magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Kisvárda-Master Good 1 : 5 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.15, 14:12
    Köszönöm ezt a szégyent mindazoknak, akik az elmúlt 1-2 évben tudatos propagandát fejtettek ki bizonyos edzők és egyéb személyek (pl. Danilo) ellen, míg bizonyos személyek (Sannino) mellett.

    Õk sokat tettek ezért a mai eredményért és, hogy ide jussunk.

    szegyen, osztalykulonbseg volt a kieses ellen kuzdo Kisvarda ellen

    innentol kezdve a celjaink egyertelmuek

    1. elkerulni a kiesest

    2. Magyar Kupa? nem tudom, talan a tizenegyesekig kibekkelni

    3. bajnoksagban osszeszedni annyi tizenegyest, hogy Lanzafame golkiraly legyen

    kivancsi vagyok en is a kovetkezo napok torteneseire, kommunikaciora... "amikor semmi sem jon ossze 2", vagy "a hetkozi kuoameccs elleni faradtsag miatt nem mozogtunk frissen"? ... mondjuk ilyen szovegekben Hemi is nagy kiraly volt...

    Nem látom tragikusnak a keretet. Nem mondom, kellenek változások, de hiszem, hogy megfelelő szakmai tudással és megfelelő hozzáállással nem itt tartanánk jelenleg.

    A keret úgy-ahogy rendben van, ezt a szerencsétlen George-ot leszámítva senki sem lóg ki lefelé .

    Amúgy helyzet ma is volt éppen, csak...

    A csapat elég masszívan tudja tartani a 0-0-t, aztán ezek szerint egy kapott góltól mindennek vége (azért a 40. perc környékén senki sem hitte volna, hogy ez a meccs 1-5 lesz.)

    Most már egyértelmű, hogy nem lesz felfelé ívelő időszak és nem fogunk odaérni a dobogóra nézhetetlen 1-0-ás meccsekkel.

    Beppe további pályafutásához további sok sikert kívánok. Nincs harag, voltak nála szarabb edzőink is, de valahogy a Moralesi/Vérhódi nihillt érzem, vélhetőleg Pisonttal is hozná ezt a csapat. Vagy az is lehet, hogy nem, de a jelenlegi út nem járható.

    Jovore 4-5 ember kell a kezdobe

    - a vedelem oreg, lassu - itt Sannino ki sem probalta a korosztalyos valogatott fiataljainkat

    - kozeppalya a mai meccsen nem letezett, Gazdag az egyeduli kiemelkedo jatekos itt. a tobbiek fizikalisan, vagy egyeb szempontbol kozepszeruek.(Hidi idonkent meg csak-csak, Nagy Geri talan serules miatt, de mostanaban eleg gyenge), a tobbieket hagyjuk

    - elol Lanzafame ok (rola tobbszor elmondtuk, hogy igazabol kisse hatravontan lenne az igazi), de nincs igazi ekparja, Moutarinak meg kellene talalni a posztjat mert a befejezes nem az erossege, Ugrai es George komoy tevedesnek tunik

    - mindezzel nem Sanninot vedem, a keretet o alakitotta ki, es a mai taktika, felallas (pl Aligi pozicioja netto emberhatrany) elkepeszto volt

    George termeténél fogva lehetne igazi "rohamnéger", erre azonnal összeesik, mihelyst valaki megközelíti.

    Ugrai a fene tudja, ő nem feltétlenül reménytelen, de valahogy nem megy, talán nem akar, talán nem illeszkedett be az öltözőben, a fene tudja.

    Nagy Geri sajnos árnyéka korábbi önmagának.

    Sannino nyilatkozata is jó nagy bullshit. 5 bekapott gólnál felállásról hablatyolt, meg hogy voltak helyzeteink.

    Hogy lehetnek erőnlétileg jobbak az ellenfeleink, ha olyan fasza edzőközpontunk, meg profi edzői stábunk van, hm? Nekem ne jöjjön senki ezzel a szerda-szombat ritmussal, egy profi sportolónak ezt bírni kell heteken keresztül...

    "Profi" kommunikációs stábunknak meg azt üzenem, hogy ilyen "A foci csak másodlagos" interjúkat nem egy ilyen vereség után kellene kitenni. Bár végül is minden neres kifizetőhelynél így nézik hülyének az embereket, úgyhogy nem tudom mit várok...

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=768cd718f21bc98159c77febc558e94d
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.11, 20:43 (szerk.: 2020.03.11, 20:53)
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el. A helyszínen nem, de a televízióban követhetőek lesznek a mérkőzések.

    A korlátozás azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen, az M4 Sport és az m4sport.hu ugyanakkor továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket. Az MLSZ szerdán délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőrmérkőzéseket.

    A szövetség emellett határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.

    2020.03.11
    https://szovetseg.mlsz.hu/hir/zart-kapusak-a-magyarorszagi-merkozesek
    A kapuk záródnak

    A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése a felnőtt- és az utánpótlás-bajnokságokat is érinti

    Szerda délután jelentette be Magyarország Kormánya, hogy a koronavírus miatt vészhelyzetet rendelt el, amely döntés a sportrendezvényeket is érinti, mondván azokat zárt kapuk mögött kell megrendezni. Ez pedig azt jelenti, hogy a 2020. március 11. után sorra kerülő mérkőzéseket nem látogathatják a nézők.
    A határozat a felnőtt- és az utánpótlásmeccseket, sőt a felkészülési mérkőzéseket is érinti, így már a szombati Budapest Honvéd FC–Kisvárda Master Good bajnokira is zárt kapuk mögött kerül sor.
    Az M4 Sport és az m4sport.hu ugyanakkor továbbra is közvetíti az NB I-es mérkőzéseket, mi pedig minden fontos információról tájékoztatjuk a szurkolóinkat a honvedfc.hu oldalon.

    https://honvedfc.hu/hirek/a-kapuk-zarodnak/2020-03-11