magyarfutball.hu

Újpest FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
  2. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
  3. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
  4. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
  5. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
  6. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
  7. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
  8. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
  9. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
  10. Újpest FC - Ferencvárosi TC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 4 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.10, 10:47
    Újpest FC drukkerkocsma:
    Azért én úgy érzem, hogy a gólunk előtt nem annyira akarta elérni a labdát a Novotny. (Minimum meg kellett volna próbálnia, de ő elég kényelmesen futott a labda felé,ahelyett hogy keményen rástartol és előredobja magát.) Mi van? Meg van sértődve? Ez nem egy hozzáállás. És szeretem a hasznosságát, a góljait, de ez így gyorsan megváltozik.

    Összességében mázlink volt. Az első tíz percben a pályán se voltunk. Mondtam is a társaságnak akivel a meccset néztük, erre a játékra gyorsan ráfázunk. És lőn. Megint a hátul passzolgatással kezdtük, de a makik felkészültek és mindenkit letámadtak, akinél a labda volt, legyen akár hátul. Érezni lehetett, hogy zavarban vannak a fiúk, nem lehet kényelmesen, megszokottan passzolgatni a legközelebbi társhoz. (Hogy később is ser kettes hibákat csináltunk hátul, az meg külön tanulmányt érdemelne. Hogy a vénülő farkamban lehet húsz-huszonöt méterre a kapunktól, nem egyszer keresztbe lőni a labdát, mikor végig ott ólálkodott nem egy maki. Nagy mázli volt, hogy végül egyikből se lett gólpassz.) Nagy hibát vétettek ők is. Szerintem ha az első harminc percet úgy folytatják, ahogy az első tízet kezdték, három-négy góllal vezethettek volna, és akkor nem elég egy mázli.

    Azért a lényeg hogy az állam által ötszörös(a többiek költségvetéséhez képest, kivéve a orbánfalvaiakat, meg a fideszotont) összeggel felpumpált eltartottak, nem örülhettek a végén. Vajon mennyivel növelik meg az állami támogatásukat, hogy biztosan nyerjenek ellenünk, tíz milliárddal évente? Én azt is el tudom képzelni. Igaz, hogy akkor még a BL második selejtező körében az albán második kiejtheti őket, de a lényeg, hogy a szemétdombon, ha állami pénzből is, ők az urak és el lehet mondai (ha nagy állami cégek továbbra is cégenként ezer ingyenjegyet adnak minden hazai meccsükre), hogy milyen szépen nő a nézőszám is az első osztályban. Mert ugye a lényeg a látszat. patyomkinfoci.hu.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.10, 10:42 (szerk.: 2019.02.11, 15:53)
    Az egyenlítés után törtek a lila székek, próbáltam beszélni az emberekkel körülöttem hogy nyugi így is 9 pont meg hogy szánalmas hogy nekik ez ünnep hogy ellenünk nincsen 10ezer emberük se és le X-elnek, mindezt otthon. A csapatot nem bántották mármint amikor ide jöttek pacsizni akkor ment a szép volt fiúk és a mindent bele.
    A rendőrség viszont bekaphatja a faszomat így magyarosan smiley 17:30kor indultunk a városkaputól a szuszához és olyan 18:30ra értünk oda smiley Két darab kibaszott kapu volt nyitva. /kiderült hogy nem veletlen kerültettek velünk ennyit/ Aztán hazafele is majd 40-45percet buszoztunk vissza megint csak a kerülők kerülőjével. A rendőrök mellettünk jöttek a vonuláskor, meglepően fiatalok voltak és rengeteg rendőrlány, ők normálisak voltak viszonylag. Végig videózták a pyrot hátha tudnak valamit utána csinálni vele. Nyilván büntit. Ami a tábor kritikája talán az az hogy sokan bámészkodtak illetve volt jó pár ember /nem a csoportokhoz köthető/ aki úgy be volt baszva mint annak a rendje. De amúgy nem volt rossz, keserű a szájunk íze mint minden zöldnek de azért a mol szopása jókor jött. /mint mindig/

    Személy szerint én kedvelem Lovrét a hozzáállása miatt, ugyanakkor nem az első eset, hogy a hibája után gólt kapunk, vagy gólveszélyes helyzet alakul ki a kapunk előtt...ezt látni kell. Jelenleg a két szélső hátvédet érzem a gyenge pontunknak.

    Ugyanakkor jól igazoltunk. Szigony és Tökmag megoldja majd Lanzával és csereként Dani is opció lehet. A középpályán Sigér fejlődik..Haratin jó lehet...Nando nemzetközi szinten is megállja majd a helyét!

    A 9 pont rendben van, behúzzuk innen, de a támadójátékban több kreativitás kell majd és ebben Isael sem lehet rossz...

    Kíméletlenebbnek kellett volna ma lennünk, de így is Mi nyertük a fordulót.

    Lovre még mindig nem jobb hátvéd... Bíztam benne, hogy csak Doll nem látja ezt, de Rossi és Rebrov is ott játszatja. Komolyan mondom nem értem ezt..

    Ha a tavaszi idény előtt,azt mondja valaki,hogy az első 2 fordulóban 4 pontot verünk a mol-ra,ki írta volna alá?

    Gergő rúgta el Risztevszki elől a labdát, Simon elé. de ha nem szerel, akkor is gól.

    Az bosszant csak, hogy ez a dózsa verhető volt. Utolsó percben ilyen gólt kapni...nem túl vidám és akkor finoman fogalmaztam. Pláne mert kikapott a fehérvár így el lehetett volna lépni 11 ponttal, ami megint nem sikerült. Remélem ez a 9 is elég lesz.

    Nyugi srácok.Minden új csapat felépítése hátul kezdődik.Most van 3 belső védőnk akik a bundásban sem vallanának szégyent a 10. helyezett csapatoktól lefelé.Ezt becsüljük meg,mert erre a nk-ben szükség lesz.És azt is láthatta aki akarta,hogy elképesztő mennyiségű labdát szedtünk föl a kp-n és az ellenfél térfelén.Innentől már csak egy "látó" beépítése vár Rebrovra,aki(k) ,már itt vannak.Olyan játékos(ok),akik egy-két passzból helyzetet teremtenek.Ha ez az irány,akkor én még tudok várni 3-4 fordulót.

    Ha valami jót akarok látni, akkor az a rengeteg futás volt, mindenki besegített valakinek védekezésben. Előre már nem ilyen rózsás a játékunk..

    Nando és Böde nem volt rossz (sőt, Nando kifehezetten jó volt), Varga és Petrjak játszott sok hibával.

    Nekem egy játékos teljesítményével sem volt ma bajom.Nekem megfelelt Haratin is,sőt baromságnak éreztem a cseréjét.A játék képe is megfelelt,annyiban,hogy totálisan urltuk a meccset az elsőtől az utolsó előtti mp-ig.A szellemiséggel nem értettem egyet maradéktalanul,mert azt éreztem,hogy eldönthető lett volna már sokkal korábban.A lilák szerintem nagyon tartottak tőlünk,ezt nem használtuk ki eléggé.

    kontrázni akartunk rögtön 1-0 után, de ehhez a két szélsőtől több kellett volna. Persze Farkas ebbe a meccsbe is belenyúlt.

    simán rájuk erőltettük a stílusunkat 10 perc alatt. Akkor még nyomni kellett volna őket és tuti, hogy hibáztak volna. Kár volt ennyire vissza állni. Akkor azt éreztem simán bennünk van, hogy 20 percenként gurítunk nekik még egy gólt. Kár érte, de amíg a Vidi bukdácsol, addig belefér, hogy x-éljünk.

    Ma a Tökinek volt egy olyan megmozdulása a kp-n,(amit gondolom nem sokan böktek ki),amikor magyar szemnek szokatlan gyorsasággal játszott meg egy labdát.Nem csak a mozdulat volt gyors,hanem a gondolat is.Én vadászok az ilyen dolgokra,mert sokat sejtetőek.

    Dvali nagyon tetszett , csak az a sok, félpályáról haza adott labdája bosszantott.

    Engem a hazaadásoknál jobban bosszantottak Dibusz indításai..

    Komolyan nem tudom egyesek mit vártak. Nem is nagyon emlékszem, mikor játszottunk utoljára lápföldön olyan meccset, ahol sziporkáztunk. Volt 2-3 nagy helyzetünk, plusz a gól. Ezek kapura sem lőttek a 93. percig. Már megy a Rebrov takarodj. Mintha a dózsa ellen idegenben mindig csak nyernénk. Dollal még ennél is unalmasabb meccseket játszottunk ott az utolsó 2 alkalommal.

    Volt egy tekeresuk, ami Dibusztol bemehetett volna. Ha az bemegy, akkor 2-1 nekik. Akkor is ilyen optimista lennel?

    Nando:7, Többiek:5, Rebrov:3. Előnyünk 1 ponttal nőtt.

    Dvali Frimpong 8 ha Nando 7..

    Amíg az ilyen balfaszkodás kódolva van a csapatban, addig biztosan nem jutunk be semmilyen nemzetközi kupa csoportkörébe! Előre lehetett látni, h. ez lesz, már a góljuk előtti bedobásnál sejtettem, h. baj lesz. Sajnos Lovrencsicsben, Heisterben, Leoban benne van az ilyen hibafaktor. Én nem állítanám őket a csapatba egy kicsit is kiélezettebb meccsen. Ugyanez az utolsó perces szerencsétlenkedés volt tavaly a Vasas vagy a Tel Aviv ellen is. Rebrovnak is illene most már néhány héten belül jobb teljesítménnyel kirukkolni.

    1-0-nál sajnos még mindig nem tudunk ugyanolyan nyomást helyezni az ellenfélre mint a gólunk előtt és még mindig nem tudunk mit kezdeni azzal, ha nem hagynak minket hátul passzolgatni. Bepánikolunk és össze-vissza rugdossuk a labdákat...

    Ez egy igazi Derbi volt, az Újpest próbálta irányítani a játékot, jobban, mint azt nálunk tették tavaly a Groupamában. Megérdemelték a gólt és az egyenlítést, de kevesebb helyzetet alakítottak ki, mint mi. Természetesen mindenkit bosszant, hogy a végén betaláltak, de ennek ellenére is kilencpontos előnyünk van már. Számomra ez egy jó meccs volt, függetlenül attól, milyen körülmények között született a meg a döntetlen. Az edzéseken nem lehet mindenre felkészülni, hiszen ha kijövünk egy ilyen atmoszférába, rögtön minden megváltozik. A gól talán megnyugtatott minket az elején. A második félidőben sok helyzetet próbáltunk teremteni. Ami a csatárhelyzetet illeti, három csatárom van, konkurencia helyzet van, Böde többet játszott most, mint Lanzafame, de mindkettejük teljesítményével elégedett vagyok - mondta Sergei Rebrov.

    Egyébként érdekes, de mivel több a győzelmünk, a gólkülönbségünk is sokkal jobb, ez a 9 pont négy meccsnyi előny.

    Hogy Dibusz sárgát kap egy marha gyenge uppe ellen időhúzásért, hogy állandóan hátra passzolgatunk, meg előre ívelgetünk, meg hogy Dini a félpályáig nem tudja előre rúgni a labdát, hogy ilyen kerettel miért vészféket behúzva játszunk - miért?

    A legnagyobb baj, hogy Rebrov szerint ez egy jó meccs volt. Milyen nála a rossz?

    Szerintem ez a csapatnak szólt. Egy kurva meccs nem sok, annyit nem nyertünk a felkészülés alatt. Múlt héten a Honvéd ellen egy minimális 1-0, s most újabb sikertelenség.
    Szerintem nem akar a csapat felé károsan kommunikálni. Lehet, hogy ezt csak én látom bele, de ez az érzésem.

    Kedves Barátaim.
    Összefoglalva a tényeket:
    1. Veszítettünk tegnap 2 pontot
    2. Nőtt az előnyünk (9 pont)
    3. Jól igazoltunk, s ezen játékosok beépítése folyamatos lesz a tavasszal.
    4. Nagyon szeretnénk, ha a játékunk minősége egy bizonyos szint alá nem esne.
    5.Jelenleg ősi riválisunk a templomban imádkozva köszöni az égi ajándékot, mellyel pontot mentett (ilyen az, ha gyengén játszunk.)
    6. Láthatólag kiemelkedünk az NBI-ből, de nem fogunk minden meccset megnyerni!
    Hajrá Fradi!

    ha Amadu-t teszi be, akkor szerintem Ő belőtte volna, az nagy helyzet volt amit elbénázott... Lanza nagyon jó játékos, de nem nagyon illik bele a mostani játékrendszerünkbe, már a Honvéd ellen is látható volt ,hogy sok támadás lelassult rajta, mert nem passzol első szándékból, hanem pörög egyet. Ez is jó, mert megtartja csak nem jutunk előre vele és erről akarunk leszokni. Amikor Dollnál, az első egy hátrapasz volt a labdaszerzés után akkor mindenki fütyült, most meg jó ha Lanzafame csinálja ?

    A játék része az én értelmezésemben az, hogy nincs egyetlen rövidzárlat sem. Pont ez a lényeg, hogy ha ennyire egygólos eredményekre megyünk rá, akkor ilyen 0-szor fordulhat elő statisztikailag. Kapis?

    Alkalmatlanok voltunk ezzel a felállással a kontrákra,dózsa sem jött ki annyira. Ugyan úgy focizni kellett volna még és szépen rúgni mégegyet.

    Számomra is kiakasztó, hogy eltaktikázta a meccset, de tény, a védelem működött. Az impotens dózsának nem volt momentuma. Átadtuk a területet, s szerettük volna kényelmesen megrúgni a másodikat, mely egyébként bőven benne volt a meccsben, de végül visszafelé sült el. Én így láttam.

    Én Tokmacban nagyon is sokat látok, ügyesen mozgott, és gyors, látszik, hogy az nb1-es játékosoknál, nem csak gyorsabban fut, hanem gyorsabban gondolkodik, jobbak a reflexei, és gyorsabban is cselekszik.
    A gyorsasága miatt, rövid idő alatt is sokszor került játékba, ami általában egy utolsó percekre beálló játékosra nem jellemző.
    Egyenlőre gyorsasága miatt, egy következő Somalia lehetőségét látom benne.

    Mondjuk az első félidőben Böde nagyon jól játszott birkózott, labdát tartott . Semmi gond vele , elfáradt talán csak a cseréjén csodálkoztam . behozta Lanzát aki távol a kaputól esik kel .A másik gyereket inkább megnéztem volna. Egyébként Leót se értem miért hozta be.

    Undorítóan fosul játszottunk, ilyen keretből kihozni ezt a bunker szart.. kvázi egyenlő egy csodával.
    A kapott gól, pedig lényegében Lovrencsics öngólja volt. Ha gonosz lennék, akkor azt mondanám, hogy utolsó pillanatos x-et húzott mixen.. Mert, olyan nincs geci, hogy valaki a kapu felé rúgja a felszabadítást.. miközben simán kibaszhatta volna előre is.. Persze a másik oldalon kellett Heister is a gólhoz, aki már a győzelmet ünnepelte.

    Ennyi rossz kirúgást, ennyi hazaadást még Doll idején sem láttam.Nem előre játszunk mikor nálunk a labda ,hanem hazaadjuk a kapusnak aki vaktában előre rúgja álltalában pontatlanul és már el is vesztettük.Így lehet labdával tömni az ellenfelet .Ez biztos a nemzetközben jó lesz. Ez a Rebrovi taktika hogyan hozzuk fel az ellenfelet ?!

    Az nem gond , ha meg tudjuk csinálni és kicsalogatjuk az ellenfelet, mert így tér nyílik a kontrákra. Az a baj, ha impotensek vagyunk ehhez hátul és ez főleg sajnos Dinire igaz.

    Hát a honvéd meccsen is így volt,de most a dózsa ellen meg pláne.Tartok tőle hogy ez Rebrov kívánságára történt,valószínű ez a taktika része.Elég szomorú sajnos...

    Nekem a legfeltűnőbb a labdajáratás sebessége! Brutális lassú, mintha fizikailag rendben lennénk, a labdás gyakorlatok hiánya pedig lelassította volna a játékunkat!

    Nem lehet Lovrencsics nyakába varrni a gólt.A beguruló labdára csak a dózsások mozdultak,a teljes védelmünk állva maradt.Az a csapat,amelyik nem tud egynél több gólt rúgni,nem sok jóra számíthat.

    Frimpong viszont jól játszott. Haratinnal emberhátrányban voltunk, minden 8. labdaérintése volt sikeres kb. Jöhet a brazil srác, akkor valamit változni fog talán a siralmas játék amit Rebrov ideje alatt tolunk.

    Hazaértem. Mi ez a gyászos hangulat? Volt ennél ezerszer rosszabb derbink! Nem tudom miért sajnáljátok le a lilákat, jó kezdőt tudnak kiállítani és az edzőjük is jó. Ráadásul a derbire mingig felszívják magukat. Többet birtokolták a labdát, de kidolgozott helyzetük nem volt. Az utolsó perces góljuk meg óriási mázli volt. Lesz ez sokkal jobb is, hajrá Fradi!

    Mikor Leo jött be harmadik cserének, na mondom itt már nem akarunk gólt lőni, Szigonyt kellett volna behozni! Sebaj, sírjanak Fehérváron, ne mi szomorkodjunk ilyen előnynél!

    10 percig lefociztuk a dózsát, lőttünk egy gólt aztán visszaálltunk bekkelni... Érthetetlen módon. Ahelyett, hogy porig aláztuk volna őket.

    Találomra elrúgott labda keresztbe a kapunk előtt, amelyre odaért a gyerek, és bevágta a kapunk torkából, miközben Heister a francban sétálgatott, ahelyett, hogy vele tartott volna. Ilyenkor a védő versenyt fut a támadóval és kirúgja a picsába szögletre, főleg ha jóval gyorsabb nála... eh.

    Több ponton is hibázott, a játékosok csak követték a beszari taktikáját. Első hiba Szigonyt mellőzni, pedig látszott, hogy dinamikus, jól tartja meg a labdákat. Másodszor, ha kontrákra játszunk akkor arra nem Böde a legideálisabb. 2 vagy 3 null után is be lehet állni védekezni, nem muszáj azt 20 perc után, mint valami kiscsapat a nagy ellen.
    Lépjünk tovább, megyünk Debrecenbe, ott támadni kell nincs mese.

    Eleve rosszul küldte fel Őket,Lovre nem védő,Nandó meg nem tkp.Dani meg nem olyan ék aki akkor is jó ha nincs mögötte tkp,ráadásul a szélsőink sincsenek topformában,tehát onnan sem sok használható labdát kapott.

    Az 53:49 tiszta játékidejű mérkőzésen a hazaiak kétszer annyit szabálytalankodtak, mi pedig háromszor annyit kísérleteztünk kapura lövéssel. A labda többet volt a Dózsánál, és jóval többet is passzoltak, picit pontosabban (80.1% vs 78.1%), ez utóbbi okára még visszatérünk. A párharcokban a múlthét után ezúttal is egyértelmű a fölényünk (97-82), ez jó jel a továbbiakra, viszont továbbra is gyengén használjuk ki a lehetőségeinket, ezúttal lövéseink 9%-ból lett gól.
    kép
    Ami az InStat-indexet illeti, az első Nando lett (288), mögötte második Kire Ristevski (269), őt Frimpong (267), Litauszki (264) és Varga Roli követi (263).

    A passzrajzból kiderül, hogy a négy – nem három, nem öt – védő előtt Sigér és Haratin volt a két középpályásunk előtte pedig a négy támadó egy vonalban helyezkedett el, ez a cserék után sem változott. A grafikán az is kivehető, hogy a taktikai elképzelés része volt Dibusz folyamatos játékban tartása, kapusunk az átlagosnál kétszer többet volt játékban és háromszor annyi hosszú indítással próbálkozott (19/11, 58%).

    A hosszú passzok aránya – az őszi Dózsa-meccshez hasonlóan, de nyilván a pálya talaja miatt is – általában is magasabb volt a szokottnál. A Honvéd ellen a passzaink 9%-a volt hosszú, míg most ez az arány 18% volt, miközben pontosságuk 65%-ról 52%-ra csökkent. A két belső középpályás a szokottnál kevesebbet volt játékban, és szinte nem is volt kapcsolat köztük és a támadósor közt. Míg a Honvéd ellen Haratin 18-szor, Sigér 21-szer passzolt (sikeresen) a támadókhoz, addig ezúttal Haratin 6-szor, Dávid 11-szer tette ezt. A középpályát hosszú labdákkal próbáltuk átjátszani: Dvali 15-ször indította például a támadókat.

    A passzaink 12.5%-a ment hátra, 36%-a oldalra. Mint jeleztük, 18%-uk hosszú labda volt, a támadóharmadba azonban csak 12% jutott el.

    A védekező harmadunkban ennyi labdát nem vesztettünk el (25) ebben a szezonban, ahogy középső harmadban (54) is rengeteget elszórtunk. Ilyen sokat a két hátsó harmadban (79) legutoljára minden NBI-es és nemzetközi kupameccset is beszámolva legutóbb éppen a Megyeri úton, 2017 márciusában (1-0-ra nyertünk) vesztettünk el, akkor 87-et.

    Ezek nagy része hosszú labda volt.

    A lövéseink várható gólértéke 1.5 volt, a Dózsánál ez 0.72. A legnagyobb helyzet a gól volt (0.56), ezt Böde fejese (0.42) követi. Roli első félidőbeli oldalsó szabadja jelentett még komoly veszélyt (0.15), a második félidőben Petrjak fejese (0.12) és Tokmac lövése (0.12) jelenthetett volna valós gólveszélyt. A liláknál Novothny Dvali által blokkolt lövése jelenthetett volna gondot Dibusznak (0.32, 26.), valamint a gól (Simon, 0.32, 93.) volt veszélyes helyzet.

    A MOL elleni 2-2 óta nem támadtunk ilyen keveset, 17 hagyományos támadás mellé két kontra jutott, ez a Dózsánál 26+1. 10 beadásunkból 5 pontos volt, ez jó arány, de a 10 beadás fele az éves átlagunknak.

    Ami a lövések minőségét közvetve mutató várható bekapott gólértékeket illeti (xCG), az a Dózsánál 1.7 volt. Banai legnagyobb bravúrja Dani fejese volt (0.88), Varga gólja is nagy ziccernek számított természetesen (0.63), ezenkívül Varga szabadrúgásánál (0.11) és Tökmag lövésénél (0.07) kellett résen lennie.

    Dibusznál ez az érték 0.82, ez mind Simon góljából származik. Háromszor kellett Dininek kijönnie, mint írtuk hosszú labdái 58%-ban voltak pontosak, rövid passzai pedig 100%-ban.

    Lovrencsics 63 akciójából 56% volt sikeres. 64%-kal passzolt, mindkét beadása pontos volt. 14 párharcból 5-öt nyert, 11-szer vesztette el a labdát (8-szor saját térfélen), 12-szer szerezte azt vissza.

    Frimpong 71 akciójának 73%-a sikeres volt, 85%-kal passzolt (hosszú indításai 50%-osak voltak). 17-ből 7 párharcot nyert meg. Négy passzt lopott le. 8-szor adta el a labdát (5-ször saját térfélen), 16-szor szerezte vissza.

    Dvali 96 akciójának 72%-a sikeres volt. 82%-kal passzolt (hosszú indítások: 50%), a passzaink 19%-át ő adta. 12 párharcból 4-et nyert meg, 7 átadást csípett el, 12-szer vesztette el (6-szor a saját térfelén) és 13-szor szerezte vissza a labdát.

    Heister 69 akciójának 48%-a volt sikeres, 69%-kal passzolt, 23 párharcból 5-öt nyert, 7 átadást csípett el, 8-szor vesztette el (5-ször saját térfelén), 14-szer szerezte vissza a labdát.

    Sigér 68 akciójának 66%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, de a MOL elleni 2-2-n kívül a legkevesebb labda most ment át rajta ferencvárosi pályafutása során. 23 párharcból 10-et nyert meg, 9-szer vesztette el a labdát (7-szer a saját térfélen), 12-szer szerezte vissza. Egy kapura lövése volt, melyet kézzel állítottak meg a hazaiak.

    Haratin 82 perc alatt 57 akcióban vett részt, ezek 61%-a sikeres, 83%-kal passzolt, a múlt heti felét. 16 párharcból 6-ot nyert, 8-szor vesztette el a labdát (2-szer saját térfélen) és 9-szer szerezte vissza.

    Varga 76 perc alatt 33 akciót mutatott be, ezek 52%-a sikeres volt. 4 kapura lövéséből 2 eltalálta a kaput, egy gól lett. 67%-kal passzolt, 8 párharcból 3-at nyert meg. 4-szer vesztette el és szerezte vissza a labdát.

    Nando 89 akciójának csak 40%-a volt sikeres. 76%-kal passzolt, 4 sikeres csele volt, 38(!) párharcból 14-et nyert meg. 11-szer vesztette el és 7-szer szerezte vissza a labdát. Egy lövése volt és kétszer készített elő azt.

    Böde 45 akciójának 22%-a volt sikeres 67 perc alatt. 1 fejese volt, azt Banai védte. 43%-kal passzolt (7/3). 25 párharca volt, ezekből 6-ot nyert meg, 12 fejpárbajból 5-öt nyert meg. Hat átadást lopott le. 17-szer vesztette el (9-szer saját térfelén) és 1-szer szerezte vissza a labdát.

    Petrjak 57 akciójának 47%-a sikeres volt. 2 lövése volt és egy asszisztja. 71%-kal passzolt, 24 párharcból 10-et nyert, 11-szer vesztette el a labdát, 3-szor szerezte azt vissza. 1 lövés készített elő, két sikeres csele volt.

    Lanzafame 24 akciójénak 58%-a volt sikeres 27 perc alatt . Egy lövése volt, 88%-kal passzolt, 12 párharcból 7-et nyert meg. 5-ször vesztette el a labdát, 2-szer szerezte vissza. Egy lövést készített elő.

    Tokmac 18 perc alatt 15 akcióban vett részt, ezek 60%-a sikeres volt. 1 lövése volt, azt Banai védte. 100%-kal passzolt, 9 párharcból 4-et nyert meg. 4-szer vesztette el és 2-szer szerezte vissza a labdát.

    Leo 8 akciójából 12 perc alatt 5 lett jó, ez 63%. 100%-kal passzolt (4/4), volt egy jó csele, 2 párharcából egyet nyert. Egy passzt lopott le, a labdát nem vesztette el és 2-szer szerezte azt vissza.

    https://ulloi129.hu/2019/02/09/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-2/
    https://ulloi129.hu/2019/02/11/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-10/