magyarfutball.hu

FC Progrès Niederkorn - Budapest Honvéd FC 2 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Differdange, Stade Municipal de la Ville de Differdange
játékvezető : Abed Karim (Franciaország)
nézőszámok:
  1. honvedfc.hu: -
  2. progres.lu: -
  3. Nemzeti Sport: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.03, 09:46 (szerk.: 2018.08.03, 10:08)
    Elég lenne, ha lefújná a faltjaikat. Ezeknek nincs egy szabályos megmozdulásuk, már Pesten sem volt. Mellé dobálják is magukat. Kurva gusztustalan egy csapat.

    Én nem látom, hogy ellenünk fújna. Nem tudunk párharcokat nyerni, ennyi.

    A középpályánk nagyon gyenge ma.

    Ez király volt. Olyan jók vagyunk, mint a Rangers.

    Egy ember kiesett középről és mentünk a levesbe. Batik és Skvorc marha jó igazolások.

    Pár percet néztem bele, de nézni is rossz volt, mert ez nem foci, ez valami teljesen más szánalmas kínlódás egy labda körül... Egy ilyen borzalmas gyönge luxemburgi banda ellen kiesni, bűntett, büntetőjogi felelősség fogalmát is kimeríti. Tovább szép estét mindenkinek! :(

    Tavaly a Rangerst verték ki...

    Álomvilágban él, aki ennél többet vár. Ti nem néztek nb1-es meccseket?

    hagyjuk mar, egy szar csapattol kaptunk ki

    annyi tudatossag volt a jatekunkban, hogy elore ivelgettuk a labdat

    szar evunk lesz az most latszik

    Olyan volt, mint a Rabotnicki elleni kinti, csak ezeknek az első félidőben volt egy pár ziccerük és nem sült el Nagy Geri lába.

    Az elsőt egy megpattanó lövésből kaptuk (Batik belerakta a fejét, Gróf mozgása "érdekes volt"smiley, a másodikat meg egy szöglet utáni balfaszkodásból.

    Érthetetlen, hogy mit csináltunk.A helyzetek...áh, mi lett Vadócz-al? Már itthon eldönthette volna a továbbjutást.

    A luxemburgi foci egy kalap szar, nem fejlődtek ezek sehová.

    Pont olyan kontrasztos volt a meccs, mint a két macedón-meccs. Mintha másik csapatokkal játszatták volna a visszavágót.

    Nagyon el vagyok keseredve. Illetve nem is tudom...kiábrándultság, átvert-érzés? Pedig láttam már ezt-azt a magyar fociban.

    Nagyon rosszak voltak ezek a luxemburgiak.. A második félidőben egy felépített támadásuk nem volt.. Kb mint a Kisvárda..sem..

    Tipikus kiesős meccs volt, ahol a bíró megadja a szabálytalan gólt, meg a srác elrúgja kapásból 25ről, erre bevágódik a kapunkba...

    Valahogy nem tudok senkire sem haragudni, de valahogy mégis haragszom mindenkire..

    Én a Kispest nemzetközi meccsei elé úgy ülök le, hogy a továbbjutásukért szurkolok, de a mai játék számomra érthetetlen, és értékelhetetlen volt.

    Azt lehetetett érezni, hogy a cél mégis csak az lett, ússzuk meg ezt az egészet, legyünk túl rajta. Egy gólt csak találunk, ha nem, az se baj, hátha nem kapunk.

    Az első félidőben a kapusnak és a hazai csapat ügyetlenségének köszönhetően csak egy gól született, s ekkor azt hittem, a második félidőre valami mást látok majd.

    De nem, a Kispest belement a hazaiak "rúgjunk a labdába minél nagyobbat" játékába, s visszaesett az ő színvonalukra.

    Az egyszerűen nem igaz, hogy a luxemburgi játékosok jobbak lettek volna, sőt... Maga a csapat kb Gyirmót szint

    De valahogy ők jobban akartak focizni, jobban látszott rajtuk az, hogy megpróbálnak elérni valamit.

    Ez az eredmény - s főleg a mutatott játék - most elég nagy csalódás volt.

    Az Újpesten, az esti mérkőzésen messze esélytelenebbül, biztos vereség tudatában is jobban érezhető volt, hogy szeretnének mutatni valamit a közönségüknek.

    Szerintem úgy voltak vele a srácok, hogy valahogy rúgnak egy gólt és ezek nem fognak hármat. A gondolat második fele talált is, csak az elsővel volt gond. Vicc, hogy kiesik egy játékos középről és kész átjáróház lesz a középpályánk. Én is kedvelem Gazdag játékát de nem gondoltam volna eddig, hogy ennyire fontos láncszeme a csapatnak. Most már látom, hogy az. Aztán nem tudom, én voltam lefagyasztva évekre, Baráth mióta középpályás? És a hülye szpíker a becserélésekor azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy csatárként jött be. A végén védőt cserélünk szar védőre, amikor égünk. Ez mi?

    Nagy lehetőség lett volna értékelhető távolságra jutni a nemzetközi kupában, most pedig mindenki rajtunk röhög :( Azt hiszem ilyen gondunk nem lesz jövő nyáron elég lesz csak a bajnokságra fókuszálni.

    Az előző bajnoksággal kapcsolatban haverokkal beszéltem és nekik mondtam, mennyire szar az a bajnokság, ahol ilyen játékkal és teljesítménnyel nemzetközi kupainduló helyre érünk oda. Most látjuk mit ér a hazai bajnokság, 4 csapatból három gyorsan kizúgott nem túl veretes csapatokkal szemben. Kivéve az Újpest. És a Vidi is csak egy nagy bírói hibának és a mázlinak köszönheti a továbbjutást, egy gólon múlott, nem túl meggyőző.

    Ez van, ennyit tudunk! :(

    Én nem éreztem a tüzet a játékosokban. Nem éreztem azt, hogy ez a meccs más lenne mint a többi. (Csak olyan értelemben kell érteni, hogy kupameccs, tehát itt kiesés van vagy továbbjutás,, nincs javítási lehetőség.)

    Más: Vadócz jó játékos. Lehet, hogy lelkileg sokat ad hozzá, ezt korlátozottan tudom megítélni. De hogy az általam tőle elvárt szinthez képest egyre kevésbé tűnik ki, az furcsa.

    Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy nem biztos, hogy a maga szintjére tudja húzni a csapat tagjait, inkább visszaesik a többi szintjére. Sajnos nem olyan kvalitású játékos aki egyedül meg tudja nyeretni a meccset a többiekkel, mint volt Lanza. Pici biztonságot tud adni középre, de szervezéshez szerintem kevés. Nem is igazán látom, ki szervezi a csapat játékát. Kinek kéne?

    Tragikus, hogy a sima fizikum és erőszakosság elegendő volt ellenünk... focizni azok se tudtak...

    Honvédból kiesik 1-2 ember és összeomlik a csapat. Hemingway nem is érdemelt többet megint spórolni akart azt hitte a bab is hús és idők végezetéig lehet 13-14 játékossal sorozatban meccseket játszani. 17 éves játékossal El selejtezőn " villogni " nonszensz. szinte törvényszerű volt a kiesés. a szurkolókat sajnálom.

    Kedvelem Supkát, jó edzőnek is tartom, de nem tudok vele egyetérteni, ez egy rossz duma..
    Pontosan tudták, hogy milyen fontos meccs ez, akárhogy is, de ezt hozniuk kellett volna..
    -
    Supka se csodálkozzon, hogy még mindig itt tart a pályafutása, ha döntő mérkőzéseken elbukik.. Ha most továbbjutottak volna, mindenki őt ünnepelné, hogy mit tett a csapattal, ehelyett megint kapja majd a savazást...

    "Hetek óta sorozatban játsszuk a mérkőzéseket"
    Hat tétmeccsetek volt eddig, te szerencsétlen smileyDDD

    A két eladott csatár árán lehetett volna erősíteni...Ettől függetlenül érdeme megnézni,hogy 0:1 után a kapusunk olyan lassan végezte el a kirugásokat mintha mi vezettünk volna....a bedobásoknál mindenki mutogatott és a végén képtelen volt emberhez dobni a labdát..Apróságok..de.....Állítólag jobb meccset játszani mint edzeni..De ahogy ólvasom....a mi játékosainknak sok 3-4 napi játék..Pedig profik-fiatalok és éhesek a sikerre..mindent megkapnak...és Ők mit adnak cserébe?Ezt a szégyenteljes 0:2-tőt

    Mikor jönnek rá a magyar focisták, hogy semmilyen ellenfelet nem becsülhetnek le!? Még ha jobbak lennének, akkor sem, de kevés csapatnál jobbak.
    A pesti meccsen, mint mondták nem durvák voltak a luxemburgiak, hanem szerény képességük miatt csúszott ennyi szabálytalanság a játékukba.
    Abban igazuk volt, szerény képességű ellenfél volt, de mint láttuk a Honvédnál azért mégiscsak jobbak voltak.

    Már vártam mikor fog Hemi papa nagy mázlija megborulni. Tulajdonképpen a Honvéd hetek óta nagyon vékony jégen táncolt 1 csatárral a keretben 17 és 19 éves fiatal zöldfülű játékosokkal a cserepadon várható volt hogy előbb utobb jön a kasza. Hemi papát én nem engedném a büdös életbe a nemzetközi porondra mert az vicc hogy csatárok nélkül , zöldfülű gyerekekkel a kispadon akart itt eredményt elérni. S most lehet jönni ki az ellenfél mert a nemzetközi porondon nekünk nincs könnyű csapat mi nem vagyunk SEvilla. Hemi papa úgy látszott bizott a szerencsében ,nem látta vagy nem akarta látni ez a Luxi csapat sem lebecsülendő tavaly kiverte a Rangerst erre mit csinál? Hozza Supkát aki nem olyan rossz edző de mégis...majd legjobb 4 játékosát eladja ami nem baj ,de könyörgöm abból az 1.2 -1.3 milliárdból ami befolyt neki nem tudott volna a hiányposztokra igazolni? 2 cseréje volt össz vissz a hátvédból és a középpályásból csinált csatárt az edző ,kiesett Gazdag már nem volt középpáylás támadás mert a másik középpályás támadó a csatársorban volt. 17 éves gyerekkel akart bohóckodni az európaligában. Na az ilyeneket büntetném az MLSZ helyében nem a petárdát meg a szidalmazást. Aki nem tesz meg mindent hogy a magyar csapat megfelelően készüljön fel egy nemzetközi megmérettetésre az büntetés és szankció. A Honvédot nem is engedném legközelebb a nemzetközi kupába .S Most lehetne jönni de hát ment egy kört ahogy az Újpest is. Meg kiesett a Fradi is. De ők legalább megtettek mindent és akarták a sikert mind a vezetők mind a játékosok. Elhiszem hogy a játékosok úgy hogy nem volt kispad nem tudták frissiteni a csapatot nem tudtak belenyúlni a meccsbe őket is megviselte ,de akkor is. A Luxi csapatok ma már ugyanúgy egy Albán egy Macedon egy Lett szint , nem szabadott volna lebecsülni őket. Hemi papa most majd berezel vesz 2-3 játékost az nb1-re és majd osztja az észt a facebookon , közben meg egy tróger ebből a szempontból.

    em a játkban fáradtak el hanem hogy nincs kispad nem tudnak cserélni ifisták a padon és 1-2 sérült már megbomlik a csapat. Röhej amit Hemi papa csinált ezzel a csapattal. S szégyen is. MLSZ lehetne büntetni!!!!!!!

    Abban van igaza Supkának egy csapat nem 11 emberből áll. Ezt nagyon jól tudjuk ne csináljuk itt a hülét. A fociban nem lehet úgy két fronton is helytállni hogy ugyanazokkal a játékosokkal ,azokból is 2-3 játékos szükségmegoldás, és tulajdonképpen a legfontosabb poszton nincs játékos a csatársorban. Márpedig ez a keret és ez a csapat nagyon lukas és foghijas volt. Egy csapatot muszály cserékkel és pl taktikai variációval erősiteni vagy váltani , na ez a Honvédban nem volt meg mert nem volt kikkel. Ez a tulajdonos bűne aki szépen eladta a legjobbakat s bár hozott 2-3 játékost de kb semmit nem értek és le is sérültek páran. Hemingway mint akinek a fogát húznák tojt az egészre és reszketett hogy pénzt kell kiadnia közben meg a magyar labdarúgás renovája volt a tét de nem ő spórolt. Remélem a Honvéd kiesik az nb1 ből.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2650941
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.03, 09:22 (szerk.: 2018.08.03, 09:22)
    Supka Attila: Először is gratulálok a Niederkorn továbbjutásához. Nehéz mérkőzésre készültünk, tudtuk, hogy riválisunk mindent megtesz azért, hogy megszerezze a továbbjutáshoz szükséges gólokat. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, rengeteg hibát vétettünk, az első negyedórában a kapusunknak köszönhettük, hogy nem kerültünk hátrányba. Utána kaptunk egy elkerülhető gólt, amelyet követően megvoltak a lehetőségeink, feljavult a játékunk, mi is eredményesek lehettünk volna. Sajnos rossz döntéseket hoztunk, tudtuk, hogy be kell találnunk, de képtelenek voltunk élni a lehetőségekkel, így nem érdemeltük meg a továbbjutást.
    Gazdag Dániel kiesésével nem volt olyan erős a középpályánk, mint a korábbi találkozókon. Nem tudtunk a megfelelő összeállításban játszani, nem voltunk elég frissek a hétvégi bajnoki után. Hetek óta sorozatban játsszuk a mérkőzéseket, nem olyan hosszú a keretünk, hogy mindig friss embereket tudjunk pályára küldeni.

    Paolo Amodio: Az első félidőben jól játszottunk, sok helyzetet is tudtunk kialakítani, a másodikban viszont már visszaesett a teljesítményünk, igaz, így is mi tudtuk kiharcolni a továbbjutást. A Honvéd hasonló játékot nyújtott, mint a korábbi mérkőzésein, tisztában voltunk azzal, hogy mi a gyenge pontja, és ezt ki is tudtuk használni.

    http://honvedfc.hu/hirek/rossz-dontesek/2018-08-03
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: jabka
    2018.08.02, 20:54
    FUTBALLTÖRTÉNELEM!
    A nemzetközi kupák több mint hat évtizede íródó történelme során először győzött és jutott tovább luxemburgi klubcsapat magyar ellen.
    A Bp.Honvédé ez a kétes dicsőség!
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.02, 12:19
    Nem a saját stadionjában játssza az Európa-liga-visszavágót a Niederkorn.

    Csütörtökön 19 órától kerül sor a Progrés Niederkorn–Budapest Honvéd FC Európa-liga-mérkőzésre, amelyre klubunk 140 jegyet kapott, s ezek mindegyike elkelt, így idegenben is számíthat a csapat a drukkerek biztatására.

    Egyúttal felhívjuk a találkozóra érkező szurkolóink figyelmét, hogy a Progrés nem a saját stadionjában, hanem Niederkornhoz közel, a Differdange komplexumában rendezi a nemzetközi mérkőzéseit.

    A stadion pontos címe: Differdange, Avenue du Parc des Sports 36.

    http://honvedfc.hu/hirek/szurkoloink-figyelmebe/2018-08-01