magyarfutball.hu

Vidi FC - Malmö FF 0 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.15, 20:36 (szerk.: 2018.08.15, 20:45)
    Grat a Vidinek férfi munka volt a javából .

    Lazo kihagyott buntetojenel nagyon feltem, hogy megbosszulja a sors, de szerencsere nem igy lett.

    Szep volt, fiuk! Az osszes fanyalgo meg mind bekaphatja! smiley

    Nagy dolog a csoportkör, gratulálok a csapatnak! Utólag is úgy látom, a mai meccset kicsit túlóvatoskodtuk, mert ez a Malmö nem volt erősebb csapat a Vidinél, jobban nyomás alá helyezve le is lehetett volna győzni - de a biztos mindig a szervezettség és a jó védekezés, és a sikert nem kell magyarázni.

    Egy luxemburgi csapat elleni szenvedés és szerencsés továbbjutás mutatta, hogy nekünk nem a favorit szerepe fekszik (egyébként a magyar bajnokságban is bőven van gondunk amikor dominálni kell) - de ilyen problémánk Európában nem is lesz. smiley) Ettől függetlenül sürgősen erősíteni kell, szerintem minden csapatrészben, most van is rá sansz. Az AEK ellen nem adok sok esélyt, szerintem az más kávéház, sebességben főleg, de mindenképpen nagy dolog, hogy BL főtábláért játszunk, pont amikor úgy csavartak a rendszeren, hogy a kisebb országoknak ne maradjon sanszuk. Igaz, ahhoz, hogy ezt cáfoljuk, be is kellene jutni a csoportba. smiley

    Juhász Roli még mindig iszonyat stabilitást ad a csapatnak, Vinícius hülyeségeit rendre korrigálja. Hadzic is nagyon nagyot ment, nálam ők voltak a legjobbak. És Scsepovicsnak is respekt, mert fizikálisan felvette a versenyt a sokkal több párharcot nyerő svédekkel. Ha már nem támadtunk, ennyit tehet egy csatár.

    Amúgy Kovács mintha magára talált volna az utóbbi időben, bár reménykedtem benne régen, hogy eljut egy olyan szintre, hogy egy ilyen meccsen is kiosszon 2 gólpasszt, vagy rúgjon 2 gólt..

    Aki viszont a Videoton legjobbja, az Nego.. Már tavaly is az ő játéka tetszett a legjobban, nagyon jól járt vele a Videoton. Ha ő nem lenne, szerintem már talán az első párharcot elbukjátok.

    Na jó, a nap (éjjel) poénja most jött szembe a facebookon, ezzel el is lehet menni feküdni:

    "Kubatov betartotta a szavát: lesz csoportkör a Groupamában!"

    Mi pedig óriási esélyhez jutottunk ismét. A Sousa-éra bravúrját az utána következő években lényegében sikerült eltékozolni - arra a kiugrási pontra kapaszkodtunk most vissza. Újra öt évre meglesz a plusz koefficiens, és a jobb lehetőségek. Jön érdemi plusz pénz, és bravúrokkal jöhet még több. Végre nyílhat az olló az igazolások terén is.

    Nem véletlenül fáj ez sokaknak: aki kicsit is képben van, pontosan tudhatja, hogy itt most a pozíciónk sok évre előre bebetonozásának kapujában állunk. Persze jó magyar szokás szerint ezt még sokféleképpen el lehet szúrni, és a jelenlegi vezetést látva abszolút nem lehetünk bizakodóak, de a lényeg akkor is az, hogy ott vagyunk, és újra megpróbálhatjuk. A mi kis kies északbalkánunkon már nagy szó ez is.

    Nem ölég, hogy szarul rúgta, de még a hálót is leszakította:(((( Viszont ezúttal legalább szerencséje volt a vidineksmiley)))) Azért az érdekes, hogy minden, vaktában előre rúgott labda a svédeké lett. Megelőző szerelés 50:10 a svédek javára, de legalább szerencséje volt a vidineksmiley)))) Hogy ezek hogyan kerültek ki a VB-re?????????? A szerencse döntő kategória a focibansmileyDDDD

    Ennyit tesz, ha van a csapatnak egy edzője, aki hozzátesz valamit a játékhoz, és nem csak 5 éve vegetál, folyamatosan kiesve a bl/el első körében. Nem lehet az véletlen, hogy a Vidi tavaly is az EL playoffig jutott, idén meg annál is tovább.

    Az ember nem szívesen bontja meg a csapatot egy ilyen siker után, de szerintem csatárposztra mindenképp igazolni kellene 1 vagy 2 embert, akik gyorsak és képesek megtartani a labdát. Scepovics tegnap (is) nagyon gyengén játszott. Lazovicban sem igazán bízok, de ő talán még hasznára lehet a csapatnak, ha visszavontan, a csatárok mögött szerepeltetnék, mert a gyorsasága nincs meg, viszont kiváló labdákat tud adni. Ilyen erősségű csapatok ellen a védekezés a megfelelő taktika, viszont olyan csatárok kellenek, akiket lehet védelem mögé belőtt labdákkal indítani, és ahhoz is megvan a sebességük, hogy a kapu előtt letámadjanak. Sajnos erre mindhárom szerb játékos alkalmatlan.

    Még egy dolog: Tegnap kinn volt Dzsudzsák. Nem tudom, hogy tárgyalnak-e vele jelenleg. Az viszont biztos, hogy Nego és Stopira is klasszisokkal jobbak nála.

    Gratulálok a Videoton továbbjutásához, okosan, taktikusan lehoztátok a két meccset. A kihagyott tizi után talán Lazovic is visszább vesz az arcából, tegnap például egész jól játszott, a tizi előtti passza pedig zseniális volt.

    Kovács Zoltánt nem ismerem személyesen, azt sem mondanám, hogy a munkájának minden rezdülését követem (szóval biztosan lesz majd itt, aki kijavít, vagy épp árnyalja a véleményem), de én azt látom, hogy a magyar mezőnyben azon nagyon kevesek között van, akik értenek ahhoz, amit csinálnak, miközben baromira érti azt a piacot is, amin dolgozik. Többnyire előrelátóan igazol, hiszen tudja: olyan nincs, hogy júniusban-júliusban összeszedett játékosokkal nagyot menetelsz a nemzetközi porondon (hahó, Fradi!), miközben évről-évre lépdel előre a csapattal Európában:
    - 2016: EL-selejtező, 3. forduló: vs. Midtjylland (h.u.)
    - 2017: EL-selejtező, play-off: vs. Partizan
    - 2018: BL-selejtező, play-off: vs. AEK Athén.

    Három évnyi folyamatos, kiszámítható, tervszerű fejlődés. Hol és ki tudott ilyet a magyar fociban letenni az asztalra legutóbb és mikor?

    Még valami a végére: 2016 nyara óta a Vidi mérlege a nemzetköz porondon 8 győzelem, 8 döntetlen és 4 vereség. Eközben az összes többi magyar csapat (Fradi, Honvéd, Vasas, Újpest, MTK, DVSC) együttvéve 7 győzelemig jutott.

    A tegnapi Videoton-meccs kapcsán jut az eszembe.

    Talán mégse olyan rossz dolog a célfutball és a 0-0.

    Sokkal többre megyünk vele, mint az eszeveszett rohamozással.

    Aha sokkal, iszonyú szar meccs volt, iszonyú gyenge játékkal, játékosokkal, nézhetetlen, egyik sem érdemelt továbbjutást, de hamarosan a helyükre kerülnek a dolgok, igaz addig leigazolják a haverod, Huszti mellé.

    Nem értem milyen célfutballról beszélünk ezen a szinten, amikor tegnap is kiderült világosan focira alkalmatlanok, a 90-ik percben hazai 16-os előtt Juhász rosszul ugrik fel fejelni, Fiola iszonyú béna, sorolhatnám, hagyjuk már ezt a célfutballt, ez a magyaros célfutball mindenhol kevés, ld. nyári VB.

    Ez most nagyon mellément. Okos, szervezett, a saját erőforrásaival tisztában levő, jól felkészített csapatot láttam. Amelynek gólszerzési lehetőségei is voltak. Azt csinálták, amit kellett.

    Hogy a Malmö összességében elmaradt a várakozásoktól, az meg az ő bajuk.

    Magyar csapat nemzetközi porondon csak is célfutballal érhet el bravúrt. Lásd 2012-ben a Sousa-féle Vidit. Nikolic tanult a tavalyi hibájából, amikor a belgrádi 0-0 után otthon egy megalkuvás nélküli eszetlen támadó focival neki rontottak a Partizannak, s 0-4 lett a vége.

    Leveszed a mezed gólörömben: sárga lap.

    Szétszaggatod a hálót kézzel/stoplival, mert ideges vagy: semmi.

    Na, ez a szégyen. A jelenet és reagálása megmutatta, miért álszentség a semmire büntetni a játékost mezlevételnél.

    köszi. finnyáskodtunk itt páran, de ez szép teljesítmény. 1 kapott gól a bolgár és a svéd bajnok ellen. régen ez bl csoportkört ért volna, de az el szerintem érdekesebb lenne szakmailag, abba kéne beleszokni

    hihetetlen mit össze nem nyavalyognak..

    nem mondhatni, hogy skandináv megnyilvánulásaik lettek volna: folyamatos lenézés, bírózás, sörösüveg a pályán (ez kb. dél-balkán szint), rossz a pálya , gyenge a Videoton stb.

    mondjuk a felcsúti "gyep" tényleg vicc

    Az nagyon feltűnő volt, hogy a szurkolóik hogyan próbálták hergelni, kizökkenteni az ellenfél játékosait. Össze-vissza hadonásztak, meg mutogattak, ordibáltak. Én nem ismerem a skandináv focit, ez meglepett. Nem szimpatikus.

    Amúgy nem a pálya talaja miatt estek ki, hanem mert nem tudtak mit kezdeni a Vidi szélsőivel.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.15, 19:40
    Marko Nikolics: Sokat beszéltem az álmunkról a nyár folyamán, lehet néhányan úgy gondolták, ennek a fickónak elment az esze. De a lényeg az volt, hogy a játékosok hittek benne, és egy nagyon nagy eredményt értek el. Gratulálok mindannyiuknak, büszke vagyok rájuk! Hat év után van ismét magyar csapat, ismét a Vidi valamelyik csoportkörben, ez egy nagy dolog. A Malmőnek is szeretnék gratulálni, mert ők is kellettek két jó meccshez. A lefújás után kollégám, és a stáb is korrekt volt velünk, egy jó csapatról van szó. Nem lettem ideges a kihagyott büntető után, ráadásul jól jött nekünk a háló javítása miatti szünet. Ekkor én is mondtam pár szót, valamint csapatkapitányunk, Juhász Roli is előállt – nemhiába ő a kapitány -, és beszélt a többiekkel. Most gyorsan megfelelő módot kell találnunk a regenerációra, aztán jön a többi mérkőzés. Nem szeretnék még a csoportkörről beszélni, hiszen előtte jön az AEK elleni találkozó, illetve bajnokik is vannak. Az biztos, hogy az AEK ellen sem mi leszünk az esélyesek, de ahogyan eddig is, mindent megteszünk majd azért, hogy jó eredményt érjünk el a rájátszásban. Azt gondolom, hogy szereplésünk nem csak a klubnak és a játékosoknak, hanem az egész magyar labdarúgásnak is egy jó reklám, a tavalyi 8 után ebben a szezonban már minimum 14 nemzetközi találkozót játszunk majd. Két év alatt 22 európai meccs, úgy gondolom, ez már valami!

    Uwe Rösler: Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, arra a munkára, amit beletettek a meccsbe. Sajnos kulcspozíciókban három játkosunk is hiányzott a mérkőzésről, a játékosok azonban nagyon pozitív meglepetést okoztak a számomra a lelkesedésükkel, azzal, ahogyan tartották magukat a megbeszéltekhez. Végig mérkőzésben voltunk, dolgoztunk, dolgoztunk és dolgoztunk, de elfáradtunk – azonban így is megvolt 2-3 lehetőségünk arra, hogy gólt szerezzünk. Nagyon büszke vagyok, hogy az edzőjük lehetek. Mindent beleadtak. Nagyon örülök Bonkénak (Innocent Bonke - szerk). Az utóbbi időben nem volt a meccskeret tagja, de a mai nagyon jó lehetőség volt a számára, amit meg is ragadott. Mindig azt mondom a játékosaimnak, hogy folyamatosan készen kell állniuk, és a lehetőség olyankor fog eléjük kerülni, amikor nem számítanak rá. Ő pedig fantasztikus volt ma. Nagyon nehéz érzés úgy kiesni, hogy nem kaptunk ki egyetlen mérkőzésen sem. A hazai mérkőzés a kezünkben volt, mi pedig ajándékoztunk ellenfelünknek egy gólt, onnantól kezdve pedig sokkal nehezebb dolgunk volt.

    https://www.molvidi.hu/2018/08/14/marko-nikolics-nagy-dolgot-ertunk-el-.html
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.10, 19:14
    Néhány óra alatt elfogytak a belépők a Malmö FF elleni BL-visszavágóra

    Szerda estétől online, csütörtök reggeltől pedig személyesen is bárki megvásárolhatta a belépőjét a VidiShopban.

    Csapatunk kedden este bravúros, 1-1-es döntetlent ért el a svéd bajnokcsapat otthonában, a BL harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén. A visszavágót jövő héten kedden este Felcsúton rendezik meg. Hétfőtől szerdáig azok a szurkolók válthatták meg belépőjüket, akik az első két hazai BL-selejtezőre is jegyet vásároltak, és azt a VidiShopban felmutatták.
    Szerda estétől aztán már mindenki számára elérhetővé váltak a szabad jegyek. Online is sokan vásároltak, de csütörtök reggeltől a VidiShop Piac téri üzlete előtt több száz drukker állt sorban jegyért, így nem csoda, hogy néhány óra leforgása alatt valamennyi szabad jegy gazdára talált, azaz biztos, hogy kedden este telt ház előtt fogadjuk a Malmöt a Pancho Arénában.
    Kérjük, érvényes jegy nélkül ne induljanak el a meccs helyszínére, mert ott már nem fognak tudni vásárolni!

    https://www.molvidi.hu/2018/08/09/nehany-ora-alatt-elfogytak-a-belepok-a-malmo-ff-elleni-bl-visszavagora.html