magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kaposvári Rákóczi FC 1 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Kaposvári Rákóczi FC 2019
  2. Ferencvárosi TC - Kaposvári Rákóczi FC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (4 szavazat)

játékvezető: 2.75 (4 szavazat)

hangulat: 3.25 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.18, 13:12 (szerk.: 2019.08.20, 15:00)
    Nekem az a vėlemėnyem, hogy Rebrov mindenkinek megadja a lehetősėget ės a mai csapat tagjai nem tudtak ezzel ėlni! Ez annyit jelent,hogy Varga, Botka, Bőle Leo messze vannak a kezdőtől ės marad a megszokott kezdõ idegenben szigonnyal itthon pedig Bolival. Ha bejutunk fogunk még igazolni.

    Azt egyébként megfejtette már valaki, hogy miért nem Civic játszott balbekket, ha ő úgysem fog a Suduva ellen?

    Sima meccs. Ellenfél helyzet nélkül. Egyetlen kérdés a gólkülönbség volt. Jól éreztem magam. Pár füttyögőt pofán vertem volna szívesen...

    Ertenem, ha Bole es Varga lenne a celkeresztben mert gyakorlatilag elcsesztek a tamado jatekunk 90+ percen at. Es meg oket is vedenem, hogy megvan a sima oka a szar formajuknak. De nem smiley 10perces Szigony van basztatva az egy kihagyott nagy belyzeteert. Hatbazzz+smiley van elvakultsag rendesen.

    Miről beszélsz? Varga nem elvseszte a támadó játékunk, hanem ő csinálta részben. Csak nem sikerült gólt lonie.

    Az nem nagy helyzet volt, hanem üres kapu. Az ilyen nem egy sima hiba, hanem abszolut balfaszság, már bocsánat. Egy profi játékos ne hagyjon már ki egy ilyen ajtó ablakot.. es ez rohadtul nem a vb döntő volt, hogy megremegjen a lába. Én csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy nem ő a mi emberünk.

    Ne feledjétek h ma a Kaposvár volt az ellenfél. Itt Lovre is akkorát játszott volna, hogy csak na. Valszeg Botkanal is jobban, pl ami a beadasokat illeti. Endi is jó volt persze.

    Ami nekem a lelátóról látszott:

    Szignyevicset lehet inkább támadó középpályásként kéne megpróbálni és Boli elől.
    Frimpong nemzetközi meccsen is kezdhetne tán, nekem megbízhatónak tűnik.

    Maga az egész meccs katasztrofális volt iramában és mindenben, edzés jelleg a gyenge ellenfél miatt, több kéne az első osztályban egy mérkőzésen ennél, semmiképpen sem ilyennel lehet felkészülni a nemzetközire.

    Három pont zsebben, a MOL-t ne engedjük el.

    Bőle gyenge volt.Roli meg nagyon öncélú,és még több helyzetet el is puskázott.De én Tökmagra is kivagyok bukva!Ritka önző volt,nagyképűen játszott...

    En valami olyasmit ereztem rajta, hogy nincs itt a Lanza, akkor kivel jatszak össze? Faszom, megcsinalom egyedul. Mondjuk meg így is élvezetes nézni, amit csinal, gól nélkül is.

    Ez a stadionban szórakoztató volt hatvan percig, csak be kellett volna lőni pár helyzetet. Jó lesz ez. A Kaposvár nem mindneki ellen ilyen gyenge. Mondjuk volt vagy két amatőr pokhasu játékosuk... az egyik a gól vágó Ádám...

    Amit láttam a meccsből abban nekem az jött le hogy Boli nem lesz rossz kicsit összeszokik a társakkal (azokkal akikkel valószínűleg többet fog játszani). Leo szerintem még mindig tanár. Akárki akármit mond akármilyen lassú rutinból mérföldekkel jobban lehozza mint Igna vagy Sigér. Frimpong egyik legjobb védőnk. A többiek akik eddig kevesebbet játszottak nem győztek meg hogy helyük lenne a valódi kezdőben.

    Bolinak nem a társakkal kell összeszokni, hanem a társaknak vele. Ő jó helyeken volt mindig, rengeteget futott. A társak meg azon voltak, hogy jajj, én csak csere vagyok, átcselezem magam 3 védőn.

    Nagyjából egyetértek, de. Leóval az a baj, hogy ő már olyan, mint az öreg vadászeb. Akar, fut, tudja mit kell csinálni, de már nincs meg a gyorsasága hozzá.

    Sokan rossz formaban a mostani csapatban. Ezert kellett volna az elso ket forduloban is jatszani, szerintem. Szoval ezert sem ertem a mostani vinnyogas aradatot, foleg azoktol, akik azt viszont tapsolva gondoltak jo dontesnek.

    Szigony a titkos, előre tolt védőnk, nem tudtad? Nem a kapura lövést kell neki gyakorolnia az ezdesen, hanem a kötöttfogású birkozast két ember ellen.

    Furcsa érzés, hogy végre nem kaptunk gólt, hiába ez az nb1. smiley
    Fradi B majd minden játékosán érződött a komoly meccshiány, sajnos van amit csak edzéssel nem lehet megoldani.
    Helyzetek kimaradtak, pláne sok lehetőség akadt meg a rossz megoldások miatt.
    A három pont a volt a lényeg a 0-4es horvát meccs után, főleg ilyen tartalékosan. Meg van.
    Lehet készülni az EL meccsre. Ennyit erről.
    Hajrá Fradi.

    Priskin sérült, hogy még padon sincs? Szigony újra bizonyította, hogy gólképtelen. Szerintem ő inkább TKP, mint csatár. A meccs a helyzetek kihasználatlanságát leszámítva a rendben volt. A Suduva ellen sokkal több kell. A jók közül mindig kihagyjátok Leot, pedig ma kifejezetten jó volt.

    A lényeg a 3 pont. Amig állunk a nemzetköziben, addig tényleg csak ez számit. De gyerekek, ez valami katasztrófa volt. Azért arra választ kaphattunk, hogy Varga miért nincs a kezdő környékén sem. Ahogy Bőle sem, sem a többiek. Frimpong nyújtott elfogadhatót, de nála is volt egy ordas hiba. Két egyforma játékosunk egy posztra, na az, ami nincs. De mindegy. Egyből egy. Én azért többet vártam.

    Bőle katasztrófa volt, ilyen gyengén játszó játékost nálunk rég láttam. A golpasszaval, Roli és Szigony helyzetkihagyásaival együtt.

    Varga nem lett volna rossz, de látszott rajta a görcsös akarás, nem tett jót a játékának. Bőle tényleg gyenge volt.

    Nem a gól számit. Bőlének is volt gólpassza, ettől még szar volt. Az a baj, hogy mindenhonnan csak lő, mert amúgy a csapatjátékhoz fogalmatlan. Nem lát a pályán, semmi kombinativ véna nincs benne. Ott a kapu, rálövöm. Aztán kurva isten bassza meg van, meg rángatja magán a mezt. Passzolni kell, felnézni, szétnézni, nem a labdát kergetni a szemével, hogy arra gurul.

    knezy mosdatta, hogy biztos nem latta, hogy Boli megy vele. hat nem a lofaszt nem! egyutt indultak a felpalyarol. esze agaban nem volt passzolni. onzo, mint egy ... kifogytam a hasonlatokbol, annyira nagyon onzo, b+!

    Én azt hittem, hogy a csereemberek felszántják a pályát. Hogy együttesen megmutatják, hogy itt vagyunk. Aztán mindegyik lőtt 10et kapura, tök feleslegesen. Egy igazán kidolgozott csapatmunánk volt. Szignyevics helyzete. Slussz. Az sakk matt. Nem volt több.

    es a legfajobb az egeszben, hogy megint a magyarok logtak ki lefele. vargat volt aki a valogatottba kovetelte, bolenek meg tobb lehetoseget akart mindenki. az utobbinak meg egy jo meccse nem volt itt, messze a leggyengebb a tamado felfogasu jatekosaink kozul.
    varga semmit nem vedekezik, mindent ello, sosem passzol, volt egy fel szezonja (na akkor kellett volna eladni!) es azota semmi. de mar akkor is latszott rajta, hogy teljesen fogalmatlan a focihoz, csak akkor meg bementek a szabadrugasok es o rugta a tizenegyeseket is.

    23 kapura lövés, 12 eltalálta a kaput, Rákóczinál 3/1.
    Ami ma kimaradt a Suduva ellen remélem bemegy.....tehát minimum 8:0-ra nyerünk.

    Boli nekem nagyon biztató, harcos, gyors, csak jobban ki kellene szolgálni. Roli nagyon akart, emiatt sokszor rossz döntést hozott, passz helyett rávert mindent.

    Ez a meccs arra volt jó, hogy a B sor tagjai végre közel 3 hónap után újra játszottak tétmeccset. De az is látszik, hogy sajnos bármennyire is hülyére igazoltuk a keretet az elmúlt fél évben, közel sincs minden posztra 2 egyforma játékosunk. A bajnokságban innentől kezdve csak erősebb ellenfelek lesznek, azt hiszem még egyszer nem fogunk így felállni bajnokin. Ha igen,abból baj lesz... A meccset lehoztuk, Bolit nem nagyon vették be a játékba a többiek, így igazából nem tudtuk meg mire képes,de félek kell neki is 1-2-3 hónap mire aklimatizálódik.

    Ok jó, egy-egynél megőrülök, de ez ha öt sima akkor se szól senki semmit.
    Boli jó lesz, Ignác meg ilyen mb1-be tanár.
    Na ez a szintlépés lefelé.
    Ja, Töki fain, más szint mint ez.

    Nyertünk B csapattal, nem kaptunk gólt, senki nem sérült meg. Nekem ez összességében pozitív a sok kihagyott helyzettel együtt is, de biztos én nézem rossz szemüvegen keresztül a világot...

    Suduva megfigyelők most mentek be a jól megtervezett csapdába

    Ha Varga nem gondolja azt, hogy a bizonyításhoz mindenképpen gólt kell szereznie, akkor ma Boli 3 gólt lőtt volna, Roland neve mellett meg lenne három assziszt.

    Tökmag ugyanolyan önző volt.Hány megindulása volt középen,és abból hány jó döntése volt?Egy sem!Ugyanazt csinálta,amit Lanza szokott.Akkor passzolt,amikor már nem volt jó a helyzet...

    Már a Videotonnal hoznak párhuzamba, hogy gondjaink lesznek... Azért az ne zavarjon senkit, hogy 9 ponton változott a kezdő csapat a Dinamóhoz képest... Van hova nyúlni és ez a csapat is remekül játszott.. a befejezés hibádzott?? Igen.. sajnos Bőle, de Varga sem a paszt választotta, hanem az egyéni megoldást.. Boli pedig érkezett

    Boli kicseszett jó, Danilo is nagyot játszott, ahogy Botka is.

    Összességében, nem nagyon emlkékszek gálára a Rákóczi ellen., velük mindig meg szoktunk szenvedni. Nem volt sem jó, sem pedig bíztató, amit ma láttunk. Azok szerepeltek, akik az NK-ban eddig max statiszták voltak, viszont a lehetöség nem felsztabnadította, hanem görcsössé tette öket. Mivel hosszú a szezon, föleg, ha a hön vágyott csoportkör meglesz, azaz van mit javítani, h a keret ne csak létszámban legyen igazán bö.

    Boli 0 labdát kapott, amit pedig kapott abból, pedig kihozta a maximumot minden esetben. Annyiszor mutatta magát középen, próbált beindulni, senki sem passzolt neki.. Inkább vissza, vagy ki oldalra ment a labda.. Így azért kurva nehéz egy csatárnak, simán mondom, hogyha Boli lett volna Szigony helyében, amikor Tökmag középre adta a labdát, simán bebaszta volna.

    Ahhoz képest hogy foghíjasan álltunk fel nem rossz. Azonban vannak aggasztó észrevételek amik mellett nehéz elmenni. Serulesek esetén azért lehet baj. Varga szerintem jó kiegészítő ember lehet, de kezdőnek semmiképp sem raknam, jól mozog de ezen kívül szerintem kevés amit szélén csinál. Bőle iszonyatosan kevés ha neki kell jönnie, egyszerűen a széle teljesen halott volt. A két szél egyáltalan nem csinálta amit pl nemzetkozibe láttunk hogy lapos passzokkal megjatszani a masodik hullamot vagy az igen jol helyezkedo Bolit aki egy normalis passzt kapott Ignatol azt nagyon szepen megoldotta nagyot védett a kapus. Civic nálam teljesen alap kezdő, a támadásokatbnagyban segíti jól indul meg és elől is hasznos. Botka hátul átlagban stabil de a támadásoknál elég nagy hátrány, akár Lovrehez képest is aki azért nem csapat legjobbja sőt.. De azért támadásoknál ott szokott lenni és ha nem fogy el a tudas es rug bele egy nagyot a labdaba akkor azert eleg hasznos.
    Tökmag ha kiesik neki nincs alternativaja aki helyettesiti azon a szinten. Mostmár Boli az egyetlen értelmes csatárunk aki ott van ahol kell, mert szigony Böde szerű harcos, csak sokkal sulytalanabb, és ha Böde kevés volt, Szigony még inkább kevés.
    De pl pozitivum volt Igna játéka, kezd lenyugodni és elég stabil volt, nekem Boli játéka is pozitívum volt. Többi pozitivum csak az hogy egy ennyire felforgatott csapat is siman rughatott volna 4-5 gólt, és esélye sem nagyon volt a kaposvarnak hogy csak 1 et is rugjon.

    Érdekes a szurkolói lélektan. Ha a helyzeteink felét berúgjuk, fieszta lett volna a nézőtéren és azok a buzeránsok akik füttyögtek véresre tapsolták volna a tenyerüket, pedig a játék képe ugyanaz lett volna.A második sorunk néha kifejezetten tetszetős futballal állt elő. Ihnyatyenko, Botka, Frimpi játéka nagyon tetszett, és Heister lövései is jók voltak. Kár, hogy Roli önző volt, Bőle nagy talány. Boli több labdát érdemelne, mert sokszor mozgott be jól üres területbe és félelmetes a dinamikája. Kell egy kis idő mire ráéreznek a társak.Gróf magabiztos volt és lábbal is remekül indítgatott.Ez a csapat is simán bajnokesélyes lenne a mennyeiben.

    Jó volt látni a B embereket. Botka kellemes meglepetés volt, főleg, hogy bátran ment fel támadásban és elég rendes sebességgel. Pontosan kopizta Lovre mozgását. Ez is Rebrov munkája: van egy működő rendszer. Ezért tudnak hamarabb beilleszkedni az újak. Frimpi egyik nagy kedvencem, remélem fogom még többet látni. Mondjuk az utolsó emberként cselezgetés most belefért, de ilyenből egy Dinamo 2 gólt rúg egyszerre. Bőle sajnos lehet, hogy a nagy csalódásom lesz....továbbra is tartom, hogy technikailag a legképzettebb játékosunk, és eddig azt gondoltam, hogy a kevés játék lehetőség miatt van, hogy az utoló megoldásokat mindig lerontja. Most már kezdem nem ezt gondolni.....Igna teljesen más arcát mutatta most, hogy mi domináltuk a játékot. Meglepően gyors és dinamikus volt, jó labdákat adott.

    Zubkov győztes gólt szerzett és több tanári indítása volt csak nem rúgtuk be ,főleg Roli. Nem kell szakértőnek lenni ahhoz ,hogy lássam amit leművel Bőle. Zavarodottan, szertelenül, bután játszik.Nem tudja mikor kell passzolni és hova.A passzai zöme vagy hosszúak vagy levadásszák nagy százalékban. Fogalma sincs mikor mi a játék.

    Bármit is mondtok, ebben a csapatban van lendület. Pillanatok alatt ott tudunk lenni az ellenfél kapujánál, akár egy hazaadást követően is. Van elképzelés. Nem volt túl régen, amikor a Doll féle taktika szerint kb. 3 percig szenvedősen lassan járattuk a labdát, mire elértünk az ellenfél térfelének közepére, ahol legtöbbször elfogyott az ötlet, aztán kezdtük elölről, vagy eladtuk. Rengeteget léptünk előre, akárhogy is alakul a nemzetközi szereplésünk.

    Botkán nagyon látszik a meccs hiány, a vége felé már elég szépen meghúzta a szélét. Frimpi tanárian játszott, Ignagyi ütempasszai ültek, jó lesz. Leo leegyszerűsítette a játékát, brav öreg harcos. Lukinak meg van a posztja, itt jobb, mint a szélen. Boli rém kellemetlen ellenfél, de szerintem a szélen jobb lehet. Vége egy év után ismét a robbanékony Rolit láttam, a gól meg majd jön. Tibor Zubkov a szokott pitbull stílus.Szigony egy életre megtanulta, hogy Gróf nem Dini, ha Ő kijön az fáj.

    Hamberger csak a mai meccsen nem volt ugye?

    A helyettese folyamatosan üvöltött a mikrofonba, már már halhatatlanokat megidézve.

    A második félidőben lévő jobb volt. Az elsőben a kis pocakos hát elég gyatrán nyomta

    Jól irányított, de nem kell az egész dalt a mikrofonba mondani. Hamberger nagyon jól csinálja.

    Ahogyan Zubkov megérkezett, úgy néz ki egy erősítés. Ehhez képest gondoltam érdemes felhívni a isaeliták figyelmét arra az apró tényre, hogy itt van február óta, és kvázi nincs a hasznunkra, ellenben remekül keres vele...

    Meccs előtt 80-100 ember állt sorba szkennelésért. Respect! 20 perccel kezdés előtt ugyan nem sok esélyük volt bejutni a 2. félidő előtt, de ők legalább nem divatok, hogy a Zagreb ellen elsőmeccsezzenek.

    Jegyért borzasztó sok ember állt sorba, van egy gyanúm, hogy az EL-re is vettek, mert nem szoktak ennyien lenni.

    Kápó és Szasza sem volt. Nagyon leült volt a hangulat az oldallelátón, a B-ben úgy-ahogy megnyomtuk. Borzasztó kevesen voltunk, kár ezért a szezonnyitóért.

    a kapu mögötti zümmügő kórus meg jó lenne, ha a mérkőzés eseményei tükrében váltogatná a dalokat/rigmusokat/buzdításokat, nem pedig önnön szórakoztatására és dicsőítésére nyomná

    UFF

    minden más NBI-es stadionban 9862-t mondtak volna nézőszámnak, azaz az elkelt helyek és nem a jelenlévők számát.

    kép
    Minden tekintetben óriási fölényben volt kilenc helyen változó csapatunk az 51:18 tiszta játékidejű találkozón. A két csapat kapuralövési aránya 28-2 (ill. 11-1), a labdabirtoklás 2/3-os volt, a megnyert párharcok 61%-a miénk volt. A mieink 86%-kal, a vendégek 78%-kal passzoltak. A szögletarány: 11-0.

    Az InStat-táblázat első 5 helyén ferencvárosi játékos van. Az első Blazicot (295) Leandro (289) és Frimpong (271) követi a dobogón, a TOP5-öt Heister (270) és Botka zárja (262).

    A csapat az idén már szokásos 4-2-3-1-et játszotta, Bőlével Boli mögött, mind labdavesztésben (95-111), mind labdaszerzésben (93-62) ellenfeleink fölé nőttünk, ahogy xG-ben is, 2.69-0.08. 0.2 feletti esélye Bőlének (19., 0.22), Vargának (24., 0.21), Bolinak (32., 0.28, 56. 0.29), valamint Zsubkovnak (46., 0.26) volt. A másik oldalon Ádám Martin 51. perces lehetősége ért el 0.01-nél nagyobb xG-t (0.06).

    A támadások aránya is meggyőző (35+9 ill. 22+2), 11 szögletből 6 vezetett lövésig, a beadásaink azonban a 33%-os átlag alatt maradtak (13/3 ill. 6/2). A fejpárbajokból 28-at mi, 16-ot a kaposváriak nyertek meg.

    A hátra és az oldalra passzok aránya 53%, a támadópasszaink is 80%-os pontosságot értek el, a támadóharmadba érők 74%-ot. 7 kiugratásunkból 6 jó volt – a másik oldalon ez az arány 2/1. A hosszú labdák aránya 9.6% volt (a Rákóczinál a duplája).

    Ami az xcG-t illeti, Gróf kapujára egy lövés érkezett (0.12), Pogacsicséra jóval több, neki 8-szor kellett reflexszel védenie (2.39), a három legnagyobb helyzet, illetve védés: Varga fejese (24,, 0.55), Bőle 19. perces lövése (0.36), és az első félidőt záró, Zsubkovot helyzetbe juttató szabadrúgásvariáció (0.32).

    Grófnak egyszer kellett védenie (0.12 xcG), 1-szer jött ki, mind a 27 passza pontos volt, 19-szer adtuk neki haza a labdát.

    Botka 67 akciójának 73%-a volt sikeres, egy lövése volt (0.01). 84%-kal passzolt, 4 beadásából 2 volt pontos. 21 párharcból 13-at nyert, 6 fejpárbajból 4-et. 7-szer vesztette el a labdát, 10-szer szerezte vissza, 4 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.28 xA).

    Blazic 97 akciójából 90% volt sikeres, 96%-kal passzolt, 15 párharcából 11-et nyert, 6 fejpárbajból 5-t, 5 labdavesztés mellett 17-szer szerezte vissza azt, két passzlopás mellett.

    Frimpong 87 akciójából 83% volt sikeres, 98%-kal passzolt, 22 párharcból 15-öt nyert, 9 fejpárbajból 5-t. 3 labdát adott el, 10-et szerzett vissza, 5 passzt lopott le. Két gólszerzési kísérlete volt (0.08).

    Heister 69 akciójának 61%-a volt sikeres, 5 lövéséből 2 talált kaput (0.11). 69%-kal passzolt, 5 cseléből 4 volt sikeres, 22 párharcból 14-et nyert. 12 labdavesztés mellett 10-szer szerezte vissza a játékszert, 4 passzt lopott le.

    Ignyatenko 101 akciójából 78% volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 91%-kal passzolt, 25 párharcból 14-et nyert, 12 légi párbajból 7-et. 7-szor vesztette el, 13-szor szerezte vissza a labdát, 4 passzlopás mellett. Két lövést készített elő (0.38).

    Leo 74 percet töltött pályán, 91 akciójának 73%-a volt sikeres. Két gólszerzési kísérlete volt (0.11), 83%-kal passzolt, 11 párharcból 6-ot nyert. 8 labdavesztés mellett 7-et szerzett vissza, 4 passzlopás mellett. 4 lövést készített elő (0.3).

    Zsubkov 64 percet volt a pályán, 2 lövéséből 1 gól lett (0.42). 57 akcióból 58% volt sikeres. 82%-kal passzolt, 4 cseléből 1 sem volt jó, 21 párharcából 5-öt nyert meg. 3 lövést készített elő (0.23).

    Bőle 79 akciójának 53%-a volt sikeres, 1 gólpasszt osztott ki, két lövéséből 1 talált kaput (0.23). 84%-kal passzolt, 10 cseléből 2 volt jó. 34 párharcából 12-t nyert meg. 4 lövést készített elő (a góllal egyetemben) (0.38)

    Varga 61 akciójának 59%-a volt sikeres. 9 lövéséből 3 talált kaput (0.61). 69%-kal passzolt, 8 cseléből 8 lett jó, 19 párharcból 12-t nyert meg, 2 lövést készített elő (0.06).

    Boli 82 percet játszott bajnoki bemutatkozáskor, 25 akciójának 48%-a volt sikeres. 3 kísérletéből 2 talált kaput (0.61). 75%-kal passzolt, 12 párharcból 4-et nyert meg.

    Tokmac fél órát töltött csereként a pályán, 29 akciójának 69%-a volt sikeres. 3 lövéséből 1 talált kaput (0.32). 100%-kal passzolt, 8 cseléből 5 volt jó. 10 párharcból 5-t nyert. 2 lövést készített elő (0.19).

    Haratin 20 percet volt a pályán, 16 akciónak 88%-a sikeres volt, 100%-kal passzolt, 2 párharcából 1-et nyert, 2 labdaszerzése volt, 1 passzlopása. 1 lövést készített elő (0.01).

    Szignyevics 12 perc alatt 16 akcióban vett részt, ezek 44%-a volt sikere. 1 lövése volt (0.18). 8 párharcból 3-at nyert meg, 2 cseléből 2 volt jó.
    https://ulloi129.hu/2019/08/17/elo-a-kaposvar-elleni-bajnokirol-2/
    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131&token=f7d57bf3f710f0495850f282f08dd30f
    https://ulloi129.hu/2019/08/20/igy-teljesitettunk-a-kaposvar-ellen/