magyarfutball.hu

Malmö FF - Vidi FC 1 : 1 19:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 3. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Malmö, Malmö New Stadium
játékvezető : Jug Matej (Szlovénia)
nézőszámok:
  1. molvidi.hu: 17.207
  2. mff.se: 17.209
  3. nso.hu: 17.209

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.08, 20:41 (szerk.: 2018.08.08, 20:41)
    Marko Nikolics: Nagyon kemény, fizikális mérkőzésen vagyunk túl, remek hangulat volt a stadionban. Mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei mindkét félidőben. Úgy gondolom, hogy az első félidőben nagyon jól játszottunk, szervezetten, veszélyesek is voltunk. A második játékrészben 15-20 percig kicsit beszorított minket a Malmö, de utána rendeztük a sorokat és kiegyenlítettünk, ráadásul a kapufát is eltaláltuk. Egy jó idegenbeli eredménnyel térünk haza. Mindkét csapat előtt nagyon kemény visszavágó áll, még semmi nem dőlt el ma este. Ahogyan korábban is mondtam, a Vidi egy harcos csapat, amely büszkén küzd a klubszínekért és a magyar fociért. Ezt folytatjuk a jövő héten és tovább küzdünk az álmunkért, azaz azért, hogy csoportkörben játszhassunk. Köszönjük szépen a szurkolóinknak, hogy ide is elutaztak és biztattak minket!

    Vezetőedzőnket a svéd újságírók kérdezték a játékvezetőről is, aki a következőket mondta: "Nem az én dolgom a játékvezetők teljesítményét kommentálni, de azok, akik kritizálják, visszanézhetik Kovács István szituációját is, amikor eltűnt a tizenhatoson belül. Összességében következetesen vezette a meccset.

    Uwe Rösler: Ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek, mert úgy gondolom, hogy a második félidőben jobbak voltunk. Nem alakult számunkra meglepően a mérkőzés, nagyjából olyan módon alakult, amire számítottunk, de a kontrákból veszélyes volt ellenfelünk. A játékosok letörtek voltak, de én nem vagyok az, mert hiszek a csapatban és hiszem azt, hogy elmegyünk Magyarországra és továbbjutunk a következő körbe. Mindig szereztünk gólt eddig idegenben, bízom benne, hogy ez most sem lesz máshogy. Lehet, hogy van egy kis előnye a Vidinek, de még nincs lefutva semmi. Bízom benne, hogy a második mérkőzésen jobb bíráskodás lesz. De erről többet nem szeretnék mondani, hiszen le szeretnék ülni a kispadra a visszavágón is. Két cserénk is sérülés miatt volt, de nem tudom még pontosan mi a helyzet velük, bízom benne, hogy a visszavágón ott lehetnek.

    https://www.molvidi.hu/2018/08/07/marko-nikolics-meg-semmi-nem-dolt-el-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.08, 20:06 (szerk.: 2018.08.09, 08:39)
    Hú baszki már azt hittem bedarálnak bennünket, ez a gól rohadt sokat fog érni.

    Szép volt Vidi, nagyon korrekt eredmény ez így a rúgott góllal. Nagyon bosszantott volna ha kikaptok mert simán fogható volt ez a Malmö. Szerencsére Nego is így gondoltasmiley Jussatok tovább!

    Nem egy nagy eresztés ez a Malmö, de otthon jobb védekezés kell, mert így simán találhatnak ők is idegenben egy gólt. Egyébként korrekt az eredmény, gratula a csapatnak!

    Ez sokkal jobb eredmény, mint a 0-0, és szépen megdolgoztak érte a fiúk. Külön öröm az egyenlítő gól, egyelőre ilyen a csapat, veszélyes csatárunk nincs, de találni egy-egy gólt tudunk. Most azért marha jó lenne egy Niko a csapatba, mert a visszavágót szét lehetne kontrázni, Lazovics párszor odatenné neki a labdát, és kész. smiley)

    Tényleg nem jobb a Malmö a Ludogorecnél, viszont mentálisan stabilabbak, darálnak, mennek, nem lehetett érezni, hogy visszaesnének. Baromira észnél kell lenni a visszavágón, részünkről nyilván ugyanaz lesz, mint eddig.

    Koncentrációban valóban jobbak, de mentálisan szerintem nem. Lazonak sikerült kiakasztania őket.

    Simán belevittük őket egy adok kapokba.

    Amúgy majdnem meg lett a 100 szabálytalanság öt meccs után. 98-ig jutottunk. Ma szokatlaul rendesek voltak a srácok, csak 1 sárga, és 14 szabálytalanság.

    Kicsi visszaesést érzek ebben, látszik, hogy Huszti nem volt a pályán.

    A Malmö is feljött rendesen eddig volt 59 szabálytalanságuk, és mellé négy sárga négy meccsre, most három emberük is kapottt lapot, és 11 szabálytalansággal, ők is feljötttek 70-re.

    Gratulálok! Az utolsó 5 perc felesleges vagdalkozását leszámítva okosan játszott a Vidi. Nego és Kovács hatalmasat futballozott. Jobb lett volna Scsepovicsot lekapni a pályáról Kovács helyett. Több kontrára lett volna lehetőség. Viniciusnak volt 3 kapitális baklövése, ez legközelebb lehet, hogy nem fog beleférni. Itt az újabb nagy lehetőség. Jó lenne most már megragadni! Már csak azért is mert nagyon ellenszenvesek ezek a "svédek".

    Azért egy Videotonba nem szabadna olyan csatárt játszatni, aki még az NB 1-es mezőnyben is lefelé lóg ki. Ilyen csatár tucatszámra van magyar is. Már az első percekben is egy fáradt, életunt vénember benyomását kelti. Igaz ma valamivel használhatóbb volt a szokásosnál.

    Nemrég értem haza a meccsről, nagy gratula nektek. Ezért is írtam hogy ez a Malmö verhető, nem egy nagy kaliberű csapat. Azt a (nyilvánvalóan edzői utasításra) történő bekkelést, amit a szünet után elővezettetek, nem teljesen értettem, jött is a gól. Ez volt a játék Bulgáriában is de ott érthető volt mert az ellenfél erősebb volt. Ez a Malmö viszont nem volt erős, felesleges volt beállni védekezni (aminek eredményeképpen jött a gól). A bekapott gól után ismét volt játék a Vidi részéről, meg is lett az eredménye. Utána ismét jött a bunker, szerencsére nem jött malmöi gól.... Mind1, szerintem kár volt érte de ez nagyon jó eredmény. A meccsről még annyit: egy külföldi haverral voltunk kint (többek között), mondja nekem hogy ki az a 7-es számú játékos, mert már a bemelegítésnél figyelte és nem csinált semmit, vagy ha csinált is az sz@r volt, elpattant tőle a labda és a meccsen is inkább szövegel mint valami jót csinál smiley Mondtam neki hogy a Lazovics az az NB1-ben is ilyen smiley

    A vendégszektorban egyébként úgy 60-70-en voltunk, ennek egy része (kb. harmada) helybeli magyar, voltak srácok akik Koppenhágából jöttek át. Voltak a stadion más részeiben is magyarok elszórva.

    Szóval gratula, de oda kell figyelni a visszavágón, nem lesz elég a stoplist kiküldeni.

    Sajnos a bojkott miatt nem ment az RBD, pedig elég sok helyre elkísérték a csapatot már.

    Gratula, szép eredmény ez is, Nikolics felmérte okosan mi vezethet eredményre a nemzetközi porondon és ehhez ragaszkodik is makacsul.

    Nagy grat Nektek! Rég láttam olyan nemzetközi meccset, ahol ennyire szépen és tudatosan játszott egy magyar csapat. Élmény volt nézni

    Nikolic tökéletesen eltalálta a formaidőzítést, kicsit necces volt az első körben a Dudelange ellen, de látszott, hogy nagyon melóból jött a csapat.

    A tegnapot nézve jobbak vagytok, mint a Malmö, remélem sikerül a pályán is megmutatni!

    Hajrá Videoton!

    nem volt rossz, 1-0-nál nagyon jó volt hogy sikerült egyenlíteni, akkor úgy éreztem, hogy megzavarodtak és szerintem kiskokót nem kellett volna lehozni, benne lett volna a második gól lehetősége, Pátkai beállásával egyértelmű maradt az x védése. nem látom hogy jobbak lennének mint a bolgárok, nagy lehetőség előtt a Videoton.

    azért szerintem itthon bátrabb játék kell, az utolsó másodpercig nyitott lesz a továbbjutás kérdése..

    Tok jo lenne megnezni egy masik idosikban, hogy egy hasonlo pirozasert mennyi buntetest kapnank mi, es mennyit fog kapni a Malmo?

    Ugyanez a politikai tartalmu uzeneteknel: PAOK meccsen egy kb. 50 meteres uzenet szemben a kameraval:Macedonia is one, and only, and it´s here Vs. Nagy-Magyarorszag zaszlo???

    Meg állítólag voltak megbotránkoztató énekek - sejtem kik felé - plusz üveg bedobása. Előfordul ilyen sok stadionban, viszont, ha mi "okozzuk", egyből szankció. Volt már rá példa.

    Súlytalan nálunk a sportdiplomácia, olyankor bólogat és seggetnyal a vezetés az Uefafifamaffia felé.

    Ezt tolták végig: "Ole ole ole ole fuq u vidi"

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
     
  3. avatar: fgymat