magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  2. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  3. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  4. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  5. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  6. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.02, 15:45 (szerk.: 2020.02.04, 21:22)
    Mindig nehéz elkezdeni az idegenbeli szezont is a téli szünet után. Az első félidőben domináltunk, a második már nehezebb volt. Nem tudtunk végig presszingelni, de ez várható a felkészülési időszak után ennyi idővel. Nem alakítottunk ki sok lehetőséget, de a Kisvárda nagyon szervezett volt, ezért mindenképp dicséretet érdemel. Elégedett vagyok a fiúkkal, mert nagyon nyerni akartak.

    Ukrán mesterünk kérdésre elárulva azt is elmondta, mit kért a játékosoktól a szünetben.

    - A támadásokban kértem, hogy javítsuk ki a hibákat. Nehéz ilyen védelem, egy felállt fal ellen játszani.

    Azt akartam kihozni a csapatból, hogy még jobban akarja a sikert, mert az ilyen meccseket sokszor az a csapat nyeri meg, amelyik jobban akarja a győzelmet.

    Rebrovtól azt is megkérdezték, ahol ő állt, hogy látszódott a büntető szituáció.

    - Onnan abszolút büntető volt. Roli megtolta a labdát, és odarúgtak neki. Teljesen mindegy, hogy ez a 16-os melyik részén történik, ez 11-es.

    Küzdöttek becsülettel, sikerült a győzelem szerintem lépjünk túl ezen a meccsen gyomorideget kaptam.

    Nehogy már elnézést kelljen kérnünk azért, mert befújtak nekünk, egy adható büntetőt...

    A labdához köze nem volt a védőnek, Rolival találkozott, Roli meg rutinosan homorított egyet.

    Mikor Soma aláírt pont azt mondtam a haveroknak hogy van annak veszélye bőven amikor valaki visszatér régi sikerei színhelyére.
    Ma Soma sajnos a régi önmagát hozta és itt a kezdeti önmagára gondolok, nem arra amikor már megtanult focizni is.
    A nap pozitívuma hogy nyertünk. Köszi Roli smiley

    Paks ellen mindenki szárnyalt... Otigba az isten

    Ma Otigba hozta a bizonytalanságot, ami néha benne van a játékában.

    Somit sem kell bántani, csodálkoztam is, hogy már játszik.. fel kell pörögnie.

    Senkit nem kell temetni.. főleg egy győzelem után.
    Várda nem szar csapat.. Vidi is vért fog hugyozni ellenük

    Egyébként azt, hogy Rebrov nem Vécseit tette be, hanem Somit, az sok mindent elmond. - engem nagyon meglepett egyébként már a keretbe jelölése is -
    Somi valószínűleg jól mozgott az edzéseken, másrészt Rebrovnál tényleg nem lózung az, hogy nincs nála a és b csapat, nincs stabil játékos.... Mindenkinek folyamatosan megadja a lehetőséget, mindenkit pihentet is, ha úgy érzi, hogy kell. Lodico, Vécsei is jól mutatkozott be egy hete, de a "tűzben tartás", vagy a heti edzés teljesítmény, ami a leginkább számít Rebrovnál.

    Sigér cseréje indokolt volt, de ahelyett, hogy a helyére bevövő Szomi lendített volna a játékunkon, még jobban szétestünk. Szerintem ez a fél év rámegy a beilleszkedésére.

    Persze bunkerfoci ide vagy oda, az nem megy, hogy a védők meg a középpályán ketten-hárman tologatnak jobbra-balra, elől meg négyen nézik, várják, hogy "kiugrassák" őket. Hová? Annyi hely nincs.

    Hogy mennyire befolyásolható az ember. A szpiker szerint először 11-es volt, majd javította magát. Így aztán sokakat megingatott egy 100-os jogos büntető megítélésében, követve őt.

    Azért a pályák "állapota" is hagy némi kívánnivalót. mintha előzőleg szándékosan eláztatták volna. Sőt, a pályafűtést is később indították be. valódi dagonya volt ez, kérem szépen.

    Néztem az M4.hu-n. Nem volt rossz a mecs, de a Kisvárda nem tolta elénk a vörös szőnyeget. Szervezett, jól játszó ellenfél kapitulált ellenünk. A bünti, az jogos volt. Sominak még sok meccs kell, és Isael sem az első meccsein váltotta meg a világot. Sőt, Bolira, és Tökure is kellett pár meccset várni. A lényeg, az akarat a bajnoki címért, és az európai kűzdelmekért. Nehezebb volt, de a lényeg megvan.

    azert Zubkovban is van anyag es mutatja hogy egyutt van a csapat - a tizenegyes elott vedi Isaelt a kapustol hogy ne befolyasolja

    Szep volt Zubi

    Somi bemutatkozasarol: o a Leo szerepet fogja betolteni - kivalo kiegeszito ember lesz es elkepzelheto hogy az oltozoben is elengedhetetlen kapocs lesz a legiosok beilleszkedesehez - a csuscson sztem o mar tul van, en az elvarasaimat ehez igazitom

    egyszerűen csak lámpalázas volt.

    Na, meg a pálya botrányosan szar volt. (Minősíthetetlenül vacak.)

    Jó, hogy végre beindul Boli és az is tetszik, hogy ilyen őszinte ez a Frenki gyerek. a múlt héten sem fényezte magát, amikor elengedte a lasztit Zubkovnak, megmondta, hogy nem nézett fel, csak érezte, hogy mögötte jön valaki. most meg beismeri, hogy egészen addig amíg bele nem kapott a labdába, nem is látta, hogy pontosan merre van.

    Dajka László amúgy mindig korrekten nyilatkozik,kb mint .Herczeg András .De a "talán egy pontot megérdemeltünk volna" kicsit erős !Első félidőben közük sem volt a meccshez ,annyi hogy találtak egy kipattanót .Ilyen nyögvenyelős meccseket is hozni kell és bajnokok leszünk!

    Csak egy halk kritika a keretet érintően, az jól látszik, hogy Szergej a Tokmac-Boli-Isa-Zubkov négyesben hisz igazán, az "utolsó percig". Szemmel láthatóan csak Roli tud segíteni a padról támadásban. Nyáron a Bőle-Szigony duónak lefőtt a kávé szerintem.

    Jót szurkoltunk, bár a csapat kihozhatott volna többet is belőlünk, amennyiben jobban nyomták volna. A győzelem volt fontos, és az megvan. Amúgy pár tírpák kezd elszemtelenedni. Eddig békében megvoltunk velük, de tegnap amikor mentünk a parkoló felé, pár gennyes utánunk kiabált. Visszaszóltunk, hogy hamarabb kellett volna. De csak pofájuk van.

    Az első félidőben ugyan helyzeteink nem nagyon voltak, de nekem személy szerint jó volt nézni az önbizalomtól duzzadó játékosainkat. Szerintem, lehet rosszul látom, de a Dibusz- Blazic- Haratin- Isael-Boli tengely az elmúlt 15 év legjobbja.
    Szegény Sigi, lehet tegnap kijátszotta magát a kezdőből. Mindenesetre én Vécseit hoztam volna be Somi helyett. Somi szerintem játékstílust figyelembe véve inkább Haratin alternatívája lehet.
    Elnézést a "szakmázásért", de én laikuskênt, szurkolókênt így látom.

    Somaliaval sebességet akart behozni Szergej. Sajnos rosszul sült el. Nem gondolom, hogy Sigi kijátszotta volna magát. 1-1 rossz meccse mindenkinek, mindig lesz.

    Szerintem a mester már a mol ellen készül, ezért hozta Somit. Ott lesz terület futni, addigra szeretné összerakni.

    A sebesség érvényesítéséhez terület kell, na az pont nem volt a tegnapi meccsen.Ezért lepett meg, hogy Soma jött be.

    Az első félidőben közük se volt semmihez, ami foci, azt a gólt kicsit mákolták szerintem, de mi védőink is benne voltak.

    A második fele már más tészta, akkor tényleg sokkal jobban játszott a Várda és ehhez mi is ügyesen besegítettünk a középpályán az ipari mennyiségű hibával és labdavesztéssel. Végülis mondhatjuk, hogy megérdemelten nyertünk, nagyobb helyzeteink voltak és a csapatunk is jobb. Remélem, hogy azért az üldözőinket is szorongatják majd.

    kép
    A magyar szinten kiemelkedően hosszú tiszta játékidejű (61:29) találkozón mindenben az ellenfelünk fölé nőttünk, egyet kivéve: a párharcok 53%-át a hazaiak nyerték. Kétszer annyit volt nálunk a labda, másfélszer annyiszor lőttünk és találtuk el a kaput, és sokkal pontosabban (87.2% v. 78.6%.) majd kétszer annyit passzoltunk. Ezúttal is rengeteget járattuk a labdát, a középhátvédjeink több, mint százszor passzoltak. A pálya talaja, ahogy erre Boli és Szergej Rebrov is utalt, nem volt az igazi, ezért a meccs tempója némileg alacsonyabb volt, mint egy hete (18.3 passz/percről 16.9-re estünk vissza).

    Az InStat TOP5-jébe természetesen csak fradisták kerültek: 1. Haratin (302), 2. Isael (298), 3. Civic (294), 4. Lovrencsics (274), 5. Boli (255). Igor és Isael ezzel a forduló rangsorában a 3. és a 4. helyen végeztek (308-cal Böde Dani volt az első).

    A csapat a tavasszal szokásos 4-2-3-1-es felállást választotta most is, annyi különbséggel, hogy a középen játszó Isael egy picit mélyebben kapott szerepet. Az első félidőben erőteljes letámadással kezdtünk, ezt – ahogy Rebrov is elmondta – nem tudtuk 90 percig fenntartani. Az első félidő 73%-os labdabirtoklása és 6.42-es PPDA-ja (passz per defenzív akció) a második félidőre 55.5%-ra és 11.42-re esett vissza. A labdaszerzésekben is megmutatkozik ez: az első félidőben 52-szer szereztünk labdát, a másodikban 41-szer. Az első félidőben 14-szer adtuk el a labdát a saját térfélen, ez a másodikban 18 volt. Míg az első félidőben egy labdavesztés vezetett lövéshez (igaz, abból gól is lett), addig a másodikban 5-ször fordult ilyen elő.

    A támadások számában is hatalmas a fölényünk, míg az első félidőben 24+1 Fradi-támadásra mindössze 2 (!) hazai jutott, addig a másodikban az arány 16+1 – 18 volt a Kisvárda javára. Az is igaz, hogy míg az első félidőben a 25 támadásunk mindössze 0.65 xG-hez vezetett, ez a hazai oldalon 2-ből 0.41, a második félidőben (nem kis részben a tizenegyesnek köszönhetően) ez 1.19-0.2 volt. Összesen 40+2 ill. 20 támadás volt a két oldalon, az xG arány pedig 1.84 – 0.61. A beadásaink jó aránnyal jutottak csapattárshoz, 14-ből 7-szer, ez 50%.

    A támadópasszaink 80.4%-ban voltak pontosak, a hátrapasszok 94%-ban, az oldalpasszok 91.8%-ban, a hosszú labdák 62.5%-ban. A támadóharmadba érkező labdáink 77.2%-ban voltak sikeresek, a progresszív (a játékos minimum 20 méterrel előrevivő labdák) 83%-ban. A hátrapasszok aránya 13.2%, a hosszú labdáké 7.5% volt.

    Dombó kapujára 5 lövésből 1.99 xcG-nyi veszélyt jelentettünk, a két gól 0.8 felett volt, ezenkívül Tokmac lövése volt 0.1 felett (0.24). Dibuszéra 4 lövés érkezett, itt a gólon (0.85 xcG) kívül egy sem jelentett komoly veszélyt (0.01).

    Dibusz 4 lövésből 1 gólt kapott (0.87 xcG), 1-szer jött ki, 23 passzából 21 jó volt, 17-szer adtunk neki haza.

    Lovrencsics 74 akciójának 66%-a volt sikeres. 77%-kal passzolt, 15 párharcból 8-at nyert meg. 7 passzt lopott le, 16-szor vesztette el és 16-szor nyerte vissza a labdát. Két lövést készített elő (0.08 xA).

    Blazic 133 akciójának 86%-a volt sikeres. 117 (!) passzának 90%-a volt sikeres. 12 hosszú labdájából 5. 10 párharcból 6-ot nyert meg, 3 passzt lopott le, 13-szor vesztette el, 15-ször szerezte vissza a labdát.

    Otigba 126 akciójának 88%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.04 xG). 106 passzának 97%-a pontos volt. 8 párharcból 5-öt nyert meg, 4 passzt lopott le, 5 labdavesztés mellett 9-szer szerezte vissza azt.

    Civic 83 percet kapott, 59 akciójának 83%-a sikeres volt, 93%-kal passzolt, 3 hosszú labdája és 3 csele is sikeres volt. 11 párharcból 6-ot nyert, 3 passzt lopott le, 5-ször vesztette el, 9-szer szerezte vissza a labdát. 1 lövést készített elő (0.05 xA).

    Haratin 93 akciójának 83%-a sikeres volt. 89%-kal passzolt, 9 párharcból 7-et nyert, 3 passzt lopott le, 13-szor adta el és 16-szor szerezte vissza a labdát.

    Sigér 61 perc alatt 87 (!) akciót mutatott be, 1 lövése volt (0.05 xG). 93%-kal passzolt, 9 párharcból 3-at nyert meg. 2 passzt lopott le, 9 labdavesztés mellett 5-ször szerezte vissza azt. 1 lövést készített elő.

    Zubkov 85 akciójának 51%-a volt sikeres, 5 lövéséből 2 talált kaput (0.18 xG). 72%-kal passzolt, 4 csele sikeres volt. 28 párharcból 11-et nyert meg. 1 passzlopása volt, 3 labdát szerzett. 1 lövést készített elő (0.02 xA).

    Isael 71 akciójának 56%-a volt sikeres 1 gólja és 1 gólpassza volt, 2 lövésből. (0.81 xG). 79%-kal passzolt, 6 cseléből 2 volt jó, 28 párharcból 14-et nyert. 1 passzlopása és 6 labdaszerzése volt. 3 lövést készített elő (0.64 xA).

    Tokmac 83 perc alatt 67 akciót mutatott be, ezek 55%-a volt sikeres. 2 lövéséből 1 talált kaput (0.03 xG). 83%-kal passzolt, mind a 4 hosszú labdája pontos volt. 4 cseléből 2 volt jó, 21 párharcból mindössze 5-öt nyert. 2 passzt lopott le, 1 labdát szerzett.

    Boli 55 akciójának 45%-a volt sikeres. 1 lövésből 1 gólja volt (0.5 xG). 72%-kal passzolt, 4 cseléből 1 volt jó, 28 párharcból 10-et nyert, 1 passzt lopott le és 4 labdát szerzett.

    Somalia debütálásakor 33 percet kapott 30 akciójának 80%-a sikeres volt. 21 passzából 19 (90%) volt pontos, ahogy mindkét hosszú labdája is. 8 párharcból 5-öt nyert meg. 1 passzt lopott le, 4 labdát vesztett, 2-t szerzett.

    Varga 11 percet kapott, 12 akciójának 42%-a volt sikeres, 1 tizenegyest harcolt ki. 1 lövése volt (0.22 xG). 4 passzából 2 volt jó, egy csele volt, az sikeres. 5 párharcból 2-t nyert meg, 1 passzt lopott le és 1 labdát szerzett.

    Heister 11 perce alatt 9 akciót mutatott be, kétharmaduk volt sikeres. 75%-kal passzolt (4/3), 4 párharcból 2-t nyert. 5 labdavesztés mellett 3-szor szerezte azt vissza, 1 passzt lopott.

    https://ulloi129.hu/2020/02/01/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-5/
    https://ulloi129.hu/2020/02/04/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-5/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.02, 10:40
    Valamennyi szektorjegy gazdára talált szombat estére, így aztán csordultig telt ház várta a Ferencváros vendégjátékát a Várkerti Stadionban.
    ...

    http://kisvardafc.hu/hir/ujabb-bravurpont-uszott-el/2287