magyarfutball.hu

Royal Standard de Liège - MOL Fehérvár FC 3 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga rájátszás
helyszín : Liége, Stade Maurice Dufrasne
játékvezető : Collum William (Skócia)
nézőszámok:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.02, 17:27
    Philippe Montanier: Természetesen elégedett vagyok az eredménnyel, a legfontosabb a továbbjutás volt és ezt sikerült elérnünk. Az első 30 percben jól játszott a Fehérvár, megleptek bennünket és megérdemelten vezettek a félidőben. A második játékrész már egészen máshogy alakult szerencsére. Szünetben sikerült a csapatot mentálisan feldobni és az ott elhangzottaknak megfelelően játszottak utána. Nagyon örülök a továbbjutásnak.

    Márton Gábor: Először is gratulálok a Standardnak a továbbjutáshoz. Összességében megérdemelték, de úgy érzem, az első tizenegyesig egyenrangú partnerek voltunk. Az elejétől kezdve többet birtokolták a labdát, amire készültünk is, ez a labdabirtoklási fölény az első félidőben nem sok veszélyt jelentett. Ebben a játékrészben jó kontralehetőségeink voltak, de elkapkodtuk őket, vagy a végén nem voltunk elég higgadtak, így nem tudtunk még egy gólt szerezni, emiatt van bennem hiányérzet. Ha az egész sorozat elején azt mondják, hogy eljutunk a rájátszásig, biztosan nagyon örültünk volna, most viszont nem lehetünk elégedettek, mert szerettünk volna bejutni a csoportkörbe.

    https://www.molfehervarfc.hu/2020/10/01/marton-gabor-van-bennem-hianyerzet,-nem-voltunk-eleg-higgadtak-az-elso-felidoben-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.02, 17:13 (szerk.: 2020.10.02, 17:23)
    Mondhatni ez a realitás, de sajnos ez egy másik kvház volt.

    Kérdőjelek sora vár válaszokat.

    Lássuk be, támadásban nagyon kevesek vagyunk, 4 lövéssel egy meccsen nem lehet nyerni. A labda alig volt nálunk szünet után és hát Hangyákkal nem lehet jól kontrázni... Két 11es, lehet, hogy nem mindegyik jogos, de nem lehet mindig kihúzni. Ez se egy világverő ellenfél, de erősebb volt. Az első kapott gólért kár, elég nagy hiba volt többektől és túl hamar jött szünet után. (Plusz az első félidőben adódó kontra lehetőségekből kellett volna többet kihozni.)

    Márton se egy jó edző... mondjuk 1-2 nél nincs kit a padról behozni gyenge a keret karcsú.... majd most a bajnokságra kell figyelni és be kell húzni de kellenek még igazolások!

    Nagyon sajnalom, hogy nem jott ossze. Sovany vigasz, hogy szerintem az elso felidoben nagyon korszeru, gyorspasszos focit jatszottatok.

    Kikkel kellett volna varázsolnia?

    Ez a keret ezt tudja. Csoda kellett volna a továbbjutáshoz. Egy komolyabb csapat 8ig meg se állt volna. A Standard egy jó kis iparos csapat, igaz, egy belga bajnokságban.

    Fel kell ébredni, 5-6 igazán jó játékos hiányzik a kezdőből.

    Mártonnak korai volt a Vidibe mennie ha marad Zalaegerszegen akkor még fejlődik mint edző szerintem és azért mégis csak bent tartotta a Zetét ezt Fradi szurkolóként mondom.

    Ilyen játékkal és csapategységgel a bajnokságban is gondjuk lehet és még a 2 hely is veszélyben lehet az elsőre nincs esélyük ha eddig nem volt akkor az eddigi igazolások beválnak nem biztos.

    Ez a csapat még gyenge az európai porondhoz ezt kell látni.

    Ha például Petrjak ugyanolyan jól játszana, mint a Fradiban, kb a Standard ellen is meg lehetett volna a továbbjutás. A zöldeknél magasan a legjobb játékos volt az NB1-ben. Márton játékát nagyon szerettem anno, hasonló technikás, passzolós focit próbál játszatni edzőként is. Én jó választásnak tartottam, igaz eddig nem bizonyította. Számomra érthetetlen egyébként, hogy aki balhátvédként képes jobb teljesítményre, azt belső védőként játszatja, aki meg belső védőként, ráadásul jobb lábas, azt meg balhátvédként (Stopira, Fiola). A tegnapi meccsen nekem nem volt annyira meggyőző a Standard, hogy más kávéházról beszéljünk. Csak a második félidőben egyszerűen rossz felfogásban, rosszul játszott a Vidi. Ez egyáltalán nem erőnléti probléma volt.

    A belgák rákapcsoltak a II félidöbe, mert vesztésre áltak, a "magyarok" meg egyszerüen nemtudtak válaszolni

    ez történt fradival norvégba a lenézett Molde ellen is,

    sok sok tanulnivalo van még hátra

    Az orbitális potyagól megpecsételte a sorsunkat.

    Mindenesetre a második félidőben csúnyán beleálltunk a földbe, az öt bekket nekiszorították a kapunak.

    Nincs egy fejelő hátvédünk. Stopit vétek belső védőben játszatni, ő egy kiváló balhátvéd (wing-back), belső védőnek meg átlagos.

    Ahogy mondani szokták "most már lehet a hazai bajnokságra koncentrálni".

    Hogyhogy Vidi-nóta szól?

    Gondolom az m4 alákeveri a meccs alá , elég furcsa !

    a 2. félidő nagyon kevés volt. rendre 3 belga jutott 2 magyarra annyit mozogtak. ez a grúz csatár kb szignyevics szint, nem a mai meccs alapján.

    A meccs egy átlag belga bajnoki volt, gyakran vannak ilyen gólzáporaik. Ennek fonalát nem sikerült felvenni. És ugye a kapussors, hogy múlt héten kifogsz két büntetőt, most meg egy távolról jövő lövés pont nem akad el benned, pedig rávetődsz.

    Én egy nagyon jól focizó Vidit láttam az első félidőben. Ötletes, gyors, kemény játékot nyomtak, látszott a meglepettség a belga arcokon. Aztán a másodikban eluralkodott a teljes káosz, kapkodás, minimális labdabirtoklás, rúgták amerre álltak.

    Több volt ebben, főleg ilyen sorsolás után, a franciák és a belgák is könnyen verhetőek lettek volna. Előbbit legalább tizikkel sikerült kiejteni, utóbbit csak megszorítani tudták. Nagy esély volt a csoportkörre.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647