magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2018
  2. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2018
  3. Ferencvárosi TC - MOL Vidi FC 2018
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.75 (4 szavazat)

játékvezető: 1.75 (4 szavazat)

hangulat: 3.75 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.03, 20:51
    Videoton Drukkerkocsma:
    Vinicius lesen állt a lövés pillanatában, és nehéz eldönteni hogy beleakar még érni vagy épp elugrani akar a labda elöl, de mindenképp a labda útjában állt és takart. Nem először fordult volna elő a történelemben ha lefújják lesre.

    Ebben most igazat lehet nekik adni. Ha a játékos mozdulata megtévesztő lehet a kapusra nézve, akkor fújható lenne les.

    Láttam már ilyenért lest itélni, de többnyire le sem szarják, ha nem ér bele.

    Amúgy ez egy jó meccs volt, a végén azért érdekes volt, hogy a saját szurkolóik fütyülték ki a bedobásnál Lovrét, hogy mit húzza az időt. Mi mentünk a győzelemért, a zöldek meg inkább védték a döntetlent.

    Kellene még 2-3 olyan csapat, aki ellen legalább idegenbe hasonlót játszanánk.

    Én úgy tudtam, hogy a labda elrúgásának pillanata számít. Ott pedig, bár erről nincs egyértelmű felvétel, a tizenhatoson belüli játékos mozgásokat figyelembe véve igen kicsit az esélye annak, hogy Vini lesen lett volna. Elég hosszú útja volt a labdának, és így is épp csak előrébb áll, mint a védője, amikor elé kerül a labda (mit nem is ér el).
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.03, 20:28 (szerk.: 2018.09.04, 17:56)
    Bőle Lukit ma élmény volt nézni! Ő és Petryak az egész mennyeit sz@patni fogjak.

    Sokan írják azt a Petryak kapáslövést, lassan szállt a labda, ha tolt volna még rajta akkor lekeresztezi a védő, amúgy meg kurvára nem volt egy könnyű lövéshelyzet, ha nem lövi meg erősen simán kivédédi a kapus, benne volt hogy így sikerül, én nem idegeskedtem miatta. Ami viszont felbaszott az a Vinicius niggerezése, huhogás, "apád még embert evett" stb. megnyilvánulások. Magyar válogatott védőről beszélünk, aki megtanulta a mi nyelvünket!

    Pár gondolat a meccsről. Finnbogasson kivételével mindenki előtt le a kalappal, nagyot ment mindenki. Heister szerintem jó volt, Sigér nagy pozitív meglepetés, nagyon hasznos játékosunk lehet a keret mélysége szempontjából. Petrjak egyedül rúghatott volna 3-at, de ő is hajtott végig, úgyhogy nem érheti kritika. Még Spiro is egész jó volt, persze a gólja sokat dobott rajta.
    Ha nemzetközileg hasonlót tudunk játszani jobb erővel, az nagyon eredményes lehet szvsz. Ez a 2 csapat hihetetlenül kiemelkedik a mezőnyből, ilyen tempót nem bírna végig senki. A hangulat szokásos parádé, a koreó gyönyörű volt. A meccs egyetlen negatívuma sajnos, hogy a bíró elvett 2(+1) pontot.

    Értem, hogy Rebrov mit akar játszani a csapattal, de -és ezt ő is tudja már- a játékosok még nem képesek erre a focira. Ég és föld Rebrov taktikája és Doll ....focizgatása között.
    Borzasztó sok munka kell még, a jelek látszódnak, de még van 20-30 perc üresjárat.
    A mai meccs jó iramú volt, magyar szinten kiváló, kár az elszalasztott győzelemért.

    A második félidő közepére elfogyott a szuflánk. Mi fáradtunk el, holott ők játszottak +6 meccset komoly ellenfelek ellen. Ez egyértelműen Doll sara! Rebrov nagyon szimpatikus, jó edző és mi is jók leszünk vele. A Vidit hiába utáljuk, elég jó játékerőt képviselnek. De mi is, és bajnokok is leszünk!

    Tudom, hogy súlyosan elfogult vagyok, de azt hiszem Juhász, Lazovics a legundorítóbb játékosok most az NB1-ben. Régi szép idők, mikor mèg újpesti patkányokat tudtam gyűlölni, mondjuk Szanyó, Sebők, Vèber, meg persze a vízfejű Kovács.
    Na, már ez sem a règi.
    Viszont nem lennèk hurráoptimista, de már látszott Rebrov munkája, ès nem tudtak igazából - főleg az első félidőben - ezzel mit kezdeni a fèrgek.
    A bíróról külön nem èrtekeznèk, nem tudok beszélni, úgy berekedtem, de mostanra ez a fajta játèkvezetés valójában “business as usuall”.
    Lovre megérdemelte a csodálatos gólját, imádom a megalkuvást nem tűrő játèkát. Szpiro elől sokkal jobb volt, mint amit Doll játszatott vele. Nando ügyèt meg sem említem, szürreális hogy agyonrúghatják.
    Külön öröm volt számomra az eredetileg nem a kezdőbe jelölt Sigèr játèka, nem lógott ki lefelé.
    Ha így játszunk tovább, sok örömünk lesz ebben a csapatban. Ez volt a legerősebb ellenfél a bajnokságban.
    Ja, nem fogják bírni a kettős terhelést. Öreg az összes kulcsjátèkosuk.
    Huszti azt kapta amit érdemelt, fasza lehet hallani a neved skandálva, csak nem ezeket a jelzőket akarnám hallani a helyében. Eladta a lelkèt.

    Hát na. Lenyugodva igazán nem vagyok csalódott. Volt 25-30 igazán erős percünk, amikor nem csak jól, de igencsak szórakoztatóan is játszottunk. Gergő kiváló volt, és nem csak a gólja miatt (amúgy húgeci), viszont az izlandi játéka kiábrándító volt. Böde esetleg sérült, hogy nem ő jött be...?

    A szurkoláson van még mit javítani, a létszám remek volt, de érthetetlen, miért nem él együtt a Tábor egyáltalán a meccsel.

    A spori meg, gyanítom és remélem, ennyit tud és nem többet.

    A végén meg még mi örülhettünk a döntetlennek. A Fehérvár nem közeledett hozzánk, tehát nem szomorkodom és nagyon remélem, hogy így nem csak jobb csapatok ellen játszunk majd és a bunkerfoci ellen is kiötlik valamit Szerhij.

    Jó volt újra kint. Helyenként már lehetett látni a játékot, amit majd szeretnénk játszani, párszor visszatámadtunk labdavesztés után, de az erőnlétünk még kevés ehhez. Érthetetlen, hogy a vidi hogy hozta le a meccset piros nélkül, Husztinak már a pályán sem kellett volna lennie. Bőle, Petrjak játéka tetszett, nagyon szép gólokat lőttünk, kár a bekapottakért. Dénes nem tudom, miért húzza az időt döntetlennél, és néha gyorsabban is indíthatná a srácokat, ebben fejlődnie kell. Jó lesz ez, fiúk, de azért most el vagyok kenődve, hozhattuk volna a meccset.

    Csalódott vagyok és nem is annyira a döntetlen miatt,hanem ,hogy 2-0 ról lett X.
    Az első félidőben gyakorlatilag 3 helyzetből rúgtunk két szép gólt és látszott is mit akarunk játszani.Külön figyeltem ebben a félidőben Heistert ,mert sokan nagyon lehúzták itt a héten.
    Szerintem jól nyomta,támadásban és védekezésben is.
    Kár volt a végén a bekapott gólért.A második felidőben már nem tudtunk akkora nyomást gyakorolni,és sajnos a mai nem Dénes napja volt.Ami feltünt még,hogy Petrjak nem jó stoplist választhatott,mert csúszkált mint disznó a jégen.
    Ami nem tetszett az az,hogy egy Ferencváros hazai palyán 3 támadó és 7 védekező játékossal áll fel.Valszeg az az oka ,hogy Rebrov félt,ha egy kp-t beáldoz a center miatt ,akkor nem lesz elég stabil a kp.A kp védekezést ennyien csak-csak megoldották,de támadásban nem voltak elég hatékonyak,Lanzához alig jutott el labda.Lanzánál azt érzem mintha vennék egy Lambót és ételkiszállitásra használnám.Egyszerűen nem centernek való,pláne ,hogy nincs mögötte egy jó tkp.A Finnbogasson cserét meg nem értettem,annyira hiányzott mint erdőtűzhöz a vizipisztoly.Ráadásul nem Lanzát kellett volna levinni,csak egyel hátrébb vinni,és behozni elé Danit.Egyébként elképesztő látni ezt a hatalmas bírói hátszelet amit a molly kap,Juhász és Huszti gyakorlatilag bármit megtehet,az meg,hogy a bíró megy oda Juhászhoz a szazadik allattomos megmozdulása után a sárgával és nem rendeli oda magához,minden képzeletet felülmúl!Nekik a legkissebb sz@rt is befújta,és mindenért sárgát kaptunk.Nem szabad figyelmen kívűl hagyni,hogy van 7! sérültünk,és a védelemben ketten késnyszerből játszottak ma is.Lesz most 2 hét szünet,remélem felépülnek a sérültek közül páran,és nőnek a variációs lehetőségeink.
    Jó lesz ez,csak tényleg kell még egy kis idő.
    A vidinek meg kívánom,hogy pofozógépek legyenek,és kapjanak sok kiállítást,mert egy gusztustalan,sportszerűtlen csűrhe!

    Ami még feltünt,hogy a játékosaink nagyon ragaszkodtak a poziciójukhoz,ritkán hagyták el a helyüket,nagy volt a taktikai fegyelem.

    Kb. teljesen egyetértek veled, annyit hozzáfűznék, hogy bár voltak hibái Dénesnek, a 2 kapott gólról szerintem nem tehetett.

    Négy embert kért a sorfalba,a másik oldal ahová a lővés ment az az ővé volt,és végig látta szinte a labdát,ami nem is volt túl gyors.Egyébként nem csak ez az egy hibája volt ma,de csak ebből lett gól.

    Na, hazaértem... Gyorsan egy kis elemzés: két hét alatt nagyon sokat fejlődött a csapat játékban! Sok labda nélküli mozgás rengeteg a védők közé belőtt labda, sok-sok helyzet, kevés hátrapassz, Dibuszhoz az egész meccsen talán 5ször, 6szor ment hátra a labda. Egyébként mivel nagyon sok hátul a sérültünk, ezért voltunk egy kissé óvatosabbak a végén... szerintem. Lanza nagyon jól lekötött 1-2 védőt, Petriakéknak rengeteg területük maradt! A 2. félidő kontráiból egyet kellett volna gólra váltani és miénk a meccs.Erre jött egy megpattanó, mákos lövés... Szerintem több, mint bíztató volt a játékunk!

    Dibusz 5 - Lovrencsics 7, Leandro 6, Blazsics 6, Heister 6 - Szpirovszki 6, Sigér 6, Varga 5, Petrjak, Bőle 7 - Lanzafame 6

    Annyira tipikus volt a meccs vége felé, amikor Bőlét a vidi játékos két kézzel kilökte a pályáról, közben Luki belebotlott a labdába és a vidi jött bedobással!

    Lanza szerintem csak vedekezesben volt center. Tamadasban inkabb hamis kilences volt. Sokszor o inditotta a ket gyors szelsot. Pl az elso golnal is Bole erkezik a center helyen ez tuti nem veletlen volt hanem taktikai utasitas. Nekem tetszett az olasz jateka. Persze nem volt parade. Ezert 6. Petya meg. Ha egy tamado ennyi lehetoseget elpuskaz az nalam nem lehet tobb mint 5. Foleg ha ezen a gyozelem megy el.

    Petya megitélésében nem értünk egyet, régen volt olyan játékosunk aki ilyen ütemben és rendszeresen tudja kihasználni az üres területeket, mindkét oldalon voltak nagyon jó elfutásai, de egy kivételével (első gól) csatár hiányában senki nem tudta követni, többször ott állt a szélen védőjét lefutva és bent senki, kénytelen volt megpróbálni egyedül befelé menni ami már nem igazi helyzet. Nem tudom kinek kellett volna belső csatárként felérni, de pl. Lanza egyszer sem ért fel a kapu elé és nem igazán ő osztogatta a jó passzokat Petyának.Sajna Lanza nem igazán találja helyét se befejezőként se irányító szervezőként, ezt kéne megoldania Rebrov mesternek.

    Dibusz 5 - Lovrencsics 7, Blazic 6, Leandro 5, Heister 6 - Spirovski 7, Sigér 6, Gorriaran 0 - Petrjak 7, Lanzafame 5, Bőle 5.
    Cs: Varga 5, Finnbogasson 4.

    Érdekes meccs volt. Az első 10 percben azt hittem, hogy gólhelyzet nélkül, csak a biztonságot szem előtt tartva, játszunk egy unalmas döntetlent.
    Azután jött egy felpassz és onnan folyamatosan vertük ezeket a széleken. Ezt a meccset simán lezárhattuk volna az első félidőben.
    Az egyenlítő góljukig is megvoltak a lehetőségeink, de a 60. perctől úgy éreztem, elfogyott a levegőnk.
    Mindenesetre a támadójátékunk direktebbnek tűnt, de kontrázni itthon nem sok csapat ellen lesz esélyünk...

    kép
    A majd 51 percnyi tiszta játékidejű meccsen a MOL többet birtokolta a labdát és többet is passzolt. A mieink 84, a vendégek 83%-kal passzoltak. A MOL – a bíró segítségével – több párharcot nyert és ha minimálisan is, de többet lőtt kapura. A MOL-ból Huszti 8-szor (!) szabálytalankodott, Berke a hetedik (!) szabálytalansága után adott neki lapot, utána 40 percet tudott egy szabálytalansággal lehozni – ez is mutatja, miért számít sokat az, ha időben megfogja a játékvezető a meccset…

    Az InStat-index rangsorában 3 MOL és 2 Fradi-játékos van. Az első Nikolov (336), őt Szpirovszki (305), Juhász (302), Nego (281) és Lovrencsics (247) követi.

    A majd 51 percnyi tiszta játékidejű meccsen a MOL többet birtokolta a labdát és többet is passzolt. A mieink 84, a vendégek 83%-kal passzoltak. A MOL – a bíró segítségével – több párharcot nyert és ha minimálisan is, de többet lőtt kapura. A MOL-ból Huszti 8-szor (!) szabálytalankodott, Berke a hetedik (!) szabálytalansága után adott neki lapot, utána 40 percet tudott egy szabálytalansággal lehozni – ez is mutatja, miért számít sokat az, ha időben megfogja a játékvezető a meccset…

    Az InStat-index rangsorában 3 MOL és 2 Fradi-játékos van. Az első Nikolov (336), őt Szpirovszki (305), Juhász (302), Nego (281) és Lovrencsics (247) követi.

    https://ulloi129.hu/2018/09/02/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-11/
    https://ulloi129.hu/2018/09/04/igy-teljesitettunk-a-mol-ellen/
     
  3. avatar: fgymat
    2018.08.21, 18:40
    A 2018. szeptember 1-én (szombat) 19.30 órára kisorsolt FTC – MOL Vidi FC OTP Bank Liga NB I. osztályú Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság bajnoki mérkőzés kezdési időpontját módosítja. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2018. szeptember 2. (vasárnap) 18.00 óra.

    https://www.mlsz.hu/hir/otp-bank-liga-elhalasztottak-a-vidi-ujpest-bajnokit