magyarfutball.hu

FC Vaduz - Fehérvár FC 2 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Vaduz, Rheinparkstadion
játékvezető : Lukjancukas Manfredas (Litvánia)
nézőszámok:
  1. fcvaduz.li: 1.253
  2. molfehervarfc.hu: 1.253
  3. nso.hu: 1.253

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.02, 10:27
    Marko Nikolics: Nem kétséges, hogy ez a legnehezebb estém az itt töltött időszak alatt, sőt egész edzői karrierem legnagyobb bukása, természetesen vállalom a felelősséget a történtekért, én készítettem fel őket. Eddig összességében sikeresnek mondhattuk magunkat, de ez most nagy kudarc. Azt tudom mondani, amit a játékosoknak is mondtam az öltözőben: a futball egy egyszerű, őszinte játék, a labda az egyik legegyszerűbb dolog a Földön. Mi most azt kaptuk a sporttól, amit megérdemeltünk, bár a Vaduz góljai nehezen megmagyarázhatóak és a két meccsen összesen talán 20 nagy helyzetet is kihagytunk, olyanokat is, amiket nem is lehet. Nem értek egyet azzal, hogy nem pörögtem volna maximális fordulatszámon, azt mondanám, hogy talán túlságosan is megőrültem olykor. Végig hittem a továbbjutásunkban, amikor nem volt játékban a labda, folyamatosan kiabáltam a csapatnak ma is. De nem szereztünk gólt, ennek pedig oka van, még csak a szerencsére sem lehet ezt fogni. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien eljöttek és támogatták a csapatot. Nem szeretnék nyilvánosan beszélni arról, hogy milyen beszélgetések lesznek majd a klubon belül, ezek belső dolgok. Abban egyetértek, hogy tennünk kell valamit.

    Mario Frick: Nagy álmunk vált valóra, büszke vagyok a csapatra! Mindig fontos egy edzőnek, hogy az új idényben a taktika működjön, a játékosok bízzanak benne és ez most tökéletesen megvalósult. Az első 25-30 perc után megnyugodtunk, szabadabbá váltunk, nekem pedig nem volt más dolgom, mint ugyanezt a folytatást kérni tőlük. Ez maximálisan összejött a rendes játékidőben és a hosszabbításban is. Ami a kapusunkat, Büchelt illeti, ő a meccs embere, megmutatta, hogy miért csapatkapitány és miért a válogatott első számú hálóőre. Annyit még elmondanék, hogy a Fehérvár a rendes játékidőben csak rögzített szituációkból alakított ki helyzetet és végig azt éreztük, hogy nem vesznek minket komolyan. Ez óriási hiba volt, minket ez rendkívüli módon motivált!

    https://www.molfehervarfc.hu/2019/08/01/nem-jutottunk-az-el-harmadik-selejtezokorebe.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.02, 10:26 (szerk.: 2019.08.02, 10:39)
    azt hiszem Marko Nikolics ideje lejárt.

    Nekem lehet magyarázni, hogy ilyen játékrendszer meg olyan meghogy Scepo jól tartja meg a labdát, stb.

    Az egy antifocista tehetségtelen fasz. Ennyi.

    Juhász Roland a meccs legjobbja.

    szerintem ha reggelig tart a meccs, akkor se rúgnak ezek gólt. Ennyi helyzettel bajnokságot lehet nyerni, ahogy a mondás tartja.

    Egészen elképesztő nagy szégyen ez a csapat, fatökű fehérvári szurkerekben csak van annyi, hogy ezek után hazafelé jövet a várostáblától világgá zavarnak mindenkit a csapat körül . .Ez még a fagyi kieséseit is bőven felülmúlja. ..

    Szégyen, gyalázat!

    Kovács Zoli neve összeforr a Vaduzéval.

    Lehet viccelni, hogy ez a csapat azért változtassa a nevét, hogy a végén nemtudja senki, hogy ki eset ki egy Vaduz elleni meccsen kettö nuiiás vereségel, 1260 nézö elött vaduz vásosába

    de mivel pénz van dögivel igy hamar elfelejtsük

    Nincs ok a szomorkodásra!

    Egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, dehát be kell látnunk, hogy a Vaduz egy nagyon erős bajnokságban – svájci másodosztály – edződik és ma még nem tudjuk 90 percen keresztül felvenni velük a versenyt!

    De nem baj, mert én már láttam az alagút végén a fényt!

    Mííí? Hogy az a partjelző seggén az aranyér?

    Vajon Juhászroli elgondolkozik, hogy miért fütyülték ki? Talán otthon egy kicsit jobban csipkedhették volna magukat. Talán mégis igaza volt a maroknyi szurkolótábornak...
    Csányi ma repülőztette a nagyfőnit?

    Ezt ide másolom egy másik fórumról:

    A Vaduz a legtöbb gólt kapta tavaly a svájci másodosztályban (ellenük sikerült majd 200 játékperc alatt 1 gólt beszenvedni), és azért lehetnek itt, mert megnyertek 3 meccset a liechtensteini kupában: Az ötödosztályú Balzers ellen 2:1-re, aztán a negyedik ligás Eschen/Maurent lépték le 1:0-ra, a döntőben pedig a hatodik vonalban vitézkedő FC Ruggell ellen sikerült kiizzadni egy 3:2-es sikert.

    Sok hónapja pont ezt mondtam, hogy nem lehet mindig arra alapozni, hogy Nego, Juhász, meg Stopira csúcsformában játszik mindig és átlendíti a holtpontokon a csapatot. Ilyen hozzáállással, hogy évek óta nincs épkézláb csatár, nem lehet eredményt elérni, csak ha az említettek folyton extrát nyújtanak. Egy ilyen költségvetésű csapatnál nonszensz, hogy élsportra alkalmatlan térdkalácsú embert alkalmazzanak (Futács). Valamikor a falábú csatárokat "lekötő csatárnak" nevezték. Szaladgáltak és legalább zavarták a védőket labdakihozatalnál. Ilyen Scepovics is. Az, hogy 20 meccsenként van egy jó meccse, ilyen kaliberű csatárnál édeskevés. Lenne, ha nem lenne még egy Hodzic is, aki mindkettőjüket alulmúlja, mert még fizikálisan is gyenge. Érthetetlen, hogy nem látják a vezetők évek alatt sem, micsoda lukas poszt a befejező csatáré. A Fradi most igazolta le a norvég gólkirályt, pedig a leggyengébb centere is jobb játékos, mint a Vidinél a legjobb. Már ha a "jó" szót lehet egyáltalán használni egy Vidi támadónál. Ugyanilyen vicc kategória Elek Ákos középhátvédben játszatása. Ez a magyar bajnokságban is nevetséges.

    A 70. perc körül lőttünk először kapura... Egy Vaduz ellen! Nyilván nem azért, mert törte a háló a hátunkat. Amúgy is van gond a támadójátékunkkal, de ez egy szar hozzáállás, alaptalan arrogancia volt, majd úgyis meglesz alapon. Aztán persze jöttek a helyzetek, amikor már kapkodtunk, de miért nem lehetett korábban focizni?

    Nem mintha okunk lenne lenézni a Vaduzt, két meccs alapján nem is volt rosszabb. Gondolom, szerényebb költségvetésből.

    Nem lehet, hogy Futács azért kap rendszeresen csak néhány percet mert ennyit bír a roncs térde?

    Pozitívum: Pistike jól szállt be a játékba, küzdött. Juhász a nagy öreg volt a legjobb talán.

    Elekkel nekem semmi bajom.

    Scepovicsból valaha volt mégegy atyaég.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177&token=c045636aba47af85a4ee9c2199514822