magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2019
  2. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2019
  3. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2019
  4. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.25 (4 szavazat)

játékvezető: 2.5 (4 szavazat)

hangulat: 3.75 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.12, 11:57
    Hajrá Loki Drukkerkocsma:
    Kár érte, az x-et megérdemeltük volna, bár sokkal beljebb nem lennénk vele. Szombaton vasárnap győzni kell!!

    Idegenben tavasszal egy meccset se tudtunk megnyerni. Ha Ferenczi két helyzete közül az egyik bemegy talán nyertünk volna.

    a csapat ma teljesen korrekt teljesítményt tett le, még 2-1 után is ott volt Ferenczi és Bódi lábában is az egyenlítés, egy pontot megérdemeltünk volna, végig pariban voltunk a Fradival.

    Így hogy az Újpest betlizett a saját kezünkben maradt a sorsunk, az hogy a Paksot amely úgy jön ide hogy nekik semmi tét meg tudjuk verni azért reális. Messze nem biztos persze, de jó esélyünk van a dobogóra, jó lenne élni vele.

    A tegnapi meccs valóban teljesen vállalható volt, ebből a keretből nagyjából ennyi hozható ki. A múlt heti meccs ennek fényében viszont különösen vállalhatatlan volt.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=694d7b2b6c26f2365b85c6b7a05fa706
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.12, 11:32 (szerk.: 2019.05.14, 10:30)
    Simán úgy éreztem sima lesz. És úgy is lett.

    Off: 15-20 debreceni (valoszinu piasan) neki fordult a secunak a meccs elott. Kaptak egy ket kokit es elmaradtak

    Gyerekek, ez a Csonka tud focizni. Szinte hiba nélkül játszott. A meccs végére többször a kapuhoz is felért de sokszor nem keresték.

    Azért végérvényesen most nyugodtam meg Roli maradását illetően. Jó lenne jövőhéten egy hasonló gólöröm Davidetől.

    Csak nekem az a meglátásom,hogy ez a Zsóri egy sunyi g...i?!?

    Nem. Frimp letalpalásáért kaphatott volna egy sárgát.

    Annál az uccsó kihagyott helyzetnél kicsit (nagyon!!!) ideges voltam. Így a konda az egyetlen csapat, amelyet nem tudtunk a bajnokságban (legalább gólkülönbséggel) felülmúlni. (Remélem azért a Csút nem okoz gondot.)

    Mi volt debreceniek kiírása?

    Készült a kormány közreműködésével, vagy valami hasonló. Köcsögök...

    Egész megható volt, hogy mindenki ott maradt a lefújás után és percekig ünnepeltük a csapatot. Nekem a tábor visszatérése óta ez volt az első ünneplés személyesen a stadionban. Köszönöm mindenkinek!

    Szerintem Frimpong semmivel sem rosszabb védő mint Blazic vagy Dvali, sőt...

    Fejpárbajt szerintem nem nyert egész meccsen, igaz, hogy Zsóri sokszor szabálytalankodott. Viszont rendre túlugrotta. A földön viszont ügyes, nagyon jó ütemben tud odapiszkálni.

    Megszenvedtük a 3 pontot, de nem érdemtelenül győztünk. Gondolom, aki eddig sem látott semmit Isaelben, az majd erre a meccsre is dob neki egy erős négyest. A jövőre nézve továbbra is aggasztó a hátvédek ipari mennyiségben elszórt labdája, a sok pontatlan, a társ mögé érkező átadás. Danit és Bőlét lehet, hogy utoljára láttuk a Grupiban. Danit sajnálom, ma is küzdött, de Luki nem váltotta meg a világot nálunk. Jó lenne, ha Dani még megkapná jövő héten a 200.- ik meccsét Csúton..

    Egész jó volt. Dibusz remek, Isael néha élmény volt, Csonka megérkezett. És Böde Dani megmutatta, miért kell megtartani őt. Erről van szó. Jövő héten Davide gólkirálysága a tét, aztán jöhetnek a csapatépítő tréningek.

    A védekezést nagyon rendben kellene tenni! Egymásutáni mérkőzés amikor gólt kapunk szögletből. Isaelt meg már sokan elzavarták volna. Azt hiszem remek választ adott. Luki és Dani is jól szállt be.

    Dani még lassan is klasszis megoldásokra képes. Maradjon még egy szezont!

    Jó kis tétremenő edzőmeccs volt.
    Ha kicsit élesebbek vagyunk, rúghattunk volna hetet-nyolcat.
    Igaz a Lokiban is maradt még gól.

    Isael ma jó volt.
    Igaz rengeteg labdát elszórt, de volt súlya a játékának végre. Mellette gól és gólpassz.

    Szép volt fiúk! Nem a szezon meccse volt, de azért érdekes volt, sok pozitívummal:
    -Dénes nagyokat fogott
    -Botka és Frimpong védőmunkája nagyon rendben volt, előrefelé kicsit sok volt a rossz passz, főleg Endinél
    -Heister a második félidőre nagyon feljavult
    -Csonka nagyon biztató volt, így tovább!
    -Sigér végre visszatért
    -Isael végre hozta azt a szintet, amiért hoztuk, nagy klasszis volt ma
    -Dani nagyon pozitívan szállt be, remélem nem az utolsó hazai fellépése volt...
    -Megvertük őket is, körbeértünksmiley

    Szignyevics mezőnymunkája szokásosan rendben volt, a gólban benne volt, adott egy gólpasszt, de lehetett volna élesebb. Lesz ő jobb is

    Nagy része volt ma is abban, hogy megnyílt mindenféle támadási lehetőség a társak előtt, miközben szinte észrevétlenül küzdött labdával vagy anélkül a védőkkel.

    Szerintem nem is úgy van használva, csomószor kimegy szélre vagy hátrahúzódva kisegíteni.

    Gratulálok! Hazai szinten jó derbi volt, de ez a BL selejtező szinten is necces. Szerintem sem Szigony sem Isael nem hozza a jogos elvárásokat

    Szigony brutál erős(nemcsak fizikai ertelemben) a mezőnyben, van szeme, jól tartja a labdát és megfelelően agresszív is.
    A kapu előterét viszont nem érzi, Gerd Müller óta tudjuk: arra születni kell. Nem hiszem hogy ez tanítható, ennek ellenére a fehérorosz játékosunk így is nagyon hasznos tagja a csapatnak.

    Dani nagyon jol szallt be, megerdemelte volna a golt bucsuzoul - az ftc insta kep eleg beszedes, alighanem utoljara lattuk hazai palyan

    Csonkának most volt ez első olyan meccse, amivel számomra igazolta, hogy jó játékos lehet. Jól játszott.

    3 megjegyzés: 1a B-ben a székek rohadt koszosak , 2 a kivetítőn még 2 csillag van 3 a bíró egy gennyes gecifasza kurvaanyjátbasszameg

    Azért az kemény, hogy a bronzra és nemzetkozire keményen hajtó Debrecent egy tartalékos, kevésbé motivált csapattal lazán vertük.
    Bizakodó vagyok, irány a BL-csoportkör!!! smiley

    Csonka, Isael, Heister és Dénes is jó volt ma.
    A 442 nem állt jól nekünk.

    Nem állt volna rosszul, de Szigonynak ma szar napja volt. Tudják ezt ők Danival sokkal keményebben tolni.

    A középpályára gondoltam első sorban, nagyon ránk jöttek. Reméltem Sigér Szigony helyett jön be, és akkor rendben leszünk.

    Meg nem igazán szoktak 4-4-2-t két erőcenterrel játszani. Lanzával már jobban fest.

    A kancsó bíró csak 6 (hat, sechs, six, seszty) darab sárgát spórólt meg és két látványos faultot nem fújt be a loki ellen. De legalább nem rajta múlt, vele együtt is behúztuk.

    jo meccs volt, a debrecen is felvallalta a focit es igy volt sok helyzet mindket oldalon -
    a tavasz nagyon jol sikerult a teli igazolasok beeoitesevel -
    Rebrov egyre jobban kezd megnyilni a media es szurkolok fele is

    Hosszú idő után mentem meccsre, nagyon jó volt. Isael gólját meg kell néznem újra, mert a C3-ból nem láttam jól. A konda gólja szerintem Dibuszé, Roli nem találta el rendesen, de így lett jó A gólörömnél azonnal tudtam, hogy azt mutatja, marad, ide tartozik, itt az otthona. Ránézésre úgy 40%-ot adtunk ki magunkból és még így is megvolt a disznóvágás, bár volt egy-két hajmeresztő labdaeladásunk. Isael cselei, labdatartásai élményszámba mentek, Frimpong tanári volt, Dani egy legenda, jól szállt be, ahogy Bőle is, nagy kár azért a helyzetért a végén. A napokban írtam, hogy Diagne-t hozzuk el Szignyevics helyett, nem tudtam, hogy neki a lápföldi kitérő csupán véletlen lehetett, ő egy 10 millás futballista, euróban... Nos, elnézést kell kérnem Szignyevics-től, mert bár nem ez volt élete meccse, ami mezőnymunkát ma letett az asztalra, megértem, Dani miért padozik mellette. Különösen szembetűnő akkor lett, amikor együtt voltak a pályán, egymás mellett voltak egy labdavesztésnél, néhány másodperccel később Dani még mindig az ellen térfelén volt, közben meg Mika a mi tizenhatosunk előtt belebotlott a labdába egy rossz konda passznál. A bíró és a zászlósok tényleg faszszopók voltak, 84 percet kellett várni az első disznó sárgára, holott már csak az első félidőben megérdemeltek volna minimum hármat, míg nálunk Frimpong és Lovre is azonnal megkapta a lapot. Ami még feltűnt, hogy az úttest után a konda is hergelte a B közép tagjait a góljuk után, ezzel és a hányinger molinójukkal tovább rontottak az amúgy is szar megítélésükön... Hajrá FRADI 30! BAJNOKCSAPAT!!!

    Köszi a teljes csapatnak, a stábnak, a mai meccs is egy élmény volt (akkor is, ha ezt a lokit akár 4-0-val is hazaküldhettük volna).

    A meccs utáni ünneplésnél most nem mentek körbe a fiúk pacsizni, de jó pár percen keresztül ünnepeltünk velük, s a táborral.

    Ott volt még egy momentum, amit csak az láthatott, aki kinn volt: az ünneplés vége felé a csapat ~18 méterre állt a kaputól, a tábor egy hatalmas "BÖDE DANI, BÖDE DANI" szlogent nyomott, Dani kisétált az ötösre és a mellkasát megütögette.
    Én nagyon szeretném, ha maradna. Sokáig.

    Szép volt fiúk! Kicsit felforgatott védelemmel,néha kicsit kapkodva,de behúztuk! Az értékelést a szakértők majd ,,elvégzik,,de két játékosunk teljesítményét azért megemlíteném. Isael. Meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújtott,s a tegnapira már azt lehet mondani,hogy jó teljesített. Rebrov bízott benne,s meghálálta a bizalmat,bár remélem, hogy nem ez a csúcsformája. A másik játékosunk aki élni tudott a lehetőséggel,az Csonka. Amióta Rebrov az edzőnk,megtáltosodott.Azt érzem a játékán,hogy bátrabb,határozottabb,s a támadásokat is segíteni tudja. Tegnap még gólt is rúghatott volna. Csak így tovább Bandika,ilyen mentalitású,s tudású Magyar fiatalok kellenek a csapatunkba!

    BODE DANI!

    3 golpasszal felero kulcspassz,1 zsenialis majdnemgol (amikor beletette a lovesbe a labdat), oooooooo a fenebe, megerdemelte volna..... :(

    Ez az egyetlen hianyerzetem, amugy egy nagyon gyenge Loki ellen kozepesnel kicsit jobb jatekkal siman nyertunk.

    kép
    A szezonbéli utolsó hazai meccsünkön, mely 57:46 tiszta játékidejű volt, kétharmadban birtokoltuk a labdát, jóval többet és pontosabban passzoltunk (84%, ill. 76%), és másfélszer annyi párharcot nyertünk. Érdekesség, hogy a DVSC többet szabálytalankodott, de fele annyi sárgát kapott értük: mi minden második szabálytalanságért kaptunk sárgát, a piros-fehérek minden ötödik után. Lovrencsics Gergő így nem is játszhat vasárnap, számára véget ért az idény. A csapatok nagyjából ugyanannyit kísérleteztek, mi eggyel-eggyel többet mindkét kategóriában. Az InStat TOP5-ben csak fradista végzett: Dibusz Dénes az első, 307-tel, őt Szigony (300), Lovrencsics (289), Frimpong (287) és Botka követi (272).

    A “szabásminta” helyett az átlagos pozíciókat mutató felállást láthatjátok, azzal, hogy ez védekezésben 4-2-3-1 volt, majd Dani beállásától 4-4-1-1.

    A DVSC aktív volt, az Üllői úton 2015 nyara óta egy vendégcsapat sem vezetett 39+1 (szokványos és kontra) támadást, ez is mutatja, hogy nem koncentráltunk már 100%-ig. A mieink 32+4 kontráig jutottak. A két csapat helyzetei nem csak számosságukban, hanem xG értékben is nagyon hasonlóak voltak (1.15-1.13). A lövések veszélyességét mutató xcG-ben kicsit nagyobb a különbség, a mieink (1.9-1.24) javára. A mieink kifejezetten jó arányban, 40%-kal adtak be , míg a vedégek 32%-kal. Ami meglepő, hogy Szigonnyal és Haratinnal (valamint később Bödével) csak fele annyi párharcot nyertünk meg a levegőben, mint a vendégek (16-30). A passzok 16%-a hátra, 37%-a oldalra ment. 11% volt a hosszú labdák aránya. Lényegesen intenzívebben védekeztünk, a PPDA értékek aránya 7.75-14.2-

    Dibusz 5-ször kellet védjen, kétszer kellett “reflexvédést” bemutatnia (1.24xcG). Kétszer jött ki, 65%-kal passzolt hosszan, 100%-kal röviden, összesen 43-szor, 29-szer adtuk neki haza a labdát, erre sem volt példa 2015 nyara óta.

    Lovrencsics 95 akciójának 62%-a volt sikeres, egyszer lőtt kapura (0.03xG). 72%-kal passzolt, 16 párharcból ötöt nyert, 17-szer vesztette el és 10-szer szerezte vissza a labdát.

    Botka 88 akciójának 80%-a sikeres volt, 92%-kal passzolt, 19 párharcából 9-et nyert, 7-et vesztett el. 7 átadást lopott le, 1-szer vesztette el a labdát és 13-szor(!) szerezte vissza.

    Frimpong 90 akciójának 64%-a sikeres, 91%-kal passzolt, 29(!) párharcban vett részt, 9-et nyert, 9-et vesztett el. 7-szer vesztette el a labdát (6-szor a saját térfelén), 14-szer szerezte vissza.

    Heister 73 akciójának 66%-a sikeres volt, 80%-kal passzolt, 17 párharcból 8-at nyert meg, 3-at vesztett el. Hét átadást lopott le, 8-szor vesztette elk, 15-ször szerezte vissza a labdát.

    Haratin 90 akciójának 76%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt, 13 párharcból 3-at nyert meg, 8-at vesztett el). 10-szer vesztette el a labdát, 14-szer szerezte vissza. Egy lövése volt (0.04), egy lövést készített elő.

    Csonka 92 akciójának 76%-a volt jó, 97%-kal passzol, 4 cseléből 4 volt sikeres, 24 párharcból 12-t megnyert, 8-at elvesztett. 9-szer vesztette el a labdát, 12-szer szerezte vissza. Egy lövése volt (0.01), egy lövést készített elő (0.16xA).

    Isael 78 percet volt a pályán, ez alatt 1 gólja volt egy lövésből és egy gólpassza. 65 akciójának 60%-a volt jó, 72%-kal passzolt, 9 cseléből 8 sikeres, 23 párharcból 11-et nyert meg, 7-et vesztett el. Egy lövést készített elő (0.3xA).

    Tokmac 61 percet volt a pályán, 38 akciójának 55%-a volt sikeres, 17 passza volt, 76%-kal passzolt. 2 lövése volt (0.06), egyet készített elő (0.09 xA). 7 cseléből 5 jó, 11 párharcból 5-öt nyert meg, 4-et vesztett el.

    Szignyevics 69 akciójának 58%-a volt sikeres, egy asszisztja és egy lövése volt (0.09). 82%-kal passzolt, 27 párharcából 10-et nyert, 10-et vesztett el. Egy lövést készített elő (0.03xA).

    Varga 55 akciójának 65%-a volt sikeres, 1 gólja volt 1 lövésből (0.3). 75%-kal passzolt, 3 cseléből 2 jó, 10 párharcból 4-et nyert, 2-t elvesztett. Két lövést készített elő (0.06xA)

    Böde 36 perc alatt 42 akcióban vett részt, ennek 62%-a volt sikeres, 4-szer lőtt kapura (0.37). 86%-kal passzolt, 8 cseléből 6 volt jó, 19 párharcból 11-et nyert, 6-ot vesztett el. Két lövést készített elő (0.39 xA). Még egyszer – mindössze 36 perc!

    Bőle 19 perc alatt 19 akciót mutatott be, ezek 63%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.22xG), 64%-kal passzolt, 4 párharcból 2-t nyert, 1-et vesztett el. 1 lövést készített elő (0.04 xA).

    Sigér 14 percet volt a pályán 12 akciójából 11 volt sikeres, 100%-kal passzolt, 1 párharcát megnyerte, 4 labdát lopott le és 5-ször szerezte vissza. Egy lövést készített elő.

    https://ulloi129.hu/2019/05/11/elo-a-debrecen-elleni-bajnokirol-5/
    https://ulloi129.hu/2019/05/13/igy-teljesitettunk-a-debrecen-ellen-9/