magyarfutball.hu

Debreceni VSC - MTK Budapest 3 : 3 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.18, 10:18
    Nagy gratula a csapatnak a hatalmas küzdésért!Szatmári jóvátette a hibáját a végén.A döntetlen a minimum, amit megérdemeltünk.Szép volt fiúk!

    Na, a vége azért jó lett. Nem lett volna igazságos az MTK nyer. Bereckit meg kell tanítani hogy a százas helyzeteket hogy kell megoldani.

    Ha minden meccsen így hajtunk, akkor egyrészt a meccsek többségét behúzzuk, másrészt tavaszra 8000 néző lesz.

    Klassz volt. Ezért már megéri kimenni megint.

    A csapatnak van tartása, ez kell a népnek.

    Egy dolgot emelnék még ki, az Kusnyír játéka... Beugrott egy szokatlanabb szerepbe, és le a kalappal - nem csak nézegette a támadó játékosokat, hanem rendesen odállt, ütközött, a támadásokba meg jól szállt be, gólpasszt is adott. Így kell, Erik!!!

    Múlt héten olyan volt mintha kikaptunk volna, ma meg mintha nyertünk volna.

    1-3-nál nem gondoltam, hogy sikerül döntetlenre hozni. Szatmári lehet, hogy két kapott gólban is benne volt, a végén valamit jóvá tett. Bereczki megint mit hagyott ki. Ha az elején a két helyzetünket belőjük, valószínűleg megvan a meccs. Az ellenfelünk meg az első helyzetét értékesíti. Nyolc saját nevelésű játékossal a kezdőben megérdemelten egyenlítettünk.

    Nagyon komoly kis meccs volt, a hibák stb. ellenére sok ilyen kellene az NBI-ben. Megérdemeltük az egyik pontot, még akkor is ha az MTK nyilván egy megnyert meccset engedett ki a kezéből.

    Múltkor a Vidi ellen úgy éreztük hogy buktunk egy idegenbeli győzelmet, ma a sírból hoztunk vissza itthon egy pontot, jól van ez így.

    Azért ez a kabaré Cikossal az elején...elég rendesen hendikep volt nekünk a mai meccsen ha belegondolok, eleve talán a legjobb nyári igazolásunk, nagyon biztos pont, ráadásul senki nem volt aki ezen a poszton játszik és beszálljon a padról.

    Nem volt jó meccs. gyermeteg hibák... idegesítő, hogy akárki jön már ide 1-2 gólos hátrányba kerülünk kurvára oda kéne koncentrálni már végre és bevágni a helyzeteket az elején. Kövesd ellen is ugyan ez volt meg nagyon megyünk előre, nem kéne. Tőzsér sétakapitány miatt a védelmünk nagyon sebezhető.

    De Kusnyír Erik, nálam a meccs embere volt, szinte hiba nélkül játszott és előrefele is sokat segített, a végén kiharcolt egy szabadot, majd abból a szabadból gólpasszt adott.

    Egyébként valóban jót meccseltünk, bár az egyéni hibákat kíméletlenül kihasználta az ellenfél, mi meg 2x 100% ziccert is kihagytunk Bódi és Bereczki révén, bár Bódihoz erősebben érkezett a labda, míg Bereczkihez szinte gurult, de senki nem mondta Bódinak, hogy nem lehet azt lekezelni és utána lőni.

    AvdiJAJ, jaj hát már nem merek rosszat írni róla (...), maradjunk annyiban, hogy ez volt az eddigi legpocsékabb meccse ... de ami sokat elmond róla, hogy csatárként helyzetbe ritkán kerül, kevés kapuralövése van és Haris, de még (túlzással) Barna is veszélyesebben játszik kapura és bár Takács a kombinatív játékot tekintve nyomába sem ér Avdijajnak, de az biztos, hogy veszélyesebb a kapura, bár ez még változhat a jövőre nézve, mármint, hogy Avdijaj veszélyesebb lesz a kapura, mert Takács már csak Taki marad. smiley

    Ferenczi előrefele iszonyat hasznos (jól lát a pályán, többnyire időben és jól is passzol), de hátul ismét kevésnek, "könnyűnek" (fizikailag, helyezkedés ...stb) találtatott, talán érdemes lenne (támadókp-nak) irányítónak használni, amúgy sincs olyanunk elől.

    Mostmár Bereczki helyett megnézém Damásdit mit alkot élesben, egyébként Nagy Kevinnel mi a helyzet?

    Kusnyírt nem lehet eléggé dicsérni. Szerintem azzal is elégedett lett volna mindenki, ha csak simán megoldja a védekezést, de nem, ő felment támadni is, ha kell. Oké, a beadásain van mit finomítani smiley

    Valahogy meg kellene találni a helyét kezdőben. Tőzsér helyett nem játszhat, mert ő a vezér, Haris meg bejátssza a pályát - vajon mit néztek a Fradi szakemberei, mikor elengedték? Három védekező középpályás meg sok. De ezek már kellemes gondok.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140