magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
  2. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
  3. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
  4. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
  5. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
  6. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
  7. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
  8. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
  9. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
  10. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.10, 16:57 (szerk.: 2019.11.10, 22:54)
    ha csak a bajnokságra koncentrálnánk simán vertük volna ezeket

    Már hetek óta írom, hogy nem lesz mindig szerencsénk. Ma nem jött be a mák faktor. Az is látszik, hogy nem vagyunk képesek kontrázni, egy gyors ellentámadást végigvinni. És persze a támadójátékunk nagyon egysíkú, kiismerhető, lassú, ötlettelen. Egyébként ez a Mezőkövesd tényleg masszív csapat, a támadásaikban sokkal több elképzelés volt főleg az első félidőben, mint a miénkben.

    Nem rossz a Kövesd, ezt a meccset az elején tudtuk volna megnyerni.

    Szerintem nem kell ma letargiába esni.A meccs elején végre azt láttam, amit szerettem volna. Aztán a gól után a szokásos buzizás. A második félidőben muszáj volt megint győzelemre játszani és az elmúlt fordulókhoz képest jobban is játszottunk. Inkább ez az X és fehérvári győzelem, mint fordítva. Meg az Újpest meg a Moszkva.

    Most látszott igazán, hogy az előre játék még a magyar szinten is gyenge. Csatár teljesítmény nulla. Nincs csatár. Továbbra is állítom hogy Böde és Lanza többszörösen jobb bármelyik jelenlegi csatárjainknál. Van két csatár Tökmag és Bólé, góljaik száma, mennyi is?

    Azért vegyük hozzá, hogy a jelenlegi csatár sorunkat, két előre játékban impotes ukrán támogatja.

    Azaz nem támogatja, ezért a két csatár így nem jó. Azaz olyan csatár kell aki meg tud tartani egy labdát. Rendre a támadásaink alatt 1 játékosunk van a 16- on belül. Távolról meg nem lövünk.

    Hazaértem,és megint ugyan azt érzem mint a makik után.Csalódott vagyok,de nagyon.Egy fos a támadó focink,ez az igazság.
    Zsubkov meg egyszerűen csalja a focit,mert megteheti.
    Vicc ez az egész.Sajnos.
    Van ugyan belépőm,de idén én bajnokira már ki nem megyek.Erre nincs szükségem.Inkább lemegyek a gyerekkel kétévesbe.
    Ja,és nem fütyültem továbbra sem,de igen Zsubit szídtam ,mert megérdemelte.
    Hajrá Fradi !!!

    Lehet ezt a tükör szélső dolgot nem kéne erőltetni ennyire, akár meccs közben váltva többször is.

    Az első tíz perc után azt hittem, hogy simán nyerünk, kicsit csalódott vagyok. Viszont, ha előre mondták volna, hogy az utóbbi 4 mérkőzés közül hármat megnyerünk, egy döntetlen lesz, valamint megkérdezték volna, hogy melyik legyen a döntetlen, biztos nem bántam volna, ha ez lesz azsmiley Zubkovot én sem értem.

    Amikor lehozták az észt a csapatbol es beallt helyette egy Bőle smiley smiley akkor teljesen nyugodtan kapcsoltam ki a tvt es fekudtem le picit aludni, tudva hogy x marad.

    Azért a sok kritikus belekalkulálhatná, hogy kissé ki van facsarva a csapat... A következő két meccset túl kell vhogy élni, jó eredménnyel, aztán megint lesz egy pici pihenő.

    Ilyen "bíráskodást" egy ilyen fontos meccsen....
    Megyeiben kapával kaszával kergették volna ezt a patkányt a partjelzöivel együtt.

    Még egy dolog és aztán eldugultam... amit nagyon nem értettem, hogy amikor már 55. perc körül látszott, hogy Toki egy nullahulla s Zubkov is, miért nem cserélünk? Miért kell várni addig, hogy marad 15 perce egy játékosnak bemelegedni, s valamit mutatni... Jó, aki jó az persze ennyi alatt is tud! De, ma szinte bárki jött volna e két ember helyett, jobb lett volna... erre az egyik végigjátsza a meccset...s gyanítom csütörtökön is kezdő lesz...

    Nem értem, Zubkov miért nem mer a kapu előtti 25 méteren váratlant húzni, előre törni? Máskor van önbizalma kapura lődözni kilátástalan helyzetben, ma meg sokszor lelassított és visszatette.
    A másik, nála néha az az érzésem, hogy egy 40-50-60 méteres sprint után jobban elfogy a szufla, mint a többieknél (a mieinkkel összevetve), pedig Zubkov erős felépítésü, fiatal játékos, ráadásul keleti neveldéből.

    Rendszeresen ezt csinálja mostanában. Előtte a terület és megáll botladozni, bevárja a védőt. ezek után vagy elveszíti vagy visszapasszol. Amikor idejött ment előre mint a barom. Nem tudom mi lelte

    Tudom, hogy sokaknak nem teszik, de ma vállalható a döntetlen, főként a konkurencia meccseinek tudatában. Fejben fáradtunk el , ami a sorozatmeccsek egyik következménye. A Mezőkövesd gyakorlatilag 1+1 fronton tudja nyomni a teljesítményének csúcsát. Mi 2+2 frontos követelményeket teljesítve most fejben megakadtunk. Ez az oka, hogy sok a bizonytalanság a támadások befejezésében és a szervezésében is. Ha az össz frontképet nézzük nem rossz ez a teljesítmény, az eredmények meg főképpen elfogadhatóak.

    Komolyan mondom, az, hogy valami lap, vagy nem, az megítélés kérdése, bár az is elég necces volt ma, de az, hogy kiről megy ki a labda, az tisztán látható!
    Ma, amit én láttam, az két bedobás és két szöglet, amit nem nekünk adott, pedig egyértelmű volt!!!!
    A Boli elleni szabálytalanság, a félidő végén, ha Ignatenkóé az volt és lap, akkor az is szabad és lap! Ehhez képest mehetett tovább!
    Botka szerelése a térfelünk közepén, vár pintér 5 másodpercet, aztán lefújja és lap Endinek, pedig az tisztán labda volt.
    Hirtelen ennyi jutott eszembe...

    A 7. percben megszereztük a vezetést és a csapat elkönyvelte a gyôzelmet mint a dózsa ellen.
    Csak a Kövesd egyenlìteni tudott.
    A gond az hogy ikszes àllàsnàl se tudtuk ôket beszorítani , nem voltak helyzeteink.
    Az olyan csapatok ellen akik ellen nem tudunk gyors tàmadàst vezetni, meg vagyunk lôve.
    Beadàsokig nem jutunk el, Bolit nem érjük el.

    Tökmag megint undorítóan önző volt, mint aki nagyon el akarja magát adni, szóval nem fogom siratni, ha télen pénzzé teszi O. P.
    Viszont nem látom, hogy eléggé szidnátok a bírót. A helyszínen botrányos csalónak tűnt.

    Ezen a meccsen mintha nem is lett volna csatárunk. Boli össze-vissza futkározott haszontalanul, és mikor nagy ritkán labdát kapott, akkor se tudott mit kezdeni vele.
    Ami az ukránokat illeti, nemcsak a mai gólja miatt, de szerintem a két kölcsönjátékosunk közül Ignatyenko lesz az, aki nagyobb karriert fog befutni. Benne megvannak azok azok a tulajdonságok, amiktől egyszer nagyon jó középpályás lehet. Viszont egy szélső, pláne tükörszélső, cselező tudás nélkül nem fog kellene soha nagyobb csapatoknak.

    Kár, hogy az első gól után nem tudjuk megrúgni a másodikat. Ennyi. Harcos meccs volt a tabellán előttünk állóval. Nem dőlök a kardomba.

    Nem tragédia a döntetlen, jó volt a Kövesd és a mol se nyert. Tragédia pár játékosunk teljesítménye. Elég türelmes voltam az ukrán fiúkkal, de Ignatenko inkább Ostobenko, a technikai tudása a minimális szintet sem üti meg, hiába ütközik meg hajt rendesen. Zubkov csatár létére képtelen egy cselt bemutatni, agyilag meg Igna szintjén nyomja. Botka tudom, hogy sokak kedvence, de hiába ad 50 jó passzt a meccsen, ha mellette kioszt átlagosan 3 gólpasszt az ellenfélnek. ma is az ő buta szögletéből kaptuk a gólt. Tokmac meccsek óta nem tud mit kezdeni a fantasztikus labdákkal, amit kap. Lelassult és önző lett. Szerencse, hogy ott volt ma egy Blazic, Civic és Isael,akit sokan a pokolba kívántak, pedig toronymagasan emelkedik ki a keretünkből Zseniális a faszi. Sajnos a helyette érkező Bőle szokás szerint emberhátrány volt, nem értem, miért nem Roli jött rögtön, bár ő se váltotta meg a világot. Nem kaptunk ki, nem nyert a mol, ma próbáljunk ennek örülni, semmi sem veszett oda. Azért ma is eszembe jutott, hogy egy Spirót elengedtünk emiatt a lépegető exkavátor miatt..

    Endit hadd védjem meg egy kicsit. Egy totál idegen, a jobbik lábával ellentétes oldalon játszik, és mára elfogyott fejben. Ő van a legnehezebb helyzetben a védelemben, mert sokszor a beidegződött mozgásokkal ellentétes dolgokat kell csinálnia, és eddig nem volt sokkal több hibája, mint Dvalinak szokott lenni.

    Gondolom Roland kezd a Moszkva ellen.
    Isa fantasztikus volt, csak aggódtam, hogy a buzi bíró arra vár, hogy eltörjék a lábát.
    Ignácot a gólja miatt sem szidnám, és ma nekem jónak tűnt, de Zubkov bírálatával egyetértek. Vele is csak többen voltunk, pedig róla a fene gondolta volna a nyáron, hogy ne bírná a kettős terhelést.

    Balizic hihetetlen milyen teherbirasu, es hala Istennek nem serülekeny, különben nem tudom, ki jatszana a helyen.... Isael megtalalta magat, ami örvendetes. Zubkov es Tokmac mar egy ideje faradtak. De, nemcsak fizikalisan, hanem fejben. Zubkov pl. ma volt az inproduktiv sarkazaskiraly, söt egy alkalommal hajmeresztöen adta el a labdat igy. Tokmacnal most az az erzesem, nem all fenn a veszely, hogy viszik telen. Az nem kis problema, hogy nincs egy igazi csatarunk, aki megtartana a labdakat, megjatszhato lenne, es agressziv. Ez a legnagyobb hiany.

    Tudunk jó dolgokat csinálni, de a gól amit kaptunk megint a sajnos lassan már szokásos tesze-tosza puhány, megyei minőségű védekezésnek köszönhető... annyi labdát adunk el egyszerű szituációkban hogy az felfoghatatlan. A gól előtt meg közvetlenül... nem támadjuk a labdát, nézzük ahogy passzolgatnak beadás előtt, aztán meg Civic ugrik egy homályt a gólszerző előtt. "Parádés"

    Én elég sokat kiabáltam,még szidtam is néhány játékost, Legfőképpen azért, mert a kövesd csak a mi hibánkból tudott valamit is játszani Kb. 60 százalékon menve is simán kézben tartottuk a meccset, Bosszantó , hogy hagytuk elveszni a két pontot, mert sokkal jobb csapat vagyunk és jobban is játszottunk. Töki sajnos ma teljes homály volt, amúgy is ki szokott fulladni a hatvanadik perc tájékán. Igna nem volt rossz, de ő is elfogyott hatvan perc után ,akkor nagyon bizonytalan lett.Az EL-ben folyamatosan képességeik felett teljesítenek a játékosok és ez fejben és fizikailag is kilúgozza őket. Előlről hiányzik a gyorsaság, Boli nagy talány, és a sok ki nem kényszerített hiba is érthetetlen Főleg a védekezésben.Összességében jól állunk, És lesz ez még jobb is.

    A támadók közül többek is fáradtak, legalábbis visszaesett a formájuk, ennek ellenére is voltak olyan szép támadások, amiket korábbi meccseken hiányoltunk. Nyilván szarul hangzik, hogy egy Mezőkövesd elleni döntetlen után elégedettnek kéne lenni, de a múlt heti sorozat után ez belefér.

    Az első félidőben volt egy két támadásunk, de a két valamire való helyzetünk két pontrúgás után volt, az egyiket belőttük.
    Ezen kívül esetleges es ütemtelen volt a támadójátékunk.
    Azzal egyetértek, hogy a Mezőkövesd egy jó csapat.
    Azt továbbra sem értem, hogy miért állunk ki fáradt, tompa, burn-outos emberekkel. Szélső poszton vagyunk a legjobban ellátva, erre végig kínlódunk Tokmac-kal és Zubival. Első csere kb a 75. percben.

    Dini védése a félidő végén fantasztikus volt.Szinte hihetetlen milyen reflex mozdulat ahogy belekap.

    Tegnap vegre tetszett, h jol tamadtunk vissza, sokszor szereztunk labdat, parharcokat nyertuk. Ami nem tetszett, h keves kidolgozott helyzetunk van. Tegnap is pontrugasbol voltunk eredmenyesek, es a masik nagy helyzetunk (Blazics fejes) is abbol volt.

    A meccs nagy részében kontrolláltuk a játékot, de nem tudtunk elég helyzetet kialakítani az egyenlítő gól után, a Mezőkövesd motiváltabban játszott. A tíz lejátszott meccs után egyértelmű, hogy elég jó csapatunk van, az EL-t figyelembe véve kimondottan eredményesek vagyunk a bajnokságban, ami nagy dolog. Ami nem jó, az a nagyon kevés rúgott gól, ezen változtatni kell a folytatásban, vagyis több helyzetet kell kialakítani, többet és pontosabban kell kapura lőni. És akkor meglesz a 31.

    Én meg azt mondom, hogy baromi szerencsénk van. Bár jó csapatnak van szerencséje. A dózsa ellen simán zakózhattunk volna, ahogy a moszkva és a végén a szarosok ellen is. Tegnap Dénes 2-3 ziccert megint fogott, szóval ebből a 4 meccsből 10 pontot hoztunk, lehetett volna 0 is. Több kell ennél, a védelmünk sebezhető, egy kövesd tegnap simán kijátszotta nem egyszer, elől pedig impotensek vagyunk.........Nem nézünk ki jól jelenleg, de majd tavasszal.

    A kapott gólunkat sokan kizárólag Botkára fogták, nem számit, hogy 4! játékosunk között fejelt a Zinzivadze, nem beszélve, hogy Cseri is azt csinált amit akart a beadást megelőzően...

    kép
    A magyar szinten meglepően nagy tiszta játékidejű, 58 perces mérkőzésen a legtöbb tekintetben az ellenfelünk fölé nőttünk, többet birtokoltuk a labdát (56-44), 85%-kal passzoltunk, a vendégek 82%-kal, kétszer annyit lőttünk kapura és kétszer annyiszor találtuk el, mint a vendégek (12-4, 6-2), 7-szer annyi szögletünk volt, többet támadtunk (36+4 v 24+1). A párharcokat ikszre hoztuk, a kapura azonban – ha nem is sokkal – de veszélytelenebbek voltunk. (xG: 0.91-1.07, xcG: 0.51 (Szappanos) – 0.94 (Dibusz).

    Jó néhány tekintetben lényegesen javultunk az elmúlt időszakhoz képest: ezúttal 42-szer szereztünk labdát az ellenfél térfelén (ez a MOL ellen 10, a CSZKA ellen 16, a Dózsa és a Honvéd ellen 21 volt), a letámadást jelző PPDA-mutató (6.24) is hetek óta a legjobb volt ezúttal. A Ludogorec elleni hazai BL-selejtezős meccs óta nem adtunk el ilyen kevés labdát a saját térfélen (akkor 23, most 32 – ez a Dózsa ellen 69 volt!). Ezúttal csak egyszer vezetett lövéshez a labdavesztésünk (Blazic eladott labdája a Mezőkövesd 42. perces helyzete előtt), a Süduva és a Valetta elleni idegenbeli meccsen volt ennyi a szezonban és a DVTK ellen kevesebb (0). Azonban a támadások hatékonyságával komoly gondjaink vannak továbbra is, elsősorban pontrúgásokból veszélyeztetünk.

    Az InStat-index TOP5-je a következő volt: Isael (314), Ignyatenko (287), Farkas (281), Lovrencsics (274), Zivzivadze (271).

    Dibusz 2 lövést kapott, 1 gólt kapott (0.66 xcG), 1-et védett (0.29 xcG), nem kellett kijönnie, 18 passzából 14 jó lett, 8 hosszú labdájából 6. 13-szor adták haza neki a labdát.

    Lovrencsics 78 akciójának 68%-a volt sikeres, 79%-kal passzolt, 9 párharcból 5-öt nyert meg, 8-szor vesztette el, 10-szer szerezte vissza a labdát, 4 passzlopás mellett. 1 lövést készített elő.

    Blazic 93 akciójának 83%-a volt sikeres. 1 fejese volt (0.22 xG). 88%-kal passzolt, 7 párharcából 3-at nyert meg, 11-szer vesztette el a labdát és 12-szer szerezte vissza azt. 1 passzt lopott le.

    Botka 106 akciójának 82%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 21 párharcából 13-at nyert, 7-szer vesztette el a labdát és 22-szer (!) szerezte azt vissza, 5 passzlopás mellett.

    Civic 103 akciójának 72%-a sikeres volt, 83%-kal passzolt, 26 párharcából 18-at (!) megnyert, 13-szor vesztette el a labdát, 17-szer szerezte azt vissza, 4 passzt szedett össze az ellenféltől. 1 helyzetet készített elő (0.3 xA).

    Ignyatenko 77 percet volt a pályán, 79 akciójának 77%-a sikeres volt. 1 gólt szerzett két próbálkozásból (0.2 xG). 95%-kal passzolt, 12 párharcból 5-öt nyert meg, 5-ször vesztette el, 6-szor szerezte vissza a labdát, 7 passzlopás mellett.

    Haratin 79 akciójának 85%-a volt sikeres, egy helyzete volt (0.05 xG). 94%-kal passzolt, 10 párharcból 7-et nyert, 4-szer adta el a labdát, 5-ször szerezte azt vissza, 1 passzlopás mellett.

    Zsubkov 73 akciójának 62%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 19 párharcból 9-et nyert meg. Két lövést készített elő (0.07 xG).

    Isael 72 percig játszhatott, 64 akciójának 55%-a volt sikeres. 4-szer kísérletezett gólszerzéssel, 2-szer találta el a kaput (0.1 xG), 1 gólpasszt adott szögletből. 70%-kal passzolt, 23 párharcból 12-t nyert meg. A gólon kívül egy helyzetet készített elő (0.41 xA összesen).

    Tokmac 84 percet volt a pályán, 67 akciójának 52%-a volt sikeres. 1 kísérlete volt a gólszerzésre. 83%-kal passzolt, 15 párharcból 4-et nyert. 1 helyzetet készített elő (0.01 xA).

    Boli 60 akciójának 28%-a volt sikeres. 1 fejese volt (0.3 xG), 67%-kal passzolt, 26 párharcból 8-at nyert meg. 1 helyzetet készített elő (0.05 xA), 7 labdát kapott.

    Bőle 24 percet kapott, 18 akciójának 44%-a volt sikeres. 1 lövése volt. 67%-lal passzolt, 3 párharcból 1-et nyert meg. 1 helyzetet készített elő (0.03 xA).

    Leandro 19 percet volt a pályán, 30 akciójának 70%-a volt sikeres, 1 gólszerzési kísérlete volt (0.03 xG). 81%-kal passzolt, 8 párharcból 6-ot nyert meg. 4 labdavesztés mellett 4-szer szerezte azt vissza.

    Varga 12 percet kapott, 5 akciójának 40%-a volt sikeres, az 1 passza jó volt, 2 párharcát elvesztette, 1 labdát kapott.

    https://ulloi129.hu/2019/11/02/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-10/
    https://ulloi129.hu/2019/11/05/igy-teljesitettunk-a-mezokovesd-ellen-8/

    A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t, a Honvéd elleni idegenbeli és az Újpest elleni hazai bajnoki mérkőzésen szurkolói részéről történt rendzavarások (obszcén kifejezések bekiabálása és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz használata), valamint mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértése miatt 8.000.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a Groupama Aréna (Stadion) „B1”, „B2”, „B3” és „C1” szektorainak 1 (egy) soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen történő lezárását.

    (mlsz.hu)

    https://ulloi129.hu/2019/10/25/egy-meccsre-bezarjak-a-b-szektorokat/