magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 1 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
  2. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
  3. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
  4. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
  5. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
  6. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
  7. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
  8. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
  9. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
  10. Ferencvárosi TC II - Rákosmente FC 2020
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 2 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: megyesi_mate
    2020.11.06, 20:41
    Beszámolóm a mérkőzésről:

    Az NBIII 9. fordulójában igencsak felforgatott kezdővel, és mindössze 3 mezőnyjátékossal a padon fogadtuk a 15. Rákosmentét. Minden bizonnyal a pénteki tartalékos meccskeretnek köszönhető például, hogy ezúttal nem Szécsi, hanem Bánki állt a kapuban, illetve Ramadan sem lépett pályára. Az igazi ínyencek nagy örömére cserébe a vendégek kezdőjében ott volt az a Vattai Balázs (Balázs, add ide a mezedet), aki anno a tartalékcsapatunk koronázatlan királyaként több mint 100 alkalommal is magára ölthette klubunk nemes mezét. Hazai oldalon két visszajátszó, Zubkov és Vécsei is lehetőséget kapott arra, hogy némi kihagyás után ismét meccsterhelést kapjon.

    A 6. percben Pócsik remek mélységi indítása pont az ukránt találta meg teljesen egyedül a kapussal szemben, 1-0. Zubkov a második félidőre már nem jött ki, ha lehet hinni a lelátói pletykáknak, egy rossz mozdulatnak köszönhetően inkább nem kockáztattak meg egy újabb sérülést a részéről. Őt Vécsei váltotta szünetben, csapatunk aktuális Zorrója hiába próbálkozott négyszer is kapuralövéssel, rajta azért még bőven látszik a hosszabb kihagyás. Számos jó megmozdulással hívta fel magára a figyelmet immár sokadjára Katona, illetve a jobbak közé tartozott az ezúttal „csak” asszisztot jegyző Pócsik is. Az első csapat kapujában lévő fiatalok közül továbbá Iyinbor csak a lelátóról nézhette végig a meccset, Csontos pedig többször is bizonyította már, hogy képes a tegnapinál jobb teljesítményre is. Máté úgy nyilatkozott, hogy a meccs „döntetlenszagú” volt, szerintem azonban abszolút megérdemelt a győzelem, mert bár a nagy helyzetek számában valóban egálra végeztünk, a meccset végig mi kontrolláltuk.

    Ezzel a győzelemmel maradtunk a második helyen, és mivel az Iváncsa ezúttal csak egy döntetlenre volt jó, a vasárnap délutáni Iváncsa – Fradi hatalmas rangadónak ígérkezik. KÖTELEZŐ túra, ha az embernek van szíve.

    Forrás: ulloi129.hu/2020/09/10/zubkov-rakosmente-elleni-golja-harom-pontot-ert/



    Máté Csaba nyilatkozata:

    Jól kezdtük a mérkőzést, de a korai gól kissé megnyugtatta a csapatot. Ezáltal apró technikai hibákat vétettünk, sok labdát eladtunk. Ezekből az ellenfelünk több kontratámadást vezetett, amelyekből veszélyes helyzeteket dolgozott ki. Nekünk is megvoltak a lehetőségeink, de nem szabad ennyi helyzetet engedni az ellenfeleinknek. Összességében egy döntetlen „szagú” mérkőzésen, kis szerencsével nyertünk.

    Forrás: https://www.fradi.hu/labdarugas/nb-iii/hirek/zubkov-dontott-a-rakosmentet-is-legyoztuk



    Zubkov gólja: youtu.be/1X0VGbGmubE