magyarfutball.hu

FC BATE Borisov - Vidi FC 2 : 0 18:55

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga csoportkör 5. forduló
helyszín : Bariszav, Borisov Arena
játékvezető : Del Cerro Carlos (Spanyolország)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 4.600
  2. fcbate.by: 8.963
  3. molvidi.hu: 8.963

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.30, 14:52
    Marko Nikolics: Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez. Nehéz körülmények között, „verekedő” meccs kerekedett a pályán ma este. Nemcsak a hőmérsékletre gondolok – azzal amúgy sincs mit tenni -, inkább a talajra, amely rendkívül kemény volt. Nagyon naiv módon kaptunk ki, és akkor finoman fogalmaztam. Egy pontrúgás után kaptuk az első gólt, majd egy kontra után a másodikat. Mire hozzászoktunk a mérkőzés stílusához, már hátrányban voltunk. Nem játszottunk elég okosan az első harminc percben. Utána nem mondhatom, hogy rossz meccsünk volt, de volt néhány rossz döntés és nem sikerült pontot szereznünk. A továbbjutásban ennek ellenére természetesen hiszek. Ez a csoport az utolsó másodpercig nagyon kiélezett lesz, még nem tudjuk a Chelsea-PAOK meccs eredményét, de biztosan szükség lesz némi számolgatásra is ahhoz, hogy majd kiderüljön, az angol csapaton kívül még ki jut tovább.

    Aleksei Baga: Remek eredményt értünk el, jár a gratuláció a csapatomnak. Nagyjából úgy alakult a mérkőzés, ahogyan előre megterveztük. Agresszív játékot kértem a játékosoktól, ezt sikerült megvalósítani. Szép gólokat szereztünk, rendben volt a pozíciós játékunk. A PAOK ellen lehet, hogy még korábban elutazunk Görögországba, hiszen itt nagyon nehéz lenne megfelelő módon felkészülni a találkozóra. Természetesen mindannyian nagyon várjuk már a görögök elleni mérkőzést.

    https://www.molvidi.hu/2018/11/29/marko-nikolics-naiv-modon-kaptunk-ki-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.30, 14:05
    Ez nagyon úttörő gól volt. Ennyi védő közül ilyen tisztán fejelni...

    Alig tudtunk megállni a lábunkon, csúszkálunk össze-vissza., persze, hogy körülményesek vagyunk. A szélsőjük meg úgy mozog ezen a jégen, mint egy hokis... nem kicsi előny ez nekik

    Labdatartásban, előre játékban, befejezésben sokat kell fejlődnünk. Ez nem megy a végtelenségig hogy kivédekezzük a meccset aztán elöl majdcsak Nego vagy valaki bepöccinti.

    Ha nagy ritkán a kapu elé kerülünk nagyon balfaszok vagyunk. Milanov is lehetne határozottabb, Scepo emberhátrány szokás szerint.

    Alapvetően az a játékunk, az ad esélyt. Persze jobb lenne, ha ilyenkor tudnánk váltani és lennének olyan klasszisok, akik villannak. De ezt a szervezett védekezést vállalta fel Nikolics, teljesen reálisan.

    A fehéroroszok nem görögök, vagyis nem lusták és nagyképűek, odateszik magukat és jobbak. Az elején pont azt csinálták, amit a PAOK képtelen volt, nagy tempóban nekünk jöttek, belőtték a labdákat a védők mögé, meg is voltak a ziccereik. A gól óta visszaálltak, de ez a meccs eddig egyértelműen az övék.

    Kár érte, de jobb csapat a BATE. Az első gólt talán megúszhattuk volna, de alighanem akkor is lőttek volna egyet előbb-utóbb, mert amíg nyomtak, sokat hibáztunk. Hátrányban nekünk harangoztak, nincsen nemzetközi szintű támadójátékunk. Helyzet sem volt.

    A továbbjutáshoz innentől kezdve csoda kellene szerintem, mert ez a BATE nem fog kevesebb pontot szerezni az utolsó körben, mint mi a Chelsea ellen. Ha a PAOK számára nem lesz tét, pláne. De az angolok ellen mindenképp a vereség a realitás, 6 ponttal meg nem lehet továbbjutni. És akkor majd úgy fog állni a dolog, hogy a BATE ellen úszott el, ami persze benne volt a pakliban, bár a legtöbben inkább a görögöket jósolták volna.

    A BATE meg a saját fegyverünkkel vert meg minket, mert nagyon jól tudták, hogy mi nem tudunk mit kezdeni a labdával, nem is kellett nekik.

    Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennek az EL-csoportnak a meccsei így alakulnak! :O Ma küzdött a Vidi, de ez kevés volt... De ahogy mondta a kommentátor, hogy jó játékosok játszanak a BATÉ-ban, méghozzá válogatott spílerek sora. De nekem nincs sok bajom a székesfehérvári szerepléssel, csak hát már beleéltem magam a továbbjutás kiharcolásába! smiley Úgy látszik csak én hiszek az álmokban. De ez a realitás. Jó pár pontot szerzett a Mol-Vidi, de még tovább kell fejlődniük. A PAOK-ot oda-vissza verték, a BATE ellen mindkét esetben vereség és a Chelsea ellen lesz még egy találkozó. Mindenesetre az tény, hogy sok szépet mutatott a Vidi a nemzetközi porondon, de ez most csak megint csak a tisztes helytálláshoz lesz elég. Nekünk magyaroknak a fociban mindig csak a kicsivel kell beérnünk! :( Majd egyszer, talán újra lesz Aranycsapatunk! :O

    Megtettünk mindent,amit meg tudtunk tenni. Sajnos előrejátékban eddig sem,még itthon sem vagyunk jók. Nem érheti panasz se a csapatot sem az edzőt.A minőség hiánya miatt(előre) a 0:0-ból kell kiindulni,és ez nem mindig jön be. Mèg mindig nincs veszve semmi,a Cselszin kívül mindenkinek fontos az uccsó meccs,de már nem rajtunk múlik. Kihúzhatjuk döntetlenre itthon,de sanszos hogy a Bate is kihúzza,és akkor kevés. Reménykedjünk.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177