magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Valletta FC 3 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  2. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  3. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  4. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  5. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  6. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  7. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  8. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  9. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  10. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  11. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
  12. Ferencvárosi TC - Valletta FC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.14 (7 szavazat)

játékvezető: 2.86 (7 szavazat)

hangulat: 4 (7 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (2)
  2. 3 : 0 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Petrescu Radu (Románia)
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. vallettafc.net: -
  3. nso.hu: 18.603
  1. sárga lap 15' Borg Jean
    19' Bonello Henry (öngól) 1 - 0
    sárga lap 35' Pulis Nicholas
    36' Lanzafame Davide (11-es) 2 - 0
    sárga lap 38' Tulimieri Kevin
    sárga lap 52' Zerafa Joseph
    59' Lanzafame Davide 3 - 0
    3 - 1 85' Yuri
    piros lap 90+4' Borg Steve

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.25, 11:42
    Szergej Rebrov: Az első félidőben megvalósítottuk azt, amit terveztünk, jól játszottunk, lőhettünk volna több gólt, a végén viszont lehetett volna 3-2 is. Az első 5-10 percben nem tudtuk kontrollálni a meccset, aztán a 85. percig ez sikerült, sok helyzetünk volt, amelyeket ha kihasználunk, lehetett volna jobb az eredmény. Ez, ahogy a Ludogorec ellen is, csak az első felvonás volt. A taktikánkat a bekapott gól nem változtatja meg, a meccset kielemezzük, utána pedig döntünk arról, hogy kell-e valamin változtatni.

    Darren Abdilla: Nehéz meccs volt, tudtuk, hogy az lesz. Jól kezdtünk, egy nagyon jó, fegyelmezett csapat ellen, de aztán pontrúgásokból könnyű gólokat kaptunk. A hangulat remek volt, a játékosaimmal nagyon elégedett vagyok, mindent megtettek. Nem akartunk kikapni, így a vereséggel nem vagyok elégedett, de a lőtt gólnak örülök, így jó meccs lesz a visszavágó. Ha rúgtunk volna még egy másodikat, az sokat segíthetett volna a visszavágón, 3-0-lal nagyon nehéz lett volna a helyzetünk. Gratulálok a Ferencvárosnak, készülünk a visszavágóra.

    https://ulloi129.hu/2019/07/24/rebrov-ez-csak-az-elso-felvonas-volt/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.25, 11:35 (szerk.: 2019.07.28, 12:34)
    5:0 helyett, majdnem 3:2. Nem kellene ezt a kib...tt passzjátékot erőltetni, nem vagyunk mi tiki-taka csapat. Csalódott vagyok, persze nem aggódom a tovább a továbbjutást illetően. (Civics nagy csalódás)

    Most értem haza, röviden összefoglalva, szerintem simán hoztuk ezt a meccset, nem volt parádé, de kézben tartottuk, az utolsó pár percet leszámítva momentuma nem volt az ellenfélnek. A kapott gólért kár, illetve Dininek a végén megint be kellett mutatnia egy baszott nagy bravúrt, csúnya lett volna, ha végül 3-2-re felhozzuk őket, de szerintem nem oszt nem szoroz az az 1 kapott gól, ezen a csapaton simán túl kell lépni. Szokás szerint B2-ben voltunk, a hangulat fasza volt, hangom nemigen van, ugyanakkor nem értem a vége felé oldalról jövő fütyülést...szerintem abszolút nem szolgált rá a csapat.

    mi a baj Lukival? Miért olyan nagy divat őt szidni? Nem mondom, volt rossz döntése, talán több is. De kinek nem. Az ünnepelt Lanza is letette sarokkal az ellenfélnek, de Tökit megelőzték, elnyomták, vagy csak simán eladta a lasztit.
    Bőle bejött, megcsinálta gyönyörüen lement alapvonalra, gyakorlatilag egyből adott egy gólpasszt, nehéz volt kihagyni.
    Kiállítottak róla egy embert, pörgött,agilis volt, mezőnybe párharcokat nyert. Nem élete meccse volt az tuti, de borzasztóan lehúzzák, szerintem túlzás. Nem lógott ki lefelé a csapatból szvsz.

    mi a baj?gyenge mint a harmat..Flegma mint Holman volt..Nézd meg mikor védekezni kell hogy fut vissza mondjuk Tökihez képest..Semmi dinamika nincs benne.De a legnagyobb baj hogy pl a sokkal jobb Varga keretben sincs.Vagy a sokkal jobb Isael nem áll be..A bajnokságban majd elmegy ez a tudás néha,de nemzetköziben 0.

    Szerintem Rebrov cseréi már annak szóltak, hogy megvan a meccs és sokat nem változtat a játék képén. Nem jött be, van ilyen, most belefért, Szigony nem volt rossz, de Skvarka és Tokmac lejövetelével nem volt játszótársa, ez sajnos meg is látszott.

    Asszem még mindig azt kell mondani, ha már így alakult, akkor a legjobbkor jött a bekapott gól. Rebrov arcán lehetett látni az elégedetlenséget, ennek lesz következménye - fogunk ebből (IS) tanulni. A Zágráb elleni felkészülés tekintetében jobb egy mai reális helyzet-állapot felmérő, mintha ezeket nyolccal küldtük volna haza, a fejekben is.
    A máltaiak ellen az eredmény volt a legfontosabb, s hogy ne legyen sérültünk. Nem ettől kellett várni az év legjobb mutatványát, de több hibával játszottunk, mint a Ludo ellen, és a helyzetkihasználásunk satnyult.
    Esetleg Lovre egy sárgát begyűjthetett volna a 85. percben, hogy a visszavágót hagyja ki és a Zágráb ellen legyen két meccse.

    Lanza viszont megint bizonyította, hogy zseniális focista! Isaelt is behoztam volna, és akkor nálunk lett volna a laszti. Tiszta szánalom hogy 3 vkp-val a pályán úgy kontráztak meg, ahogy akartak. nevetséges dolog volt, de Rebrov látta, nem hibázik még egyszer ekkorát a cserékkel.

    Sigér és Bőle bejövetelével akkorát estünk vissza, hogy rossz volt nézni. Teljesen szétesett a játékunk. Aki ezt nem látta, az miről beszél? smiley

    Azért Rebrovot néha nehezen követem. Mi a tökért nem játszott Heister? Nem mondom, hogy biztosan sok múlt ezen, csak nem értem. Arról nem beszélve, hogy Heisternek szerintem ez kurvára demotiváló. Végre tök jól játszik, erre keretben sincs?
    A másik meg Isael...

    Végig kézben a meccs, és gyakoroltuk a maximum 3-4 passzból felépített támadásokat, leginkább a védők mögé játszott labdákat. És már megint nyertünk.

    Én maximálisan elégedett vagyok ma a csapat munkájával, és az eredménnyel, nem láttam ma gyenge teljesítményt, Lovre sem kereste a labdát egyfolytában, Lanzafame király most befogta a száját a vakoknak meg a pancseroknak, Szigony is és Luki is jól szállt be, Dénes ismét hozta azt amit egy Fradi kapusnak kell, a közönség még mindig bőven bőven a csapat előtt jár szurkolásban európai színvonal! Aki futyült azt ki kell nevetni hangosan, és elküldeni a gecibe, a kapott gól nem oszt, nem szoroz, bár nem hiányzott a vègén kicsit kiengedtünk de biztos vagyok a továbbjutásban, és senki sem sérült meg ez ellen a durva csapat ellen ez is jó. GRATULÁLOK FERENCVÁROS DRÁGA CSAPATOM!

    Mit mondhatnék, amit nem mondtak el mások...Gálára készültünk a helyszínen, mert kb osztálykülönbség volt. örülök, hogy bekaptuk a gólt, mert így kell majd egy 60 százalékos teljesítmény idegenben a magabiztos győzelemhez és kicsit komolyan vesszük majd. A következő körben szükség lesz rá, hogy ne eresszünk le teljesen...

    Nagyon szeretem Lovrét a Fradi-szíve miatt, de a máltai gólnál méreteset késett. Sőt, pár perc múlva majdnem lekopírozta Lovre és a máltaiak, ha Dini nem mutat be bravúrt, akkor 3:2, és eret vágok magamon.
    Ebből az a tanulság, hogy egy agyonnyert meccsen is jöhet kellemetlen meglepetés, és a meccs az utolsó sípszóig tart. Jó lesz odafigyelni a visszavágón, mert ez a Valetta nem a Barca, de nem is a Máltai Szeretetszolgálat. Másik nagy tanulság, hogy a tiszta ziccereket be kell lőni, ez a BL, Lám, ezek a nyomorult máltaiak is majdnem szereztek 2 gól kurta öt perc alatt. Mákunk volt, pedig a 60. perc után én 4-5:0-t tippeltem.

    Talán az zavarta Lovret, hogy Dvali totál lemaradt a másik csatárról, ezért Gergő a két csatár közé helyezkedett. Nem jött be, de utólag és kívülről könnyű ítélkezni.

    Nem volt ez rossz. Igaz, a bolgárok ellen jobban ment, de az más felfogásban játszó csapat volt. Ezek inkább a "nagyon kellemetlen" kategóriába tartoztak. A két "sztárunk", Tokmac és Zubkov gyenge volt. A bekapott gólért kár, de nem hiszem, hogy kint ne rúgnánk, viszont nem hiszem, hogy kettővel többet kapnánk!
    Amúgy Sigér becserélését nem értettem!

    Szerintem sokunknak nem a kapott gól fáj, hanem az utolsó 20 perc, az utolsó 10 meg egyenesen elég rémisztő lett.
    Ha ezt a buzizást Dollnak sem néztem el, akkor Rebrovnak sem.

    De azért aki egy győztes 3-1 es győzelemnél fütyüli csapatát, hát nem tudom, hagyjuk.
    Nyílt a párharc, nem lefutott, 3-0 az lett volna, így nem.
    Nem biztos, hogy baj.

    Eleg setszortan jatszottunk de igy is szemmel lathato volt a ket csapat kozott a kulonbseg - nekem faradtnak tunt mindenki, nem volt lendulet - az eredmeny ok - de a tovabbjutasert meg dolgozni kell Maltan nem is keveset

    Nem kell fosni, sokkal jobb csapat a mienk. Sajnos kicsit bealudtunk, de gyenge csapat ellen nehez vegig osszpontositani. Igy legalabb komolyan vesszuk a visszavagot.
    Civic pozitiv volt, nem sok hibaja volt. Tokmag sajnos nagyon gyenge volt. Zubkov viszont jo, Isaelnek nehez dolga lesz

    Szignyevicsnek vajon mit mondott Rebrov, h kovájogjon a középpályások között vagy hogy lőjön gólt? Szegény Siger is, Isaelt jobban elnéztem volna helyette.

    65 percig nagyon ült a játékunk, hülyére nyerhettünk volna magunkat, aztán a cserék után visszahoztuk az ellenfelet a párharcba,a végén meg majdnem tökön is szúrtuk magunkat. Amit rossz volt látni az az, hogy brutálisan hosszú a keret,de igazából nem tudtunk olyan embert becserélni, aki hozzá tudott volna érdemben tenni a játékunkhoz. Az hogy egy csapat elfárad,ez benne van a pakliban, nálunk főleg,mert az nb1-ben nem kell 90 percig koncentrálni szinte egyik meccsen sem. De mikor,ha nem most kéne ezt megtanulni,hogy a következő meccsen már jobban menjen? Mikor kezdjük el megtanulni,hogy muszáj 90 percig ott lenni agyban egy NK meccsen?! Ekkora fórt nem adhatunk egy máltai csapatnak sem. Bár gólt kaptunk,nem tudom elképzelni a mai meccs összképe alapján,hogy ne mi jussunk tovább.

    Ignatenkórol szálljunk le.
    1. A második félidőben nem emlékszem hibájára, míg mondjuk Lovréről kaptunk egy gólt, meg majdnem egy másikat és volt 2 föld - Jupiter beadása.
    2. Hihetetlen fizikuma van a gyereknek.
    3. a szívét lelkét kitette ma is a meccsen a zöld mezben.
    4. Nem ő állítja össze a csapatot, szidjátok Rebrovot. A gyerek meg ha már a pályán van, megteszi amit tud.

    Kár volt a bekapott gólért, sajnos nagyon elhittük, hogy vége a meccsnek, a máltaiak pedig hajtottak ezért a találatért, kicsit érett is. Aztán meg nem tudtuk megtalálni az elvesztett tempót és majdnem kaptunk még egyet. Nem értettem a csapat játékát az utolsó 10 percben. Mondjuk a fütty szó is durva 3-1-nél. Sajnos a közönség egy része ilyen és nem szereti ezt a hátra passzolgatós játékot. A végén ez veszélyes is volt, mert magunkra húztuk őket. Az előny meg van, de így nem futhatunk neki a kinti meccsnek. Mindent el fognak követni, hogy ledolgozzák a hátrányt, nincs vesztenivalójuk jelen pillanatban. Remélem Rebrov azért le teremti a csapatot a végéért. A győzelem viszont megvan és gratulálok hozzá.

    Örülök is meg nem issmiley Nyertünk de megint előjöttek azok a hibák amit minden évben elkövetünk csak most gyengébb volt az ellenfél is. Pár játékos tudása alatt játszott vagy nem érzett rá a meccsre Tokmac meg Shravka amennyi helyzetet elbasztak , rossz volt nézni hogy mennyire amatőr módon hagynak ki ziccereket. Bőle szintén , elől úgy vettem észre önzösködünk és nem csapatként játszottunk.Szigony sajnos nem mutatott semmit Rebrov cseréi borzalmasra sikerültek. Isaelt kár hogy nem láttuk ,de remélem a kövi meccsen ő is beszáll. Vannak hibák s egyenlőre azt mondom ez bizony kevés egy Dinamo Zagreb ellen. Se elől sem hátul nem voltunk toppon.

    Az látszik, hogy hatalmas potenciál van ebben a csapatban.
    Azok az extrém gyors támadásvezetések, mint Zubkov lesgóljánál, na azt öröm nézni.
    Még egy picit össze kell szokni, de ez nagyon f@sza lesz.

    Zubkov amúgy is hatalmasat játszott, és külön öröm h nem sérült le senki, mert számtalan durva belemenésük volt a máltaiaknak.

    Amikor Lovrencsicsnek lèpett oda a szemetezsák-fejű, ott azèrt felszisszentem. Csoda, hogy abból nem lett semmi komoly. Aztán mèg nem èrtette a barma, hogy mi volt a gond...

    Bennem is maradt nèmi hiányèrzet, de a meccs előtt aláírtam volna ezt az eredmènyt. A lazáskodásnak meg lett az eredmènye...A meccs 2/3-áig a bíró nagyon jól fújt, de onnantól kezdve elkezdte megenni a máltaiak hülyesègeit. Amúgy szerintem sokszor nagyon rosszul helyezkedett. Nem egy átfordításunk azèrt nem indult el egy játèkostól,mert a spori èpp ott állt a "csatornában".

    Tudunk úgy is játszani, mint a Nagyok, lehozva a kötelezőt (utolsó 10 percet kivéve, de ilyen nem lesz több!). Megint egy új arcát láttam a csapatnak, és meggyőztek: jó úton járunk! Üzenem minden fanyalgónak: új idők fújnak, új úton járunk, most léptünk rá, lesznek még botladozások de megyünk előre!
    Mindenkinek köszönöm ezt, a 12. csapattagnak is (kivéve az érthetetlen füttyösöknek).

    Így tovább, CSAK ELŐRE, HAJRÁ FRADI!

    Szerintem a szempontunkból szinte tökéletes eredmény született.

    A Ludo elleni siker után pont kellett egy ilyen meccs, amit magabiztosan, megérdemelten megnyerünk, ugyanakkor kijönnek a hibák, hiszen egyelőre nem vagyunk futballistenek. Ez a máltai csapat egy hajtós brigád, de bejött a papírforma és relatíve sima győzelmet arattunk. Az első 10 percben kicsit kamilláztunk, az utolsóban meg már nagyon le akartuk tudni a meccset, de összességében végig fölényben játszottunk.

    Egy-két esetben nem koncentráltunk eléggé, annak ellenére, hogy nyilván tisztességesen felkészültünk és hajtottunk, lehet, hogy az is benne volt a fejekben, hogy ez egy _máltai csapat. Ha majd ezt kineveljük magunkból, az lesz a következő szint.

    Szép győzelem, sok szurkoló. Jó meccset játszottunk és megint közelebb kerültünk a céljainkhoz, elégedettek lehetünk.

    Az állandó erőnléti gondok a 60-65 perc közt /5-6 játékosnál is látványos/ azért rossz érzés.

    Bolgárok ellen lehetett magyarázni a nem megszokott tempóval és koncentrációval, de tegnap nem.

    De szép ez a 3 meccs három győzelem a BLben, rég volt.
    Jövő héten 4ből 4 lesz.

    Szerintem ez koncentracios faradtsag. Nem vagyunk szokva ilyen terheleshez - fejben.

    Szerintem nincs erőnléti gond, egyszerűen még frissülni kell a csapatnak. A válogatottjaink amúgy sem sokat pihentek, aztán még alapozás, majd rögtön meccsek... Hétről-hétre frissebb lesz a társaság.

    Lanza kb. 60 percet bír a sérülése után, várható volt a csere. Tökmag pedig 60 percet bírt kb. eddig is, most még nem is játszott jól. Mondjuk én nem Lukácsot hoztam volna be, de ennyi is belefért.
    A cserék most nem ültek, Szignye nem is tudom mit csinált a középpályán meg a pálya szélén sok esetben. Skvarka mit keresett sokszor a center pozícióban... Kicsit nekem kísérletezgetés jellege volt az utolsó 30 percnek.

    Sztem akiket levitt, azokat pihentetési szándékkal szedte le, vagy Töki esetében azért, mert nem ment neki a játék (önmagához képest).

    Egy dologban hibázott a játékvezető... De ott nagyot és kétszer is...
    A máltai 19-es játékost Danilo lerúgásánál, inkább pirossal kellett volna kiszórni... De miután ezt nem tette meg, akkor kellett volna megtennie, amikor az a kis buzi a farkát mutogatta a nézőknek, amit látott a spori is, mert odarohant hozzá (Lehet a számát kérte el)... Nem értem miért nem szórta ki...

    Viszont Dvali és Blazic sem volt tegnap a topon...

    De a komplett védelemre rá lehetne ezt húzni... Luft hegyek... Egymásra várás... Néha úgy éreztem, hogy Ők jobban túlizgulják, mint a szurkolók smiley

    A legnagyobb gond az volt, hogy Tokmac, Lanza és Skvarka is elfáradt. Vagyis a kreatív része a csapatnak. Isael kellett volna, Szigony most egy nagy nulla volt, Bőlének meg láthatóan meccshiánya van, ezért hagyta el annyiszor a labdát. Ugyanez vonatkozik Sigérre is,- ráadásul nem a posztján játszott.
    Ugyanakkor Danilo kezd belejönni a játékba,- de nála is és Zubkovnál is kondi-hibák vannak.
    Végül: ez a 4-2-3-1 jó, de ez csak Lanzával működik, Szigony mellé kell sajnos még egy csatár.
    Végül: ez amáltai csapat nem fog továbblépni, és remélem, a kinti meccset is nyerjük, - kellene, erődemonstrációnak.

    azt nem értettem én se, hogy a két ukrán mellé minek még egy "labdaszerző" - aki pont sigér.. Frimpong vagy Leandro nem volt a padon, hogy egy kis nyugalmat vigyen a pályára?

    fene se tudja.. kinézem rebrovból, hogy direkt kérte a csapatot, hogy most inkább kezdjünk ívelgetni is és ne a "megszokott" passzos játékot játsszuk - gondolva a zagrabi elemzokre. ehhez meg nem kell isaelt behozni, még a végén rájönnek, hogy egyedül is le tud szedni két embert a pályáról

    Az ötven és fél perc tiszta játékidejű találkozón 60.5%-ban a mieink birtokolták a labdát, a párharcok 57%-át megnyertük (112-78), többet és pontosabban passzoltunk (505/83% – 310/77%). Jóval többet támadtunk (33+7 kontra vs. 19+0), többet lőttünk kapura (14/10 vs 8/4) – azaz minden tekintetben jobbak voltunk. Ez igaz az xG-re is, ahol 2.13-0.6-os fölényünk volt – itt mindenképp meg kell jegyeznünk, hogy mivel az első gólunkat Bonello kapus öngóljának könyvelte el a rendszer, így ott xG (és xcG) értéket sem generált. A mi oldalunkról a tizenegyes mellett Tokmac első félidővégi helyzetét (0.26) és Skvarka lehetőségét (0.24) ítélte a Wyscout a legkomolyabbaknak. A másik oldalon Piciollo hosszabbításbeli próbálkozása (0.3) és a gól (0.11) volt a legnagyobb helyzet.

    Rebrov nem kockáztatott, 90%-ban ugyanúgy álltunk fel, mint a Ludogorec ellen, két helyen változott a kezdőnk. Dibusz Dénes is elmondta a meccs előtt és a mi Vallettát bemutató írásunkban is szerepelt, hogy a máltaiak lehetőség szerint azonnal visszatámadnak, védelmük azonban egy az egyben sebezhető. Így az elképzelésünk részben az volt, hogy a labdát járatva “magunkra húzzuk” az ellenfelet, ezzel megnyitva gyors szélsőink előtt a kontrák lehetőségét. A problémát ebben az jelentette, hogy az első félórában sokszor adtuk el a labdát saját térfélen (15-szor), belső embereink pedig ezen belül is sokszor (a teljes pályát tekintve: Blazic és Dvali 4-4, Haratin 3, Ignyatenko 2). Miután rendeztük ezt, már nem volt gond a szépítő góljukig, a tervezett kontrákat is el tudtuk indítani, hét is indult (ennél többet 2015 óta 4 esetben; ez több, mint duplája az átlagunknak), igaz, azokból gól nem született.

    Mint ezen a táblázaton is látszik, a támadásainkat a szélen vezettük leginkább, bal oldalról némileg veszélyesebbeket. 8 beadásunkból 7 (és a 4 pontos) jobb oldalról született, Lovrencsics Gergő 60%-kal adott be, ami kiemelkedő szám. Ezen az oldalon jóval többet is passzoltunk.

    A jó tempójú meccsen a mieink nagyon agresszívan támadtak le (7.09 vs. 14.11 PPDA), gyorsan járattuk a labdát (16.74 passz/perc), ahogy az ellenfelünk is (15.75) a nagy meleg ellenére.

    A szokásoktól eltérően érdemes kitérni egy játékosra, aki majd minden mutató szerint kiemelkedően játszott, a szurkolók közti megítélése a meccs alatt és után mégis nagyon rossz volt (bevallom, a meccs alatt én is szidtam magamban néha). Ez a diszkrepancia egyébként remekül szemlélteti a megfigyelői elfogultság hatását – az ember azt véli látni, amit előre vár.

    Ignyatenko a középpályásoknál kiemelkedő, 86%-os hatékonysággal hozta akcióit (81/70), 87%-kal passzolt (60/52), félelmetes, 95%-os hatékonysággal nyerte a párharcait (19/18), megnyerte az összes fejpárbaját (9/9), 8 labdavesztés mellett 19-szer szerezte vissza azt, ami szintén abszolút kiemelkedő adat. Emellett 5 labdaszerzése volt, két becsúszó szerelése a nulla szabálytalanság mellett.

    Dibusz 4 lövést kapott kapujára (1.67 xcG), 2-szer kellett reflexvédést bemutatnia. 32 passzából mindössze 1 volt pontatlan,

    Lovrencsics 64 akciójának 72%-a volt sikeres, 74%-kal passzolt, 4-ből 4 jó csele volt, 5 beadásából 3 sikerült. 12 párharcból 8-at nyert, 2-t vesztett. Hat labdavesztés (mind az ellenfél térfelén) mellett 3-szor szerezte vissza azt, és volt 3 passzlopása is. 2 lövést készített elő (0.14 xA) és volt egy második asszisztja is (a harmadik gól előtt Zsubkovot játszotta meg).

    Blazic 115 akciójának 83%-a volt sikeres, 91%-kal passzolt (95/86). 15 párharcból 8-at nyert, hatot vesztett. 12/10 a labdavesztés/szerzés arány 4 passzt lopott le.

    Dvali 69 akciójának 71%-a volt sikeres, ez egy középhátvéd esetében alacsonynak mondható. Enne oka, hogy jóval kevesebbet volt játékban, mint védőtársa, 45 passzának 82%-a volt pontos. 16 párharcból 8-at nyert, 5-öt vesztett el, 7 labdavesztés mellett 11-szer szerezte vissza azt és 7 átadást lopott le. És persze egy gólt is szerzett, valamint egy lövést is előkészített (0.07).

    Civic 79 akciójának 68%-a volt sikeres, 74%-kal passzolt, 25 párharcából 20-at (!) megnyert, 9 passzt lopott le, 15-ször elvesztette, 16-szor visszaszerezte a labdát. 1 lövést készített elő (0.02xA).

    Ignyatenko: lásd fentebb.

    Haratin 64 akciójának 84%-a volt sikeres, 3 lövéséből 2 ment kapura (0.27 xG). 84%-kal passzolt, 15 párharcából 13-at megnyert, 6 fejpárbajból 5-öt. 5-szor lopott passzt, 11-11 labdavesztése és szerzése volt.

    Zsubkov szélsőknél kiemelkedően sok 86 akciójának 64%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.02) és egy gólpassza, 3 előkészített lövésből (0.16 xA). 18-ból 8 párharcot nyert.

    Skvarka 84 percet volt a pályán, 47 akciójának 60%-a volt sikeres. 2 lövéséből 1 talált kaput (0.35xG), 84%-kal passzolt, a párharcokban ezúttal sem volt kiemelkedő, 15-ből 5-öt nyert, 8-at vesztett.

    Tokmac 69 percet volt a pályán, 39 akciójának mindössze 38%-a volt sikeres. 2 lövése volt, 1 talált kaput (0.39). Mindössze 1 rossz passza volt csak (13/12, 92%), de 18 párharcából csak egyet nyert, 10-et elvesztett.

    Lanzafame szintén 69 percet játszhatott, ezalatt akciói 65%-át nyerte meg (46/30). Két gólt szerzett, mind a négy lövése kaput talált (1.07 xG). 72%-kal passzolt, 4 cseléből 3 volt jó. 19 párharcából 12-t nyert meg, mindössze 5-öt vesztett el. Középcsatártól remek adat, hogy 8 labdavesztés mellett 7 labdát is szerzett, 6-ot az ellenfél térfelén.

    Szignyevics 29 perc alatt 20 akcióban vett részt, ezek 60%-át nyerte meg. 1 lövése (0.02 xG), 9/7-es (78%) passzmutatója volt, 8 párharcból 4-et nyert meg, 2-t vesztett el.

    Bőle is 29 percet volt a pályán, 28 akciójának 54%-a volt sikeres. 73%-kal passzolt, 2 lövést készített elő (0.39 xA). 13-ból 6 párharcot nyert meg, 5-öt vesztett el.

    Sigér 13 perc játéklehetőséghez jutott, 9 akciójából 5 volt sikeres (56%), 75%-kal passzolt (4/3), 2 párharcból egyet nyert, egy lövése volt (0.02) a számára szokatlan poszton.

    Dibusz hozta a bravúrt, a gólról nem tehetett 7, Lovre a végéig jól megoldotta a feladatát, bár jó néhány célt tévesztett beadása volt, majd a végén kétszer az oldaláról 1 gól s, egy szinte gól... így csak: 6, Blazic, hozta az átlagot, de nem mert ő sem extrákat vállalni: 6. Dvali, a legstabilabb volt hátul, amikor el nem csúszott, vagy lökték, ahogy ő mondta? a máltai gólnál. De a az első gólunkban benne volt, s ez egy kicsit átlag felettivé tette: 7 Civic, első tétmeccsén látszott a meg nem értés közte és a társak között, jó beindulások és 3. gól előtti jó mozgása is mutatta lehet vele számolni, de össze kell szokni a csapattagokkal.: 6. Haratin, hozta a stabil középső védekező kp. munkáját, sajnos a kapu elé keveredve most nem jó döntéseket hozott: 6. Ignatyenkot, lehet mindig bántani, de most az első 15 perc után szinte alig volt rossz megoldása, ettől még az átlag feletti teljesítmény hiányzik tőle: 6. Tocmac, sajnos ma szerintem a leggyengébb láncszem volt... Ziccerét kihagyta vagy rossz megoldást választott, s számomra érthetetlen, hogy tud elfáradni 60 perc után...de nem ezért: 5. Skvarka: A Ludo meccseihez képest sokkal jobb volt, még az akkori gólja ellenére is, rengeteget futott, indult el stb. sajnos azonban nem kapott elég használható labdát, amikor meg igen már akkor sem lehetett megmenteni (Bőle visszapassza), így: 6. Zsubkov, a szokásos erőtől duzzadó szélsőjáték, gólpassz Lanzának s, több ígéretes helyzet, amelyet ugyan ő megteremtett, de nem kapott hozzá labdát...:( : 7. Lanzafame, megcsinálta amiért pályán volt, kiharcolt belőtt 11-es, szép gól a 3. de emellett 1-2 elszórt helyzet és nagy küzdés, a legjobbunk volt: 8. Szigony, kicsit csalódás volt nem tudott hozzátenni érdemben a meccshez egy jó lövése volt, abból lehetett volna talán több... : 5. S végül Luki, jól szállt be, de elkapkodta a lehetőségeit, így aztán hős lehetett volna, de maradt egy középnél picit jobb.: 6.

    https://ulloi129.hu/2019/07/24/elo-a-valletta-fc-elleni-bl-selejtezorol/
    https://ulloi129.hu/2019/07/26/igy-teljesitettunk-a-valletta-ellen/
     
  4. avatar: NNS
    2019.07.24, 22:08
    Teljesen felesleges volt a kapott gól, a végén meg Dibusznak kellett védenie egy hatalmasat hogy ne adjunk ki a kezünkbôl egy amúgy teljesen sima meccset.
     
  5. avatar: jabka
    2019.07.23, 20:43 (szerk.: 2019.07.24, 08:15)
    Sergei Rebrov: A Valletta erős és agresszív játékstílust képvisel

    Sergei Rebrov vezetőedző szerint a Ferencváros labdarúgóinak elsősorban mentálisan kell felkészülniük a máltai Valletta FC kemény játékstílusára a Bajnokok Ligája-selejtező második körében.

    „Nem a legjobb kvalitású játékosok alkotják, de nagyon jó felépítésűek és ennek megfelelően erős és agresszív játékstílust képviselnek” – mondta a keddi sajtótájékoztatón az MTI érdeklődésére az ukrán szakember, aki kijelentette, azt várja csapatától, hogy a saját játékára koncentráljon.

    Sergei Rebrov kifejtette, tisztelni kell minden ellenfelet, mindegy, milyen országból jön, mert a BL-ben minden csapat erős. Éppen ezért úgy véli, kemény összecsapásra kell számítani, mert a szigetországiak az első körben is erős riválist ejtettek ki, ugyanis azt a luxemburgi F91 Dudelange-t búcsúztatták, amelyik egy éve az Európa-liga főtábláján szerepelt.

    https://magyarnemzet.hu/sport/sergei-rebrov-a-valletta-eros-es-agressziv-jatekstilust-kepvisel-7146779/
     
  6. avatar: jabka
    2019.07.23, 20:42 (szerk.: 2019.07.24, 08:15)
    Az újabb akadály a Fradi BL-tervei előtt

    25-SZÖRÖS MÁLTAI BAJNOKCSAPAT LESZ A ZÖLD FEHÉREK KÖVETKEZŐ RIVÁLISA

    Másfél évtizede nem látott remek szereplést mutat be eddig a Ferencváros labdarúgó-csapata a nemzetközi kupaporondon.

    A 30. bajnoki címüket idén tavasszal begyűjtő zöld fehérek ráadásul kettős győzelemmel búcsúztatták a Bajnokok Ligájától a jóval magasabban jegyzett bolgár Ludogorecet az első selejtezőkörben.

    Ezzel a Fradi egy kényelmesebb helyzetet teremtett meg magának, hiszen a következő fordulóban így a luxemburgi Dudelange-zsal szemben továbbjutó máltai, FC Valletta ellen folytathatják szereplésüket, ami előzetesen legalábbis könnyebb feladatnak ígérkezik, mint amit a bolgár bajnok kiverése jelentett.

    Természetesen ebben a mezőnyben könnyű ellenfél már nincs, így a máltai bajnok sem tekinthető annak, hatalmas hiba lenne őket lesajnálni vagy lebecsülni, de ismerve Sergei Rebrov vezetőedző habitusát, ez fel sem merül a ferencvárosiak háza-táján.

    De mit is érdemes tudni a Fradi következő ellenfeléről?

    https://magyarnemzet.hu/sport/az-ujabb-akadaly-a-fradi-bl-tervei-elott-7134785/