magyarfutball.hu

Újpest FC - MOL Vidi FC 2 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.09, 18:18
    Videoton Drukkerkocsma:
    Ez a fiola gyerek egy dupla nulla játékos scsepoval egyetemben...

    Sima zakó egy rém gyenge Újpest ellen. Szégyen! Fagyi már télen megnyeri így a bajnokságot. Nyakig benne van ebben a kopasz is, nem csak a játékosok.

    Hosszú ez a félszezon, ideje lesz, hogy vége legyen már. Kijön a keret szűkössége, a bajnokság el is úszik télire. Mondjuk kár, mert más tavasszal nem lesz.

    Volt kapura lövésünk egyáltalán?

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.09, 18:15
    Újpest Drukkerkocsma:
    Mi lenne,ha a belga apuci gyereke egy kicsit komolyabban venné a 'befektetoi körével'a csapatot...akkor mennyire más szint lenne.

    Talán télen lesz igazolás. Az is szégyen hogy csak 1600 mennek ki a hazai meccsere ,pedig nem volt hideg.

    Hagyjuk már ezt a formát! Pont a Vidi ellen szívják fel magukat, ezzel nagy szívességet téve a Fradinak. Jellemző a mostani Újpestre. Jövő héten meg jön megint a langybuzi hozzáállás a labdaérintésekben meg a párharcoknál. Presztízse, vagy értéke egy kupagyőzelemnek lenne, de egy harmatgyenge, de legalább motivált Kaposvár ellen tizenegyesekre próbáltak játszani Celeb Somáék. Mi volt ez a cirkusz meccs közben? A kupakudarc miatt vonult ki az ultraszektor? Amúgy meg tökmindegy is a Vidi szempontjából a mai eredmény. Hullajtják mindenfelé a pontokat. Látványosan nincsen ott fejben a bajnokikon a játékosaik kétharmada. Szóval, az NB1-ben felesleges formáról beszélni!

    Fiola Kaos

    Az elő gólig csak a szokásos hígfos. Amikor az a barom (válogatott, nesze neked), ki tudja miért haza akarta adni a labdát (ráadásul mellel a gecibarma), és ezt Novotny megköszönte, na akkor kezdtünk játszani. A második gól és a hetvenötödik-nyolcvanadik perc közt, néha kifejezetten parádésan játszottunk. Nem ismertünk elveszett labdát, jól passzoltunk, állandóan veszélyesek voltunk a kapujukra, ők meg láthatóan ezzel semmit nem tudtak kezdeni.

    De ha ennyire jól is tudunk játszani (állítom, ha csak tíz meccsből hétszer hoznánk ezt, toronymagasan bajnokok lennénk), miért, van az , hogy tízből kilencben csak azzal törődünk ki ne kapjunk? Még a legszarabb csapatok ellen is. Ez edzői probléma. Ha egy olyan edzőnk lenne, aki motiválni tudja a fiúkat folyamatosan (nem csak mikor egy másodosztályú ifitől kikapunk a világ szégyenére), akkor egészen más lenne a kép. Akkor is, ha a magyar focisták úgy szocializálódtak, ahogy. Végtére is alig van magyar a csapatban.

    A Honvédot meg kéne ütni, ha másért nem, mert volt meccs, amit elcsaltak ellenük, úgyhogy lógnak három ponttal. Fele olyan játékkal mint a tegnapi meglesz, ha meg olyan mint tegnap, akkor gólokkal lesz meg. Csak sajnos azt hiszem, már nem lesz meg a motiváció. Majd vigyázunk a döntetlenre.

    ISTEN ÓVJA A MENNYEI ÚjPESTET!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155