magyarfutball.hu

Vác FC - KBSC 0 : 1 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.14, 09:58
    Tisztelt Partnerünk!
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a Magyar Kormány mai (2020. március 11-ei) rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes (hivatalos, felkészülési, klub által rendezett egyéb) magyarországi labdarúgó- és futsalmérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el.
    A korlátozás azt jelenti, hogy március 12-től visszavonásig Magyarország területén az MLSZ tagszervezeteinek bármely csapata részvételével megrendezett hivatalos (MLSZ-szervezésű, természetesen ideértve az MLSZ budapesti/megyei igazgatóságait is) vagy felkészülési mérkőzésén egy szűk körű rendezőgárda (részletek a mellékelt főtitkári levélben!) mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen.
    A most bevezetett korlátozásban foglalt rendelkezések maradéktalan betartásáért a szervező sportszervezet, a vendégcsapat személyei tekintetében pedig a vendég sportszervezet a felelős.
    Az MLSZ és budapesti/megyei igazgatóságainak versenyein közreműködő játékvezetők tájékoztatást kaptak arról, hogy a megszokott, a sportszerűség által is megkövetelt, a mérkőzések előtti és utáni kézfogásokat az egészség megőrzése érdekében meghozott rendelkezések visszavonásáig mellőzzék.
    A rendelkezésre álló kommunikációs csatornáin valamennyi klub köteles tájékoztatni a közvéleményt a mérkőzéseik zárt kapuk mögötti rendezéséről, valamint információt nyújtani adott találkozóiról.
    A jelen közleményben és annak kétoldalas mellékletében foglalt rendelkezések megszegése, vagy a tájékoztatás elmulasztása súlyos fegyelmi vétségnek minősül.
    Az MLSZ vezetése a fentieken túlmenően határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program intézményi és egyesületi moduljai, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.
    Az NB I és NB II vonatkozásában a helyszínen nem, de a televízióban követhetőek lesznek a mérkőzések, miután az M4 Sport és az m4sport.hu továbbra is műsorára tűzi azokat.

    https://www.facebook.com/VacFC/posts/2750153298414473