magyarfutball.hu

RCD Espanyol - Ferencvárosi TC 1 : 1 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 3 : 0 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 1. forduló
helyszín : Barcelona, Estadi Cornellà-El Prat
játékvezető : Dabanović Nikola (Montenegró)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 18.125
  1. 0 - 1 10' Javi López (öngól)
    sárga lap 41' Ihnatenko Danylo
    60' Vargas Matías 1 - 1

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.20, 13:24
    Sergei Rebrov: Elmondtam a meccs előtt is, hogy az Espanyol nem véletlen van itt, egy hihetetlenül erős bajnokságból, a La Ligából kvalifikálta magát, míg nálunk sokan most debütáltak ilyen szinten. A mérkőzés elején kiválóan futballoztunk, gólt is szereztünk, megérdemelten vezettünk. Aztán viszont átadtuk a területet, feljavult ellenfelünk, amely egy nagyon erős csapat, nem számít, hol vannak a tabellán jelenleg. Isael az előző hónapban csak néhány percet játszott, sokat dolgozott, de ma ennyi volt benne. Boldog vagyok, hogy mindent megtett a csapatért, de még nem százszázalékos. A magabiztosság a játék része. Az első részében a meccsnek, láttuk, hogy ez egy új tapasztalat a számunkra. Meg kellett őriznünk az eredményt egy nagyon erős csapattal szemben, amely kiválóan futballozott, jól kontrollálta a labdát, ezért nagyot kellett küzdenünk védekezésben. A második félidőben próbáltunk kontrázni, de az már kevésbé sikerült.

    David Gallego: Az első félidőben nem voltunk elég intenzívek, a 10. percben gólt kaptunk, ez pedig megnehezítette a dolgunkat. Nem voltunk jók, nem mentünk eléggé, a második félidőben viszont már azt a csapatot láttuk, amelyet szerettünk volna, nagy veszélyt jelentettünk a Ferencváros kapujára, beszorítottuk őket a saját térfelükre. Ez a játék sok szurkolót fog majd vonzani! A második félidővel elégedett vagyok, a játékosok is látták, hogy tudnak futballozni, hogy egy remek csapat vagyunk. Európában semmi sem könnyű, persze szerettünk volna nyerni, így is kalkuláltunk, de az egy pont is egy lépés a hosszú úton. Most itt az idő a pihenésre, regenerációra és készülnünk kell vasárnapra, a mai második félidő jó érzéseivel. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien támogattak minket, sajnálom, hogy nem tudtuk győzelemmel megörvendeztetni őket.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/rebrov-sajtotajekoztato-espanyol-ftc
    https://ulloi129.hu/2019/09/20/gallego-a-10-percben-golt-kaptunk-ez-pedig-megnehezitette-a-dolgunkat/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.20, 13:21 (szerk.: 2019.09.23, 11:32)
    Ha összeállna a Töki-Boli-Isael trió elől, az mindenkinek gondokat okozna.
    Rebrov még mindig keresi a csapatát amúgy, önmagának ellent mondva Isaellel végre feladta a magas lomha centerjátékot, bár erre már Boli csatasorba állítása óta rájött, az is egy lecke volt neki is.

    Azt mondták aki tőlünk gólt lő azt télen elviszik. És ezt is megoldottuk!

    Szép volt fiuk! Fradistához méltón küzdöttetek!

    Azért a csodálatos élmény mellett 190.000 € is kaptunk!

    Isael ma is milyen tanár volt.

    Csak Igna kapott sárgát?

    Igen, és ez is nagy eredmény! Amúgy az is egy fölösleges sárga volt, az ellenfél tizenhatosán.

    Espanyol semmiképp sem erdemelt volna győzelmet. Elso felidoben ha bemegy az a csodalatos Isael loves... Vagy a fejes. Hihetetlen szerencses golt rugott az espanyolt, ami hozzá tenném szerintem szabalytalan volt, lekellett volna fújni a lökést.... Akkor meg nem fogta volna vissza a csapatot. Nagyon büszke vagyok a sracokra, hatalmas eredmény ez így is.
    Viszont konyorgom ezt a Szigonyt felejtsuk már el, rossz nézni amit csinál, legalabb fejelni menne be ha mar ilyen magas de ő szélen meg mindenhol volt csak közepén nem...

    Fantasztikusat nyomtak a fiúk, és mi lesz ha még tempóban is tudunk kicsit gyorsulni. Egyedül Frimpi cseréje nem jött be szerintem.

    Egy hibája volt, de vele álltunk át 5 védős rendszerre.

    Ez egy jó eredmény. Óriási mákkal nyerhettünk volna (ha pl. Isa szabdrúgása bemegy, vagy Dibszi valahogy bravúrral mégis fogja a fejest). Szégyenkezni nincs okunk.

    basszus nézzétek már a videót, fejbe verik Blazicot, szabály szerint egyből meg kellett volna állítani a játékot.
    Balszerencsés gól volt, no de az Espanyol sem a Fair play díjra ment az is hozzá tartozik, hogy rohadjanak meg.

    Én az okoskodás előtt is gondolkodtam rajta, hogy az emberünk mi a túrót csinál ott.
    Eltelt 8-10 mp, nem állt meg a játék, reagálni kellett volna.
    Most teszem azt, ha ezt mondjuk Bőle játssza meg, akkor itt vicsorogna a fél fórum, hogy takarodjon a Fradiból.

    Gusztustalanul játszottak, egyfolytába mutogattak meg pofáztak a bírónak.

    Ez a civic azért beszopta. Kikosarazta a zagrebet miattunk. Mondták gyere mert heister nem az igazi. Erre Marcel úgy kezdett el focizni a konkurencia hatására hogy öröm nézni és nem lehet kitenni. A zagreb meg blben galazik.

    Többen azt mondják igazságos a döntetlen, de azért valljuk be szerencsénk is volt, mert a végére már nagyon elfogyott a szufla. Egy csodálatos eredményt értünk el, és ami talán fontosabb egy fantasztikus első félidei teljesítménnyel!!! Csak a gratuláció jár a srácoknak ezért a nagyszerű teljesítményért!
    Még egy fantasztikus számadat:
    9 nemzetközi meccsünkből csak 1-et veszítettünk el, pedig olyan csapatok vendégeként is pályára léptünk már, mint a Ludogorec, a Dinamo Zagrab és az Espanol!!!
    A végére a legfontosabb, hogy Rebrov egy ZSENI! Húztunk egy váratlant és bejött. Amíg bírtuk erővel addig fantasztikusan ült a taktika! Djákujemo Szergej!

    Nagyon köszönöm a csapatnak, nagyszerű volt. Rebrov nagyon jól kitalálta, a csapat megvalósította a taktikát. Sigér alázatos munkáról beszélt, ez kellett. Hatalmas gratula!

    Nekem nagyon tetszett ez a 4-3-3. Mondjuk itthon Tokit tenném Ignya helyére, és előre Bolit.

    --------------Dibusz---------------
    Lovre-Blazic-Dvali-Heister
    --Tokmac-Haratin-Sigér----
    --Isael------Boli------Zubkov-

    Botka sérülése aggasztó, reméljük, nem súlyos.

    az a baj, hogy a derekát fogta, amit műtöttek, a sok sérülése után

    Épp írni akartam,nagyon rosszul nézett ki pedig az egyik legjobb volt.

    Sztem ez még job teljesítmény, mint a ludo elleni győzelem...grat

    A legjobb Fradi teljesítmény hosszú évek óta....! Bravó.

    Az a ludo ellen volt szerintem. Pláne a mai ludo meccs eredmeny ismereteben

    2 félidöt kell úgy játszani ,ahogy az elsöben toltuk és megvan a bl csoportkör

    A kondival nincs gond....reakcioidö, dinamikai, gyorsasag. Es nem csak testben, fejben is. De ezt csak meccseken lehet fejleszteni.

    Valszeg azert, mert a 2. felidöben lattuk az "igazibb" Espanyolt, ami mar razosabb ügy volt.

    Isaellel kapcsolatban jár a mea culpa, óriásit játszott.
    Remélem állandósítani tudja mostmàr ezt a formàját. Blazic nagy labdàt adott neki a gól előtt. Zubkov viszont nem kapta el a fonalat, de már az is nagy dolog, hogy azon bosszankodunk, hogy miért nem lett 2-0. Minden várakozásomat felülmúlta a csapat. A végén azért látszott, hogy teljesen elkészültünk, ott pár fokozattal gyorsabban fociztak...kb mint a Magyar-szlovák.
    Az a Pedrosa hamarosan topcsapatban fogja tolni szerintem.

    Én továbbra is Isael kapufáját siratom.Egyrészt,ha 2-0,abból már nem jönnek vissza,másrészt,lett volna egy olyan kultikus gólunk,mint mondjuk Karába Janié az MU ellen,vagy Ottó góljai Zürichben ,amiről 100 éven át ,minden évben megemlékezhetünk...

    Azért megint megvolt a szokásos zseniális Blazic mélységi gólpassz.

    A sok pesszimista meg karogo pedig példát vehetne a jatekosokrol...
    Egyszer és mindenkorra, ez a Ferencváros, itt nincs olyan hogy feltartott kézzel állunk ki. Mindig győzelemre kell játszani, ha elfogy a szufla, akkor meg harcoskent küzdeni, mint ahogy azt ma is láthattuk..
    Szép volt Fradika!

    Nekünk ez jutalom játék volt..

    Rég láttam olyat , hogy vannak lehetőségek a keretben többféle játék elsajátításához és ezzel az edző él is...

    A játékunk a Storck féle eb csapatra hajazott. Bátor labdajáratás, masszív védekezés, veszélyes ellencsapásokkal.
    A végére elfogytunk, de a játék bíztató volt. Még egy kicsit dolgozni kell tovább.

    a szervezettség valóban hasonlított, azonban Isael és Tokmac húzásai pompásak voltak - nem emlékszem most hirtelen, h az eb-n ki volt, aki hasonlót tett (Gera nem tudott, mert mélyen játszott)

    Tökit megették, meg kell még tanulnia, hogy nem a leggyorsabb, nem dőlnek be a cseleinek, s akkor is legyen még valami a tarsolyban. Isaelre eddig morogtam, de ma ment, amíg tudott. Futkározott elöl, zavarta a labdakihozatalt rendesen, na de a kapufája... Látszik, hogy nekifutás közben váltott és tekerte rá. (Jav.: Benéztem, hallva Isa riportját. ...bár a labdával sikerült volna ugyanez. Pedig nagyon erőltettem. smiley)
    Le a kalappal a csapat előtt!

    Amikor Töki idehaza beállt, nekem nagyon kevésnek tűnt. Ugyes, de nem fut vissza stb. Csalódás volt. Mára már irgalmatlan sokat javult. Rebiben bízok, hogy megtanítja neki a nemzetközi szintet is.

    Zubkov olyan, mintha elfáradt volna. A hazaikon sem villog már annyira. Megdolgozza a Mester és jó lesz még.

    Ha több lenne benne, nem a norvég kiesőjelöltben játszott volna évekig...ez az Espanyol már más szint technikailag, játékgyorsaságban, mint az előző csapatok. Ezekkel egyedül Isael volt partiképes. Zubkov egy kajla játékos. A légiósok jó része totál középszer, hasonló, vagy egyáltalán nem jobb, mint egy vmire való magyar...Skvarka, Ihnatenko egy csőd, Dvali nagyon közepes, Szinyevics szintén, Boli is annak tűnik, és meg bele se illik a csapatba. Egyedül Blazic, Kharatin, Isa, Töki és a két balhátvédnek van értelme ebből a garnitúrából. Ez 5 kezdő légiós, és mind húzóember, melléjük jöhetne hat magyar. Azért mennyivel jobban nézne ki. És biztos, hogy nem lennénk gyengébbek. Azért ez szomorú, hogy ennyire tucatlégiósok vannak a kezdőben. A Vidi ebből a szempontból jobban igazol. Akit most leigazoltak a Genoától magyar csatár gyereket, ide is elfért volna.

    Remelem mostmár Isael folyamatosan tagja lesz a kezdocsapatnak, amit ő tud a labdával az valami hihetetlen. Nem tudom hol siklott el a karriere, de ilyen focistak 30-40m.eurot szoktak érni. Remenykedem azert marad még egy darabig

    Gratulálok a csapatnak!!! Megmutattuk, hogy mi is ugyanazt a sportot űzzük, mint a spanyolok, bátran kezdtünk, gólt szereztünk, szép dolgokat mutattunk. Nyilvánvaló volt, hogy végig nem fogjuk tudni tartani velük a lépést, de egy bravúros pontszerzés összejött. Mosolygósan fekszem le ma, és ez még ki fog tartani pár napig. Szép volt!

    Szóval, képesek vagyunk már egy félidőt közepes, és 20-25 percet gyors tempójú NK meccsre, ez így hatalmas fejlődés. Ami itthon elég- Töki gyorsasága- az már NK főtáblán nem, Espanyolban 6-8 hozzá hasonló gyorsaságú játékos poroszkált. Nagyon rendes játékosaink vannak, főleg Dénes, de jó lenne kicsit "harcosabb" mentalitás. Nagyon fekszik nekünk ha nem kell kezdeményeznünk, ezért vagyok kíváncsi a Ludo meccsre, ahol nyilván önbizalommal érkeznek a bolgárok, nehogy pofára essenek- ismét-.
    Összegezve, szokni kell ezt a tempót, de nagyon, nagyon jó úton járunk, mellette valahogy ide kellene láncolni Rebrovot.

    Számomra a legjobb dolgok:

    1. képesek voltunk egy teljesen új játékrendszert _megvalósítani_ élesben gyakorlás nélkül. (Kisördög: vajon mivan, ha bevetjük ezt Zagreb ellen...)
    2. Simon Tibi tapsol az ébgől, majd örömében a felhő szélén szétfejeli a hárfát. A kúszás -mászás - megszakadás - felnemadás iskolapéldája volt ez a meccs.
    3. Botka játéka. Endit válogatottba be, Besét válogatottbú' ki!

    ezt a játékrendszert játszottuk egész tavasszal

    soha nem játszottunk 3 vkp-val eddig.

    így játszottunk a Csút-meccstől végig tavasszal, igaz nem Ignyatenkóval, hanem Bőlével vagy Tokmac-kal.

    A 4-3-3mat center nélkül? Tudsz említeni egy meccset, amikor 3 vkp volt fent ebben az alakzatban? Szinte végig a 4-2-3-1et toltuk. Nem is értem, miről beszélsz.

    nem center nélkül, de 4-3-3-at. arra meg, hogy center nélkül, szélsővel középen játsszunk, egész nyáron készültünk.

    Minden meccs előtt megadom neki az esélyt.
    Nyilván nem véletlenül hozta Rebi. De még nem jöttem rá miért :(
    Pedig Isten látja lelkem, szurkolok h beváljon.
    Szép nagy állat, remek fizikummal, de áh... félős, cidrizős passzok, ütemtelen megoldások sora. Biztos van egy kis szubjektív szemüveg már a dologban, de egy jó megoldásra jut három rossz.
    De nem adom fel, még bízok Ignácban. Mi mást tehetnék...

    sajnos a remek mezőnymunka mellett időnként mintha megzavarodna és nem tudná melyik csapatban játszik. Látom benne a lehetőséget, de a hibái ezen a szinten sokba kerülhetnek..

    Tegnap mondjuk harcolt rendesen és nagyobb hibát nem vétett. Pedig szokása helyzetbe hozni az ellent. A támadásokat semilyen módon nem segíti továbbra se.

    Szuper este volt, kitűnő játék számomra kellemes csalódással. Isael is amíg bírta nagyon jó volt, és Tökmagot is csak nyomozták ..

    Hát benne volt hogy akár még nyerhetünk is , meg is volt az esély a 2. gólra, akkor véget is ért volna a meccs. De igaz a végén beszorultunk elfáradtunk, ott meg azért izgultam hogy nehogy kikapjunk, nem ezt érdemelnénk. Igazságos döntetlen született szerintem. Legtöbbünk 0 ponttal számolt itt, reménykedve egy X-ben talán. Be is jött de a lényeg hogy nem szerencsével ikszeltünk hanem jó játékkal idegenben egy spanyol első ligás csapat ellen.

    Időtlen idők óta nem játszottunk topligás csapat ellen.
    Kábé csodaszámba megy ez az eredmény.
    A szerencséért meg mindig tenni is kell.
    Jól kezdtük a 2. Félidőt is.
    De a spanyolok vérszemet kaptak az egyenlítés után.

    És még Varga Roli nem is játszott , pedig tőle tartottak a legjobban a spanyolok.
    Ami kicsit aggasztó, hogy kezdünk elfogyni.
    Főleg elől. Van Sihnevic Varga Zubkov és Tocmac.
    Isael csak az El ben játszhat.
    Bolinak és Skvarkának össze kell szednie magát. És Szeretőnek is legalább a mennyeire készen kell állnia.

    Azt gondolom ha mi ide tanulni jöttünk - amivel tökéletesen egyetértek - akkor most mi voltunk az a már az első napon mocsok mód idegesítő stréber kölök az első padból, aki már most előre tanult, hogy lenyűgözze a többieket. Hibázik még sokat, de lelkes és meg akarja mutatni, hogy "kiakirály". És milyen jó is ez most! smiley

    Szép volt fiúk!

    Endi nagy erőssége a csapatnak, ül-ül a padon, aztán kezdő idegenben egy spanyol csapat ellen és kurva jó meccset hoz le, sajnáltam, amikor le kellett cserélni. Nagyon örülök, hogy nincs komolyabb baja.

    Azért tegnap kirajzolódott, hogy Dvalinak ez a szint már egy kicsit magas. Blazicon nem éreztem ezt. Ha folyamatosan nemzetközi kupában szeretnénk játszani, lehet, hogy őt másik légiósra kellene cserélni. A selejtezők során is inkább ő volt a gyengébb belső védő. Illetve egyszerűen ez a középpályás labdajáratás. Hát csatár nélkül lényegében 6 emberünk volt a pálya közepén, mégsem működött. továbbra sem értem ezt az Ignatenko Spirovski döntést. Még most is azt mondom, hogy az első nagy hibája Rebrovnak. Nyilván lehetne mondani, hogy ilyen szinten a szélső hátévdeink csak rombolni tudnak és semmi másra nem alkalmasak-ami igaz is-de mégis csak egy magyar csapat vagyunk, ennyi jut. De egy magabiztosabb belső védőre és egy labdaügyesebb szűrő játékosra szüksége lenne a csapatnak.

    Egyáltalán nem gáz Dvali, ráadásul a támadásépítésből is sokszor kiveszi a részét, mert ő többször is megindul és ezzel átjátssza az ellenfél első védelmi vonalát.

    Nem tudom mit néztél, dehogy nem a tegnapi meccset az ziher. Dvali egyáltalán nem lógott ki lefelé a csapatból, voltak hibái, ahogy Balzicnak is.
    A középpálya volt a tegnapi eredmény kulcsa, 45 percig fölényben fociztunk, pont a középpályának hála, egyszerűen nem tudtak ránk gyorsítani, kurva jól támadtunk le és vissza. A második félidőben a hatvanadik percig bírtuk ezt fejben. Utána mentálisan elfáradtunk.

    Ihgnatyenko tegnap nagyon jól játszott. Mindig ott volt ahol éppen ki kellett a társat segíteni.
    A szélső védőinknek pedig nyilván nem az eddig megszokott 4-2-3-1-es taktika szerinti feladatuk volt, ez is tisztán látszott.

    Én nem láttam Dvalit olyan rossznak, mint itt sokan. Látszott, hogy lassabb, mint a futók, de jól helyezkedett, jól zárta a területet és volt egy-két olyan indítása, ami élményszámban ment.

    A Mundo Deportivot olvastam reggel.
    18.215 nezo volt a meccsen, ezt a stadionban is kiírták.
    Az újság szerint 723-an voltak a vendég szektorban.
    A stadion többi részen is sok magyar volt.
    Sztem 1500-an összesen biztosan voltunk. Jöttek sokan pl. Londonból, vagy olyan magyarok akik Barcelonában élnek.

    Pontos szám valszeg sose lesz, bő 750-800 emberről volt szó + akik a hazaiba/ottani vipbe vettek jegyet.

    Hang nélkül néztem a meccset, mert a gyerekek nehezen aludtak el, nem akartam őket zavarni. A feleségem úgy a 60-ik perc táján ült le a tévé elé kissé fáradtan (nem szereti a focit, a magyart különösen nem, de miattam kénytelen időnként meccset néznismiley), majd amikor vége lett a meccsnek, az interjúk során esett le neki, hogy a Fradi mecset néztünk. Ennyi volt a véleménye: "Nem is látszott a játék képén, hogy magyar csapat játszott."

    Ennél nagyobb dícséretet nem is kaphattak volna a srácok. smiley

    A meccsen 67%-ban a hazaiak birtokolták a labdát, ők 20-szor lőttek kapura (ebből 5-t blokkoltunk, 9 ment mellé, egy kapufa lett és 5 ment kapura a góllal együtt), a mieink 9-szer (1-et blokkoltak, 4 ment mellé, 2-t védett López), a ráadás pedig a hazaiak öngólja volt.

    A mieink teljesítménye a két félidőben egész más volt. Míg az elsőben eggyel több labdát szereztünk (36-35) és 2-vel kevesebb labdát vesztettünk (42-44), majdnem ugyanolyan pontosan passzoltunk (85.4 és 87.9%), valamint a kaput is annyit veszélyeztettük, mint a hazaiak (0.3 – 0.42 xG az arány, de ebben az öngól értelemszerűen nincs benne), addig a másodikban a hazaiak nagy nyomása alatt már többször adtuk el (61-56) és kevesebbszer szereztük vissza a labdát (34-51), és gyengébben, jóval kevesebbet is passzoltunk (170 ill. 108, 85.4 és 64.8%). A hazaiak fölénye az xG-ben is megérződött (2.26-0.12). Dininek 4-szer kellett védenie, 1.76 xcG “értékű” lövések jöttek a kapujára (ebből 0.03 az első félidőben).

    A TotalFootballAnalysis portálon Garai Dániel elemzésében bemutatja a két csapatot, valamint azok felállásait, a hazai 4-4-2-t, és a Fradi 4-3-3-ját. Mint írja, az Espanyol arra várt, hogy letámadjuk majd őket, ezért hátul a két belsőhátvéd és a két belső középpályás egy gyémántot formált, hogy stabilan tarthassák a labdát rövid passzokkal, Roca (21) a két védő mellé balra sorolt be, míg a gyémánt csúcsán Alberto Bosch tanítványa, Lozano volt (26).

    A szélsőhátvédek feltolódtak, míg a két szélső a középpályásaink mögött beljebb helyezkedett, hogy területet találjanak, de csapatunk kompakt módon játszva ezt megakadályozta. Együttesünk nem akarta a hátsó labdázgatást megzavarni, ezért védekezéskor egy 5 fős keskeny középpályát alkotva, az Espanyol támadásvezetéseinek második fázisában támadtunk le, hogy a középső passzokat megakadályozzuk. Ebben a felállásban Tokmac és Zsubkov volt a középpályásvonal két szélén, a letámadás első vonalát Isael egymaga alkotta. Ignyatenkónak Melendót kellett letámadnia, mikor jobboldalt belépett a “féltérbe”, a másik oldalon Sigérre Lozano volt bízva.

    A fenti képen látszik az Espanyol hátsó gyémántja, valamint a szélsők belülhelyezkedése, csak a szélsőhátvédekre maradt a szél. A Fradi kompakt középső blokkja pedig elzárta a szélsőket a passzútvonalaktól. A középső középpályások megakadályozták a csatároknak szánt keresztpasszokat, Haratin pedig a középső teret védte. Mint írja, mikor Sigér letámadta Lozanót, Zsubkov beljebb lépett, hogy zárja a területet, ezzel viszont megnyitva a helyet a szélsőknek.

    Ahogy megjegyzi, hátulról próbáltuk felvinni a labdát, de ez nehezen ment az Espanyol letámadása miatt. A meccs elején a két középhátvéd egymástól viszonylag távol helyezkedett, Haratin lépett hátra labdákért, míg a két szélsőhátvéd a vonal mellett tartózkodott. Sigér és Ignyatenko feljebb helyezkedett a félterekben.

    Hamarosan aztán Haratin a két belsővédő közé lépett, hogy Blazic és Dvali el tudjon indulni a labdával.

    Rámutat, hogy direkten és gyorsan próbáltuk megjátszani a labdát előre, Toki és Zsubkov gyorsaságára építve, valamint arra, hogy Isael technikájával nyomás alatt is képes megjátszani a labdát. A gólnál a kulcs Zsubkov visszalépése volt, aki magával vitte emberét, Vilát, így teremtve helyet egy hosszú labdának, az üres területbe pedig Isael remekül lépett be.

    Összefoglalásként leírta még a szerző, hogy a Fradi jól, éretten játszott, és begyűjthette volna a három pontot is, de a hazai csapat egy szerencsés góllal egyenlített.

    https://ulloi129.hu/2019/09/19/elo-az-espanyol-elleni-europa-liga-csoportmeccsrol/
    https://ulloi129.hu/2019/09/21/igy-teljesitettunk-az-espanyol-ellen/