magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 3 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
  2. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
  3. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
  4. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
  5. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
  6. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
  7. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
  8. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
  9. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
  10. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2020
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.23, 12:54 (szerk.: 2020.02.27, 19:03)
    Amennyiben megcélozzuk a folyamatos fejlődést, akkor ez a meccs sok tanulsággal kell, hogy szolgáljon. Szerintem egy Fradinak ez blama Kutya ide vagy oda.
    Taktikailag és mentálisan is csődöt mondott a Csapat.
    Ettől függetlenül megnyerhető bőven a bajnoki cím, de még több alázatos munkára és sok elemzésre lesz szükség a javításhoz.

    Azért Heister sem játszotta be magát a csapatba, nemcsak Vécsei.

    Ráengedtük a kutasok nyakára Matyóföldet, ennyi történt.

    Beleszaladtunk a késbe. Van ilyen.
    Ma semmi nem jött össze nekünk, ők még kaptak három ajándék gólt.
    Menni kell tovább. És ez ma nem egy üres frázis.

    Jött egy pofon, bár nem csoda, mivel a gólokat kb mi adtuk nekik. Mind a három gól abból lett, hogy valaki elaludt. Ilyet nem lehet csinálni még a Mező ellen sem.
    Rebrov tuti rendbe teszi a fejeket jövő héten....

    Egyébként meg nagyon kiváncsi leszek, hogy Kuttor mer-e majd így meccselni az EL-ben is, vagy csak itthoni csapat lesznek.

    Itthon ellenünk nem sokan mernek így meccselni. Most nem lehet azért rinyálni, hogy betolták a buszt, felvállalták a játékot, de mi semmit nem tudtunk kezdeni velük.

    Nagyon jól támadtak le minket, de ehhez az is kellett, hogy Haratin Fradi karrierje leggyengébb meccsét játszotta....ez ma serdülő szint volt sajnos.

    A középpálya mintha nem is létezett volna, Dénes is hibázott és a támadásaink is erőtlenek voltak, egy tiszta ziccerünk nem volt. Ritka szar teljesítmény volt, remélem jó ideig az utolsó.

    Nekem nem volt meglepő a mai eredmény. Törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb kikapunk, a Kövesd elég erős ellenfél ahhoz, hogy képes legyen győzni ellenünk, ugyanakkor nem elég jó csapat ahhoz, hogy mi is felszívjuk magunkat. Kuttor nagyon meglepte Rebrovot szerintem, az agresszív letámadással. Az első félidőben rengeteget futottak, nagyon fegyelmezetten játszottak, mi pedig csak ténferegtünk a pályán. A második félidő már kiegyenlítettebb volt. Nincs nagy baj, föl kell állni és jövő héten győzni kell a Debrecen ellen.

    Nem a vereség ténye a probléma, hanem hogy mitől voltak a játékosok ennyire enerváltak. Senki nem volt pozícióban, a reakció idők feltűnően lassúak voltak. Fizikailag mintha gyengébbek lettünk volna a Kövesdnél.

    Vegyük már észre, hogy a letámadás ellen nem a további hátul passzolgatás a megoldás!
    Előrevágni a pi.csába a labdát, aztán lesz valami!
    A három gólból kettő ez miatt volt. Ilyen hibát nem csinálhat egy csapat, senki ellen sem.
    Rebrov nem hibázott. A kövesd ezt játssza, amit most. A védők és Dibusz hibázott, mert tulajdonképpen kétszer odaadtuk nekik a labdát, hogy rúgják be! Berúgták.
    Ami érdekes volt, az az, hogy megrúgták a gólt és mentek tovább, ugyanazt játszva, ennek még két gól volt a jutalma. Nem álltak le egy gólnál. EZT MI MIÉRT NEM ÍGY CSINÁLJUK????

    Nem a passzolgatás a baj, hanem hogy labdaügyetlenek passzolgatnak. Rajtuk van a vizsgadrukk egy szar passznál, el is basszák rendre.

    helyezkedés és mozgás hiánya labda nélkül mert nincs játékos szabadon ezért nem tud tovább passzolni és abból lesz a hiba

    Azt érti valaki, hogy Tokmac miért érinthetetlen? Folyamatosan gyengén és főleg önzőn játszik, miért nem lehet leültetni egy-két meccsre?

    Azt sem értem, hogy Vécsei hogy kerülhetett Lodico elé a sorban. Meg még elég sok mindent nem értek persze smiley

    A verhetetlen Rebrov-i taktika, hogy a visszatámadó ellenféllel visszafut MINDENKI. Ezt ma nem voltak hajlandók játszani a szélsőink és a középpályánk se. Ki is kaptunk.

    Ha azzal a taktikával megyünk fel a Kövesd ellen, mint az Espanyol ellen, talán akkor ma nyertünk volna. Támadó focit játszó csapat ellen nekünk bekkelni kell és kontrázni????????

    Teljesen ugyanazt játszottuk, és a felállás is ugyanaz volt, mint idegenben az Espanyol ellen, csak ott Lovre helyett Botka volt, Vécsei helyén Ignatyenkó, Otigba helyén pedig Dvali.

    Akkor tökösek voltunk, ma előbb nagymellényűek, majd teleszart gatyájúak, csak 50-55 perc után vettük fel a ritmust és akartunk focizni.

    A gólok, amiket kaptunk, rémálom. A játék, ami az első félidőben folyt, nem is tudtuk megtartani a labdát, nemhogy támadni - rémálom. Egyedül Rebrob nyilatkozata ígéretes, de csak akkor, ha be igaza lesz , és kijózanodnak. Most jobban aláztak minket, mint egy hete mi a MOL-t.

    Az első félidőben azt hittem megüt a guta. Nem is az eredmény miatt, bár az is alázó, de az a tötymörgő, elképzelés nélküli nagyarcú játék, az nem fér bele. Mintha órákat áztak volna a Zsóry forró vizében, úgy mozogtak, gondolkoztak.
    Ter Stegen is befürdik néha, amikor három ember gyűrűjébe küldi a labdát, de ő uncsizik. Dénesnek meg ennyi esze ne lenne? S elköveti zsinórban? Mintha edzést láttam volna. Jó, ez mos nem ment, próbáljuk meg megint. Rémálom volt.

    Lehet jól fog jönni még ez a pofon a csapatnak és Rebrovnak is.
    El lehet felejteni Isaelt centerben, mert rá hátrább van szükség, és Vécsei se égett volna meg, ha posztra cserélik.
    A Hertha otthon kapott egy ötöst a kecskéktől, na az volt csak a cumi.

    Egyreszt borzalmas. Masreszt, ezt a vereseget akkor fogom elfelejteni, ha odahaza az utolso forduloban szinten legalabb 3-0-ra nyerünk. Szar volt, hogy sehogy se tudtunk (akartunk?) visszajönni a meccsbe. Legalabb golt löni. Egy jol összerakott Mezökövesd lefocizott minket. Lapozzunk, de azert egy vallvonassal ne menjünk el emellett a blamazs mellett.

    Tegnap egy egész más arcát mutatta a csapat. Megmondom őszintén, hogy ez aggodalommal tölt el. Eddig sem rúgtunk sok gólt egy meccsen a Paks kivételével és nagyon remény sincs erre, de minden meccsen domináltunk. Most nem. Alárendelt szerepet játszottunk egész meccsen. Mint egy csapat az alsóházból. Ezzel a formával ha javulunk is valamit a nyögvenyelős egy gólos meccsek jönnek, amiben nagyon könnyen benne van a döntetlen. És ugye a döntetlen az -2 pont. Jó volna tudni ennek a tegnapi szégyennek a valódi okát, mert az megnyugtató lehetne. De az biztos, hogy a bajnokság nem dőlt el, nagyon nem! A volt Fradisták rugdosták a gólokat, a jelenlegieknek momentumuk sem volt. A tegnap látottak alapján ezzel a hozzáállással nem leszünk bajnokok! Úgy tűnik egyelőre, hogy kiénekelték a sajtot a szánkból!

    Szimpatikus csapatot csinált Kuttor, örülnék ha másodikok lennének mögöttünk. Remélem jókor jött a pofon és a srácok összeszedik magukat. Tökit és Zubkovot kicsit el kell küldeni pihenni a kispadra, nyárra pedig csatárt kell igazolni, mert jelenleg csak Boli van.

    A felszabadultan játszó Mezőkövesd lefocizott minket sajnos. Ki kell emelni a Kövesd magyar játékosait. Cseri olyan higgadt és látványos focit produkált hogy na.Bár ehhez mi asszisztáltunk a meccsen. Vajon lesz Mezőkövesdi a Magyar válogatottban? Farkas Nagy Cseri mind mind érdemelne lehetőséget.Miért fájna ez Rossinak nem is értem hogy még senki sem kapott onnan lehetőséget.

    Jól játszott, kiválóan presszingelt a Kövesd, gratuláció! Én azt hittem, hogy a hátra és oldalt játszadozás már megy , de kiderült, hogy szarul. Ezt az ostoba oldal-hátra játékot nyomjuk, a középpályán nincs aki elkérje, átvegye, ossza a csatároknak a labdát. ma Haratin , Vécsei nulla, Sigér meg Józsi2, a legnagyobb alibi játékos, nincs támadó középpálya és vérbeli befejező csatár. Ilyen zakónál miért 10 perccel a vége előtt kell cserélni? Remélem lesz még jobb is, ezt hamar el kell felejteni.

    Látom, egy páran eret vágtak magukon, vagy készülnek rá!
    El kell engedni ezt a meccset. Rebrov váltott, megpróbálta a 4-3-3-at, ráadásul a középpályán betett egy új embert is. Nem jött be!
    Tetézte a csapat az egészet azzal, hogy figyelmetlen, pontatlan volt, lényegében senki nem volt ott fejben. Egy félidő alatt két ilyen kapitális hibát, amit az ellenfél ki is használ, nem szoktunk elkövetni. Tulajdonképpen adtunk az ellenfélnek két gólpasszt, köszönték szépen, le is játszották gólig.
    Az biztos volt, hogy ezt a játékot a kövesd nem tudja játszani két félidőt át. Nem is kellett. Tegnap nem voltunk jó passzban, van ilyen
    Nem kell belehalni! Kellemetlen volt, mert nem szokásunk még nemzetközi szinten sem három gólt kapni, de van ilyen!
    A felcsúti négyest is túléltük, most sem lesz másképp!
    Mi akkor is győztünk...
    Hajrá Fradi!!!

    Azzal, hogy Isaelt feltolta centerbe,kivette az egyetlen játékost a középpályáról,aki váratlant tudna húzni.
    Letámadtak minket,mi meg nem tudtuk se megtartani a labdát, se használható labdát adni előre.
    Már a félidőben váltani kellett volna és visszahozni Isaelt a középpályára.
    Elég nagy nyomás volt rajtunk az első félidőben és ma jött 2 hiba is,aminek gól lett a következménye.
    Azt gondolom, ma Kuttor kicsit lemeccselte Rebrovot.
    De semmi baj, remélhetőleg mindenki tanul belőle.

    Ezt beszélte kb. mindenki ott a lelátón.
    Nyilván 3-0-nál már a Kövesd is másképp játszott,de mikor bejött Signevich és Isa visszább lépett,változott a játék és már kevésbé volt annyira reménytelen,mint az első félidőben.

    Sajnáltam Dénest a hibája miatt, ritkán csinál ilyet. Viszont utána úgy tele lett a gatyája hogy hozzáragadt a vonalhoz és bemutatott minden róla szóló sztereotípiát: még a 2 méterrre lévő labdákra se mozdult ki. Remélem nem lelkizik tovább ezen a meccsen, szükségünk van az eddigi Dinire.

    Az első olyan ellenfelünk a bajnokságban hosszú-hosszú ideje, aki nem teli gatyával állt ki ellenünk, hanem totálisan letámadott minket, erre pedig nem készültünk fel, látható volt erőteljesen... A közeljövőben várható lesz hogy ezt a receptúrát néhány nagyobb kondival rendelkező csapat átveszi, és nem lesznek könnyű meccseink. Néhány védekező szellemű játékost bátran kiképezhetnének ilyen esetekre. De ha ez egyszeri eset megkövetem magam.

    Nem lenne baj ha kicsit fejlődnénk bejezésekben is. Már hónapok óta szenvedünk rengeteg mérkőzésen a kapuk előtt, évtizedek óta nem látott mennyiségben termeljük a helyzeteket, brutális erőfölényünk van mind állóképességben, mind kondiban mégis rengeteg mérkőzést 1 gólos előnnyel nyertünk meg.
    Egész mostani második félidő arról szólt hogy 16-osig elvisszük a labdát, a tudomány onnantól elfogy és valami egészen apró hülyeség miatt megy a kukába az egész akció. A rövid szögleteket pedig hagyjuk a 'csába... nem megy az nekünk.

    Azért azt ne feledd el, hogy nem volt elöl csatár akit meg lehetett volna játszani... Boli hiánys itt kiütközött. Vécsei nem tudom meddig lesz itt, de eddig csak többen vagyunk vele.

    Más is alkalmazta már ellenünk a letámadást és azt megoldottuk... Ezek után is megfogjuk

    Szvsz. én különbséget tennék a letámadás és a "letámadás" között. Van az a típusú "letámadás" amit több magyar csapat elszokott játszani néhány percig, ált. meccskezdéskor azonnal, totál rosszul, első sikertelen akció után feladják, és mennek vissza a védekező felállásukba, hogy ne maradjon üres terület, de főleg hogy ne legyen támadási lehetőség.
    Na a Kövesd ennek az ellentéte volt most, persze minőségben jobbak mint pl a Debrecen, de ennyire tudatos gegenpressinget még szerintem NB1-ben nem láttunk.

    Csatárunk pedig papíron volt csak, csak az eddigi taktikához képest totálisan másképp ment a szitu. Bolira ritkán jellemző a széljáték, maximum Isaellel néha helyet cseréltek akció alatt, de most Isael centerként végig szántotta a pálya teljes szélességet, ezért sok esetben teljesen üresben hagyta a 9-es pozíciót, mert oda meg senki sem ment be helyette, ami eddig sosem történt meg. Nem Boli hiány volt elsősorban, hanem Isael egyszerűen nem center, hanem inkább playmaker, és szvsz. leginkább a playmaker, vagy ha úgy tetszik 8-as poszt nem létezett, amit szerintem Vécseinek kellett volna betöltenie, de ő láthatatlan volt. Az már más kérdés hogy Sigér és Haratin is.

    A mezőkövesd az első félidőben pont azt játszotta amit kell ellenünk, a másodikban meg ráültek, ennyi. Megesik. Gratulálok a mezőkövesdnek.

    Nem kell ide proliszensz. smiley))
    A Mező 4-4-2 felállására 4-3-3-mal álltunk fel.
    Letámadtak, ezért a két belső védőnkre jutott a két csatár (a szélső védők előtt a felpasszt lezárta a két szélső középpályásuk), a 3 középpályásunkra a mező négy középpályása. Vécsei új lévén nem is tudta, hogy álljon bele a játékba!
    Ezért lényergében nem volt középpályánk, nem jutott el oda a labda.
    A három csatárunk felé fel kellett volna rúgni a labdát (átrúgva a középpályát), ezzel nyomás alá helyezve a védelmüket. Na ez egyáltalán nem müködött!
    Miután a második félidőben átálltunk a szokásos 4-2-3-1-re jobb lett a helyzet, a Mező is elfáradt, de akkor már féltünk, nehogy kinyiljunk és kapjunk még!
    Dióhéjban ennyi. smiley

    szerintem nem az erőnlét döntött...Könnyedén vettük sajnos őket...Ők éhesebbek voltak a sikerre mint mi...tizből egyszer sikerült nekik. Van ilyen.

    Az nem edzoi hiba miatt van, h a parharcok 61%-at elvesztettuk, es sajat terfelen eladtunk 46 labdat. Ezek kriminalis mutatok. Utolag konnyu mondani, h Isael nem a helyen jatszott, de pl Lokit igy gazoltuk el idegenben.

    En 2 fele bontanam a vereseg okait. Felesleges szemelyes bunbakokat keresni.
    1. Az egesz csapat fasult, lassu reakcio ideju volt. Hogy ez arc novekedes, vagy tulterhelt edzesek miatt volt-e, az ott tudjak, az oltozoben.
    2. Taktikai es felallasi hiba. Erteni veltem, miert a biztosra, miert az osszeszokottsagra voksolt Rebrov, a szarvar ellen, a 2. ellen. Es nem ertem miert nem ugyanezt csinalta a 3. ellen. Nem a 9.vagy az utolso csapathoz, mentunk. Nem kicsit rosszul sult most el a kiserletezes.

    Milyen kísérletezés? 2 helyen változtatott, az eltiltott Civic helyett Heister jött, ami nagyon adott volt. Emellet volt 3 opciója Boli helyett: Lodico vagy Vécsei és 4-3-3 Isaellel ékben, ami ősszel működött többször vagy pedig Szigonnyal 4-2-3-1. Egyik sem kisebb "kísérletezés"

    Szokoevben 2szer jatszunk 4-3-3at. Miert pont most?

    Azért állt fel 4-3-3-mal, mert így nyertünk Fehérváron (akkor előttünk álltak a tabellán), így nyertünk Moszkvában és így értünk el döntetlent Barcelonában.

    Én úgy láttam, hogy lementünk vidékre a vidi siker után jólakottan, igazából iksznél sem ég a ház, nyugi gyerekek, hideg is van, a szél is fúj... aztán jött egy remekül összerakott, tökéletes fizikai állapotú Kövesd remek taktikával, és megb.szott minket fél óra alatt. Utána vége volt a meccsnek kb.
    Ez van, legalább -remélem- élesebbek maradunk.

    Úgy látom, hogy nem lett volna ilyen szörnyű a helyzet, ha az egyik labdatartónk nincs feltolva centernek, így kivéve a játékból, a másik meg kitéve szélre. Alapvetően taktikailag lett elszúrva. Lehet az alap felállással is elvéreztünk volna, de nem ilyen megalázóan.

    kép
    Az 52:12 tiszta játékidejű meccs nagy részében nálunk volt a labda (57-43), pontosabban passzoltunk (83.4% – 74%), de a hazaiak többet lőttek kapura és az InStat adatai szerint jóval több párharcot nyertek. Tanulságos adat, hogy míg a mieink passzainak 19%-a volt a támadózónában, a hazaiaknál ez a szám 36%.

    Az InStat TOP5-be egy fradista került 4 hazai mellé: 1. Karnitszkij (328), 2. Cseri (317), 3. Szappanos (297), 4. Lovrencsics (255), 5. Guzmics (254).

    A meccsen 4-3-3-ban álltunk fel, Haratin előtt Vécseivel, Sigérrel és Isaellel. Ez egészen a Szignyevics – Vécsei cseréig így volt, onnantól visszaálltunk 4-2-3-1-re. A csapatok xG-je közt nem volt nagy különbség: 0.85-0.89 a hazaiak javára, az xcG 1.07 Szappanosnál, 1.77 Dibusznál.

    Ahogy szabad szemmel is látni lehetett, rengeteg labdát adtunk el a saját térfelünkön, 46-ot, csak szemléltetésként: a három tavaszi hazai bajnokin összesen 63 ez a szám… 46-nál több labdát saját térfélen az őszi Dózsa elleni meccsen adtunk el, 69-et. Azon a találkozón volt arra is példa, hogy több eladott labdából jutott el lövésig az ellenfél. A Dózsa ellen ez a szám 9 volt, most a 11 hazai lövésből 7 – az idei 3 hazainkon 2 ilyen eset volt összesen. A 23 ellenfél térfélen megszerzett labdánál sem volt kevesebb az őszi MOL – Fradi óta bajnokin.

    A hazaiak – nem is kevéssel – többet támadtak (28+1 ill. 36+2). Ami a védelmet illeti, feltűnő, hogy hiába támadtak a hazaiak többet, mi kevesebbszer tisztáztunk (7 ill. 22). Rendre kevesebbet szoktunk az ellenfeleinknél, de a meccsek döntő többségében többet is támadunk – ez most nem így volt. A szögletekből, beadásokból ezúttal sem voltunk veszélyesek (17/1). A letámadás intenzitását mutató PPDA ezúttal is a szezonátlagnál jobb (7.7) és jobb a hazaiakénál (12.33) is, akik egy rendkívül intenzív letámadásból 30 (35) perc után értelemszerűen erősen visszaálltak. A passztempónk nem volt rossz (16.9 – 16.1), a hosszú passzok aránya pedig 10.3 – 15.9 volt.

    Az egészpályás letámadás elleni hátsó labdázást már tavaly nyáron is gyakoroltatta Szergej Rebrov, de mint azt a meccs után elmondta, “nem kell a tizenhatoson belül csinálni“. Ennek az a célja, hogy területeket nyisson a támadáshoz. A bajnoki első bő harmadában azonban meglepte a meccset mintha rutinból letudni akaró játékosainkat a Mezőkövesd. Ez alatt 19-szer szereztek a térfelünkön labdát, ezen belül 10-szer a védekező harmadunkban (mi a másik oldalon 10-szer és 4-szer).

    Elmondható, hogy Kuttor Attila Szergej Rebrov ellen annak kedvenc fegyverét vetette be, nagy iramú kezdés, agresszív letámadással – ezzel nem tudtunk mit kezdeni, ebben szerepet játszhat az is, hogy a taktikai változtatás miatt sem Sigér, sem Vécsei, sem Isael nem igazán találta a helyét, s így a védősorra és Haratinra a szokásosnál sokkal nagyobb nyomás került.

    Dibusz 7 lövésből 3 gólt kapott (1.77 xcG), 4-et védett (1-hez kellett a reflexe). 2-szer jött ki, 35 passzából 34 jó – az az egy kivétel nagyon nem volt jó…

    Lovrencsics 86 akciójának 67%-a sikeres volt, 1 lövése volt (0.2 xG). 72%-kal passzolt, 10 párharcból 6-ot nyert. 9 passzt lopott le, 13 labdavesztés mellett 14-szer szerezte azt vissza. 1 lövést készített elő (0.04 xA).

    Blazic 104 akciójának 79%-a volt jó. 1 fejese volt (0.01 xG). 87%-kal passzolt (69/79), 15 párharcból 11-et nyert, 5 passzt lopott le, 10-szer adta el a labdát (7-szer a saját térfelén), 15-ször szerezte vissza. 1 lövést készített elő (0.04 xA).

    Otigba 91 akciójának 77%-a volt sikeres. 65 passzának 89%-a pontos, 24 párharcból 12-t nyert meg. 2 passzt lopott le, 9 labdavesztés (5 saját térfélen) mellett 6-szor szerezte vissza a játékszert.

    Heister 103 akciójának 68%-a volt jó, 68 passzának 76%-a volt jó, 25 párharcból 13-at nyert. 6 passzlopás mellett 13-szor vesztette el és 14-szer szerezte vissza a labdát. 1 lövést készített elő (0.33 xA).

    Haratin 88 akciójának 88%-a volt sikeres, 70 passzának 91%-a pontos. 17 párharcból 12-t nyert meg. 5 labdát lopott, 10-szer adta el a labdát (6), 14-szer szerezte vissza.

    Sigér 81 percet volt a pályán, 60 akciójának 57%-a volt sikeres, 32 passzának 84%-a. 12 párharcból 6-ot nyert, 1 passzt lopott le, 8 labdát vesztett (2), 4-szer szerezte vissza. 2 lövést készített elő (0.28 xA).

    Vécsei 59 percet játszott. 54 akciójának 63%-a volt sikeres, 32 passzának 81%-a. 15 párharcból 7-et nyert, 4 passzt lopott le, 5 labdát vesztett (3), 6-szor szerezte vissza.

    Zubkov 76 percet volt a pályán, 52 akciójának 48%-a volt sikeres 26 passzának 69%-a volt pontos, 4 cseléből 1, 14 párharcból 4-et nyert. 3 passzt lopott le, 4-szer szerezte vissza a labdát. 2 lövése volt (0.07 xG).

    Isael 50 akciójának 40%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.41 xG), 18 passzának 61%-a volt pontos, 17 párharcból 7-et nyert, 2 passzt lopott le, 3-szor szerezte vissza. 1 lövést készített elő (0.01 xA). 18 labdát kapott.

    Tokmac 61 akciójának 46%-a volt sikeres, 2 lövése volt. 25 passzának 64%-a volt jó, 6 cseléből 4. 22 párharcból 8-at nyert, 1 passzt lopott le, 3 labdát szerzett vissza. 1 lövést készített elő (0.04 xA).

    Szignyevics 23 akciójának 30%-a volt jó, 4 passzának fele. 12 párharcból 5-öt nyert, 2 passzt lopott le. 5 labdát kapott.

    Varga 15 percet kapott, 10 akciójának 70%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.06 xG), 7 passzának 86%-a volt jó.

    Lodico 10 percet kapot, 9 akciójának 78%-a jó. 5 passzából 5, 1 cseléből 1, 3 párharcából 2 volt sikeres. 1-szer vesztette el, 1-szer szerezte vissza a labdát.

    https://ulloi129.hu/2020/02/25/igy-teljesitettunk-a-mezokovesd-ellen-9/
    https://ulloi129.hu/2020/02/22/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-11/