magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 4 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  2. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  3. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  4. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  5. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  6. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  7. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  8. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  9. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  10. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  11. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  12. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.4 (5 szavazat)

játékvezető: 2.2 (5 szavazat)

hangulat: 2.8 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.24, 16:07 (szerk.: 2019.02.25, 13:33)
    Nagy gratula a csapatnak! Rebrov most tanulja, hogy Dózsa tüzes trónja nyugágy a Fradi kispadhoz képest. Na, valahogy így képzel el az ember egy bajnokaspiránst. De az szörnyű, hogy el sem kezdődött a meccs,és már szerencsétlen Rebrovot ekézték sokan. Dollnak öt éve volt, adjunk már ennek az orosznak is

    Mint az a bizonyos falat kenyér, olyan volt a mai meccs. Csonkáért meg 1-2 éven belül sorban állnak majd... Hajrá Fradi! Mindig és soha!

    A csapat egyik legjobbja volt, de Nando ne rúgjon pontrúgást többésmiley

    Most értem haza, jó kis meccs volt, az első félidő döcögött de aztán jött a zuhany a puflának smiley Csípős idő volt, de mindenképp megérte! A Tábor is remekelt ismét.

    A kezdésig:szar a kezdő
    A visszafújt gólunkig:megint buzizunk
    A szünetig:csaló gecik
    A második félidőben:csoportkör

    A mai meccsről mindent elmond a 11-1 kaput találó lövések és a 11-0 szögletek aránya.
    Ez ma nagyon rendben volt.

    Várakozás feletti volt, sok pozitívummal, egy számunkra kellemes ellenféllel szemben, aki focizni akart. A Paks ez a meccset szanaszét tördelte volna, megakadájozva még a foci csiráját is. Mégegyszer: Szép volt!

    Petrjak a jobb oldalon is nagyon jól mozgott,ráadásul Lovrével is nagyon megértették egymást.

    Jó meccs lehetett, tv-ben is az volt. Nem emlékszem, mikor tudott és mert edző ilyen szinten rotálni. Ha ehhez meg tudjuk mèg tartani az értékeinket, és jön két-három új nyáron, lehet benne több kör a nemzetköziben. Csoportkört nem remèlek.
    Itthon meg kell nyerni a 30.-at, minden adott hozzá.
    Nekem sem tetszett minden, de ma az újak (Haratin, Szignyevics, Csonka) igazán jók voltak. Sigèr hatalmas fogás, ár-értèk arányban az egyik legjobb igazolásunk.

    én nem rotálásnak érzem ezt, hanem kísérletezésnek vagy egyszerűen kikerült a kezdőből, akivel nem elégedett..

    + a kupavisszavágón nem baj, ha van egy erős kezdőcsapat, amelyiknek a fele pihenten vág neki a meccsnek, mert a 2-0 nem olyan tuti előny, hogy lazsálni lehessen (ráadásul kedden lesz, szóval kellett ez a pihi többeknek is)

    Ki fogunk kapni, jaj jaj....várjunk csak....
    Szóval, meglátásom szerint ez volt az egyik legprofibban lehozott meccs. Az első 30 percben nem futottuk szét magunkat, igyekeztek a fiúk beosztani az erőt, ugyanakkor a magyar pályákon megszokott tempónál gyorsabb játékot erőltettük.
    Az első félidőben csak a bírói tévedésnek köszönhetően nem vezettünk, a második félidőre azonban sikerült kihasználni az erőfölényünk. Biztos győzelmünk egy pillanatig se forgott veszélyben.
    Lehetséges, hogy a játékosok lassan kezdik megérteni, hogy mit vár tőlük Rebrov?
    Megnyugvással vettem tudomásul, hogy ezúttal 2:0 után kezdtük kicsalogatni az ellenfelet smiley

    Ez legnagyobb meglepetésemre nagyon jól megvolt komponálva végig a cserékkel együtt.(Csonkának külön örülök)

    Viszont nagyon nehéz még így is elfogadnom nekem,hogy a kedvenceim (Varga,Lanza,Dani,Botka) lehet,hogy csak epizodszereplők lesznek ezentúl.

    Ha nincs a 11-es, ez egy nyögvenyelős 1-0 lett volna, de szerencsére megadták (nem mindig szokták).
    Én nagyon sok hibát látok még, de örülök hogy végre hoztuk a papírformát és simán megvan a 3 pont.

    olyan nyögvenyelős volt ez, hogy a Csút edzője szerint a négy gól rájuk nézve hízelgősmiley

    hát nem tudom, az első félidő nem győzött meg arról hogy ez a csapat nemzetközi szintre jó lesz.
    Amúgy meg a végen emberelőnyben voltunk, meg egy játékosuk elég durván megsérült, az is sokat számít. Sérült csávó azóta kórházban van, elég durva hogy nem érzi a fél arcát

    ha nincs ez a tizenegyes, de előtte megadják, amit meg kell, akkor mennyi lett volna ?

    Nagyon örülök a látványos győzelemnek. Teljesen megérdemeltük. A bírók persze szokás szerint balfaszok voltak (nem les gól, kamu tizi), de most szerencsére végül minden bejött. Úgy kellett ez a győzelem Rebrovnak (meg nekünk is), mint egy falat kenyér. Azt a pár óbégató buzeránst viszont abszolút nem értem, akik kurvagyenygéztek az első félidőben. Lesz ebből csapat meglátjátok, de kell egy kis türelem még. Tökmag is lesz jobb, remélem a gólja segít a formábalendülésen. Hajrá Fradi!

    ma olyanok voltunk, mint akiknél sok edzés után bedobták a gyeplőt, hogy játszatok, és játszottak, de jöttek a sok edzéssel begyakorolt dolgok is, a nyomás nélkül
    ma jól szórakoztam

    Ha azt mondjuk, hogy Dani és Lanza jól fedezi a labdát, akkor ebben Signe sem utolsó. Ritkán veszti el, jól passzol és rendre odaér a kapu elé. Nagyon örültem a góljának és Tokinak is jót tehet ugyanez..

    Ma mindenki kitett magáért. Blazic visszatérésével sokkal magabiztosabb a védekezésünk. Haratin végre azt hozta amiért szerződtettük,Szigony nagyon megérdemelte a gólt, rengeteget dolgozott. Tökmag ha utoléri magát,erőssége leket a csapatnak. Petya végre úgy játszott ahogy az ősz nagyrészében, ugyanez Lovre. Nandó végre nem futotta túl magát esztelenül, így nem készült el az erejével a 60.percben.A cserék is ültek. A második gól meghozta a csapat önbizalmát is. Boldogan megyek haza. Isten áldja a Ferencvárost!

    Haratint eddig csak szidtam, ma az egyik legjobb volt, a mai teljesítménye előtt le a kalappal. Sigér lassan a csapat legjobbja. Szignyevics a gólja ellenére szerintem impotens. A mai második félidő volt eddig Rebrovval a legjobb.

    Szignyevics elképesztő sokat melózik mezőnyben. Nem is tudom mikor láttam utoljára csatártól ilyen jó mezőnymunkát. Ráadásul négy helyzete is volt a meccsen, szóval odaér a kapu elé is. Nem tudom mitől látod impotensnek. Hacsak nem tudsz valamit a magánéletéről, amit mi nem....

    Én Haratint eddig sem bántottam. Ma végre érthető lett, hogy miért hoztuk. Megnézném nagyon Spiróval párban..

    Csak jelzem, hogy szar játékvezetés, elcsalt gól és büntető mellett is simán meg lehet verni egy egyébként masszív csapatot...

    en epp ma reggel jegyeztem meg, hogy a kozonsegnek mindig igaza van, mert oket kell kiszolgalni, de azert tenyleg akadnak boven hulyek. a 40. percben megszolal a kurva gyenge, de ugy, hogy elotte ket 11-est nem adnak meg nekunk, rugtunk mar egy kapufat, volt egy teljesen szabalyos meg nem adott golunk, az ellenfel kapusa pedig bemutatott 3-4 oriasi bravurt. hazaadas is sokkal kevesebb volt, mint szokott es senki nem csinalt olyan szinten hulyet magabol, mint mondjuk heister a hetkozben. erthetetlen. nem venaszkenner kellene a bejarathoz, hanem IQ teszt...

    Csonkán látszik hogy nagyon intelligens srác lehet , van esze a játékokhoz és pofátlanul fiatal meg ! Így tovább !!

    Ilyen a játék akkor mikor a srácok futnak nem csak lézengenek a pályán! A Fradi szurkolók nagy része ezt a futásmennyiséget szeretnék látni a pályán! Ennyiben volt más ez a meccs, mint az utolsó 3 ...

    Forgatni is kell.
    Úgy volt egy Petriak-Sihnevich-Tokmac hármasunk hogy nem kezdett Isael, Varga, Lanza, Böde, Bőle sem, komoly merítési lehetőség van.

    Haratin végre jó volt, és Csonka gólpasszának is nagyon örülök.

    letámadtuk őket. Ez hiányzott eddig. Egyből jött a felívelés, amit Dvali, Blazic könnyedén leszedett. Ezt kell itthon játszani.

    Érdekes, ahogy az eddigi "tavaszi" meccsek rossz játéka miatti kurvagyengézés alakult. A csapat tagjai bűneiket bánva sajnálkoztak, Rebrov kicsit hisztizett a meccsközbeni füttyszó miatt, majd a Klub marketingesei gyorsan hoztak vele több cikket a szurkolók kötelező kiszolgálásáról. Viszont összességében mindez kipréselte belőlük a valódi jó teljesítményt.
    És akkor a szurolói tömeg egy része, mint kínai papírsárkány farka, lassan észlelt és lassan reagált. Már javában ütőképesen játszott a csapat, amikor még folytatták a 40. perc körüli kurvagyengézést.
    Ilyen az élet - zöld-fehérben is.

    Sajnos tegnap nem tudtam kint lenni a meccsen, de tévén nyomon követtem az eseményeket, amit leszűrtem, hogy kifejezetten dinamikusan, gólveszélyesen játszottunk.
    Eddig is azt gondoltam, hogy időre van szüksége Rebrovnak, de a mutatott játékban egyértelmű fejlődés tapasztalható!

    Amit többen írtatok, valóban a drukkernek kell igazán erőt adnia a játékosoknak, a játékosoknak pedig élni azzal a lehetőséggel, hogy ebben a különleges Clubban játszhatnak hétről hétre!

    Úgy vélem minden erővel azon dolgozik Rebrov, hogy megtalálja azt a Csapatot, amelyik majd a selejtezőket sikerrel veheti, gyors játékosokra van szüksége, sokkal több párharcot nyerünk már a bajnokságban is...a szélekről inkább csak Geri veszélyes a védelemből, de Ő eddig is két ember helyett küzdött.

    Jól hozzuk ki a labdákat, forgatjuk a játékot, igyekszünk minél gyorsabban támadásokat építeni, remélem a tegnap látottak egy folyamat első, bíztató lépései...

    Visszanézve találtam pár csemegét, ami élőben nem jött át annyira. Signevits a gólja előtt például nagyszerűen érkezett a saját passza után Csonka beadására. Mintaszerű volt. És mindezt 3 gólos vezetésnél az utolsó percben. Nagyon szerette volna azt a gólt és én is nagyon szurkoltam neki. Megdolgozott érte..

    a második gól előtt szépen tette a labdát Nando elé, aki még szebben Petrjak elé. aki meg megetette a szerencsétlen a balbekket, akinek ma elvettük a kedvét a focitólsmiley

    Újra visszanézve a meccset megint úgy láttam, hogy a bíró nem akart büntetőt fújni, elindult kifelé és jókora késéssel fordul vissza és fújja be, mintha a gólbíró szólt volna rá.. Szóval nem akart kompenzálni, ha valóban így volt.

    A "Freed from desire"-ra nem tudja valaki milyen szöveget próbált énekelni a Tábor?

    éálé Ferencváros éálé álé álé Ferencváros éálé álé álé Ferencváros éálé álé álé Ferencváros éálé gyerünk kattanj be igy tombol a Fradi csürhe gyerünk kattanj be igy tombol a Fradi csürhe gyerünk kattanj be igy tombol a Fradi csürhe gyerünk kattanj be láláláláláláláláláláálláálál

    asszem

    Továbbra is azt mondom, h dadogott még a játék, főleg az elején, viszont az akarás, a sebesség és a futómennyiség ennyit jelent. Tokmac még nem érzi a társakat, de a gólja mutatta, h nem ügyetlen. Szigony jól illeszkedik a csapatjátékba, sokat gyorsultunk vele is. Dvali nagyon jó volt megint, ő nagyon jó eddig, ráadásul nem véletlenül akart Rebrov ballábas középső bekket. Blazic is jól tért vissza és szembetűnő, h gyakorlatilag szabálytalanság nélkül játszunk hátul. A gurigázás is alakul, így lehet kihúzni az ellenfelet a bunkerből. Lovre nagyszerű volt tegnap, ha támadunk, akkor főnyeremény. A védekezés része nem mindig megy neki, de tegnap nagyszerű volt. Aki kilóg kicsit lefelé, az Heister, ő kicsit eszetlen és szertelen. Piszok gyors, de sokszor elöl ragad. Ha a játékunk is feljavul és összeszokunk, nem lesz ez rossz.

    Sokakkal ellentétben nekem az első félidei játékunk tetszett jobban, méghozzá azért mert folyamatos pressing alatt tartottuk a Puflát! Ha elvesztettük a labdát (mert azért volt jó néhány bosszantó eladott labdánk), azonnal visszatámadtunk. Teljes tűzzel, folyamatos mozgással szétziláltuk az ellent. Ha a jogos tizit (a megadott nem volt az smiley, és a Sigér szabályos gólját is megadta volna a galád spori, akkor más is pozitívabban értékelte volna az egész produktumot!
    Összességében elmondhatjuk, hogy ezt a szellemet, hozzáállást várjuk el mind a játékosoktól, mind pedig Rebrovtól!

    Nagyon remélem, hogy sokan hamut szórnak a fejükre és a tükör előtt állva szembeköpik magukat. Sokan, amit még a tegnap mérkőzés szünetében mekkora hisztit csaptak, az elképesztő. Kifogásolták Lanza és Dani hiányát, akiket a Kisvárda elleni meccs szünetében még kiátkoztak.
    Látni lehetett, hogy a tegnapi csapat más, mint amit addig láttunk. Magam sem voltam megelégedve például Petrjak játékával, pedig emlékeztem a bemutatkozására. Én mindig is úgy gondoltam, hogy a bizalmat meg kell adni mindenkinek. Ricardo és Thomas is megkapta. Rebrov nem ugrabugrál (nix ugri-bugri), nincs látványos öröm. Van munka, itt az első eredmény, például Csonka.. Elképesztő volt és ez a csapat egyre jobb és jobb lesz. Vagy Dini. 100 százalékos fordulat, többnyire már jól indított. pls. Szóval nagyon jó volt a tegnap, bár a csajok a frászt hozták rám.

    Először mentem ki idén, és rögtön gólzáporsmiley))
    A meccsről röviden: az első pár percet leszámítva - amikor pontatlanok voltunk - nagyon jól játszottunk, végig fölényben voltunk. Főleg a jobbszárny volt elemében, Lovre és Petrjak - utóbbi nálam csak azért nem a legjobb, mert Haratin ma tanárian játszott. Egy-két apró hibától eltekintve rengeteg labdaszerzés, ügyes játék, okos taktikai falt, és a 2. félidőben a fellazult PAFC védelem mellett jó pár kiváló indítás Petrjaknak. Gyorsak voltunk, nem álltunk le 1:0 után sem, Lanza egyáltalán nem hiányzott Dani sem, az az igazság. Az elején a PAFC próbált letámadni, de ügyesen kipasszoltuk őket, így ezt feladták vagy elfáradtak.
    Az oldallelátón voltam, néhány köcsög 10 perc után anyázott, egyszer a tábor is rákezdte 40. perc körül, de aztán abbahagyták, és az oldallelátó (legalábbis körülöttem) is végre pozitívabba lett.
    Dibusz 6 - az elején volt egy fontos védése
    Lovre 7 - jól védekezett (bár nem volt sok dolga), + gólpassz
    Blazic 6 - stabil játék, az elején kicsit rozsdás volt még
    Dvali 7 - szerintem tanárian játszott, rengeteg jó szerelés és most nem ívelgetett
    Heister 5 - talán a leggyengébb volt ma
    Sigér 6 - jó volt, sokat dolgozott, gólt is lőtt, csak nem adták meg
    Haratin 7 - lásd fent
    Petrjak 7 - végig életveszélyes volt, a védőjét sokszor átverte az 1. félidőben
    Gorriaran 7 - rengeteget dolgozott, sok pontatlansággal, de magára vállalta és belőtte a létfontosságú büntetőt
    Nguen 6 - nem játszott jól, kicsit puha volt és sokszor csak visszafelé fordult, nem vállalta be a cseleket, a gólja viszont szép volt, reméljük, jót tesz neki
    Signevich 6 - azt hittem már, el van átkozva, de aztán a végén...

    Nézőszám hogy játszott, tudja valaki?

    6771/8550

    Jól játszottunk, Rebrov jól taktikázik, csak nem mindig jön be. Ma is jól cserélt, pedagógiailag nagyon jót tett Tokmac-kal, h nem hozta le korábban és Sihnevich-csel is, h végigjátszhatta. A három cserénk is ült, mindhárom embernek játékperc kell, a lecserélteknek meg pihenő.

    Ami nagy húzás volt: Rájött, h Nando nem jó szélsőnek, így behúzta középre, amivel felgyorsultunk ott. Lehet, h korábban is ezt akarta, csak nem volt hozzá szélsőnk. Bőle sajnos továbbra is gyengén teljesít, de a gyorsasága miatt ő is passzolhat majd a csapatba. A három gólzsák, Varga, Lanza és Böde viszont a gyorsasága miatt könnyen kerülhet cserepadra, viszont onnan simán lehetnek nyerőemberek, mert a fáradó védők ellen ők ugyan kevésbé gyorsak, de szemfülesek és gólerősek.

    Rebrov jól taktikázik, csak nem mndig jön be? Akkor mégsem taktikázik mindig jól. Egy jó félidő, egy rettetően passzív Puskás ellen. Azért ebből messzemenő következtetéseket nem szabadna levonni. Úgy, hogy az első félidő hosszabbításában megint ment a bu....s. A góljaink fele meg mázli volt. Ha a csapat a jövőben tartósan produkálja a második félidőben nyújtott játékot, akkor lesz minden oké. Örülni lehet a győzelemnek, de nyugi.

    Szerinted az edző tehet arról, ha a játékosa aznap betlizik? A logikája nem rossz Rebrovnak, csak van, aki nem tudja megcsinálni azt, amiért pályára küldik. Leo feladata az elmúlt két meccsen az lett volna, h megszűrje a támadásokat, megtartsa a labdákat, indítson kontrákat és rutinjával nyugalmat adjon. A terv nem volt rossz, de Leo erre ilyen szinten már nem képes. Az elsőt még be lehetett tudni véletlennek, ezért próbálta meg Rebrov másodszor is ugyanezt, mert azt egyszeri betlinek tudta be. Most már vszeg rájött, h ilyen meccsen Leónak nem szabad játszania. Nandót is kipróbálta szélen, mert gyors és erőszakos, de rájött, h nem jó ott, tegnap már újra középen volt. Lanzáról és Bödéről is látja, h nem elég gyorsak, nem az övék a jövő, de forgatja a csapatot és őket is igyekszik játszatni. A tegnapi cseréi is jók voltak, tét nélküli tétmeccsen pihenőt adott a nagyszerű Lovrénak és felhozta helyére a meccshiányos Botkát és ugyanezt megtette Csonkával és Bőlével. Utólag könnyű okosnak lenni, h nem jött be a csere, de az adott pillanatban nem szokott hülyeségeket húzni.

    4-3-3 feltolt szélső védekezéssel, azaz kb 2-3-2-3, Blazic es Dvali hátul, Haratin előttük, kb mellette Lovre és Heister, előttük kicsit védekezőbb felfogásban Sigér, mellette szabadabban Nando, elől meg Töki-Signe-Ivan. És kibaszottul jól működött mind támadásban, mind védekezésben, bár a csút annyira nem tette próbára a védelmet.

    Na de Rebrov Úr, ez így nem fair, nem vagyunk mi szakemberek, de legyen. smiley

    Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister - Haratin, Sigér - Petrjak, Gorriaran, Tokmac - Sihnevic

    Időnként Gorriaran hátrébb jött és helyet cserélt Sigérrel, Lovre és Heister kifejezetten támadó volt, ilyenkor Haratin figyelt hátrafelé, mintha 3 belső védővel játszanánk. Az üres területekre kellett laposan bejátszani a labdát és azt befutni az ott lévő embernek, begyakorolt figurákból. Rövidpasszos gyors játékot próbálunk kialakítani egy-két érintőből, több-kevesebb sikerrel.

    Tehát kb. amit mondtam, csak most Sigér és Nando is támadóbb felfogásban játszott, bár nem az első perctől, ez gondolom, ellenfélfüggő is, a meccs alakulásától függ.

    Haratin feltűnően sokszor lépett vissza a bekkek helyére, ha megindultak előre. Meg úgy általában kisegített mindenhova. Eddig is erősítésnek gondoltam az általános ekézés ellenére..

    kép
    A kilenc perc hosszabbítással együtt is csak 55:16 tiszta játékidejű meccset 45 szabálytalanság (18 Fradi + 27 Felcsút) mellett 11 szöglet (11 + 0) és 14 kirúgás szakította meg (3 + 11). A párharcok többségét (54%) mi nyertük, mi 25-ször lőttünk kapura, ebből 13 találta el Hegedűs kapuját, míg a vendégek négyszer próbálkoztak, Radó tette próbára Dibuszt egyszer. A labda 63%-ban Hegedűs időhúzása ellenére is nálunk volt, a mieink 83.1%-kal, a vendégek 77.6%-kal passzoltak.

    Az InStat-index első öt helyén természetesen Ferencváros-játékos végzett: 1. Petrjak (371), 2. Gorriaran (336), 3. a rengeteget kritizált Heister (324), a negyedik holtversenyben Lovrencsics Gergő és Dibusz Dénes (304).

    A meccsre Szergej Rebrov egy, a széleken akciókat vezető, intenzíven letámadó csapattal állt fel, hogy ez 4-3-2-1-nek vagy 4-1-2-2-1-nek hívjuk-e, az ízlés dolga. A négy védő előtt Haratin volt az egyetlen védekező középpályás, az ő dolga volt Urblik és Varga ‘kezelése’. Előtte balra Nando, jobbra Sigér helyezkedett támadóközéppályásként, az egész jobb- és baloldalt bejátszva. Előttük Tokmac és Petrjak, akik néha oldalt váltva szintén a széleket erőltették. Előttük Szignyevics szintén nagy területet játszott be csatárként.

    A széleken Petrjakék Bokrossal, Tamással, Szolnokival és Nagy Zsolttal találkoztak, így nem csoda, hogy a 37 támadásunk (Felcsút: 19) közül csak 8 zajlott középen, miközben 28-szor adtunk be (mindössze 21%-os hatékonysággal) és 23-szor szereztük vissza a támadóharmadban a labdát. Ennél többször az NBI-ben utoljára a Dózsa ellen (2-2, Üllői út) voltunk hatékonyabbak, 2016 áprilisában, akkor 25-ször. A pálya két elülső harmadában 68-szor (45+23) szereztük vissza a labdát, ennél többször egyszer, a tavaszi szezonnyítón, a Honvéd ellen (54+17) voltunk képesek a szezonban.

    A várható gólértéket (xG) tekintve egy éve, a Balmazújváros elleni 5-0 (4.15) óta nem voltunk veszélyesebbek a kapura (3.26), míg a kapunkra 2019-ben messze a Felcsút volt a legveszélytelenebb (0.18, 0.17 ebből Radó 14. perces lehetősége).

    A labdabirtoklásban ezúttal nem voltak komolyabb változások, végig mi voltunk fölényben.

    Ami a passzjátékunkat illeti, 13.1% hátra- és 37.5% oldalpassz mellett csak 8.7%-nyi hosszú labdára hagyatkoztunk és Dibusz is mindössze 5-ször adott hosszú passzt. Ez a fele a múlt hetinek, vagy a lilák elleninek.

    A letámadás intenzitását mutató PPDA-mutató (Passes [Allowed] Per Defensive Action/[Engedett] Passz per védekező akciók) 2016 óta nem volt jobb (3.71, értelemszerűen minél alacsonyabb, annál jobb) – ez a 43%-a az idei átlagnak.

    Dibusz 1 védést kellett bemutasson, (0.16 xcG), egyszer kellett kijönnie a kapuból. Sokszor, 22-szer passzoltak neki a játékosaink, a szezonban csak két hete, a Dózsa ellen többször (24). Így sokszor kellett passzoljon is, 30 átadásából 27 jó volt, ez 90%.

    Lovrencsics 74 perc alatt 60 akciót mutatott be, ezek 57%-a volt sikeres. 55%-kal passzolt, 9 beadásából 2 volt jó. A tizenhatoson belülre 13-szor próbált bejátszani, ezekből 6 jó lett. Adott egy gólpasszt, Tokmacnak, 5 kiugratásából 4 jó volt. 2 további lövést készített elő. 16 párharcából 10-et megnyert, csak hármat vesztett el. 18-szor vesztette el és 4-szer szerezte vissza a labdát. Hat átadást lopott le.

    Blazic 91 akciójából 74% volt sikeres, 81%-kal passzolt, 9 párharcból 4-et nyert meg, 3-at vesztett el. Hét átadást lopott el, 13-szor vesztette el, 12-szer szerezte vissza a labdát.

    Dvali 110 (!) akciójának 88%-a (!) volt sikeres, 92%-kal passzolt, 12 párharcából 9 lett sikeres, 1-et vesztett el. 5 átadást csípett meg. Hétszer vesztette el és 14-szer szerezte vissza a labdát

    Heister 99 akciójának 64%-a volt sikeres, 81%-kal passzolt, 3 cseléből 2 volt jó, 8 átadást lopott, 31 párharcából 14-et nyert meg, 11-et vesztett el. 3 lövéséből 1 talált kaput (0.13xG), 14-szer vesztette el, 17-szer szerezte vissza a labdát.

    Haratin 83 akciójának 84%-a volt sikeres, 92%-kal passzolt, 15 párharcából 11-et nyert meg, 3-at vesztett el. Hét átadást kapott el, 5-ször vesztette el és 19-szer szerezte vissza a labdát. Egy lövése volt (0.01)

    Sigér 81 akciójának 43%-a volt sikeres, támadó-középpályásként. 90%-kal passzolt, 4 lövése volt (0.3, ebben természetesen nincs benne a meg nem adott gólja). 32 párharcból 8-at nyert, 15-öt vesztett el (10-szer ítélt ellene Farkas), 5 átadást csípett meg, 12-szer vesztette el és 9-szer szerezte vissza a labdát.

    Gorriaran 84 akciójának 71%-a volt sikeres 85 perc alatt. 1 gólt szerzett, tizenegyesből, 4 lövése volt (1.25). 78%-kal passzolt, 4 beadásából 2 jó, 9 cseléből 8 sikeres. 25 párharcból 18-at nyert meg , 4-et vesztett el. 3 lövést készített elő, és adott egy gólpasszt. 14-szer vesztette el, 12-szer szerezte vissza a labdát.

    Petrjak 84 akciójának 57%-a volt sikeres. 5 lövése volt, egy gólja (0.22). 80%-kal passzolt, 5 beadásából 1 volt jó, 6 cseléből 6. 28 párharcból 13-at nyert meg, 7-et vesztett el. 5 lövést készített elő (0.95 xA, a legmagasabb a csapatban), 13-szor ért labdába a tizenhatoson belül.

    Tokmac 65 perc alatti 43 akciójának 53%-a volt sikeres, egy gólt szerzett 4 lövésből (0.24). 70%-kal passzolt, 5 cseléből 4 volt jó, egy lövést készített elő. 10 párharcból 6-ot nyert meg, 2-t vesztett el.

    Szignyevics 66 akciójának 42%-a volt sikeres. 5 lövéséből (1.1) 1 gólt szerzett. 76%-kal passzolt, 23 párharcból 9-et nyert meg, 8-at vesztett el. 2 lövést készített elő, 7-szer ért labdába a tizenhatoson belül.

    Bőle 29 akciójának 52%-a volt sikeres 34 perc alatt. 1 lövése volt (0.02). 70%-kal passzolt, 2 cseléből 2 sikeres volt, 13 párharcból 6-ot nyert meg, 6-ot vesztett el. 1 lövést készített elő.

    Botka 26 perc alatt 13 akcióban vett részt, ezek 23%-a volt sikeres. 38%-kal passzolt, 6 párharcból 1-et nyert meg, 4-et vesztett el. 4-szer vesztette el a labdát, 1-szer szerezte vissza.

    Csonka 14 perc alatt 13 akcióban vett részt, 100%-kal passzolt, ezek közt volt a gólpassza is. 1 csele sikeres volt 5 párharcból 3-at megnyert, 1-et vesztett el. 1 átadást lopott le, 1-szer szerezte vissza a labdát.

    https://ulloi129.hu/2019/02/23/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-8/
    https://ulloi129.hu/2019/02/25/igy-teljesitettunk-a-felcsut-ellen-7/