magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 1 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 4 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.10.20, 09:46 (szerk.: 2019.11.10, 22:52)
    Nem volt látványos játékkal elért győzelem, de ezért is 3 pont jár. Megszerezhető pontok tekintetében egálban vagyunk a mollal, mint azt pár hozzászólással korábban írta is valaki. Tavaly 9 forduló után mi már 5 pontos előnyre tettünk szert ilyenkor a kettős terheléses mollal szemben..

    Megvan a 3 pont és jelen helyzetünkben ez a lényeg.
    A közönség meg valóban olyan volt, amilyen. Mögöttem is ült egy barom, aki huhogott, meg qrva anyázott egyfolytában, de egy Hajrá Fradi sem hagyta el a száját. Azt nem tudom, hogy az ilyen miért jár meccsre.
    Annak a sok lézengő ritternek, akik meg úgy kóvályogtak a lelátón, mint gólyafos a levegőben, annyit üzenek, hogy ha már nincs helyismeretük, akkor a betűk és számok ismerete sokat segíthet a helyük megtalálásában. Fütyülni meg végképp nem kellett volna nekik (sem).
    Lesz ez még jobb is minden szempontból. Kíváncsi vagyok, hogy a tábor mai produkcióját - ami személy szerint nekem tetszett - miként fogják díjazni az illetékes elvtársak. Rossz előérzetem van. :-(
    Hajrá Fradi!

    Most ertem haza...skvarka borzalom és a játék is. Nincs egy fifikás valaki, szerencsénk volt sajnos.

    Hajra Fradi

    Ha az volt a terv, hogy egyetlen helyzetünket berúgjuk, a dózsa meg mindent kihagy, akkor ezt 100 %- ra hoztuk. A meccs maga valahol a Stan és Pan- Benny Hill filmek hangulatát idézte, ahol Dibusz volt Benny Hill, Botka Chaplin, Sigér és Zubkov Stan és Pan. Ahogy hazafelé passzolgattunk Dibusznak, szinte hallottam a zenét..

    Egykapuzott a dózsa majdnem végig, én még ilyet nem lâttam soha csak a 6-0 nâl.

    Értékelhetetlen szar volt a győzelem ellenére. A legjobb élmény a második félidő elején látott tűzijáték volt. Ez mindent elmond. A labdazsonglőr Isael több technikai hibát csinált, mint Topor Anti rossz napján. Copacabanán már rég valagba rúgták volna a tízéves srácok.

    Ez a JÁTÉK a nézőkért van. N-É-Z-Ő-K-É-R-T.
    Ám a többség megérti, ha gödörben a csapat, forma nem jó X hétig, mert az EL selejtezőre volt időzítve, vagy néhány meccsen nem megy és akkor pláne öröm, ha úgy is hozzuk a 3 pontot.
    Meg van a három pont, a meccset meg felejtsük el. Oks.
    DE ! ez nem mehet MINDEN meccsen keresztül, baszki, ez ment minden egyes forduló után. VÉGIG !!

    Én azok közé tartozom akik MINDIG szidtam azokat akik mocskolják a lelátóról a csapatot és most is azt mondom van egy szint ami alá azért nem lehet menni, de ma már tényleg nem látom be, hogy a fütty miért nem jogos ??
    Baromi gyenge /és ráadásul egyre gyengébb !!/ minden egyes meccsünk ebben a bajnokságban, ez a tény. Még egy kibaszott félidőnk sem volt.

    Szerintem a fütty belefér.

    Én nagyon nagy lelkű ember vagyok és nem tettem meg (ma sem, ahogy 30 éve még nem), de most már nekem is nehéz volt megállni...

    Ahogy Rebrov is mondja, nincs az a játékstílus, amivel mindenkit ki lehet szolgálni. Valakinek ez tetszik, valakinek az. Így megpróbál inkább olyan játékot kidolgozni, amivel győztes lehet.

    Itt csak a Jóisten (+ Dibusz) mentett meg minket, köze nem volt hozzá Rebrovnak...

    Mi akartuk a csoportkört, pedig borítékolható volt, hogy a plussz terhelés miatt lesznek forró pillanataink, vékonyabb produkcióink. Most, hogy ez - végre, 15 év után - sikerült, meg csodálkozunk. Akkor játszottuk az elsö tétmeccseinket, amikor mások épp csak kijöttek az edszöteremböl az elsö labdás edzéseikre. Akik a mennyeiböl velünk kezdték, sorra hullottak kifele. Mivel ilyen fajta sorozatterhelés eddig ismeretlen volt, számíthattunk buktatókra.
    Mi akartuk a csoportkört. Akik fújoltak, úgyszintén. Megkaptuk. Sajnos, ez most ezzel (is) jár. Harcoljuk ki jövöre a következöt - jobb lesz.

    Öt gólt kaptunk eddig 8 meccsen. Mondjuk abból az ötből négyet egy meccsen. A védelmünk remekül működik és mindig van valaki, aki lő egy gólt. Nem tudom, mi a bajokotok, de vegyetek be rá valamit.

    Vannak ilyen gyözelmek is. Nem néztünk ki jól, egyesek teljesen formán kívül játszottak, De a három épkézláb támadásunkból egyet gólra váltottunk. A cédelem soha nem látott összetételben hozta a meccset nullára. Szerencsénk is volt? Igen. Olykor nézökínzó volt a játékunk? Így van. De nyertünk, rádadásul azt a meccset, amelyet sokan az év meccsének tartanak. Örüljünk a gyözelemnek, szurkolóként ez a mi feladataink közé tartoznak. Levonni a mai silány teljesítmény tanulságait, feltárni az okait, a felelösöket megszídni - erre ott van a csapat, és a szakmai stáb.

    Egy gól és más semmi... Szereptévesztésnek érzem ilyenkor a közönséget ekézni. Gyakorlatilag két hónapja katasztrofalis minőséget adunk elő. Most már pihentek is. 3 méteres passzok nem mennek. A védőink indítgatják az ellenfelet. Csak a vakszerencsének köszönhetjük a mai meccset. Lefociztak minket az otthonukban. Ezt soha, semmilyen Fradi közönség nem fogadta el senkinek. Ez van. Ez nem a Paks, meg a Mezőkövesd miliő. Isaelről meg annyit. Már majdnem rehabilitáltam, de ez egy operett focista, akármilyen zseni is. Nálunk használhatatlan.

    a derbik mar evek ota laposak - a dozsa is egy vicc mint mindig - nem tudom mit vartatok, meg van a 3 pont, tartjuk a lepest a nevtelenekkel, Dibusz remekel, Boli is golt lott, a foci Istenei is velunk vannak - jo jetek? latvanyos tamadasok? - mindent nem lehet

    1. Megvertük a Dózsát.
    2. Lehoztuk hátul nullára (tartalékosan).
    3. Tökéletes helyzetkihasználás.
    4. Rebrovval nyáron szintet léptünk.
    5. Rebrovval ősszel szinteket lépünk (vissza).
    6. Lanzafame bármelyik közepes meccsén több futballt produkált az NB1-ben, mint eddig Isael összesen.

    Két pozitívum volt ma. Dibusz és a három pont. Hol volt Heister, Dvali, Frimpi? Mi volt ez a második félidő? Borzasztóan meccselt ma Rebrov. Érthetetlen ez a mai produkció. A füttyösök megint nem bírtak magukkal, ők basszák meg.

    Ma is egy kalap szar volt az egesz. A lenyeg a 3 pont es a vidi 1 pontja. Ennyi ertekelheto volt a hetvegen, ja es a tabor pyro showja.

    Boli gólt lőtt egy mesteri hosszú gólpasszból. Ez nem "mázli".
    Igen, Dibusz az NBI legjobb kapusa. Megérdemli a szerencsét is.

    Meccsről meccsre szarabbak vagyunk, pedig már 4-5 hete azt hittem nincs lefelé út tovább már nekünk.
    Kurva szar volt ma, ahogy az volt majd minden meccsünk eddig a bajnokságban.

    Egy ideig elment, hogy a három pont meg van, örüljünk, de ez azért nem mehet MINDIG MINDEN MECCSEN.

    Csapatként védekeztünk, ha valaki hibázott, a többiek segítettek. Ez jó volt, viszont Zubkovnak és Tökmagnak sajnos nem volt jó napja. A lilák kemények voltak, egy piros lapot megérdemeltek volna.

    Ma a csatárunk nagyot küzdött, gólt szerzett, mégis fütyültek, mikor lejött a pályáról.

    Nem neki szólt a fütty, hanem Rebrov cseréjének. Ki is jött be az egyszem csatárunk helyett? Na ugye.

    Örültem volna, ha van védő cserénk a padon és nem kell Lovrénak 15 percet sántikálni. Vagy legalább kihoztuk volna a védelemből és ment volna Botka a helyére.

    Nem tudok szidni senkit, nagy küzdés volt. Valamiért nem megy, elpattannak a labdák, rosszak a passzok, nem tudjuk összeszedni a kivágottakat, több az ellenfélé. Ez nem alibi. Csúsztunk másztunk, fáradtak vagyunk, nem tudom miért. Moszkvában és Fehérváron lehet, hogy kevés lesz.

    Siettem a vizsgálatról a meccsre, az első 10percről lemaradtam. A gólunkról szerencsére nem.
    Most mégis van bennem hiányérzet. Nem vállalkoztunk. Nem voltunk igazán gyorsak. Asszisztáltunk és bekkeltünk a meccs, a Derby túlnyomó részében.
    Valamit változtatni kell, például kezdjünk el játszani.
    Szentségtörés lesz, amit írok, de az Újpest ledominált minket és bemákoltuk a győzelmet. Tanulságos, hogy hosszú hetek óta nincs érdemi játékunk.

    Szerintem a meccs lefolyása tökéletesen megfelelt Rebrov elképzelésének. Az elején megszereztük a vezetést, majd szervezett, kemény védekezéssel, némi szerencsével, megtartottuk előnyünket. Ma ez a futball. A Dózsa, mint mindenki a Fradi ellen, felszívta magát, mintha az év meccsét játszanák. Nyomtak, míg tellett erejükből, de sablonosan, szélről való beadásokkal próbálkoztak. Nemzetközi meccseken ez a játékmodor, amit most is gyakoroltunk Moszkvára, lehet eredményes, amit korábban a MOL is játszott. Nem olyan képességü a Fradi, hogy négynaponta váltogassa a látványos támadó focit a bunkerfocival. Az eredmény egyelőre mindennél fontosabb, aztán majd lehet előrelépni.

    A dózsának volt kábé 5 ziccere.
    Fecesin kapufa, Simon 2 lövése Dibusz védéssel, Onovó lövés, Fecesin emelés gólvonalon mentéssel.
    Heris ajtó ablak a szögletnél stb.

    Gyors játékosok nélkül nincs modern foci. Nálunk sajnos elmentek és most látni hogy mennyire hiányzik az ilyen típusú játékos középről. Most lassú körülményes játékosok vannak ott akik talán a védekezést megoldják úgy ahogy de a támadás már halott dolog, még egy nyamvadt magyar csapat ellen is. Unalmas, körülményes és fájóan lassú ez a mai Fradi, lehet részeredményt elérni mint pl az EL de ezek csak pillanatokig tartanak, meg ugye amíg nem vett minket komolyan az ellenfél.

    Dibusz-9,-Lovre 2,Blazic3,Botka 2,Civic-4-Sigér1,Kharatin3-Zubkov1,Isael1,Tocmac1,-Boli3.-Skvarka2,Igna2,Szigony0

    Szerintem az arc lett nagy. És ezt el tudom mondani tegnap Blazic, Haratin, Toki, Zubi, Isael ötösről. Ez elég is volt, hogy rengetegszer megmagyarázhatatlan, dekoncentrált megoldásokat kövessünk el...

    Egyedül Sigéren, Lovrén és Dibuszon lehetett látni, hogy legalább érzi, milyen rendezvényen van, és fáj neki ez a játék.

    Kicseszett szar rendszerben jàtszik a csapat.
    Tokmac Zubkov össze vissza bóklàszik elôl. Meg se próbàljàk beadni a labdàkat.
    A szélsôvédôk elôl meg lezàrjàk a területet ìgy ôk se jutnak el.
    Kontràzni megint nem tudunk.
    Olyan volt mintha a dózsa emberelônyben lett volna.
    Szinte minden lecsorgó, kivàgott labdàt ôk szedtek össze.

    Àldhatjuk Dibuszt és a szerencsét hogy ez 1:0 lett.

    Ennek a csapatnak ki a vezére amúgy?
    Az elôl lévôk közül Tocmac van itt legrégebben.
    Böde Dani elsüllyedt volna szégyenében.
    Kvàra megérdemlik a füttyöt!!!
    Hàtha kizökkennek picit a komfortzónàjukból és elkezdenek küzdeni, focizni.

    Sigér és Lovre, akik tavasszal sokat tettek hozzá a támadójátékunkhoz, és ahhoz, hogy dominálni tudjunk, most teljesen erőtlenek. Isael szerintem flegma, nem teszi oda magát rendesen, többet veszítünk azzal, hogy a pályán van, mint amit nyerünk a pár pontos labdájával. Igaz, Skvarka sincs formában, pedig ő a szlovák liga legjobb középpályása volt, jobb mutatókkal, mint a sokak által követelt Holman... És Boli gól ide vagy oda, csatár poszton is gyengültünk. Nem tudja megtartani és pontosan tovább adni a labdákat, ami fontos lenne a támadásépítéseknél. A tavaszi játékunknak a visszavont középcsatár volt a kulcsfigurája, az a rendszer jól működött, ezért érthetetlen, miért cseréltük le Lanzát egy ilyen lesipuskás, ügyetlen csatárra?

    Ja es meg valami a lentebbiekhez. Tobben irtak, hogy volt ket hetunk “pihenni”, illetve felkeszulni. Egyreszt ez nem igaz, mert joparan a valogatottnal voltak. Masreszt meg ezt a fajta faradtsagot nem lehet ket het alatt kipihenni. Ebbol a keretbol nincs senki aki hozza lenne szokva, hogy ennyi meccset jatszunk ilyen rovid ido alatt. Nem is fizikailg, hanem fejben. Lovre a legjobb pelda ra. Nem felejtett el O focizni, de ez a megterheles lathatoan sok neki. Egy jot reklamalni nem lattam hetek ota, pedig O a csk.

    Mester! Az emberek nem a hátrapassz miatt fütyültek, hanem mert a Fradi úgy játszott a Derbin hazai pályán, mint egy falusi kiscsapat... Ezt az nb1-ben senki ellen nem engedhetjük meg magunknak! Elfogadhatatlan ez a hozzáállás a meccshez!

    nem tudom elhinni, hogy Rebrov kerese lenne, hogy peldaul Lovre (egyet kiveve) MINDEN ESETBEN a felpalyarol hatrafele passzol, semmit nem vallal, vegigalibizik egy egesz meccset.
    ertem en, hogy az elmult hetek kapitalis hibai miatt nincs helyen az onbizalma, de igy nem lehet focizni. Haratin detto, a cserekent beallt Ignac meg meg inkabb.
    ilyen emberekkel nem lehet elore focizni. Botka is 10-bol 8x visszateszi Blazicnak, pedig 20 meter terulet van elotte a felezovonalnal

    Pontozással nem mi nyertük volna ezt a meccset, azt el kell ismerni! Szépen se játszottunk, az is igaz, de ne feledjük két olyan meccs előtt állunk, amik szintén nagyon fontosak! Ha ennél jobban az EL sorozat után se játszunk, akkor viszont tényleg baj van!

    tegnap konkretan KINSZENVEDES volt nezni ezt az egesz bohozatot. mindket oldalon. gyermeteg hibak, ot meterre passzolni kaptelen jatekosok, rengeteg alibi teljesitmeny (csinalja inkabb valaki mas! ... es hatraguritja a centerhalfnak vagy a kapusnak), az oldalvonalon tulra vezetett labdak rendszeresen ugy, hogy atvetelkor meg 8 meterre allt a szerencsetlen a vonaltol es hasonlok.
    nekem hajnali 1:30-kor kezdodnek az esti meccseink, igy kulonosen szenvedes az egesz, ha nincs foci, marpedig mostanaban nagyon nincs, de ez a "derbi" eddig mindent alulmult, pedig nyertunk...

    Nem tudom,hogy mennyire tudatos beadás volt,de Bolin látszik,hogy nem rossz csatár.A védők gyűrűjében,tök egyedül végig követte szemmel és a mozgásával is a támadást.És ugye ha jó helyre jön az a labda.......

    felalltunk 6 olyan jatekossal, akik egy szezonban osszesen nem passzolnak 6x elore. az ilyenekre szoktak mondani a faszfejek, hogy "vedekezo felfogasu jatekosok". ehhez kepest ugy jottek at rajtuk a majmok, mint kes a vajon. akkor megis milyen felfogasu jatekosok ezek??

    Vajon Lovre milyen szinten sérülhetett meg?

    Mintha a válogatottban is ezt a combját húzta volna, nem? Félő, hogy egy hónapnyi pihenő kinéz, így, hogy fennmaradt. Vargát beraktam volna a helyére az ut 10 percre, mert lépni nem bírt már.

    kép
    A szombati derbin, amelyen csaknem 57 perc tiszta játékidő volt, a lilák szinte minden tekintetben fölénk nőttek. Ez igaz a labdabirtoklásra (41-59), igaz a passzpontosságra (82%-84%), a lövések számára (összességében és kaput eltalálókéban is), mind pedig a szögletek számában (1-11). Egyedül a párharcokat nyertük a lilákénál nagyobb arányban – ennek az is az oka, hogy több védekezőpárharcunk volt, mint támadó.

    Érdekes, hogy az InStat-index TOP5-jébe csak egy lila került be: 1. Dibusz (308), 2. Pauljevity (281), 3. Civic (266), 4. Isael (256), 5. Blazic (247).

    A Wyscout adataiból is egyértelmű, hogy a lilák támadtak többet (16+1 vs 40+1 támadás, 4/3 ill. 15/7 lövés). Az xG (várható gólérték) azt is megmutatja, hogy egyik csapat sem alakított ki rengeteg igazi helyzetet (0.47 ill. 1.29), nálunk a legnagyobb lehetőség Bolié (0.27) volt, a másik oldalon 0.2 felett Feczesin helyzete van a 66. percből (0.23). Ami a kaput eltaláló lövések minőségét mutató xcG-t (várható kapott gólérték) illeti, itt 0.63 (Boli 0.27, Isael 0.31), ill. 1.22 (Feczesin 66. – 0.79, Simon 79. – 0.16) a mutató, zárójelben a két legnagyobb helyzet / oldal.

    Hogy miért tudott mezőnyben ennyire fölénk nőni a Dózsa, arra a labdavesztési-labdaszerzési mutatókból lehet következtetni. Az abszolút számokban (127-120, ill. 99-104) nincs óriási különbség a két csapat közt, azonban míg mi 69 labdát adtunk el a saját térfelünkön (összehasonlításul a Honvéd ellen ez a mutató 35 volt), ők 29-szer. Mi az ellenfél térfelén 21-szer, ők 55-ször szereztek labdát. Ezekből egyértelmű: egész egyszerűen, nem tudtuk kihozni a labdát a magasan letámadó lilák közt, így a csatárainkat sem tudtuk megjátszani. A támadóink a legelső harmadban alig kaptak labdát – a Bolihoz érkezett 4 jó labdából pl. csak 2, a Toki által kapott 6 jó labdából 1, Isael 1, a legaktívabb Zsubkov is csak a támadóharmad határán kapott labdákat. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a támadópárharcok mindössze 31%-át nyertük meg, már érthetjük, miért alakult úgy a meccs képe, ahogy. Válaszul elkezdtünk hosszú labdákkal operálni (15.3%). A védőink rengeteg labdát adtak el, ennek oka, hogy rengetegszer (26) kellett tisztázzanak. A bajnokságban ennyiszer az elmúlt 5 évben egyszer sem kellett. Az Espanyol ellen idegenben ugyanennyi, a Zágráb ellen idegenben (36) és Razgradban (49), illetve a Ludogorec elleni hazai BL-selejtezőn (33) kellett többször.

    Dibusz 5 lövést kapott (1.22 xcG), 4 reflexvédést kellett bemutatnia, 2-szer jött ki a kapujából. 9 rövid passza mind pontos, 11 hosszú átadásának 73%-a (8) volt az.

    Lovrencsics 68 akciójának 76%-a volt jó, 83%-kal passzolt, hosszú passzainak 73%-a volt jó (15/11). 18 párharcból 12-t nyert, 2 légipárharcból 2-t. 7 labdavesztés (5 saját térfélen), 14 labdaszerzés, 2 passzlopás mellett.

    Blazic 77 akciójának 78%-a volt jó. 1 rossz passza volt (98%), 7 hosszú labdája mind jó volt. 16 párharcból 11-et (9/7 fejpárbaj) nyert meg. 11 labdavesztés (9 a saját térfélen), 17 labdaszerzés mellett, 11 passzlopással. A támadóharmadba érkező 28 jó Fradi-passzból 9 az övé.

    Botka 78 akciójának a 77%-a volt jó. 4 rossz passza volt (92%), 20 párharcból 13-ot nyert, 10 fejpárbajból 7-et. 9 labdavesztés (mind a saját térfélen), 16 labdaszerzés 8 passzlopás mellett.

    Civic 80 akciójának 60%-a volt sikeres, ő adta a gólpasszt. 78%-kal passzolt, 7 hosszú labdájából 1 volt jó. 30 párharcból 19-et nyert. 12-szer adta el a labdát (4-szer a saját térfélen), 13-szor szerezte vissza, 7 passzlopás mellett.

    Haratin 52 akciójának 73%-a volt sikeres. 85%-kal passzolt, 8 párharcból 4-et, 3 fejpárbajból 1-et nyert). 6 labdavesztés (3) mellett 12-szer szerezte azt vissza, 6 passzlopás mellett.

    Sigér 63 akciójának 56%-a volt sikeres, 76%-kal passzolt, 22 párharcból 8-at nyert meg. 12 labdavesztés (8), 5 labdaszerzés, 7 passzlopás.

    Zsubkov 65 akciójának 49%-a volt sikeres, 67%-kal passzolt, 18 párharcból 7-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.07 xA).

    Isael 60 percet volt a pályán, 43 akciójának 40%-a volt sikeres. 1 lövése kaput talált (0.07 xG). 67%-kal passzolt, 21 párharcból 6-ot nyert meg, 5 cseléből 1 volt sikeres.

    Tokmac 70 percet játszott, 41 akciójának 37%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.09), 53%-kal passzolt, 4 cseléből 1 sem volt jó, 15 párharcból 5-öt nyert.

    Boli 88 percet volt a pályán, 1 lövéséből 1 gólt lőtt (0.27 xG). 100%-kal passzolt (7/7), 34 párharcból 14-et nyert, 10 fejpárbajból 6-ot. 1 lövést készített elő (0.09 xA).

    Skvarka 35 percet játszhatott, 32 párharcának 44%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.04 xG). 90%-kal passzolt, 14 párharcból 4-et nyert meg.

    Ignyatenko 25 percet volt a pályán a középpálya bal szélén, 12 akciójából 8 volt sikeres. 100%-kal passzolt, 4 párharcból 2-t nyert meg, 2 labdavesztés mellett 2 labdaszerzése volt, 1 passzlopás mellett.

    Szignyevics 7 percig volt pályán, 10 akciójának 70%-a sikeres volt, 2 passzából 1. 8 párharcból 6-ot nyert meg, 4 fejpárbajból 4-et.

    https://ulloi129.hu/2019/10/19/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-3/
    https://ulloi129.hu/2019/10/23/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-12/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.10.19, 08:37
    Minimális számban még a B-, a C- és a családi szektorokba is lehet jegyet váltani, de csak személyesen.

    Tegnapelőtt felszabadult néhány tucat hely a stadion minden pontján, ezek nagy részét – mivel a meccsjegy.fradi.hu “megteltként” kezeli a szektorok többségét – csak a jegypénztárban lehet jegyet megvásárolni, ma 9 órától. A kora reggeli állás szerint a B1-3 szektorokban összesen 22, a C2-C3 szektorokban 18, a családiban 29 hely van szabadon.

    Online csak a lilák melletti szektorba, a D4-be lehet jegyet váltani, itt a helyek harmada, úgy 460 szék van szabadon.

    Ahogy mindig, a jegyhelyzet alakulását a GraboPress aloldalunkon követhetitek nyomon egész nap, jelenleg mindennel együtt, lila majmostól 21700 hely foglalt.

    https://ulloi129.hu/2019/10/19/mintegy-otszaz-jegy-van-meg-a-mai-meccsre/