magyarfutball.hu

Paksi FC - Puskás Akadémia FC 0 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.09, 12:46 (szerk.: 2020.02.09, 13:51)
    Böde miért kapott sárgát? Rátette a kezét az ellenfél mellkasára az meg hanyatt vetődött. Vicc.
    Jó, hát tudjuk hogy valahogy ki kellene már nyomni nemzetközi kupára a Felcsútot.

    Többek között azért is kéne a VAR, hogy az ilyen sunyi szimulálók ne úszhassák meg minimum sárga lap nélkül, mint aki hanyatt vágta magát attól, hogy Böde ránézett. Milyen férfi az ilyen? Rögbiben, hokiban kivágnák a csapatból, mint macskát...!

    Érdemes megnézni Szolnoki arcát az ütés után amikor kinevet a kispad felé! Ha a szövetség ezek után nem tiltja el akkor ők is tevékenyen részt vesznek ebben a féreg mutatványban!

    A kiállítások a korábbi birói döntések
    provokálták ki. Ez nem menti az elborult
    agyakat.Amit a Szolnoki művelt aljas
    dolog volt. A bíró később is többször hibázott. A két kiállított mellett ő is
    azt érdemli meg a színjátszó is

    Könyves is és Böde is sárgát kapott a tettéért. Ha befogják a pofájukat maradhattak volna a pályán. De nem, ők nekiesnek a bírónak és ész nélkül reklamálnak. Erre megkapták a pirosat. Nyilvánvalóan ebből csak az jöhet le, hogy a bírók segítik a Puskást, meg bunda meccs, stb... Mert két Paksi agysebésznek elgurult a gyógyszere. Szánalmas!

    Böde kapott már egy sárgát Könyves eseténél a 38. percben. Kiállítása második sárgával Szolnoki aljas, alattomos cirkuszmutatványa miatt történt és ne a dumáért. Hogy utána mit mondott? Remélem oda küldte Pintért, ahova való! Persze Pintér csak egy bér végrehajtó.

    Az is elgondolkodtató, hogy a jv, akkor nézett arra, amikor a játékos félúton volt a földre...de mire leért már be is villant, hogy kinek "kell" sárgát adni.

    Botrányos játékvezetés, de nincsen kétségem a népsortban megkapja a 8-as osztályzatot mivel nem volt a mérkőzést befolyásoló ítélete....

    hogy vigyorgott a patkány a földön Böde kiállításánál..

    Egyik se volt még sárga se.
    Ellenben a Szolnokit eltiltanám 3 hétre, látszik hogy súlyosan megsérült az esetnél...

    Az első akár lehet jogos is, nehéz megítélni. A második viszont inkább Oscar-díjas, mint piros. Az röhej.

    .....az első kiállításnál Könyves egyértelműen lökött, más kérdés, hogy szerintem nem érdemelt volna sárgát. Megint más kérdés, hogy a pofáját tartania kellett volna. Jó lenne tudni, hogy mit is mondott?
    A második kiállítás előtti szabálytalanságot a vídeó alapján nem tudom eldönteni, de mintha a Puskás játékosa lökött volna. Böde viszont nem lökte meg a magát hanyattdobó játékost, de azt neki is tudnia kéne, hogy a jv-t nem lehet kurvanyázni (bocsáss meg Petőfi, te még nem tudhattad, mi is az a foci)
    mindkettőjüknek be kellett volna fognia a száját, mert a szájukkal CSAKIS a saját csapatuknak árthatnak !!!!! A bíró a reklamáciok hatására, akár jogos a reklamáció, akár nem, nem fogja az ítéletét megváltoztatni, így tehát reklamálni felesleges!

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2746559
    http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/paks/nb-i-a-jatekvezeto-harom-perc-alatt-leszamolt-a-pakssal-videon-a-kiallitasok