magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC II - Hódmezővásárhelyi FC 3 : 2 11:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC II - Hódmezővásárhelyi FC 2020
  2. Ferencvárosi TC II - Hódmezővásárhelyi FC 2020
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: megyesi_mate
    2020.11.06, 20:55
    Máté Csaba nyilatkozata:

    Szemtelenül fiatal csapattal álltunk fel ezen a meccsen, de így is sikerült remekül kezdenünk. Szépen játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki, kontrolláltuk a meccset, aminek két gól lett az eredménye. Az ellenfél ugyan egyenlített, de nem törtek meg a srácok. Megújultak, ismét felpörögtek, ezért pedig jár a dicséret mindegyiküknek. Különösen akkor, ha azt nézzük, hogy néhányuknak ez volt az első mérkőzése ebben az osztályban a felnőttek között.

    Forrás: www.fradi.hu/labdarugas/nb-iii/hirek/megfiatalitott-csapattal-szereztuk-meg-a-harom-pontot
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.29, 14:13
    Az NBIII 13. fordulójában a kiesés ellen menekülő Hódmezővásárhely csapatát fogadtuk, a találkozóra a nagycsapat szintén szombat délelőtti edzőmeccse miatt több kulcsjátékosunk nélkül voltunk kénytelenek kiállni. Mivel Georgijevics és a Vác ellen kisebb húzódást elszenvedő Leandro is a padon kezdett, a kezdőcsapat mezőnyjátékosaink átlagéletkora mindössze kereken 18 volt.

    Így különösen kellemes meglepetésnek bizonyult, amikor Nagy beadását az egyébként nem félelmetesen magas Gera Zalán bólintotta be a vendégek kapujába, aki ezzel megszerezte 5. gólját és beérte Ramadant a házi góllövőlista élén. A védelemnek ezúttal nem adhatott stabilitást Leandro, melynek eredményeképp a Vásárhelynek több nagy helyzete is adódott a mérkőzés folyamán, az első gólunkat követően még a kapufát is eltalálták. A 35. percben Redzic tekert be egy szabadrúgást középre mértani pontossággal, a labdát pedig a magasra emelkedő Iyinbor fejelte be a kapuba. A középkezdést követően azonban pont mellette ment el az egyik vásárhelyi játékos a tizenhatoson belül, Szécsi hiába próbált menteni, büntető, 2-1.

    A második félidő is hidegzuhannyal indult: egy Szécsi által védett lövés kipattanóját értékesítette Tapiska, sajnos a védelem általános instabilitásának köszönhetően ekkor nem volt egyáltalán váratlan az egyenlítés. És bár a következő percekben elsősorban a vendégek irányították a játékot, a 3. gólt mégis mi szereztük: az 59. percben Redzic fejezett be egy remek mélységi indítást, neki ez már a 4. gólja volt a bajnokságban. A meccs hátralévő részében a nagyobb helyzeteket mind mi alakítottuk ki, izgulni nemigen kellett és bár nagyon érett a 4. gól, a nagy ziccerek mellett már csak egy szabadrúgásból lőtt Georgijevics-kapufára futotta. A 3-2 miatt azonban így sem panaszkodhatunk, hiszen a többek között Leandrót, Katonát, Csonkát és Csontost is nélkülözni kényszerült, igen tartalékos tartalékcsapatunk győzött 3 gólt szerezve.

    Mindkét, a kezdőcsapatban először helyett kapó játékosunk, Nagy Olivér és Tölgyes Ádám is helytálltak, a hosszú kihagyást követően először játszó Iyinbor pedig mind elöl, mind hátul demonstrálhatta jó fejjátékát, mellette hátvédpárja, Molnár is bemutatott több nagy mentést. Ahogy a Vác ellen, így most is kiemelkedett Nicoló Mazzonetto és Redzic, Gera pedig az elmúlt 4 meccsen 3. gólját szerezte, ezt nem kell magyarázni.

    Bár az Iváncsa továbbra is kevesebb meccset játszott, ezzel a győzelmünkkel (és a Kecskemét döntetlenjével) felléptünk a tabella első helyére. A következő vasárnap Szekszárdra utazunk, egy hétre rá pedig az ESMTK érkezik a Népligetbe.

    Kinemugrál - via: https://ulloi129.hu/2020/10/12/harmat-lott-a-fradi-ii-a-vasarhelynek/