magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - FC Inter Turku 2 : 1* 21:00 * hosszabbítás után

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.28, 14:12 (szerk.: 2020.08.28, 14:16)
    Bódog Tamás: Nehéz szülés volt, talán nehezebb, mint ahogy gondoltuk. De a csapat erejét, hozzászólását, morálját mutatja, hogy egy ilyen, az utolsó utáni pillanatban kapott gól után is ugyanazzal a lelkesedéssel tették a dolgukat a játékosok. Bosszantó volt viszont egy ilyen szituációból gólt kapni – hogy előtte fault volt-e vagy sem, az teljesen lényegtelen. Tanulság, hogy ennyi párharcot a levegőben nem szabad elveszíteni, de jó csapat volt az ellenfelünk, amelyet nem is becsültünk le. Sok problémát is okoztak és voltak helyzeteik is. További sok sikert kívánok a bajnokságban a Turkunak – és nekünk is!

    http://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/europa-liga/el-voltak-jatekosok-akik-meg-az-nb-i-ben-sem-leptek-palyara-a-vidinek-idegorlo-volt-a-honvednak-nehez-szules
    José Luis Riveiro: Csalódott vagyok az eredmény miatt, ugyanakkor büszke vagyok a csapatra. Ma jól játszottak és büszkék lehetnek rájuk. A meccs nagyrészt az előzetes tervek szerint alakult. Nagyon sokáig távol tudtuk tartani a csapatukat a gólvonaltól. Különösen az első időszakban sokáig jobbak voltunk a mérkőzésen, mint a 70 méteres ellenfelünk. A harmadik negyedben nem sikerült. Ezek olyan meccsek, ahol a gólhelyzeteket ki kell használni. Ma az ellenfél hatékonyabb volt nálunk a kapu előtt, és ez végül nekik döntötte el a mérkőzést.

    (google translate) https://fcinter.fi/raportti/otteluraportti-fc-honved-fc-inter-2-1-ja-1-1-0-0/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.28, 13:43 (szerk.: 2020.08.28, 14:08)
    Az mtk ellen kikaptak,de legalább látszott hogy győzni szerettek volna hajtottak stb.Most mintha nagyon azt hittek volna hogy ez a meccs megvan.Nincs összhang össze vissza rúgdossák a labdát.Zsótér Újpesten elfelejtett focizni.

    Amúgy az oké, hogy botrányosak voltunk, de nem volt olyan rossz ez a finn csapat, nem rúgták picsán a labdát, bátran járatták hátul, a csatáruk kb minden párharcot megnyert, szerencsére a kapu előtt balfaszok voltak.

    Megfutottuk a szokásos egy körünket és valószínűleg szokás szerint kiesünk a második körben.

    Nekem Baráth Boti eddig nagy csalódás - pedig nagy kedvencem volt mindig. Egyértelműen jobbak lettünk amikor Mezga állt a helyére.

    Dicsérni csak Uzomát, Traorét és többnyire Lovricsot tudom - bár utóbbi a kapott gólnál azért alakított rendesen.

    Nem tudom, ezt rossz volt nézni, alig láttam elképzelést, pedig ez a keret elvileg nem rossz.

    Összegyűlt annyi UEFA koffünk, hogy az első körökben egy darabig kiemeltek leszünk.

    A finn bajnokság listavezetője mitől lenne alibi amatőr? Egy magyar középcsapatnak miért kéne őket egy valódi tétmeccs után megszórnia őket? És ez a kérdés most független a Kispesttől, a 3-10. hely bármelyik csapata behelyettesíthető. (Amúgy elnézve a lehetséges ellenfeleket és a tegnapi formát igen, itt vége is a dalnak).

    Ja, a meccsel tényleg vallatni lehetett, csak furcsállom, hogy néhányan még mindig ott tartanak, hogy egy magyar csapatnak meg KELL vernie xy ország akármelyik csapatát.

    1. Ez a finn csapat könnyen lehet, hogy finn bajnok lesz, nálunk meg az egész őszi-tavaszi forma alapján azért csodaszámba ment az EL-indulás. Nézhetjük úgy is, hogy egy finn élcsapatot is ki tud verni egy középszerű, amúgy rossz formában lévő, jórészt magyarokkal felálló csapat. ugye mennyivel jobban hangzik? - én pl egyáltalán nem vártam sima továbbjutást.

    2. Ha kezd a Csodanégerünk - végre, végre újra van nekünk is! - akkor irgalmatlan verést kapnak a finnek.

    amikor a falábu traoré befejelte az elsö mondatom az volt, hála az égnek ebböl a meccsböl 30 perc elmaradt... erre egyenlitenek smiley

    A második félidőben szálltam be, de a hosszabítást már ki is hagyom. Nem közhelyeket akarok puffogtatni, de bazz ez mb2 szintű meccs. Ennyi pontatlanság, és ennyire semmi fazon egyik csapatnál sem. Gyenge játékosok, csapatok, edzők.... No ezért lesz el 2 mert ezek a csapatok még az el-ba sem valók....

    En abban biztos, vagyok hogy a Honved jobb csapat a Turkunal, de hogy az biztos, h semmit nem er a felkeszules amit Bodog csinalt a cspattal, az tuti.

    Ááá, csak sikerült, ezek a derék finnek megint összehozták nekünk, köszönjük.

    Traore alkata és mozgása tiszta Kanu. A Honvéd ezt a gyereket még nagy pénzért fogja eladni. Amúgy a meccsen a finnek nagyon kulturált focit mutattak be. Kisebb csoda a Honvéd továbbjutása a látottak alapján.

    Lehet a játék nem volt szép, de mivel a finn-magyar meccsek mindig 0:1-ről indulnak, ezért most ez is elég volt. smiley Ha Finnország és Magyarország, akkor finn öngól. smileyDD

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2780337
    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.11, 22:31
    A finn Inter Turku lesz a Honvéd riválisa
    kép
    „Hármas! Húzd ki a hármast” – drukkolt mindenki Kispest-szerte, amikor már csak a hármas és a hatos számú golyó volt versenyben az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolásán.

    Addigra már eldőlt, hogy a finn FC Inter Turku lesz a Budapest Honvéd FC riválisa, azonban nem tudtuk még, hogy itthon, vagy idegenben lépünk-e pályára – ehhez szükségeltetett, hogy az UEFA üvegtáljából a hármas számot tartalmazó golyó kerüljön elő.
    Vágyaink pedig meghallgattattak, így a Budapest Honvéd hazai pályán vívhatja meg a Turku elleni párharcot, amelyre augusztus 27-én kerülhet sor, zárt kapuk mögött.

    A koronavírusjárvány miatt átalakított Európa-liga selejtezőinek párharcai egy mérkőzésen dőlnek el, a főtáblára jutáshoz négy kört kell menni.

    https://honvedfc.hu/hirek/itthon-jatszunk/2020-08-10