magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Újpest FC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.21, 13:18
    Jobbak voltunk, megérdemelt a győzelem !! Tettszett hogy előre felé mentünk, és nem adogattuk haza a labdát, a beadásokat nagyon - nagyon gyakorolni kellene. Szép volt FIÚK !

    Épp hogy jobbak voltunk a kurva gyenge Diósgyőr ellen. Beridze megmentette a csapatot. Mindenki úgy örül, hogy megvertük az utolsó Diósgyőrt, mintha bajnokságot nyertünk volna. Ez lett belőlünk egy, középcsapat. A "tábor" is bekaphatja, le sem szarják a címerügyet. Ébredjetek már fel. Sokkal jobban megéri röplabdára járni.

    Szerintem jobbak voltunk. A Miskolc, ha így folytatja, kiesik. Örülök, hogy az új srácnak végre összejött. Kellett az önbizalmának az biztos. Annak is örültem, hogy a percekig hátul passzolgatás divatja elmúlni látszik.

    A tábor jobb volt a hazaiaknál. (Érdekes, hogy az új stadionok sehol nem jöttek be. Kevesebb néző, szarabb hangulat. Ezért érdemes volt százmilliárdokat költeni.) Én aki bármikor végiganyázok egy meccset örülök, hogy kiszálltak az egymás cigányozásából álló szurkolási stílusból. Azt hiszem itthon is ennek kéne a jövőnek lenni, mert azért van néhány ország ahol az egymás folyamatos kurvaanyázása nem annyira megszokott, a focijuk mégis fényévekre előzi a mienket.

    A hozzám hasonló vén faszok meg tudomásul veszik, hogy eljárt felettük az idő és nosztalgiával emlékeznek arra, mikor még az egész stadion kurvázta a makik jó telebaszott édesanyját és parasztozta az ekevasat egyengető édesapját, majd a meccs végén (sőt sokszor előtte meg néha közben is) megvolt a heti soros szórakozás egy kis fizikai kontaktus formájában. Én azért nem bánom, hogy a mostani fiatalok már nem olyanok mint mi voltunk anno. Az akkor helyénvalónak tűnt. Ma már elég szánalmas, hogy az erősen megfogyatkozott vidéki szurkolótáborok, még mindig ott tartanak, hogy ez a meccs lényege. De szigorúan szerintem. Én így érzem.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155