magyarfutball.hu

MTK Budapest - Újpest FC 1 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.28, 10:43
    A második meccsünket csalja el az Iványi sunyin mosolyogva. A Honvédnál nem adott meg egy szabályos gólt, most adott egy kamu tizenegyest (szerintem neki is látni kellett mekkorát vetődött a Sanyika, csak azt nem értem, a kommentátorok miért nem látták, lehet nekik meg tilos, ha kell az állami havi kétmiller) és nem adott meg egyet ami nekünk járt volna. (Obinna)

    És megteheti, röhögve. Nem elég, hogy teljesen irreálissá teszi a bajnokságot az enyveskezű volt KISZ titkár , még ezek a nulla erkölcsű bírók is. Persze lehet, hogy ez is a terv része. Az Újpestet mint egyetlen, picit sem az államtól függő csapatot, ki kell készíteni.

    Azért a Vignyevics is elmehet a jó édesbús anyjába! Mi a faszért cseréli le azt az embert (ráadásul messze nem ő volt a legszarabb) aki talán egyedüliként tud váratlanokat húzni, a legjobb lövő a csapatból és hoz be egy hátvédet a helyére, aki mikor játszott is az egyik kerékkötője volt a csapatnak. Miért? Vezettünk vagy mi a faszom van?

    Nem csodálkoznék, ha a Zsótér elkívánkozna innen.

    ISTEN ÓVJA A MENNYEI ÚjPESTET!

    A két center közötti különbség döntött. Egyik sem tud megcsinálni egy cselt sem, de Thorgelle még százévesen is elképesztő alázattal csinálja amit tud. Õ Novothnyval szemben nyer párharcokat, megtart, leoszt labdákat és veszélyes a kapura. Novothny visszamehetne a pofozógép Diósgyőrbe! Az NB 3-as szintű Tóth Barna, meg a tizedrangú szerb csatár mellett nem tűnne fel az enerváltsága. A lényeg, hogy az update biznisz jól megy. Amit balhátvédben produkálunk, paródia és tragédia egyben. Jobblábas balhátvéd, de mindegy is, mert egyikkel sem tud beadni. Gera amíg fenn volt folyton megfirkálta. Helyette meg ... Ha növesztenék buzi frizurát én is lehetnék balhátvéd Újpesten? Minden labdát én is el tudnék adni. Pedig az MTK hihetetlen szellősen védekezett. De amíg NB1-es játékosoknak sorozatban gondot okoz, hogy milyen erővel passzolják 10 méterre a jó helyzetben lévő társhoz a labdát (mert vagy 10 helyzet maradt el amiatt, hogy hosszan szöktettek), addig hiába gyors esetleg valaki. Pauljevics például saját magát is hosszan szökteti mindig, így hiába futja le rendre a védőjét. Risztevszki amióta itt van a csapat legjobbja. Ballábas, nem harapja a labdát. Ha nincs balhátvéd, nem őt kellene ott játszatni? Litauszki meg lehetne belső védő. Nincs még egy csapat amelyik ilyen rendszeresen kitoszik magával!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155