magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  2. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  3. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  4. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  5. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  6. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  7. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  8. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  9. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  10. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  11. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
  12. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2020
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.08, 16:08 (szerk.: 2020.03.14, 18:00)
    meg érdemeltük a pontvesztést . sajnos rebrov nem nézi mecset . Lodico le cserése hiba volt .evvel felhozta zetét. Civic elsö sárgánál le keltt volna cserélnie. sigér leandro csere értelmetlen volt. miért nem merünk két támadoval játszani egy kiesö csapat ellen? ehhez nem kel két védekezö középályás. nem fognak embert akkor minek a fasznak. .Lodico kezdet volna Mezőkövesden és nem Vécsei akkor nem kapunk ki.

    Dibusz- lovre,blazic, Haratin,civic - Varga,Sigér, Lodico,Tocmac - boli, szigi igy kelet volna felálni

    A Fehérvár elleni meccs után valami megtört. Attól a győzelemtől kezdve szárnyalni kellett volna a csapatnak, erre komoly visszaesés és formahanyatlás van. A nyomorult névtelenek meg ilyen bundagyanús meccseket játszanak, mint ma. Figyeljétek meg, a Felcsút, hogy fog ellenünk koncentrálni és hajtani! Ma meg, ugye...
    De a mi meccsünk is ma egy nagy nulla volt. A tizenhatosról hátrakerül Diniig a labda, megy a hátul passzolgatás, persze addig az ellenfél védelme rendeződik, mindenki visszafut, és kínlódhatunk felállt védelem ellen. Persze, ha Boli és Varga kihasználja a nagy lehetőségét, máslett volna.
    Gondolom, Rebrov kifejezetten tiltja játékosainknak a távoli lövéseket és a csel bemutatását. Ehelyett passz passz hátán. Na, ez nem is lenne baj, csak kurva lassú a labdajáratásunk. Nem éreztem a mindent felülíró győzni akarást ma. Hogy lesz így meg a mindenki által oly nagyon óhajtott 31.?

    nem merünk válalkozni szögleteknél és az ellenfél 16-osnál hátra fele passzolgatunk.sajnos az ellenfelek ki ismerték. nem lövünk távolrol. beadások meg vicc kategoria

    Szerintem annyiban rosszul látod, hogy elég tempósan játszottunk, de sokszor ez meddő labdajáratás volt. Látványos, de hatástalan. Beadni, szögletet berúgni emberre kellene megtanulni és akkor az ilyen meccseken sem bosszankodnunk kellene.

    Csak nekem tűnik úgy, hogy mérkőzések óta nincs középpályánk?

    Most kezd visszaütni Rebrov hülyesége, hogy mindig ugyanaz a 11 játékos kezd. A kedvencek elkényelmesedtek és csak a rangadókra teszik oda magukat, a cserék formán kívül, a páriák meg elmentek.

    Egyébként van akinél nem a mentalitással van gond, hanem a képességekkel. Nekem Boli kezd a kedvencem lenni, mert nagyon sokat dolgozik a mezőnyben is, sajnos támadásban kevés jó labdát kap.

    Nem volt egy emészhetetlen meccs, de amennyire az eső félidőben megnyerhettük volna, úgy el is veszthettük volna a végén. Továbbra is eszetlen labdaeladások a kapunk előtt. Heister egy perc alatt háromszor passzol nekik, Lovre meg bedobásból majdnem gólpassz. Radót kár, hogy mi nem tudtuk így használni, amelyik szélen volt éppen, ott tarthatatlan volt. Elöl Toki ma jobb volt és kár, hogy Roli ma is kihagyta a szokásos ziccert. Így nem fogja visszaküzdeni magát. Talán a túlzott akarás ment át görcsösségbe nála. Lodico elsőre nem reménytelen és a végén beállt Szánthó akár hős is lehetett volna, ha nem mindenáron gólt akar rúgni, hanem passzol egyet.. Ha nem 1-1 a vége, azt mondanám, hogy jó kis meccs volt, így bosszantó.

    Hozzá tenném, hogy ennél mostanában csak rosszabb meccseinek voltak. Ez kimondottan jó, pörgős meccs volt. Lehetett volna győzelem de vereség is.

    Elmúlt 5 meccs 4 rúgott gól. Sajnos ez sokat elmond. Lent vagyunk nagyon.

    Nem tudom, mi történt a csapattal.
    És nehéz ebben a hangulatban ilyet leírni, de úgy érzem, páran még össze is kapták magukat az elmúlt pár fordulóhoz képest. Dibusz remekül védett, Gergő nagyot játszott, Sigér egy hajmeresztő hibát leszámítva szintén, Haratin is sokkal élesebb volt, mint múlt héten, sőt, még Bolit se tudnám igazán kritizálni. Az összkép meg mégis elég siralmas volt.
    Kurva nagy szükségünk van most zsinórban néhány győzelemre, akár szerencsével is, mert egyre görcsösebbé fogunk válni, és abból nagy baj lehet.
    Hajrá, Fradi!

    Nem Gergőn múlt hogy ne kapjunk miatta egy 11-est, hanem a vak bírón... gólpasszon kívül nagyon megették a szélen.

    Sigér és Haratin elbújnak a védők vonalában, és nagyon nagyon keveset tesznek hozzá a támadásépítésekhez.

    Tavaly például Haratinnak is volt meccsenként 3-4 ilyen passza, vagy eljutott a kaputól 25 méterre, ahonnan lőni lehet. De most mindketten a félpályánál kószálnak és az alibi megoldásokat választják.

    Ez elég logikus, mikor az ellenfél fő fegyvere, hogy van pár gyors támadójuk, a mi védelmünk meg foghíjas, a szélső védőink feltolva, és az egyik szélsőnknek (Varga) sem erőssége a visszazárás.

    Nem voltunk rákényszeritve az elmúlt x évben a kontrára! Beállnak ellenünk, mi meg gyömöszöljük az ellenfelet. Ez nem a kontratámadás melegágya! Most kezd egy pár csapat mást játszani, nem tudunk hírtelen kontrákra berendezkedni!

    Én azt nem értem amikor mi vezetnénk kontra támadást rendre megtorpanunk és megvárjuk amíg vissza rendeződik az ellenfél. Tökre mintha direkt csinálnák, Egy értelmes jelenet volt ma Sigér és Varga akciójából a kapufa

    Nincs tragédia,izgalmas lesz a bajnokság a végéig.Roli nem játszott rosszul,furcsa összeállításban kellett játszanunk.Nem sajnálom a Zte-től a pontot,viszont sokat kell javulnunk.

    Első félidőben... Bolit többször tudták megfuttatni szélen... Zte védő sárgát is kapott.. majd a második félidőben.. többször futott lesre.. miért???

    Bolival az a gond,hogy nem tudja úgy megtartani fent a labdát mint Böde vagy Lanza.
    a kiszolgálás meg xar

    Az első félidőben kellett volna eldönteni a meccset. Nem is értem mit gondoltak, hogy majd kihúzzák az egy nullát? Vicc. Rebrov kéri a középpályásoktól ezt az alibi játékot? Vagy direktbe hátrafelé játszanak, vagy két lépés után megfordulnak és ugyancsak hátra. Érthetetlen.

    Dini a meccs embere nálam égyébként. Lovre is jól játszott és Lódugó is tetszett, amíg a pályán volt.

    Koncentrált, jó focival vertük a szarosokat. Elmentünk Kövesdre, ahol kaptunk egy csicskalángost. Majd jött a Loki, akik ellen felszívtuk magunkat, megmutatva, ha akarunk, akkor leiskolázunk bárkit a hazai mezőnyben. Erre most megint elhittük 1-0 után, hogy sebezhetetlenek vagyunk.

    Toki a 2. félidőben, a kapott gól után sprintelt igazán először. Haratin oxizgat, sarkazgat, aztán nem elég, hogy flegmán áll bele a páharcokba és az amatőr passzokat is elrontja, úgy lassítja a játékot, hogy az eszem megáll. Azt, hogy Civic egy idegen poszton betlizik, kifog egy rossz napot, lenyelem. Azt, hogy Roli gürizik, mint állat, sokat hibázik, és még a kapufa sincs vele, megemésztem. De ez a meccsek óta érezhető nagyképű, flegmaság qrva távol áll ettől a klubtól, ezt tudatosítani kellene az említett urakban, akiknek egyébként a képességeik alapján húzóembereknek kellene lenniük.

    Sokan nem akarják látni, de most válságba került a csapat. És nem, a debrecen ellen sem volt sima győzelem, nagyon mákosan jöttünk ki a fordulópontokból. A válság fő oka, az, ami az eddigi sikereinket hozta. Mivel Rebrov nem igazán rotál, a beugró emberek nem tudtak olyan formába kerülni, hogy amikor a sérülések miatt bomlik az alapcsapat, akkor megoldják a feladatot. Varga élete egyik legrosszabb meccsét játszotta, Lodico azt sem tudta milyen rendezvényen van. Látszott, hogy Skvarka sokkal többet tudna hozzátenni támadásban, mint Lodico, de ez nem derülhetett ki az elmúlt fél évben, mert a padon sem volt.

    A válság része az is, hogy Dvali, Otigba, Frimpong, Botka egyszerre sérült, valami itt rohadtul nem kerek. Blazic sárgája miatt jövő héten valószínű egy Leo - félig sérült Otigba, padon Takács Zsombor kv felllásban megyünk, ami egyszerűen agyrém. A szélső védőknek sem lesz cseréje. Eből még a Kaposvár ellen is lehet gond.
    Külön figyelmeztető jel, hogy tegnap egy olyan szakaszában egyenlített a Zeg a meccsnek, amikor már a kezünkben volt az irányítás, ők kezdtek kifulladni.

    Civic belsö vedöbe valo berakasa rossz ötlet volt. Varga eseteben szamomra ez több, mint csalodas, mert neki egy ilyen meccs az esely, hogy kiszoritsa Zubkovot, de ezzel a teljesitmennyel......

    Varga végig játékban volt, nem tűnt el mint Zubi szokott, összehozott egy nagy helyzetet, kapufa lett belőle, mindig benne van a gól veszély. Zubi jobban cselez, Roli futással pótolja az ügyességet.

    Szerintem két kérdés van itt s nem egy.
    1. A ZTE a mutatott játék alapján, a mezőkövesd mellett a második legszimpatikusabb, támadni is hajlandó csapat, s remélem nem ezen az 1 ponton múlik, de a 3 zte meccset nézve 1 pont azért járt nekik lásd \"a foci istene\"
    2. Nem vagyunk jó passzban, mert szerintem mi is elkönyveltük a bajnoki címet, meg a velünk játszók is, ezért ők felelőség nélkül, bátran játszanak, ha bejön, ha nem mottóval, neknk meg az úgyis van előny -2 db 6 pontos meccs (ami szerintem nehéz lesz) - és kicsit figyelmetlen ezért a csapat. Jó példa rá a tenisz: Fucsovics belga ellenfelel a 7/6 itán azt hitte, hogy most már könyebb és simán kikapott, már nem tudott felpörögni. Ez sajnos nem Rebrov ügy, mert minden magyar csapatra igaz, még akkor is, ha többségükben külföldi mert úgy látszig egy ország labdarúgómentalitása kondtans, nem személyfüggő...
    3. HAJRÁ FRADI

    Mennyire vagyok gáz, ha szerintem tegnap egész jó meccset játszottunk? Bár a második fele gyengébbre sikeredett kissé, de összességében nem volt ez olyan siralmas, mint ahogy sokan azt gondolják itt. Nagyon gyenge teljesítmény nem volt a csapatban, igaz kiemelkedő sem sajnos.

    Semennyire. De ez egy tipikikus nb1 foci volt.
    Sok futas - osszevissza.
    A sok futas miatt - rohejes zs kategorias hiba hegyek.
    Lelkendezes a sok futason es a gyalazatos focin - alap magyar beallitas smiley
    Alapbol ez egy foci komedia meccs volt. Ha igy nezed, remek volt. Rohogni is hazudozni rola!

    Az tény hogy pl Isaelt nem tudjuk pótolni, Zubkovot sem, szörnyű volt a helyén látni Rolandot. És egyelőre még Lodi sem ért be. De azert en nem látom azt hogy túlságosan nagy bajba lenne a bajnoki címűnk, 2 elmaradt meccs és a vidi fog még botlani, csapat szinten gyengébbek.

    Civic jobb lábbal simán tisztázhatott volna Radó elől. Ehelyett kificamodott testhelyzetben is bal lábbal akart tisztázni. Mert csak a bal van nekije.

    A 75. percre úgy elfáradt a Zete, hogy a seggükön vették a levegőt. Utána volt pár ígéretes megmodzulás, de nem tudtuk eldönteni a meccset.
    A tizi épp olyan volt, hogy Bandi már dobta el magát, így ha Civic nem teszi ki a lábát, Bandi akkor is repült volna.

    Ez a mérkőzés arra volt jó,hogy kapusunk bebizonyítsa,adott esetben tudja hozni az őszi formáját.Az biztos,hogy a Mol elleni meccset követően jött egy hullámvölgy,problémáról akkor lehetne beszélni,ha nem sikerülne belőle rövid időn belül kilábalni.Lodico játékában látok fantáziát,és az elmúlt három mérkőzésen mutatott teljesítmények alapján,a légiós korlát miatt távozott Ignatenko szerepe is más megközelítésbe került részemről.Nem lepődnék meg a nyári leigazolásán.

    kép
    A szombati 55:00 tiszta játékidejű meccsen sok tekintetben az ellenfelünk fölé nőttünk, többet volt nálunk a labda, többet és pontosabban passzoltunk (82.3% ill. 76.1%), több párharcot nyertünk, többet lőttünk kapura, több párharcot nyertünk. Azonban a helyzetek komolyságát mutató xG mutatóban a hazaiak, volt játékosunk, Radó András vezérletével (egymaga 1.57-ig jutott) fölénk nőttek (1.96-2.45). Valamint az xcG-ben is jobbak voltak (Demjén 1.21, Dibusz 1.87). Mindkét mutatóban a 11-essel nőttek fölénk (0.76 ill. 0.81). Az xG-nk egyébként magasabb volt, mint a DVSC és a Kövesd ellen összesen.

    Ami az InStat-indexet illeti, Radó András lett az első (312), őt Dibusz (306), Haratin (289), Tokmac (277) és Lovrencsics Gergő (276) követi.

    A meccsen a szokásos 4-2-3-1-es felállást választottunk, Varga Zubkov, Lodico Isael, Civic pedig Frimpong és Otigba helyét vette át – a két szélső Bolival egy sorban, Lodico előtt volt, főleg védekezésben. Problémát az okozott, hogy rengeteg (23) labdát adtunk el a saját védekező harmadunkban (Civic és Heister adta itt el a legtöbbet, 5-5-öt). Valamint az, hogy bár jóval többet támadtunk (38+4 ill. 23+3), azoknak sokkal kisebb százaléka vezetett lövéshez (24, illetve 38.5%). A hazaiak főleg középen voltak veszélyesek a védelmünkre. További gond volt, hogy rengeteg lövésünk (8) akadt el a blokkban, annak ellenére hogy nem lődöztünk távolról (átlagosan 17.6m, ez egy hete 25m volt). A letámadójátékunk aktív volt (7.9 PPDA, 32 labdát szereztünk az ellenfél térfelén), a védekező párharcainkat viszont az őszi ZTE elleni hazai óta nem hoztuk ilyen rossz arányban bajnokin (55.32%).

    Dibusz kapujára 1.83 xcG értékű lövés érkezett, 18 passzából 17 jó volt, 1 gólt kapott, tizenegyesből.

    Lovrencsics 68 akciójának 60%-a volt sikeres, 1 gólpasszt adott, 62%-kal passzolt (45/28, ebből beadás 9/1, hosszú labda 4/1), 11-ből 8 párharcot nyert. 12 labdát vesztett el (9 hosszú labda, vagy beadás), 6-szor szerezte vissza, 3 passzt lopott le. Összesen 2 lövést készített elő (0.37 xA).

    Blazic 109 akciójának 81%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt, 10 hosszú labdából 5 volt jó. 17 párharcból 11-et nyert. 11-szer adta el a labdát (6 rossz passz) és 16-szor szerezte azt vissza, 2 passzlopás mellett.

    Civic 92 percet volt a pályán, 105 akciójának 75%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 13 párharcból mindössze csak 6-ot nyert. 10-szer adta el a labdát (5-ször a saját védekezőharmadban), 13-szor szerezte azt vissza, 4 passzt lopott le. Kiállították.

    Heister 86 akciójának 48%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.05 xG), 75%-kal passzolt, 4 beadásból 1 volt jó. 17 párharcból 9-et nyert. 16 labdavesztés (8 rossz beadás vagy passz), 11-szer szerezte vissza azt. 9 passzt lopott.

    Sigér 86 percet játszott, 97 akciójának 69%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.46 xG). 90%-kal passzolt, 10 hosszú labdájából 7 volt jó. 16 párharcból 8-at nyert, 7 labdavesztés, 9 labdaszerzés és 6 passzlopás a mérlege. 1 lövést készített elő (0.27 xA).

    Haratin 94 akciójának 81%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.08 xG), 96%-kal passzolt, 5 hosszú labdájából 5 jó volt. 12 párharcból 8-at nyert. 5 labdavesztés mellett 10-szer szerezte azt vissza, 4 passzlopás mellett.

    Varga 87 percet kapott, 58 akciójának 47%-a volt sikeres, 6 lövése volt (0.49 xG). 58%-kal passzolt, 12 párharcból 6-ot nyert. 4 labdát szerzett és 2 passzt lopott le. 3 lövést készített elő (0.32 xA).

    Lodico 63 percet volt a pályán, 69 akciójának 61%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.08 xG). 94%-kal passzolt, 11 párharcból 8-at nyert. 6 labdát szerzett, 5 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.05 xA).

    Tokmac 58 akciójának 60%-a volt sikeres. 2 lövése volt, ebből 1 gól (0.37 xG). 79%-kal passzolt, 18 párharcból 8-at nyert, 3 labdát szerzett és 3 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.16 xA).

    Boli 66 akciójának 44%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.22), 87%-kal passzolt, 33 párharcból 15-t nyert, 3 labdát szerzett, 2 passzt lopott le. 3 lövést készített elő (0.11).

    Skvarka 30 percet kapott, 32 akciójának épp fele volt sikeres. 2 lövése volt (0.17 xG), 71%-kal passzolt. 6 párharcból 2-t nyert, 4 labdát szerzett és 2 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.01 xA).

    Leandro 7 percet kapott, 5 akciójából 4 volt sikeres, 67%-kal passzolt, az 1 beadása és az 1 párharca jó volt.

    Szánthó debütálásán 6 percet kapott, 8 akciójából 1 volt sikeres. 1 lövése volt (0.04 xG), 1 passza nem volt pontos, 4 párharcból 1-et nyert.

    https://ulloi129.hu/2020/03/07/elo-a-zte-elleni-bajnokirol-3/
    https://ulloi129.hu/2020/03/09/igy-teljesitettunk-a-zte-ellen-2/