magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Kisvárda-Master Good 1 : 3 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.18, 14:02
    Háromból semmi eddig, Diósgyőr, Paks, Kisvárda. A litvánok ellen mákunk volt, a románok meg borzasztó gyengék voltak, hogy nem szórtak meg minket.

    Annak idején az első ner (akkor még nem így hívták, hanem talán "polgári kormánynak"smiley rémuralom alatt, volt egy olyan terv, hogy túl sok a pesti csapat, legyen inkább több vidéki, mi legyünk dél-pesti up központ, stb. Jelentem, a Vasas és az MTK már a levesben, Kisvárda, Kövesd, meg Felcsút első osztályban, megvan az up központ, remélem innen nem folytatódik...

    Ha csupán a fociról beszélünk az mostanában nincs. Én úgy látom, hogy az az öltöző, ami a sikerek felé vitte a csapatot már nem ugyanaz. De ez csak egy tipp teljesen kívülről, nincs semmi infóm. Amúgy nagyon sima volt mindhárom vereség.

    Most nézem a statisztikát az első félidőben 1x rúgtunk kapura...egy nagyon komoly csapat ellen.

    - nincs kapusunk... Horvath minimum 2 golba benne volt

    A csapatbol pedig egyedul Lanzafame tunt motivaltnak... es a labdaval meg mindig baratsagban van, ami nem mindegyik jatekousnkrol mondhato el...

    - nincs komoly edzonk (?), lassan mar visszasirom Supkat

    - es lassan nemhogy fiatal, de magyar jatekos is alig marad a csapat kornyeken... Kisvarda2... johetnek majd a Kispest Afrika korusok

    - mindenesetre 3 viszinylag konnyu ellenfel, 3 viszonylag sima vereseg

    Eddig nem is volt jó meccsünk(bár ezt sem láttam)Talán a diók elleni 2. félidő volt elfogatható.A 7x 90 perchez képest ez qrva gyenge teljesítmény.

    A bajnokságban 3 gyenge csapat ellen 0 pont.A keret azért ennyire nem gyenge.Nem tudom az edzőt még meddig tűrik.Talán újra egy külföldi mágus?Itthonról nem tudom ki lehetne tervben.

    Nagyon súlyos felelőtlenség, amit a klubvezetők csináltak és látni lehetett előre. Egy jó szakmai folyamatot szakítottak meg, még akkor is, hogy természetesen Supkánál sem volt minden tökéletes, ahogy Rossinál sem volt az..

    visszanezve az osszefoglalot, mindharom golban erosen benne volt Horvath- viccesen, ha Grof vedett volna tegnap, akkor 1-o-ra nyerunk egy szar, de kuzdelmes meccsen es Supka sem csuklik annyit Szombathelyen

    Na igen, rohadtul nem éreztem indokoltnak a váltást kapusz poszton. Bizalmi poszt, Berlán pont nem ment el sztem, fiatal, kellett volna nagyobb türelem az irányába. Most visszacseréli őket?

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=69cd654bc43298dea602c766618be820