az ellenfélnek kellett volne nyerni, DE...

    Imádom!
    :-D

    A tegnapi döntetlen több mint 300 millió ft.
    Nem beszélve még a közvetítés díjáról.

    A lényeg ennél sokkal több. Mentálisan, pszichésen, önbizalmilag sokat adott a visszajövetel. A lóvé hab a tortán.

    Kétlem, hogy ezt kérte a mester.
    Amiben talán nem jót húzott, az a támadóalakzat felállítása volt. Ezen a szinten ezzel a hármassal így felállva nem lehet nyomást gyakorolni az ellenfélre.

    nem taktikai gond volt, hanem frissességi. főleg a mi baloldalunkon védekeztünk rendkívül gyengén.

    Ez azert nem annyira meglepo, annak fenyeben, hogy a jobbszelso gyerek messze a legjobbjuk.

    Ez így igaz. Heister, Kovacevic nem játszottak valami jól, Akarni akartak, de nehezn tudták levédekezni Cygankovot. Somalia szerzett egy pár labdát, ő volt nálam a meccs embere. De tegyük hozzá azt is, hogy a szlovák bíró az elején kiosztott egy sárgát Somaliának és Heisternek, ez biztosan kihatott a védekezésre, nem mertek keményebbek lenni...

    szerintem nagyon okosan védekeztek a játékunkkal szemben, gyakorlatilag alig volt megjátszható emberünk, nem tudtunk mit kezdeni a felállásukkal. ez + a kapott gólok mentálisan is elrendeztek minket. aztán fordult a kocka. smiley

    Nagyjából ugyanazt játszották, mint mi csak sokkal élesebben, pontosabban. Ezért kerekedtek felül az elején.

    Az 59:43 tiszta játékidejű meccsen 4-1-4-1-es felállásban kezdtünk, majd átálltunl 4-4-1-1-re a cserék után. Az adatokból is egyértelműen látszik, mennyire ellentétes volt a két félidő. A Kijev csak a 8. és a 41. perc közt lőtt kapura, de a teljes első játékrész az ő fölényüket hozta. 14-gyel több párharcot nyertek (21-35), több labdát szereztek (21-24), többet lőttek kapura (5/1 – 7/3). Különösen feltűnő, hogy 22 támadó párharcból 12-t megnyertek. 11-szer tisztáztak, míg nekünk csak 2-szer sikerült. Minimálisan többet volt nálunk a labda (51.6-48.4) és többet is támadtunk (13+1 – 8+1), de ezekben nem sok veszély volt. Az első félidő lövés előtti xG mutatója 0.16-1.91, a lövés utáni xG, azaz az xcG pedig 0.03-1.69 volt (0.81 a tizenegyes, 0.7 de Pena találata és 0.18 Karavajev 19. percben leadott lövése).

    A második félidőben 7-tel több párharcot nyertünk (48-41), 6-tal több labdát szereztünk (38-32) és jóval kevesebbet adtunk el (47-54). Csak mi lőttünk kapura (9/3), továbbra is többet támadtunk (13 és 10+1). Ekkor a támadó és védőpárharcokban is jobbak voltunk, az igaz, hogy a légi párharcokban a második félidő is vendégfölényt hozott. Az xG 0.83-0 (Tokmac gólja 0.09, Boli a 84. percben 0.03, Mak gól előtti lövése 0.04, míg Boli gólja 0.65), az xcG 1.55 (Tokmac gólja 0.56, Boli 84. perces kísérlete 0.03, a gólja 0.96).

    Mindkét félidőben gyorsabban játszott a Fradi az ellenfelénél, a különbség jelentős (18.4-17), egyik csapat sem használt sok hosszú labdát (8.55% és 8.57%).

    A meccs InStat-adatait egyelőre nem láttuk, de az ukrán sajtóból kiderült, hogy a meccs legjobbja a szolgáltatónál Zubkov volt (301), míg a kijeviek három legjobbja 3 védő: Karavajev (276), Zabarny és Kedziora (266).

    A Whoscored.com automata osztályzataiban a meccs legjobbja Sarapenko volt (7.4), őt Boli (7.2), Tokmac és Zubkov (7.1-7.1) követi, a TOP5-öt de Pena zárja (7). Laidouni osztályzata a fenti grafikán nem látszik: 6.7.
    https://ulloi129.hu/2020/10/28/elo-a-dinamo-kijev-elleni-bajnokok-ligaja-meccsrol/
    https://ulloi129.hu/2020/10/29/igy-teljesitettunk-a-dinamo-kijev-ellen/
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.26, 12:39 (szerk.: 2020.10.29, 14:47)
    Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az online és személyes bérletértékesítés az FTC hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire lezárult, mert az összes, az UEFA szabályozásának megfelelő maximális mennyiségű belépőt megvásárolták. Mindenkinek köszönjük a türelmét és a megértését. Hajrá, Fradi!

    2020.10.25
    https://www.facebook.com/fradi.hu/posts/3665426140180631
    A koronavírus-járványra való tekintettel csak a nézőtér harminc százalékát tölthették meg a szurkolók...

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/fradi-dinamo-of