magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  2. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  3. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  4. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  5. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  6. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  7. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  8. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  9. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  10. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
  11. Zalaegerszegi TE FC - Ferencvárosi TC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1 (1 szavazat)

játékvezető: 5 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.23, 10:46 (szerk.: 2019.09.27, 09:25)
    A győzelemhez gratulálok, fontos pontokat mentettünk. Tanulságként azonban érdemes lenne felírni azt, hogy még az nb1-ben se lehet élbuzizni egy félidőt, mert nem lesz mindig egy Tökink aki megoldja majd.

    És azt,hogy szervező játekos nélkül nem érdemes felküldeni a csapatot.

    Győztünk! Nem szép játékkal egy EL meccs után. Nekem ennyi elég. Amúgy ott voltam, örültem.

    A szünetben elolvastam a hozzászólásokat,ennyi negatív véleménnyel még nem találkoztam.Még is mit várunk a kettős terheléstől? Sétagalopp meccseket biztos nem! Ez a velejárója.A rotálás indokolt,Zubkov ólomlábakon mozgott,ahogy kihajtotta magát az Espanol ellen,ez érthető.A Ludo is szenvedni fog az Arda ellen,most játszanak 1,16-os szorzóval adják a győzelmüket,gondolom a sereghajtóval mérkőznek otthon.Az Espanol annyi energiát mozgósított ellenünk,hogy kikapott otthon a Real Sociaedtől. A CSZKA viszont félvállról vette a bulgáriai mérkőzést,tartalékolt a mostani bajnokira a Krasnodar ellen vezetnek is kettő perccel a vége előtt.Egy szóval senki ne várjon csütörtöki EL meccset követő bajnokin jó teljesítményt a csapattól.Részemről ilyen esetekben a kritikai hangvételt,és főleg egyes játékosok teljesítményének negatív megközelítését teljesen indokolatlannak és méltatlannak találom.

    Nem tudom mitől varázsszó a kettős terhelés. Nem lehet mindent ráfogni. Az első félidő döbbenetese gyenge volt.

    Kettős terhelés? A keződőből hét játékos nem, vagy csak alig játszott az Espanyol ellen. Milyen kettős terhelés?

    a három kulcsjátékos fáradtságból következő viszonylag gyengébb teljesítménye,kihatással volt hatékonyabb,kreatívabb csapatjáték megvalósítására.Egyébként 2:1-re győztünk..

    Ettől is jó egy csapat, ha szar játékkal is, de behúzza a meccset.
    Tökinek adok igazat, amikor azt mondta, hogy a zetének sok energiát emésztett fel az első félidei játéka.
    Mi pedig fizikálisan és mentálisan is erősebbek voltunk.
    3 pont a zsákban, ugorgyunk!

    Civictől viszont sokkal többet vártam.
    Rajta éreztem kicsit, hogy megtörte, hogy nem az EL-ben játszik.

    Frimpong a meccs nagyrészében kikapcsolta a Zete fekete óriását.

    Azt gondolom ezt a győzelmet leginkább azok a srácok érdemelték meg, akik tegnap értek haza Barcelonából és ma ott voltak Zalaegerszegen, voltak jó néhányan!
    Szép volt fiúk!

    Boli szerintem ma volt a legaktívabb. Ha jó zsugákkal fogjuk kiszolgálni, kirobbanthatatlan lesz a kezdőből. Közel se Szigony szint.

    Elég aktívan rúgta le majdnem a Zete kapusának a fejét.

    Nem találta fejen, mert a kapus a fejét a karjával védte, tehát csak kézen rúgta és nem is ez volt a szándéka.

    Lehet egy ilyen megmozdulást így is látni, meg úgyis, hogy Priskát észre se vettem a beállása után. Ez a srác meg nem magyarként magát és a kapust sem kímélve mindenáron gólt akart szerezni.

    Felesleges szerintem posztonként értékelgetni a játékosokat,csapat szinten nem muzsikálunk úgy,mint előtte,valószínűleg tényleg az EL miatt vagyunk ennyire fásultak ilyenkor,nehéz felpörögni így.
    Mindegyik pályára lépő játékosunkat láttuk már ennél sokkal jobban játszani,talán csak Civic a kivétel,ebben azért mindenképpen lehet bízni,mást úgysem nagyon tehetünk.

    Győztünk, nyilván ez a legfontosabb. Ugyanakkor ne csapjuk be magunkat. Lélektelen, alibi játék volt, főként az első félidőben. A másodikban görcsösen próbálkoztunk, a Zete elfáradt, bénák voltak,nekünk pedig mázlink volt. Persze vannak ilyen meccsek.

    Nagy mázli volt kapufára lőni a tizit!

    És akik nem játszottak, nem utaztak 4000 km-t a héten, és buszoztak a meccs előtt 3 órát? Nem csak abban lehet elfáradni, hogy futsz 90 percet. Elsősorban nem fizikai fáradtság volt ez ma. Mentálisan, döntéshozatalban voltunk a szokottnál lassabbak, amire rátett egy lapáttal a szar pálya, ami lassította a játékosok labdaátvételét, és a passzaink is lassabbak voltak szerintem a megszokotthoz képest 1-2 ütemmel. Így nem volt ritmusa a játékunknak, csak a második félidőben pörögtünk fel, és csak egyes momentumoknál. Nem véletlen, hogy beadásból lett mindkét gólunk és a tizi is, mert ezek a pályától függetlenek nagyjából.

    Az a helyzet, hogy ma Tokmac az egyetlen nemzetközi szintü játékos a klubban. Ez az orosz - ukrán vonal semmit nem ér.
    Isael , ha nem sérült és lenne elég kondija még nagyon jó lenne, és Roli, ,mikor jó formában van.

    Isael nem sérült ha nem piros lap miatt van eltiltva

    Boli hamarabb formába lendülne, ha többet tudna együtt játszani Tokival, nagyon érzik egymást a pályán, mindig látványosan feljavult Boli játéka, mikor meccs közben állt be Tokmac.

    Középpálya közepén nem tudunk rotálni. Hétközben hárman játszottak, Sigi, Igna ma pihent... Csonka tehetséges, de jobb lett volna, ha ma egy Szpiróval kezdünk. De a buzi mlsz ..

    Csonka és Haratin mint a csocsóban, csak oldalra mozogtak. Utóbbi talán csak spórolt az erejével. Mindenesetre szerintem szükség volna Haratin mellé egy olyan játékosra , aki dinamikusabb és mer előre is mozogni/passzolni. Kivéve, ha ez a taktika, hogy az egyik szűrő a bal oldal felé, a másik pedig a jobb oldal felé játszik és nem mehetnek előre, illetve cserélhetnek helyet.

    A csapat nagy része először játszik ilyen terhelés alatt, és szokniuk kell. A középpályánk így is a mennyei legjobbja, külföldi nem jöhet szóba jelenleg, magyar még nincs szerintem aki segíteni tudna. Valahogy ma is megoldottuk tipikus irányító nélkül, elég volt az is, hogy Roli átjöhetett jobbra, és már elég sokszor meg is bontottuk a zete védelmét, plusz nemsoká lesz újra Isa, Skvarka és Bőle is (csak lendülne már formába egyszer).
    Ahogy szakavatott kollégám írja lejjebb, a sok sérült főleg az nb1nek köszönhető, 40 fős keretet nem lehet fenntartani.
    Az utolsó mondatoddal tökéletesen egyet értek.

    Ma volt egy jóadag szerencsénk is a végén azért (is) húztuk be.

    A zetének is. Kimaradt tizi, elmaradt lapok, a csatáruk élete gólját lövi, nekünk meg semmi sem ment az elején. Ez küzdés és hit volt, nem szerencse. Hittünk a győzelemben a végsőkig, és nagyon akartuk ezt 3 pontot.

    Ma Csonka Andris játékát egyszerűen nem értettem. Ugyan jó rugófal volt a felezővonalnál, ha a védők rápasszolták a labdát szépen visszaadta, hátra, de többször kirúgta a labdát a partvonalon kívülre, illetve az előre játékot ma nem érezte feladatának. Lenne benne szerintem potenciál, csak valahogy nem mer játszani, a biztonsági passzokból meg nem élünk meg.

    Idei első meccse volt az NB1-ben (amiből amúgy sem volt eddig sok), persze, hogy eleinte biztonságra játszott, de idővel egyre többet játszott előre is, sőt a vége felé már egészen fent is letámadott... Amúgy meg több fontos labdaszerzése, blokkolása volt. Ha nagyobb magabiztossága lesz, ergo több meccsen játszhat, akkor lesz ő jobb is.

    Sajna csatár poszton eddig senki - Boli, Szigony, Priskin - nem nyújt kiemelkedő teljesítmenyt. Lanzafamet sajnálom, akár csak az utolsó 30 percre beállva, benne mindig ott volt az extra megoldás ...

    A csapat előtt viszont le a kalappal, még nem túl jó játékkal is képesek lehozni egy meccset.

    Hudák esetében a tizi már a második sárga kellett volna hogy legyen Civic lerúgása után. És Mitrovicról se feledkezzünk el

    Megértem Dobos úr elkeseredését, nem sikerült a bajnokverés. De, mint szakembert nem hiszem, hogy nekem kell emlékeztetnem, pár labdarúgó alaptételre! Gól, amit a bíró megad, tizenegyes, amit bíró megítél, sárga lap, vagy piros lap, ahogy a bíró megítéli. Ha Dobos úr figyelmesen visszanézte a videót, 5 és felesen kívül, ha jól emlékszem, ott már nincs "kapustámadás" ment LABDÁRA, mind a kapus, mind a támadó. Ismétlem, LABDÁRA, tehát szándékosságról szó sincs. Az ütközés is a levegőben történt. Ezzel együtt, gratulálok, az EL selejtezőn lefáradt Fradival szembeni helytálláshoz, remélve, maradnak az i. osztályban a bajnokság végén.

    Nos igen, Mitrovicnak ugye volt egy kezezése is, ahol elmaradt a lap ... aztán meg felrúgta Tökit, így ha minden igaz akkor Mitrovic mehetett is volna zuhanyvizet beállítani

    Leo közeli egyenlítő gólja csudaszép volt, olyan elegánsan helyezte kapura. Bravó Leo.

    Az egyetlen jó megoldást választotta. Kapásból a kapufa mellé helyezte. Rutinos, öreg róka megoldása. Tegnap ez kellett a fordulathoz.

    ok, Heistert ki lehet hagyni, meg Dvalit, mert van helyettük minőségi játékos (bár Civic jó kérdés miért volt ilyen béna), de Csonka még a Soroksárban is elég gyenge még, Tokmacnak meg játszania kell, ha egy db kreatív ember sincs elöl, borítékolható volt ez a szenvedős meccs, ha kicsit jobb az ellenfél ez megint egy sima zakó. Blazic meg Kharatin is simán lehozta a szokásost, 3 nap alatt csak ki tudja pihenni magát egy 25 éves sportoló.

    Sokan nem értik Vargával nem a tizenegyes volt a probléma, egy beadása volt talán jó, passz is kB ennyi. A másik Zubkov nagyon visszaesett

    Varga mikor nagyon akar, hajlamos rágörcsölni...
    Zubkov pedig érthető okokból volt "csak" 80%-os Katalóniában futott pár métert nem kis sebességgel.

    Szerintem a 4-4-2 most nem működött. Se Csonka, se Haratin nem segítette a támadásokat. De főleg Csonka volt haszontalan, hiába passzol aránylag pontosan, néha még abba is hiba csúszott. Valamit kellene kezdeni vele, mert a padon nem fog fejlődni.

    Tokmac goljanal az egyetlen epkezlab vedo Bolival volt elfoglalva.. ennek is volt koszonheto a gol smiley

    Egerszegiek között hagytam el a stadiont. Arról beszélgettek, hogy ez a Fradi jó, ha 70%-on pörgött ma. Szerencsésnek érezték magukat (!!!), mert ha úgy mentünk volna a meccs nagy részében, mint a végén, akkor kitömtük volna őket.
    Nem hittem a fülemnek, hogy nem balszerencsésnek, hanem szerencsésnek érezték magukat. Ilyet még nem tapasztaltam egy ilyen körülmények között elbukott meccset követően az ellenfél szurkolóitól...

    A tábor remekül csinálta a hangulatot, szerintem ismét kitettek magukért. Az egerszegiekből semmit sem lehetett hallani.
    Az első félidőben vánszorgott az óra, a másodikban rohant. Eufória a végén, idegen emberek ugráltak a nyakamba. Összességében soha rosszabbat, de lassan minden meccsen öregszem egy évet...

    A labdabirtoklás meg a játék képe végig rendben volt, de ijesztő, mennyire impotensek vagyunk támadásban, ha nincsenek pályán a kreatív embereink. Mondjuk reméljük nem sokszor fog előfordulni, hogy egyszerre nem áll rendelkezésre Tokmac, Isael, Bőle, Skvarka.

    Azt meg mindig sokan nem ertik, hogy a labdabirtoklasnak mi a lenyege. Ha nalad van a labda, az ellenfelnek tobbet kell dolgoznia,hamarabb elfarad (nagyon jol latszott a mi Espanyol elleni meccsunkon a masik szemszogbol).Nem jatszottunk jol, de varhato volt, hogy a ZTE nem fogja vegig birni, nem is birta. A folyamatos vedekezesre keptelenseg fizikailag teljesen felkeszulni, ezert hibaznak a vedekezo csapatok gyakran a meccs vege fele. Nem jatszottunk jol, de egyre inkabb benne lesz a jatekunkban az a magabiztossag, hogy ugyis meg lesz az eredmenye a farasztasnak.

    Borzasztó meccs volt, nem is tudom, hogy mikor játszottunk utoljára ennyi egyéni hibával. Az Akadémia ellenit azért nem számítom ide, mert ott szerintem csapatként buktunk el, itt viszont behúztuk végül. Minden remek szakértő kiemelte a Fradi mentális erejét tegnap, szerintem ehhez nem sok köze volt a mentális erőnek. Egy egyéni villanásból és egy szögletből nettó 10 perc focival megvertünk egy önmagához képest jól játszó Zalaegerszeget - mert jelenleg ennyivel jobbak vagyunk. Ez nem nagyképűség, ez a realitás, ennyire más lehetőségek közül válogathat a két klub. Sok sikert a Zalaegerszegnek, remélem, hogy stabilan bent maradnak pár évre az első vonalban!

    Ja, és Rebrov mester újabb csatát nyert meg, nem lehet elvitatni tőle, hogy megint félistenként cserélt, hihetetlen a fickó.

    Stieber: Sokkal jobbak voltunk a Fradinál. Demjén: Jobbak voltunk, több helyzetünk volt (kézmutogatás, hogy mennyire megsérült).
    Zte edző: Bolinak piros járt volna.
    M4 stúdió: Bolinak piros, visszajátszva, ismételgetve...

    Egy nevet kérdeznék csak: Mitrovic???
    Boli labdát nézte (még, ha így nem is szabad és remélhetőleg többet nem is megy labdára). Mitrovic egyszer nézte a labdát, mikor kézzel beleütött (alapból sárgát kellett volna kapnia), Tökmagnál pedig talppal szépen utána csúszott, ami piros...
    Mitrovic-ról miért van csend, miért nem említik meg, miért nem lassítják vissza többször???

    Statisztikai adatok a vasárnapi bajnokiról.

    A ZTE elleni meccsen a megszokottól eltérően két csatárral álltunk fel, 4-4-2-ben, amely támadásban 4-2-4-re változott. A meccsen 65%-ban birtokoltuk a labdát, 10-szer többször szereztük azt vissza, de a párharcok csak 46%-a lett a miénk (66-79). 87%-kal passzoltunk, míg a hazaiak 82%-kal. 9 próbálkozásból mi négyszer találtuk el a kaput és volt egy kapufánk is, míg a hazaiak 10 kísérletből 3-szor. Az xG arány 1.85-0.48 a javunkra, a tizenegyes (0.76) és a két gól (0.41, 0.32) volt a három legnagyobb helyzetünk. A másik oldalon Ikoba gólja (0.09), Grumity (0.09) és Barczi (0.11) kísérlete volt a három legveszélyesebb helyzet. Az xcG értékek aránya: Dibusz 0.67 – Demjén 1.91.

    Mindkét csapat sokat támadott: mi 33 támadást vezettünk (30+3 kontra), a hazaiak 30-at (23+7). A mieink 10 szögletet végeztek el, ezek közül 5 vezetett lövéshez vagy fejeshez – egyik a tizenegyes előtt Haratin lövése, a másik Leó gólja volt.

    A csapat fásultságát a kevés nyert párharc mellett az mutatja leginkább, hogy nem támadtunk le. A letámadást mutató PPDA-érték (Passz Per Defenzív Akció) 17.31 volt. Ez az NBI-ben a csapattól a legrosszabb érték 2015 nyara óta, a második legrosszabb tavasszal az Újpest elleni idegenbeli 14.33, a harmadik szintén a Dózsa elleni idegenbeli 0-0 volt 2018 tavaszáról (14.11). A párharcoknál kiemelendő, hogy a két belső középpályás összesen 11 párharcot vállalt (Haratin 4, Csonka 7), amiből összesen 4-et nyertek (Haratin 1, Csonka 3), ami mindkét szempontból roppant alacsony érték.

    Dibusz 1 gólt kapott, 3 lövésből, a gólon kívüli 2 nem volt reflex-védés. 19-szer passzolt jól a 21 kisérletből (hosszú labdák: 4/6). 17-szer adtuk neki haza a labdát.

    Lovrencsics 76 akciójából 71% volt, egy lövése talált kaput (0.02). 81%-kal passzolt, 10 beadásából 6 jó lett. 14 párharcból 7-et nyert, 12-szer adta el és 5-ször szerezte vissza a labdát, 2 passzlopás mellett. 1 lövést készített elő (0.02xA).

    Blazic 116 akciójának 84%-a volt sikeres, két fejese volt (0.16) és egy gólpasszt adott. 93%-kal passzolt, 17 párharcból 10-et nyert, 8-szor adta el a labdát, 14-szer szerezte vissza azt, 5 passzlopás mellett.

    Frimpong 112 akciójának 85%-a volt sikeres. 97%-kal passzolt, 19 párharcból 11-et nyert meg. 5-ször adta el a labdát, 10-szor szerezte vissza, 6 passzlopás mellett.

    Civic 79 akciójának 68%-a volt sikeres. 80%-kal passzolt, 5 cseléből 3 volt jó, 17 párharcból 9-et nyert meg. 10 labdavesztés mellett 12-szer szerezte vissza azt, 4 passzt lopott le. 7 beadásából 1 volt jó, a győztes gól előtti asszisztja.

    Haratin 82 perc alatt 69 akcióban vett részt, ezek 83%-a volt sikeres. 1-szer lőtt kapura (0.02), 92%-kal passzolt. 4 párharcból 1-et nyert, 3 labdavesztés mellett 9-szer szerezte azt vissza, 3 passzlopása volt.

    Csonka 70 akciójából 76% volt sikeres. 93%-kal passzolt, 7 párharcból 3-at nyert. 5 labdavesztés mellett 3-szor szerezte azt vissza, 4 passzlopás mellett.

    Zsubkov 60 perc alatt 44 akcióban vett részt, 66%-a volt sikeres. 74%-kal passzolt 9 párharcból 6-ot nyert.

    Szignyevics 76 perc alatt 35 akcióban vett részt, ezek 43%-a volt sikeres. Egy kísérlete volt (0.13). 92%-kal passzolt, azonban 15 párharcból csak 2-t nyert.

    Boli 35 akciójának 46%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.02), 88%-kal passzolt, 19 párharcból 9-et nyert, 4 cseléből 2 volt jó. 1 lövést készített elő (0.02).

    Varga 55 akciójának 58%-a volt jó. 1 lövése volt, a tizenegyes (0.76). 68%-kal passzolt, 8 beadásából 1 talált embert, 10 szögletéből 5 vezetett lövéshez. 7 párharcból 1-et nyert. 4 lövést készített elő (0.67), 1 második asszisztja van.

    Tokmac 34 perc alatt 18 akcióban vett részt, egy lövéséből lett a győztes gól (0.32). 80%-kal passzolt 7 párharcból 3-at nyert ,eg.

    Priskin 19 percet volt a pályán, 11 akciójának 36%-a volt sikeres, a 4 passza (100%). 5 párharcból egyet sem nyert,

    Leo 13 percet volt a pályán 14 akciójának 86%-a volt sikeres, közte az egy lövéséből szerzett gól (0.41). 82%-kal passzolt, 2 párharcból 2-t nyert, 2-szer vesztette el, 2-szer szerezte vissza a labdát.

    https://ulloi129.hu/2019/09/22/elo-a-zte-elleni-bajnokirol/
    https://ulloi129.hu/2019/09/25/igy-teljesitettunk-a-zte-ellen/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.19, 12:47 (szerk.: 2019.09.22, 09:22)
    Na, most már tényleg elfogyott az összes hazai szektorba a jegy.
    A vendégszektorba még maradt pár jegy, de oda csak Fradi-kártyával válthatók belépők.
    Pénteken, illetve a mérkőzés napján minden beléptetési pontnál nyitva lesz egy-egy pénztár, ha valaki át akarja íratni a nevet a jegyén vagy más probléma merülne fel a jegyekkel kapcsolatban, de értékesítés már nem lesz..

    https://www.facebook.com/ztefc.hu/photos/a.287463898087089/1284688888364580/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.02, 11:57
    A Ferencváros kérésére elhalasztásra kerül a jövő szombati bajnoki.

    Ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy - nagy sajnálatunkra - az augusztus 10-re kiírt, Ferencváros elleni hazai bajnoki a zöld-fehér klub kérésére, nemzetközi kupaszereplésükre tekintettel későbbi, egyelőre nem ismert időpontra elhalasztásra került.

    A mérkőzésre óriási érdeklődés mutatkozott, a jegyértékesítés szerdai kezdetétől kezdve a bérletesekkel együtt már több mint 6000-en rendelkeztek érvényes belépővel a meccsre.

    A jegyértékesítést leállítottuk, a találkozóra már megvásárolt jegyekkel, valamint a meccs pótlásának időpontjával kapcsolatban folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat honlapunkon és Facebook-oldalunkon.

    Megértésüket köszönjük!

    2019.08.02
    https://www.ztefc.hu/hu/hirek/friss-elmarad-az-augusztus-10-i-ferencvaros-elleni-merkozes