magyarfutball.hu

Kaposvári Rákóczi FC - Zalaegerszegi TE FC 0 : 6 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
OTP Bank Liga, NB I 2019/2020, 26. forduló
játékvezető : Erdős József
nézőszámok:
  1. ztefc.hu: - (90 vendég)
  2. nso.hu: 500
  3. rakoczifc.hu: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.01, 21:19
    JEGYINFORMÁCIÓK A ZTE ELLENI MÉRKŐZÉSRE

    A kormány csütörtöki döntésének értelmében visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre, így az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában már nem lesz zárt kapus csapatunk ZTE FC elleni bajnokija. A pénteken 20 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolókat.

    A korábban megszokott módon, a ZTE elleni mérkőzésre is megválthatják a szurkolók online módon is a belépőket az alábbi linken keresztül:

    A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott PDF fájlon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A Rákóczi-stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására. Az online jegyvásárláshoz ezúttal sem szükséges klubkártya. Kérünk mindenkit, hogy az online jegyvásárlást részesítse előnyben!

    A szurkolók a helyszínen is megválthajták a belépőket. A jegypénztárak a mérkőzés előtt két órával, jelen esetben 18 órakor nyitnak.

    Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a találkozóra, a jegyvásárláskor pedig tartsa be a legalább másfél méteres távolságot az előtte állótól.

    A stadionban kérjük, hogy a törvényi szabályozásnak megfelelően csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el. Vagyis három széket üresen kell hagyni két ember között, illetve a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet használni.

    A ZTE elleni mérkőzésre 850 helyet tud biztosítani a klub a szurkolóknak. Ebbe bele tartoznak a bérlettel rendelkezők, illetve a vendégszurkolók is. Utóbbiak számára kilencven jegy áll rendelkezésre.

    A bérletes szurkolóinkat is kérjük, hogy tartsák be a törvényi szabályozásokat, még akkor is, ha ezáltal nem a megszokott helyükről tudják nézni a mérkőzést.

    A beléptetési pontokon a rendezők, illetve a hangosbemondón keresztül a helyi műsorközlő is folyamatosan tájékoztatják majd a nézőket arról, hogy hol foglalhatnak helyet a stadionban.


    Jegyárak:
    Nagylelátóra 2.000 Ft
    Álló szektor: 1.000 Ft
    Vendégszektor: 1.000 Ft
    A 14 éven aluliak számára a belépés ingyenes.
    A főépületbe ezúttal nem történik jegyértékesíté

    http://rakoczifc.hu/jegyinformaciok-a-zte-elleni-merkozesre/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.01, 21:16
    Kizárólag online válthatók belépők, szurkolóinknak 90 jegy áll rendelkezésre.

    Csapatunk ma este 20 órakor, a Kaposvár otthonában folytatja bajnoki szereplését az OTP Bank Liga 26. fordulójában.

    Az egy napja bejelentett kormányrendelet értelmében a járványügyi szabályok betartása mellett - korlátozott számban - szurkolóink is ott lehetnek az esti találkozón.

    A jegyértékesítés online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon zajlik. A helyszínen, jegypénztárban nem lesz lehetőség belépőt vásárolni.

    Klubunk szimpatizánsai számára 90 belépőjegy áll rendelkezésre, ennek oka, hogy a vendégszektor kapacitásának csak egynegyede használható ki. A vendégjegyek ára egységesen 1000 forint.

    Kérjük szurkolóinkat, hogy érvényes belépőjegy nélkül ne induljanak el Kaposvárra, mert kizárólag az előre megvásárolt online jegyek birtokosai léphetnek be a stadionba.

    Szurkolóink a Pécsi utca felől közelíthetik meg a stadiont. Kérjük, hogy mindenképpen tartsák be a járványügyi előírásokat, kiemelt figyelemmel a védőtávolság tartására.

    Akik nem tudnak a helyszínen szurkolni csapatunknak, az M4 Sporton és klubunk médiafelületein értesülhetnek a legfrissebb történésekről.

    https://www.ztefc.hu/hu/hirek/jegyinformaciok-a-kaposvar-elleni-bajnoki-meccsunkre