magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Paksi FC 1 : 1 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.25, 17:16
    Ez a tavalyi szezon folytatásaként eddig szégyen gyenge, semmiféle változás nem látható...

    Végül is, ha a "sztárcsatáraink" a kapus mellett elvitt labdával el tudnák találni az üres kaput, meg is nyerhetnénk az ilyen meccseket. Legyünk igazságosak Evandróval: ő eltalálta, a legnehezebb módon, kapufával. Hodzic rémisztően idegesített egész meccsen, szinte csak rossz megoldásai voltak, mégis szerencse, hogy nem őt kapta le Márton, így legalább egy pont meglett.

    Kb ugyanaz van, mint Carrillóval, meg mindig mindenkivel: nálunk a labda, és nem tudjuk, hogyan legyen a védők mögött. Elméletben biztosan, de annyi hibával, szar labdakezeléssel, rossz passzal, mint a meccs elején, ez teljesen meddő. Houri az egyetlen játékosunk, akiben van váratlan, kiszámíthatatlan, tud cselezni és passzolni is, kb a hátán vitte a csapatot, amíg volt hozzá ereje. És persze azért akadt egy-egy mélységi passz, de a támadásbefejezések gyengék.

    Ez a Paks egy túlsúlyos öregfiúk csapatra hasonlított kinézetben és "sebességben", megúszta a tiszta helyzeteket, amúgy kb ennyire képes. Az írek majd csütörtökön oda is fognak rúgni, vélhetően keményebbek lesznek, talán gyorsabbak is, de hogy egy Paksnál nem gyengébbek, az biztos. Nem várok túl sokat a nemzetközi szerepléstől.

    Még annyit, hogy szerencsére nem lett igazam, mert a paksi gól után annyira kedvetlennek és motiválatlannak láttam a csapatot, hogy biztos voltam benne, nem lövünk gólt. Ettől függetlenül egy hangos vezér nagyon kellene a pályára.

    Azért lássuk be, Márton borzasztóan nyúlt a meccsbe. Az pozitív, hogy Pátkai nem játszott, Nikolov sokkal jobb nála. De. Amikor Hangya lement, a jobb oldalon addig meglepően jó Fiolát átrakta balra, Rust .eg jobbra, amivel a szélsővédő játék előre megszűnt. És nem a játékosokkal volt baj, ők nem voltak rosszak, de ezen a poszton nem tudtak többet. Ha Fiola marad jobbon, Stopira kimegy balra, a támadók megkapják azt a támogatást, ami nagyon hiányzott előröl. Rejtély, Hodzic (mondom ezt a gól ellenére), hogy maradhatott pályán...és egy ilyen lassú, nehézkes csapat ellen miért nem jött Petrjak és Funsho már a szünetben? (vagy inkább miért nem kezdtek...?). Houri és Nikolov rendben volt, de ha előttük Funsho-Evandro-Petryak játszik, Nikoliccal ékben, többre megyünk. Evandro szélen nulla, középen jó lett volna. Vagy ha már Stopirát nem meri kivenni középről, rakta volna Fiolát balra, Nego vissza jobbhátvédbe és jöhet Funsho vagy Petryak elé...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177