magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 1 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2019
  2. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2019
  3. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2019
  4. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2019
  5. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2019
  6. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 3.5 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.30, 19:58 (szerk.: 2019.10.01, 19:23)
    Mentunk elore es vegul bedaraltuk oket. Ameddig mindig van, aki hozza a meccseket, addig jo. De ezert vagyunk jo csapat!

    Gyenge és még gyengébb játék nincs mit szépíteni . Boli még mindig nem érzi a játékot össze vissza szaladgál .
    Védelembe még az utolsó pillanatba sikerül többször bakizni Ez a Fradi nem az a Fradi amit én szeretnék látni

    A sztárok basznak az egészre,a nyugger meg hozza a meccseket.A prémiumot dobjátok kétfelé,Dénes és Leó között.

    A meccs egyetlen pozitívuma az volt, hogy ha nem is villogtunk, de mentünk előre és végül is csak behúztuk. Leonak külön gratula, egy hét alatt másodszor húz ki minket a csávából. A nézőket keveselltem, szemre talán 5 ezren lehettünk és a hangulat is volt jobb, de a Kisvárda nyilván kevésbé vonzó, mint az Espanol. Valahogy ezeknek a nézőknek kellett volna kedvezni az EL- ra. Még egyszer kiemelném Leót és Tokit, aki kidolgozta a belét, de ma nem volt szerencséje. A másik véglet Zubkov, Skvarka, Sigér és Roli, akiknek szinte semmi sem sikerült, de az akarás bennük is ott volt. Azért ennél jövő héten sokkal több kell.

    Nem értem ezt a sok negatív megnyilvánulást! Nyertünk, itt a 3 pont, a vesztett pontok tekintetében beértük a Molt! Van egy Leónk, aki nem duzzog hanem teszi a dolgát! Jobb lett volna szép játékkal pontot vagy pontokat veszíteni!
    A bolgárok ellen is így legyen!

    Örülök, hogy nyertünk egy olyan meccsen, ami púp volt a csapat hátán. Sokkal izgalmasabb most az EL, de nyilván muszáj hozni az eredményeket az NB1-ben is, gondolom nehéz egy Espanyol után felpörögni egy nevesincs, nemlétező csapat ellen... de nyertek, nyertünk. Ez a lényeg.
    Tavaly ilyenkor a szarosvár bukdácsolt. Mi nem.

    Persze aki akar, mindenen puffoghat.

    Nehezen,de győztünk.Mi diktáltuk az iramot,ebben nem hiszem,hogy nagyon elfáradtunk.Ez a meccs tökéletes megtévesztése volt a Ludo-nak.

    Kint voltam. A hangulat közepes a meccs jóindulattal közepes, a Fradi szintúgy. Tudtuk, hogy ez lesz? Igen.

    Örüljünk a győzelemnek, a többit meg felejtsük el. Leó az Isten!

    Szerintem, Rebi megköti a kezüket. Annyira az EL ellenfelekre koncentrálunk. Itthon nyitottabban lehetne, több támadóval.

    Nem tudtam mit kezdeni ezzel az új szurkolással. 25 percig nyomtuk ugyanazt a szart.

    Nekem bejött az a dal de baszki max pár percig, nem 20 percen keresztül.

    Nem értem miért sírtok. Bolin látszódik, hogy ki fog emelkedni a mennyeiből. Domináltunk egész meccsen, de nem volt szerencsénk. A Várda hátát törte a háló, a világ igazságtalansága lett volna ha nem nyerúnk. Heti két meccset játszunk, ennyi fér bele.

    A győzelemhez gratulálok, de a játék borzasztóan gyenge volt. Nem akarom elkeseríteni Leó-t, de egy darabig nem lesz nyugdíjazva smiley
    Szóval, keservesen kiszenvedett győzelem, miközben Dénes 3 ziccert védett. Jobb csapatok ellen ez kevés lesz.
    Többen írták, hogy télen erősíteni kell, nehogy az már késő legyen.

    Nagyon tompán játszottunk, főleg az első félidőben, a másodikban a támadó játék kicsit jobb lett, viszont védelemben belehibáztunk többször is. Viszont ami hatalmas fejlődés, hogy korábban az ilyen meccseket nem tudtuk behúzni. Így vagy úgy, a 3 pont megvan, ledolgoztuk a hátrányt a szarosokkal szemben, és állunk Európában, ez a lényeg. Hajrá Fradi

    Kint voltam a meccsen és nem azzal volt a gondom, hogy lassítjuk a meccset, hanem, hogy elképzelésünk se volt, hogy mit csináljunk. Rengeteg volt az eladott labda. Ritmus váltásokkal időnként meg lehetett volna zavarni a várdai védelmet. A győzelmet köszönjük meg Leonak és Dibusznak. Sajnos a későbbi "nagy" bajnokikon ez már nem lesz elég, mert nem lesz az ellenfél olyan udvarias, hogy nem igazán támad. Ma szerintem nagyon enervált volt a csapat és mintha már mindenki csak csütörtökre gondolt volna már. Én is azok közé tartozom, akinek nehezen megy le a torkán az ilyen játék. Ha minden igaz ezek a játékosok profik, tehát a heti két meccsnek kisebb rotálással, de mennie kellene. Én azért félek a még hátralévő a bajnokság első felében lévő csapatoktól, de remélhetőleg ott már jobb játékot mutatunk. Nálam a mai meccs legjobbja egyértelműen Dibusz volt 3 nagy védésével.

    elso 10 perc utan mar lehetett latni hogy a Kisvard 16-osa korul megakadunk, a hatso szekcio jol "iranyitott" de nem tudtunk feltorni oket - sztem fel gozzel mentunk, nem akartunk tul porogni, de a masodikban mar tobbet kockaztattunk igy sikerult nekik lekontrazni 1-2 alkalommal de Denes a helyen volt

    en hasonlo teljesitmenyt varok egesz osszel - taktikusan lassitani fogjuk a jatekot es varunk arra az 1-2 alkalomra hogy vagy hibazik az ellen vagy nekunk bejon 1 ziccer

    nincs vele gondom ha hozzuk a 3 pontokat - a nemzetkoziben is jol kell teljesiteni hiszen ez a "bemutatkozo" evunk a bajnoksag is fontos, szoval okasan taktikusan kell meccselnunk egesz osszel

    nekunk szurkoloknak pedig, ertekelni hogy eddig 3 fronton versenyben vagyunk, es folyamatos a fejlodes

    Amíg tart az EL, addig nem érdekel hogyan van meg a 3 pont. Legyen meg aztán ennyi. Jobb ez, mint szép játékkal 2-2 és leszakadunk a Viditől. Így legalább nem szép játékkal feljöttünk.

    Az idei év a nemzetközi kupában komoly siker, akkor is, ha esetleg egy pontot sem szerzünk már. Innentől kezdve a legnagyobb kérdés, hogy Rebrov tudja-e úgy frissíteni, pörgetni, rotálni a társaságot, hogy a bajnokságban is jók legyünk. Nem egyszerű, az már látszik. Nagyon kellene, hogy Isael is hozzá tudjon majd tenni, ő lehet az a komoly erőforrás, akit szinte még egyáltalán nem aknáztunk ki.

    A futballt gólra játsszák. Mi egyet rúgtunk. A Kisvárda egyet sem. Mi nyertünk. Pont.
    Régóta figyelek néhány európai nagy csapatot (a Fradin kívül is) és a nemzetközi kupameccs előtti bajnoki meccset szinte soha nem sziporkázva, nagy gólaránnyal nyerik. Ennek lehet több oka, akár az is, hogy fejben már a fontosabb meccsre gondolnak.

    Az, amikor sorra nyerjük a meccseket az utolsó 10 percben lőtt góllal, az nem szerencse. Egerszegen Leo tök üresen, senkitől sem zavarva szépen a kapuba emelt. Töki dekázott az ötösön. Azért, mert az ellenfél addigra kipukkadt. Fizikálisan és mentálisan. A várdaiak is szenvedtek, görcsöltek a végén.

    Ha Dénes véd bravúrral az szerencse? Nem!

    Nem értem ezt a fanyalgást. Eddig az eredmények minden várakozást felülmúlnak.

    Ezt a Skvarkát nagyon messzire el kell zavarni, amint lehet.
    Elképesztő, hogy mit művel a meccseken (illetve mit nem...).

    Skvarka tényleg nem találja nagyon magát .Amiért idehozták ,az /assziszt királyt /-abból még nagyon nem mutatott semmit .Sajnos.

    Oké, hogy Kisvárda, de ez nem volt egy gyenge ellenfél, ne csak a nevét nézzétek. Minimum középcsapat, szervezett játékkal és magyar szinten egészen jó spílerekkel. Szenvedve, fásultan, de valahogyan csak sikerült őket megverni. Persze, én is jobban örülnék neki, ha itthon mindenkit 6-8 góllal vernénk, de ilyesmit elvárni jelenleg abnormális és nonszensz.

    Hat en kint voltam. Soha nem futyulok meccs kozben, de oszinten szolva ma a 70. perc utan ugy ereztem, h ez nem lesz meg. Gyakorlatilag ziccer nelkul hoztuk a meccset. Grupiban nem emlekszem, h Mikor jatszottunk utoljara ennyire veszelytelenul. De lenyeg a 3 pont, Kisvarfa ellen Amugy tavaly sem sziporkaztunk egyszer sem

    Csak annyi helyzetük volt, amennyit engedtünk nekik a saját balfékeskedésünkből.
    Ha az első félidőben rúgjuk az első gólt, akkor ők jöttek volna kijjebb, ők nyíltak volna ki, és kontrából bepofozunk nekik még kettőt, aztán a végén összeomlanak és lesz belőle egy ötös.....
    Nem sajnálom, hogy ezzel a bekkelős focival nem értek el ellenünk sikert.

    Van egy új csatárunk! smiley
    Azon gondolkodtam meccs alatt, hogy Boli vagy eszméletlen sz.. vagy nem kap értelmes labdát. Igazából még nem jöttem rá.
    Egy biztos, tavaly a Varga+Lovre jobb oldalon domináltunk, most inkább a Heister+Varga bal oldal a jobb, míg a jobb oldalon Lovre nagyon kevés. (Zubkov rendre középre megy be).
    Néha jó lenne, ha Varga-Zubkov helyet cserélnének, hiszen kiismerhető, hogy a gyengébbik lábával nem adják be a labdát...

    A szélsőjátékunk sokat lassul a tükörszélsős szisztéma miatt. Roli még csak-csak beadja ballal, ha kell, de Zubkov nagyjából soha. Mindig visszacselez, és mindig oda a támadás ritmusa. Én rühellem ezt a tükörszélsőzést.

    A legnagyobb tanulság ezen a meccsen az volt, hogy már a stadion tervezésekor tudták, hogy repohár lesz. A klotyóban pont jól le lehet rakni a piszoárok fölé. Remek látvány volt egy csomó pisáló ember és mind előtt söröspohár, csak nem mertem lefényképezni.

    Azt ne feledd, hogy Lovre ki van filézve rendesen. Január óta egy hét (!) pihenője volt júniusban, mert ő a válogatott alapembere is. Tehát négyes terheléssel nyomja, nem."kettőssel".

    Tocmac zseniális volt, vagy ötször végigkígyózott a várdaiakon, tőle tartottak egyedül.
    Csak a társakkal kéne jobban megértenie magát.
    A lendülete és vállalkozókedve nélkül sehol sem lennénk és főleg nem játszanánk EL csk meccseket.

    Megint szerencsénk volt, de nem lesz mindig. Ez azért figyelmeztető, mert 1 kivétellel (skvarka helyett Isael) ez a legjobbnak gondolt kezdő volt. Sajnos látni kell, Tokmac, Leo és Isael azok,akikben benne van a váratlan, a keret összes többi tagja tetszik, nem tetszik, szürke iparos, akik az előre játékban nulla kockázatot vállalva mindig a tutit játszák, amivel nem is lenne semmi baj, ha nem olyan borzasztó lassan és rengeteg hibával tennék mint ma.

    Ez a taktika.
    Robotizálva van a játékunk, csak két hete még ajnároztuk a szervezettséget, most meg kellemetlen szembesülni vele a Kisvárda ellen, hogy előre meg van írva, mikor melyik játékhelyzetben lehet és merre cselezni, és mikor kell kinek és merre passzolni.

    Nem lenne ezzel semmi baj, ha nem olyan lassan és sok hibával csinálnák, mint ma. Amit már régóta szajkózok, csupán a játék felgyorsításával simán megvernénk itthon mindenkit, de ez valahogy nem megy. Nézz vissza a mai meccset, majdnem minden keresztpassz a játékos mögé ment, akinek vissza kellett fordulni, átvenni, vagy eleve hátra játszotta, vagy megfordult és próbálta megjátszani, de ennyi idő nincs, Pontosság és gyorsaság e kettő kellene csak az iparosoktól semmi több.

    Ami azért nagyon aggasztó, hogy akár Sighnevic, akár Boli az ék, nem tudjuk megjátszani.
    Alig érkezik a tizenhatoson belülre labda, beadás.
    Tocmac, Zubkov befele viszi a labdát, lő tőlük ne is várjunk beadást.

    Lovrét meg Heistert meg nem engedik annyira előre hogy beadjon.

    A szélső védők és középpályások között kéne sokkal jobb összjáték.

    Skvarkaval meg az baj, hogy nem beszel egy kukkot se angolul, ami megmagyarazza, hogy Priskin miert maradt, o a tolmacsa, ahogy egy Fradis videobol kiderult. Igy kurva nehez, hogy fogalmad sincs mit ker Rebrov, mert meg angolul se erted se ot, se a tarsaid a meccseken, ha mondananak valamit. Ez magyarazza, hogy kivalo statisztikai ellenere miert nem vittek el masok kulfoldre korabban es miert nem futott be karriert eddig. Neki tobb ido kell es kis angol tudas, hogy boldoguljon kulfoldon, pl nalunk, ha egyaltalan sikerulni fog neki.

    kép
    Az 54:48 tiszta játékidejű meccsen szinte minden mutatóban ellenfelünk fölé nőttünk, annak ellenére, hogy nem játszottunk jól. 84.2%-kal passzoltunk (ők 73.8%-kal), 2/3-ban nálunk volt a labda, több, mint kétszer annyit lőttünk a kapura, igaz, csak eggyel többször találtuk el azt. Több, mint kétszer annyi szögletünk is volt. A párharcok 71-71-es döntetlent hoztak.

    Az InStat-index TOP5-ben 4 fradista közé a kisvárdai Kravcsenko került: 1. Dibusz (325), 2. Haratin (297), 3. Leandro (287), 4. Kravcsenko (277), 5. Tokmac (276).

    A Wyscout adataira áttérve az xG és az xcG adatok is azt mutatják, hogy a nagyobb helyzeteink azért nekünk voltak – még ha nagyon kevés is. Az xG aránya 0.98-0.4 – a 0.98 a 2017 októberi hazai Dózsa elleni meccs óta a legalacsonyabb az Üllői úti bajnoki meccseinket tekintve, ebben a szezonban csak a Dinamo ellen volt alacsonyabb (0.95) itthon. A mieink legnagyobb helyzete Leo fejese volt (51., 0.36), ezt Tokmac (26., 0.16) és Boli kísérlete követi (0.11). A másik oldalon Berios 76. percbéli fejese (0.17), valamint Gosztonyi 85. percbeli lövése (0.12) volt a legnagyobb helyzet. Az xcG (várható kapott gólok) értékek hasonlóak: Felipénél 0.93 (Leó gólja 0.28, a fejese 0.52, Tokmac 14. percbéli lövése 0.11), míg Dininél 0.53 (Gosztonyi 0.33, Kovácsréti 0.16, Seco 0.04).

    Az első félidőben a hadrendűnk 4-1-4-1 volt (Haratin – Zsubkov, Sigér, Skvarka, Tokmac – Boli), ez a második félidőben 4-4-1-1-é alakult (Zsubkov, Leo, Haratin, Varga – Tokmac – Boli). Kétszer annyi labdát szereztünk a támadóharmadban (19-8), s kétszer annyi támadást is vezettünk (37+1 – 16+4) – igaz ezek nem vezettek sokra a kompakt, buszukat beparkoló várdaiak ellen. A passzaink mindössze 6%-a volt ezért hosszú. Ami a PPDA-t illeti, a múlt heti 17.31 után 8.7 lett, ez már a szezonátlag.

    Dibusznak 3 lövést kellett védenie, ezek közül kettőnél kellett reflexvédés (0.53 xcG). 21 passzából 21 volt jó, 18-szor adtuk haza a labdát.

    Lovrencsics 73 akciójának 64%-a volt sikeres, 72%-kal passzolt, 14 párharcból 8-at nyert. 13 labdavesztés mellett 12-szer szerezte vissza, 4 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.11xA)

    Blazic 120 akciójának 83%-a volt sikeres. 92%-kal passzolt, 11 párharcból 4-et nyert. 7 labdavesztés mellett 11-szer szerezte azt vissza – 2 passzt lopott le.

    Dvali kényszerű cseréjéig 74 percet játszott, ez alatt 94 akciójának 87%-a volt sikeres. 11 párharcból 7-et nyert meg, 5 labdavesztés mellett 8-szor szerezte vissza, 2 passzt csípett meg. 1 lövése volt (0.01),

    Heister 81 akciójának 67%-a volt sikeres, 77%-kal passzolt, 16 párharcból 7-et nyert meg. 12 labdavesztés mellett 7-szer szerezte azt vissza, 3 passzra csapott le. 2 lövést készített elő (0.06).

    Haratin 99 akciójának 83%-a sikeres volt, 96%-kal passzolt, 23 párharcból 17-et megnyert (17 fejpárbajból 13-at). 13 labdavesztés mellett 21-szer szerezte azt vissza, 3 passzlopása volt. 2 lövése volt.

    Zsubkov 59 akciójának 49%-a volt sikeres. 3 lövése volt (0.05), 63%-kal passzolt. 22 párharcából 10-et nyert meg.

    Sigér egy félidőt játszott, 37 akciójának 68%-a volt sikeres. 86%-kal passzolt, 6 párharcból 1-et nyert, 6 labdavesztés mellett 3-szor szerezte azt vissza (1 passzt lopott el).

    Skvarka is az első félidőt töltötte a pályán, 39 akciójának 62%-a volt sikeres. 81%-kal passzolt, 13 párharcból 6-ot nyert, 3 labdavesztés mellett 2-szer szerezte azt vissza. 2 lövése volt (0.06).

    Tokmac 62 akciójának 55%-a volt sikeres. 71%-kal passzolt, 4 cseléből 3 volt jó. 10 párharcból 10-et nyert meg. 3 lövéséből 1 talált kaput (0.25), 1 lövést készített elő.

    Boli 38 akciójának 29%-a volt sikeres. 86%-kal passzolt, 19 párharcból 5-öt nyert, 2 lövése volt (0.18), 2 lövést készített elő (0.05).

    Leandro 48 percet játszott, 50 akciójának 76%-a volt sikeres. 4 lövésből 3-szor talált kaput (0.44), az övé a győztes gól is. 86%-kal passzolt, 8 hosszú labdájából 6 volt jó. 6 párharcból 2-t nyert, 5 labdavesztés mellett kétszer szerezte azt vissza és 2 passzt lopott le.

    Varga is az egész második félidőt a pályán töltötte, 28 akciójának 71%-a sikeres volt. 80%-kal passzolt, 9 párharcból 7-et nyert, 3 cseléből 3 volt jó. 1 lövése volt, 1-et készített elő (0.36).

    Frimpong 20 percet játszott, 22 akciójának 91%-a volt sikeres, 15 passzából mind, 6 párharcból 5-öt nyert, 3-szor szerezte vissza a labdát.

    https://ulloi129.hu/2019/09/29/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-4/
    https://ulloi129.hu/2019/10/01/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-4/