magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - MOL Vidi FC 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.16, 15:58 (szerk.: 2018.09.16, 19:03)
    Ahogy vérható volt, Józsika elég motiváltan aprít. smiley)

    Csatárteljesítmény nulla. Helyzetünk se sok volt, pedig az utolsóval játszunk.

    A riporter" "Sajnos 11-es volt"...smiley)) Van a rendszernek egy újabb hű katonája. Scsepovicsot meg aki odaengedte...

    Mehet a francba a szerb. De gyorsan.

    Varga is, elképesztően bunkó volt.

    Felháborító volt, ami a végén történt, mindkét fél részéről. De az elég egyértelmű, hogy a bajnokságnak annyi.

    Kovácsik elvesztését (?) is beszámítva ennél szarabbul ki sem jöhettünk volna egy olyan meccsből, amelynek a legkönnyebb győzelemnek kellett volna lennie... Egyedül arra jó, hogy innentől ne kelljen magyarázkodnunk, hogy mindig lefekszik nekünk ez az akadémiai bagázs. smiley)

    Nem érdemeltünk győzelmet, nem pörgött fel eléggé a csapat, igaz, a Puskás sem volt jobb. Szerintem Varga egy "titkot" adott át Benczésnek, fel kell venni velünk a kesztyűt keménykedésben. Ment is a rugdosódás egész meccsen, kölcsönösen.

    Nikolics valamiért Stefannal szemben kemény volt, de itt az ideje, hogy a tesóját is elfelejtse. Az a röhej, hogy ha lett volna időm és lehetőségem, azt is lefogadom az utolsó 11-esnél, hogy hova lövi, meg azt is, hogy kihagyja. Ez megengedhetetlen luxus.

    "Kovácsik Ádámon a néhány perces eszméletvesztéses állapotot követően a baleseti sebészeti ambulancián dr. Karászi Péter vezetésével gyors ambuláns vizsgálatot végeztek. A CT-vizsgálat agyrázkódást mutatott ki, ezért a sportsebészeti osztályra megfigyelésre felvették. Koponyatörést nem szenvedett, állapota a körülményekhez képest jó, kommunikációra képes" - nyilatkozta dr. Kovács Tibor.

    ez a scepo gyerek is elképesztően gyenge amit mutat az utóbbi időben, a meccs utáni hajcihő miatt pedig egy azonnali szerződésbontás sem kizárt.

    Nem olvasok már nagyon régen más sport fórumot, innen meg nem derült ki, mi volt az oka a meccs végi összecsapásnak. Meccsről szóló tudósításokban sem írnak róla. A felvétel alapján Scsepovics és Varga között lehetett valami komoly ellentét. Ha esetleg Varga Józsi elküldte oda, ahová való a szerb naplopót, akkor nagyon jól tette! Ezt a pályán halvérű semmire való légióst először láttam motiváltnak. Amikor verekedni akart. Játékos politikában a magyar foci elleni merénylet, amit Berg óta csinálnak a Vidinél. Akkor Kovács Zoli összehozott egy dinamikus futballra alkalmas keretet, amivel lépést lehetett volna tartani a nemzetközi középmezőnnyel is. Erre a Zúzmó inkább Juhász Rolit játszatta a középpályán és tette még statikusabbá a csapatjátékot, míg a Bódi, Kovács, Géresi, Suljic négyesen egyszerűen átnézett. Pedig ezek közül egyedül Suljicnál voltak mentális hiányosságok, de megfelelő edző őt is kezelni tudta volna. Most a hosszú ideje pocsékul játszó Lazovics, Scsepovics kettős a szent tehén, csak mert szerbek, mint az edző. A médiában meg kulcsemberként beszélnek róluk, legalizálva a hazugságot. Pedig nem ők, hanem Nego, Juhász, Kovács, Stopira azok akik a pluszt adják a csapatnak. Vagy még Hadzic, ha már szláv játékost is ki akarunk emelni. A többi tucatjátékos. A Fradi a Doll érában minden évben jobban igazolt, leszámítva azt az évet, amikor Suljicék érkeztek. Csak náluk természetesen egy olyan gyors és technikás játékost, mint Pantsil, vagy Petrjak nem jegeltek a padon, hanem játszatták, mert ők tudják, hogy az ilyen játékosok jelentik a pluszt. Tegnap pl, Petrjak nélkül nem nyer a Fradi, abban biztos vagyok. Lehet dicsérni Sigért, de azt amit ő tud, még vagy 10-en tudják a 2 csapatból.

    Khm, szerintem sok mindenben igazad van, de a Fradi igazolásait speciel ne hozd érvnek, mert ők meg kurvára nem tudták használni még a jó igazolásaikat sem. Talán majd most, egy igazi edzővel.

    De az kétségtelen tény, hogy Varga Józsi (akit én is egydimenziós, előre játékban nem nagyon használható játékosnak írtam le) és Scsepovics mentalitása között ég és föld a különbség, legalábbis amit a pályán ebből látunk, az alapján... És amit a szerb tegnap is művelt a meccsen - elég bicskanyitogató, hogy a lefújás utáni balhéban láttuk először sprintelni... Varga meccs utáni interjúja alapján nem kizárt, hogy korábbi, öltözőbeli sérelmek is előjöttek, eléggé kiszorítva érezhette magát a szerb lobbi által. Pedig ha valamire, a hozzáállására nem szokott panasz lenni. De nem biztos, hogy Nikolicsnál ez döntött. Szakmailag amúgy Hadzic vagy Nikolov játszatása Varga helyett abszolút magyarázható, az első keretből történő kizárása viszont már nem biztos, hogy tiszta ügy.

    De tökmindegy, Vargától függetlenül is Scsepovics nem először idegesíti fel a szurkolókat, a kihagyott 11-es egy dolog, de hogy lefújás után nekiálljon emberkedni, és úgy küzdeni, ahogy a pályán egyszer sem láttuk...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177