magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Debreceni VSC 3 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.10, 10:58
    Ez csúnya volt, nem kicsit, sima zakó Kisvárdán... mondjuk a Vidi 1-2-je is eléggé érdekes.. tippszmiksz smiley

    Szép volt fiúk.... Biztos már a Fradi járt az eszükben...

    Ezzel együtt, csak én gondolom azt, hogy amikor a várdai kapus sípcsonton rúgta Takácsot (még 0-0-nál), akkor az elég tizenegyesgyanús volt?

    A probléma az, hogy nincsenek meghatározó embereink ... nincsenek, egyedül a kapuban van egy Nagy Sanyink, de a védő sorban nincs olyan egyelőre aki folyamatosan tud egy jó átlagot hozni, a középpályán elvileg van egy Tőzsér meg egy Bódi, de ma mindkettő súlytalan volt (nem először), elől meg nincs egy meghatározó csatárunk, aki mindenáron a kaput támadja és legalább kapura lőne, nem muszáj a labdát a kapuig cipelni.

    Egy másik fórumon is leírtam, hogy szerintem a mi teljesítményünk erősen a középpályások teljesítményétől függ, na meg persze a kapusétól (lásd az előző fordulót), de ha ez a rész gyengélkedik akkor szinte biztos, hogy meg vagyunk lőve.

    Arcpirító volt ma Várdán a lelátón ülve hallgatni ahogy a Várda drukkerek nevetnek rajtunk.

    Benne volt nyilván az is, hogy mondjuk iksz lesz, 40 percig semmi jele nem volt hogy sima vereség lesz, utána kaptunk egy rettenet potyagólt, van ilyen, aztán egy rettenet nagy bombagólt, ilyen is van.

    Nem tetszett a játékunk addig sem amíg 0-0 volt, nem játszottunk jól, de az igazi gond ahogy reagáltunk vagyis nem reagáltunk hátrányban. Teljesen hitehagyottan jött ki a társaság a második félidőre, látszott el sem hiszik, hogy vissza lehet jönni. Átütőerő semmi, nagyon gyenge támadójáték.

    Lesz dolga a stábnak, főleg mentális téren.

    A Várda amúgy megint szerzett a semmiből új játékosokat, a 77-es portugál srác aki Horváth Zolinak bepasszolta a labdát a harmadik gól előtt, asszem Rodrigues (??), pl. bőven jó lesz ebbe az NBI-be.

    Nyilván az is gond hogy mi nem is álmodhatunk ilyen igazolásokról, de ez a mai vereség akkor sem igazán magyarázható.

    Érdemes megnézni tévében, mekkora alibizés ment! Az meg, hogy Takácsnál meg Avdijajnál nem tud jobb csatárokat adni az akadémia, szégyen és gyalázat! Az egész akadémiai munka minőségét illetve annak hiányát mutatja!

    Hogy van az, hogy van 4 kapusunk, de nincs 1 gólvágó csatárunk? Megint remekül sikerült a téli felkészülésünk, ez már most kijelenthető. Ma Nagy Sanyi ott volt Kisvárdán, még mindig beteg, persze.

    Tango és Cash jut eszembe: ez az egész izé kurvára bűzlik, ez az egész egy nagy rakás szar ez az igazság.

    Fognak még ott más csapatokon is nevetni, és lesznek benne az elöl álló csapatokból is.... El kell ismerni, Dajka jól összerakta őket....

    Bandi lehet megpróbált mindent megtenni, de hogy a játékosok szartak bele az elejétől fogva az egyszer biztos! Azt sem értettem, miért hagyta ki Damásdi, miközben a fogalmatlan Szécsi kezdő volt. A gólnál meg legalább ketten hibáztak, nehogy már szegény Kusnyírra verje rá a balhét!

    Amúgy ez egy teljesen papírforma eredmény. Az egyik oldalon a román-ukrán vegyesválogatott, a másikon a tartalékos saját nevelés. Hogy miért így van, az más kérdés.

    A vészharangot én nem kongatnám azért, ez egy meccs volt, nagyon rossz, talán a legrosszabb meccsünk a szezonban az tény. Lesz dolga a szakmai stábnak, de gyorsan össze kell kapni magunkat mert egy hét múlva jön a Fardi ahol ugye enyhén szólva nem mi leszünk az esélyesek és hasonló játékkal belefuthatunk egy újabb súlyos vereségbe ott.

    Megemlítette finoman, hogy csatár kéne, mert ami van, az csak nevében az.Látszott rajta, hogy uralkodik az érzelmein, mert úriember és nem bírálja nyilvánosan a játékosokat.Ez egy nagyon gyenge teljesítmény volt, de sajna azt kell mondani, hogy tényleg jól igazolt a Kisvárda, néhány játékos simán beférne hozzánk is.Simán kikap még ott néhány csapat.Igaz, ez nem vígasztal, de a játékosainknak behatároltak a képességeik és abból a maximumot nem tudják mindég leadni. Ha megverjük a fradit, én megbocsátok.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140