magyarfutball.hu

Paksi FC - MOL Fehérvár FC 0 : 0 21:05

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.01, 21:33 (szerk.: 2020.06.01, 21:37)
    Óvintézkedések mellett, de jöhettek!

    Mégis kinyithatnak a lelátók, szurkolók előtt fogadhatjuk ellenfeleinket.

    A május 27-ei kormányrendelet lehetővé teszi, hogy a stadionok lelátói részén a mérkőzések ideje alatt nézők, szurkolók is tartózkodhassanak. Ennek értelmében klubvezetésünk úgy határozott, szurkolóink a helyszínen tekinthetik meg összecsapásainkat!

    A kormányrendelet ugyanakkor maradéktalanul felhívja a figyelmet arra, hogy a szurkolóknak másfél méterre kell ülniük egymástól. Ez gyakorlatban három egymás melletti szék kihagyását jelenti, valamint az egymás mögötti ülőhelyeket is szabadon kell hagyni. A távolságtartást a beléptetőpontoknál, a büféknél és a mellékhelyiségek közelében is szigorúan kérik betartatni!

    Klubunk ezeken felül maximálisan figyelembe veszi a Magyar Labdarúgó Szövetség jegyértékesítésre vonatkozó ajánlásait is, mely értelmében szurkolóink csak online és csak PAKSI FC-s szurkolói kártyával vásárolhatnak belépőket ebben az időszakban.

    Fontos tehát, hogy helyszíni jegyvásárlásra nem lesz lehetőség, még meccsnapon sem! A pénztárak zárva tartanak.

    Jegyvásárlás tehát csak és kizárólag a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon lehetséges!

    Bérleteseinknek az eredetileg fenntartott B3-as és B5-ös szektorokat a B2-es és B6-os szektorokkal kibővítjük, hogy a fentebb említett egészségügyi óvintézkedések ellenére is garantáltan szabad székhez juthassanak. Az általuk elfoglalható székeket megjelöljük, kérjük, csak azokon üljenek!

    A vendégcsapat szurkolói szintén csak online vásárolhatnak belépőjegyet szektorukba.

    Jegyáraink nem módosultak:

    B1-, B7-szektor
    Felnőtt: 1.200.-
    Diák, nyugdíjas, női: 800.-

    B2-, B6-szektor
    Felnőtt: 1.400.-
    Diák, nyugdíjas, női: 1.000.-

    B3-, B5-szektor
    Felnőtt: 1.800.-
    Diák, nyugdíjas, női: 1.400.-

    C-szektor
    Felnőtt: 1.200.-
    Diák, nyugdíjas, női: 800.-

    Vendég
    Felnőtt: 1.200.-
    Diák, nyugdíjas, női: 800.-

    A PAKSI FC a pandémiás helyzetre való tekintettel minden stadionba érkező szurkolótól fokozottan kéri a fentebb leírt, kormányrendeletben is megfogalmazott szabályok betartását, figyelembevételét!

    Hajrá, Paks!

    http://paksifc.hu/news.php?extend.8939.12
    Szurkolói információk a Paksi FC elleni idegenbeli bajnokira

    A május 27-ei kormányrendelet lehetővé teszi, hogy nézők előtt rendezzék a találkozót, összesen 67 vendégjegy áll rendelkezésre, aminek nagyobb részét köszönetképpen ajándékba adjuk szurkolóinknak, 4 db páros jegyet pedig kisorsolunk.

    Csapatunk az OTP Bank Liga NB I 26. fordulójában, szombat este 21:05-kor a Paksi FC otthonában lép pályára.
    A május 27-ei kormányrendelet lehetővé teszi, hogy a stadionok lelátói részén a mérkőzések ideje alatt nézők, szurkolók is tartózkodhassanak. A kormányrendelet ugyanakkor maradéktalanul felhívja a figyelmet arra, hogy a szurkolóknak másfél méterre kell ülniük egymástól. Ez gyakorlatban három egymás melletti szék kihagyását jelenti, valamint az egymás mögötti ülőhelyeket is szabadon kell hagyni.
    A szabályok betartásával mindössze 67 vendégjegy áll rendelkezésre, amik nem kerülnek kereskedelmi forgalomba. A belépőket megvásárolja klubunk és a nagyobb részét köszönetképpen azoknak ajándékozza, akik a Mezőkövesd elleni kupameccsen drapériával biztatták csapatunkat. 4 db páros belépőt pedig Facebook-oldalunkon lehet megnyerni, amennyiben helyesen válaszolsz az ott feltett kérdésre.

    https://www.molfehervarfc.hu/2020/05/28/szurkoloi-informaciok-a-paksi-fc-elleni-idegenbeli-bajnokira2020.html